Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Δεν μας ….. ρε Νταλάρα






Κλίκ στην εικόνα...


Δείτε το βίντεο...


Πηγη

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κρανίο του Λεφ Νταβίντοβιτς Μπρόνσταϊν στον πρωκτό σας υπάνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

πούστη νταλάρα φασισταριό...

Ανώνυμος είπε...

Ο δημοσιογραφισκος που ενδιαφέρεται μόνο για τη μάσα και την καρέκλα του, προσπαθει να βγάλει λαβρακι απο τα λογια του Στέλιου. Σκεφτεται με υστεροβουλια οτι την επομενη μέρα ολοι θα μιλανε για την εκπομπη του. Πολύ αντιπαθης και γελοιος, γιατι συγχίζει τον Στέλιο χωρις λογο ασχολούμενος με τον μικρο Νταράλα.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω έχουν και τον καπιταλιστή τραπεζίτη Λένιν από πίσω.

Ανώνυμος είπε...

Σε μια ανθρωπιστικη εκδηλωση πλησιασα τον Νταλαρα και επειδη πιστευα οτι ειναι ανθρωπος του συστηματος το ν ρωτησα ευθεως αν ειναι Μασωνος .Δεν ξαφνιαστηκε και το αρνηθηκε ομως δεν μου απεκλησε το ενδεχομενο να εχει χρησιμοποιηθει απο το συστημα κατα καιρους για διαφορες σκοπιμοτητες. Εγω παντως ειδα ενα σεμνο ανθρωπο που τιμουσε αυτο που εκανε και με προβληματισε που πριν του μιλησω πιστευα γιαυτον τα χειροτερα. δεν ειδα ενα τομαρι ειδα εναν ανθρωπο που ενδιαφεροταν για τους ανθρωπους .

Ανώνυμος είπε...

9:59 μάλλον ο Καζαντζίδης θα ξέρει περισσότερα από εσένα και μιλάει έτσι για τον νταλάρα. Άλλωστε και οι Ιεχωβάδες όταν σε πλησιάζουν φοράνε τον μανδύα του καλύτερου ανθρώπου του κόσμου και από μέσα είναι χολέρα σκέτη! Το ίδιο και οι μασόνοι και οι λοιποί σατανιστές. Έλα σε κόντρα μαζί τους να καταλάβεις την γλύκα τους .

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΠΟΠ ΕΙΤΕ ΛΑΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΒΙΣΣΗ, ΒΑΝΔΗ ΕΙΤΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΚΡΑΟΥΝΑΚΙΔΕΣ ΚΤΛ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ?? ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1940 ΞΕΡΕΤΕ?? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ? ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΒΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

εβραιος ειναι ο νταλαρας και ειναι μεσα σαυτο το γαμημενο κυκλο που ειναι ολοι τους και πλουτιζουν εις βαρος του απλου λαου. αυτοι ειναι οι μασωνοι, οι σιωνιστες, οι εβραιοι στην καταγωγη που νομιζουν οτι ειναι ανωτεροι απο καθε αλλο ανθρωπο πανω στην γη. υπαρχουν και εβραιοι που ειναι καλοι ανθρωποι. οποιος θελει να μαθει ας ψαξει για τις φαρες και τις ρατσες να το πω ετσι των εβραιων...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ 10.51

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ,ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΕΞ ΥΜΩΝ ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΜΕ,ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ,ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΦΡΟΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΗ;Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΕΜΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ;ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ'ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;.-

Ανώνυμος είπε...

Ποσο νταλαρας εισαι ρε Νταλαρα ????? τις επομενες συναυλιες σου να τις πραγματοποιεις στις Ιχθυοσκαλες και τα εισητηρια να τα πουλας σε ψαροκασελλες !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

χμμμμ....βερα στο αριστερο εεε???οπως ο ΓΑΠ εεε???εβραιοσκυλααααααα....

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, αυτός ο "αντι-ρατσιστής" δεν είναι εβραίος, αλλά γύφτος. Βέβαια, ο ίδιος το αρνείται καθώς είναι τόσο μα τόσο νταλάρας. Η γυναίκα του είναι εβραία που την αδερφή της την είχαν πιάσει με κόκα και έχουν ξάδερφο το Ραγκούση ή ορθότερα Σαραγκούσι.

Λέτε να έχει κανονίσει τίποτα μπίζνες με τους Μογγόλους και για αυτό να τους προσκυνάει και προωθεί τις φαντασιώσεις τους;

Αναρωτιέμαι για ποιον λόγο δεν κάνει καμία περιοδεία για να τον υποδεχθούμε όπως του πρέπει.

Σε κάθε περίπτωση προωθούμε τέτοιες αναρτήσεις σε φίλους μας και ειδικά σε Κύπριους, Μικρασιάτες και Πόντιους για να αντιληφθούν τον εμπαιγμό και τη προσβολή. Το μόνο καλό με τη σημερινή κατάσταση είναι πως τα προσωπεία πέφτουν.

Ανώνυμος είπε...

11.51 ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΩΣΤΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

THANATOS KAI DIOGMOS STOUS PRODOTES FTANEI PIA