Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Με ποιόν τρόπο παίρνουν συνδέσεις κινητής οι μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα;



ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ. ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;
Περίεργα αυτά που συμβαίνουν σε μια χώρα που κατάντησε περίγελος όλου του κόσμο.
Ένα από αυτά τα γελοία πράγματα που συμβαίνουν στη χώρα μας θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας και ελπίζουμε ότι θα αναρωτηθείτε και εσείς.


Η μεγάλη απορία μας είναι πως οι λαθρομετανάστες μπορούν και κάνουν ταυτοποίηση των κινητών τους τηλεφώνων ενώ στη χώρα μας έρχονται εντελώς λαθραία και δεύτερον πως οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας εγκρίνουν τις αιτήσεις τους χωρίς κανένα επίσημο έγγραφο.
Όλοι γνωρίζουμε ότι πλέον οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας πρέπει να κάνουμε ταυτοποίηση τον αριθμό τους με επίσημα έγγραφα (ταυτότητα κ.α). Αυτοί πως ;;;;;

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν μάθετε το εξής. Οι λαθραίοι μόλις μπαίνουν στην χώρα και ειδικά στην Αθήνα παράνομα κυκλώματα που δρούν εδώ και χρόνια στην χώρα με αρχηγούς παλαιώτερους λαθροεισβολείς τους μαζεύουν τους μοιράζουν κινητά και τους χωρίζουν σε ομάδες για παράνομες δραστηριότητες. Η χρήση των κινητών γίνετε για παρακολούθηση κατοίκων και ταυτοποίηση εύκολων στόχων, τσίλιες για την κίνηση των αστυνομικών δυνάμεων κλπ, έτσι ώστε γίνονται ενα δύκτιο μιας τεράστιας οργάνωσης που μπορεί άμεσα να εκμεταλευεί οποιαδήποτε αδυναμία της χώρας για να επιβληθεί. Ειναι μια ωρολογιακή βόμβα που καθόμαστε όλοι απάνω της με την βοήθεια των αναρχικών στοιχείων και την συγκατάθεση μιας προδοτικής κυβέρνησης που γνωρίζει αλλά δεν πρόκειτε να δράσει ποτέ, μιας και η καταδυνάστευση, εξαθλίωση και αλλοτροίωση του εθνικού και κοινωνικού ιστου είναι ο βασικός της στόχος.

Ανώνυμος είπε...

kala afto einai to megalo provlhma ths xwras.

East είπε...

Η ταυτοποίηση των κινητών είναι περιττή γραφειοκρατία και πρέπει να καταργηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Οταν εισαι "μικρός"...σου φταίνε οι τρίχες....

Ανώνυμος είπε...

αυτο σε ενοχλησε?Το γεγονος οτι κυκλοφορουν 100000 η και περισσοτερα ατομα απο δαυτους με το ιδιο ονομα δεν σου λεει τιποτα?
Τωρα θα πεις τι εννοω,και θα σου πω...ερχεται στην αρχη ενας νοικιαζει σπιτι,τωρα εχει μονιμη κατοικια,κανει χαρτια για πολιτικο ασυλο,το παιρνει,του χορηγουνε το ροζ χαρτακι και την αδεια παραμονης,μολις την βαλει στο χερι μετα απο μερικες μερες δηλωνει απωλεια ετσι βαζει στο χερι και δευτερη αδεια παραμονης νομιμα,ο νεος κατοχος λαθραιος και αυτος κανει ακριβως το ιδιο και παει λεγοντας,η "απωλεια" του ενος ειναι η μονιμη αδεια καποιου αλλου...(τα στοιχεια μενουν ιδια το μονο που αλλαζει ειναι η φωτογραφια)

ο εχων "πολιτικο" ασυλο και αδεια παραμονης νοικιαζει ενα σπιτι και φιλοξενει διερχομενους λαθρομεταναστες οι οποιοι γινονται νομιμοι με την παραπανω διαδικασια,μετα ακολουθουν αλλοι και παει λεγοντας,ησυχασες τωρα?

εγω παντως οχι,και πιστευω οτι αυτο ειναι πιο ανυσηχητικο απο το κινητο που θα βαλουν στο χερι...

Ανώνυμος είπε...

8.24
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ!! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΞΕΝΩΝ!! ΕΙΡΗΝΙΚΗ Ή ΜΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΟΛΙΑ!!! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ;;;; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ) ΠΑΝΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ και ΚΡΕΜΑΣΜΑ σε όλους τους ανθέλληνες και προδότες που μας κυβερνούν, που ξεπουλάνε τα πάντα από την πατρίδα μας και την έχουν κάνει ένα τεράστιο ξέφραγο αμπέλι, για να ζούμε την εισβολή μυριάδων παράνομων μεταναστών !!! Σε λίγο οι Έλληνες θα είμαστε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα και δεν θα μπορούμε ούτε τα βασικά να κάνουμε, μιας και η χώρα μας θα τελεί υπό κατοχή (ΔΝΤ, ΕΕ, μετανάστες) !!!

Ανώνυμος είπε...

Αν κάνω copy paste όλα σας τα άρθρα τώρα και τα εμφανίσω ως δικά μου ποιος θα φταίει;
Το άρθρο που βάλατε http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/blog-post_5159.html πέρα ότι δεν βάλατε την πηγή του votegreece.gr που το δάνεισε στο Olympia.gr το εμφανίζετε και ως δικό σας . Είστε πολύ αστείοι αν νομίζετε ότι θα κερδίσετε κάτι έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά κάποιοι γράφουν ότι θέλουν.Επειδή εργάζομαι σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει δήλωση καρτοκινητού χωρίς ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης.Επιτέλους διασταυρώστε και κάτι πριν το αναρτήσετε.Έλεος!