Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Συγνώμη MEGA mou Που θίξαμε τους Σοσιαληστές σου ! ! !


Συγνώμη mega mou Που θίξαμε τους Σοσιαληστές σου και για αντίποινα… προσκύνησες την ‘’δημοκρατία τους’’

Μετά το προχθεσινό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ μας με θέμα ‘’αντίδραση για την επικείμενη αύξηση του Φ.Π.Α. σε 23% στην εστίαση’’, μεταξύ αρκετών τηλεοπτικών σταθμών, ήρθε σε τηλεφωνική επαφή μαζί μας το MEGA, ζητώντας μας να εμφανιστούμε από την Θεσσαλονίκη, στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή ‘’Πρωϊνό MEGA’’ την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011.
Πράγματι στο studio, βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας μας Ηλίας Καλιώρας. Αφού τον προλόγισε ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής κ. Δημήτρης Τάκης, στο πάνελ της Αθήνας, που απαρτιζόταν από τους κ.κ. Κουκουλόπουλο (ΠΑ.Σ.Ο.Κ.), Μανώλη (Ν.Δ.) και Πλεύρη (ΛΑ.Ο.Σ.), του ζήτησε να εξηγήσει για ποιο λόγο καταφερόμαστε εναντίον της Κυβέρνησης και της....
Αντιπολίτευσης, αποκαλώντας τους Σοσιαληστές, Νεοδημαρπάχτρες, κενόψυχους, κενόκρανους, άνανδρους, κλέφτες και γιατί στα μαγαζιά μας είναι πλέον ‘’ανεπιθύμητοι’’.
Το πάνελ φυσικά και θορυβήθηκε μ’ αυτά που άκουγε, ο δημοσιογράφος αμέσως προχώρησε σε διαφημιστικό διάλειμμα, λέγοντας πως μετά θα γινόταν η συζήτηση, η οποία όμως δεν έγινε…ποτέ, γιατί στη συνέχεια ενημέρωσαν τον κ. Καλιώρα ότι η κουβέντα τελείωσε. Πως είναι δυνατόν όμως να τελειώσει μια κουβέντα…χωρίς να πεις…κουβέντα; Ε!!! mega; Μετά από αυτά έχουμε υποχρέωση να αναφερθούμε στα ακόλουθα:
Γνωρίζοντας κύριε Τάκη την φιλοκυβερνητική στάση του καναλιού σας, σας δίδουμε το ελαφρυντικό μα, τονίζουμε πως, όταν παίρνει συνέντευξη ο δημοσιογράφος, θα πρέπει να έχει τσαμπουκά και μένος. Δουλειά του και υποχρέωσή του είναι να στριμώχνει ειδικά τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, να τους υπενθυμίζει τι δεν έπραξαν, τι εξήγγειλαν, τι υποσχέθηκαν και τι προσδοκίες του λαού διέψευσαν. Εσείς σήμερα πράξατε εντελώς τα αντίθετα, που σημαίνει ή ότι είστε δημοσιογράφος μόνο ‘’στα χαρτιά’’ ή ότι φιλάτε πράσινες κατουρημένες ποδιές. Μόνο γλυκό κουταλιού δεν τους προσφέρατε. Καλό θα είναι λοιπόν στο πρασινοκανάλι σας, να καλείτε μόνο πρασινοκαλεσμένους και να πρασινομιλάτε για πρασινάλογα, όπως έπραξε σήμερα ο κ. Κουκουλόπουλος, που πρασινοκουκούλωσε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΠΑΣΚΕΔΙ κι ασχολήθηκε με του πρασινογεσεβίτη. Φασκελοκουκούλωστα κύριε Τάκη μας….. κι όσο τα σκαλίζεις…. βρωμάνε.


Γραφείο Τύπου ΠΑΣΚΕΔΙ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι ψαχνετε να βρειτε και τι περμενετε δηλαδη;;;
το πρασινο-μεγκα-λο-καναλο εχετε μηπως την απαιτηση να ειναι αντικειμενικο;;;
μηπως ζειτε σε αλλη χωρα και σε αλλο πλανητη;;;
οταν υπουργοι, υφυπουργοι και λοιποι κυβερνητικοι συγγενεις αποκαλουν το δημοσιογραφο με το μικρο του ονομα, π.χ ιορδανη (χασαποπουλος) μανωλη (αναγνωστακης), σε τι αραγε ελπιζετε;;;
γι' αυτο το λογο ο κοσμος τους γυρισε την πλατη και τους απαξιωσε τελειως...
μονο οι βαρια αρρωστοι που πασχουν απο οξεια πασοκιτιδα τους βλεπουν πλεον...
απαξιωστε και αγνοειστε τελειως τους...
πρασινο-παπαγαλο-γυμνοσαλιαγκες...
οι οποιοι...
γλυφουν, ερπουν και φερουν κερατα!!!
Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε για φτύσιμο δεν είναι..Κακώς ασχολείστε!Το πολύ κανένα γιαουρτάκι στα μούτρα όταν τους βλέπετε...

Ανώνυμος είπε...

1:00 μ.μ. Tο γιαουρτάκι είναι πολύ αθώο, φρέσκα σκατά τους αρμόζουν και ει δυνατόν από διάρροια.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο σκατά ευκοίλιας και σπέρματα αλόγου.
Τα γιαούρτια κοστίζουνε και κάνουν καλό στην επιδερμίδα. Για μας είναι αυτά.

Ανώνυμος είπε...

απο τα χειροτερα αποβρασματα ειναι και οι δυο της φωτογραφιας.
το οτι ειναι ηλιθιοι ειναι γεγονος πια, αφου πιστευουν οτι ειναι δημοσιογραφοι και οτι μπορουν να διαμορφωσουν την κοινη γνωμη.
καποια βοιδοσχολη του μπατσοκισταν θα τελειωσαν και χαιροντε οι γελιοι.
γιαουρτακια, ντοματουλες, οτι σαπιο, φτυσιμο στα μουτρα τους οπου τους δουμε, αυτους και ολους των ενημερωτικων εκπομπων πρωιναδικων και ειδησεων των 7,των 8, των 9.
και κανα χαστουκακι καλο θα τους κανει.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΡΤΟΥΡΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕGA ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Ανώνυμος είπε...

Εεεε οχι και να τους πειτε και σιγνωμη εκει στο ΑΝΤ ΝΤ Π αυτοι πρεπι να πουν συγνωμη

Ανώνυμος είπε...

σιγα τις πουτσοφατσες που θα τους πείτε και συγνωμη

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ... ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΝΦΟΡΜΙΣΤΙΚΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ , ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ , ΟΤΙ.........ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ........