Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΜΟΣΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΜΕ




Το προεδρικό διάταγμα που δημοσιεύτηκε σήμερα ορίζει πως στις αρμοδιότητες του υπουργού επικρατείας, περνούν η ΕΡΤ, το ΑΠΕ, το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο, τα ζητήματα διοικητικής εποπτείας των ΜΜΕ και των ραδιοτηλεοπτικών ζητημάτων, συστήνοντας...

παράλληλα την Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης. Στον έλεγχο του πρωθυπουργού υπάγεται η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στην οποία εντάσσονται μεταξύ άλλων τα Γραφεία Τύπου και Επικοινωνίας των πρεσβειών του εξωτερικού Εν τω μεταξύ στην Κυβερνητική Επιτροπή θα παρουσιαστεί την Πέμπτη, το σχέδιο του υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου για τα δημόσια μέσα ενημέρωσης.
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μοσιαλοσα ο εμετικοτεροσ του βαθεοσ πασοκ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ?? ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ, ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ, ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΑΛΛΩΣ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ . ΑΛΟΙΜΟΝΟ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΜΙΑΣ ΨΥΧΗΣ..ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΝΦΟΡΜΙΣΤΑ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ?ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ?