Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΠΑ.ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗ Κ.Ν.Ε.


Σε αυτή τη χώρα η υποκρισία δεν έχει έλεος! Το κατ’εξοχήν κόμμα της εργατιάς, των δικαίων του εργάτη, της εργατικής ασφάλισης, των αυθαιρεσιών του ΠΑ.ΜΕ , της δικτατορίας του προλεταριάτου, των μπολσεβίκων που ονειρεύονται να ανατρέψουν στη χώρα μας το πολίτευμα μας..του ΚΚΕ τέλος πάντων φαίνεται πως “προσλαμβάνει” έγχρωμους “λαθροεργάτες” κατα προτίμηση από το Πακιστάν ,
εννοείται χωρίς ασφάλιση για να κρεμάνε τα ΠΑΝΟ που ποτέ δε ξεκρεμιούνται και καταντούν ξεφτισμένα κουρέλια στους δρόμους! Οι εικόνες μιλούν και κραυγάζουν δικαιωματικά από μόνες τους!! Δε γινόταν δε να μη φωτογραφίσω αυτό που έβλεπα και να το μοιραστώ μαζί σας…

Απορώ δε θα μπορούσατε να προσλάβετε Έλληνα ή Ελληνίδα άνεργο ?? Αφού σας περισσεύουν τόσα χρήματα για να δίνετε σε άλλους την εντολή να κρεμάνε πανό τουλάχιστον κάντε κάτι για την ανεργία για την οποία εσείς κόπτεσθε! Και πάψτε πια εν μέσω χαλεπών καιρών να πουλάτε κουπονάκια ενίσχυσης του πάμπλουτου και ανεπίδεκτου οικονομικού ελέγχου κόμματος σας στους επιβάτες που μπαινοβγαίνουν στο μετρό! Προκαλέιτε!

Α και προσέξτε μη σας φέρει κανείς τον επόπτη εργασίας….!!

πηγη

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φτού!!

Ανώνυμος είπε...

Ότι κρεμάνε πανό του ΚΚΕ λαθροεργάτες από το Πακιστάν πώς προκύπτει και που κολλάει ρε χουντικέ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΕ ΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ, ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

6:12 Δεν απάντησες στην ερώτηση που σου έθεσα, από πού προκύπτει ότι το ΚΚΕ απασχολεί πακιστανούς λαθροεργάτες. Μήπως θέλεις να μας εξηγήσεις ή δεν σου έχουν στείλει ακόμη την απάντηση από τα γραφεία των χρυσαύγουλων ελλαδεμπόρων ταγματασφαλιτών; Όσο για τα περί σχέσης της Νέας Τάξης με το ΚΚΕ αυτά δεν τα πιστεύουν ούτε οι αγράμματοι.

Ανώνυμος είπε...

to xountike kai to fasistas einai i gnosti karamelitsa aristeroektromaton otan anaferonte se mi aristero

gia na voithiso ton kosmo na katalavei to grafo..

mporei na aporei xD

Ανώνυμος είπε...

Αγόρι μου 6:41 επειδή είσαι πλημελώς ενημερωμένος, να γνωρίζεις το εξής :

και εσύ και οι χρυσαυγίτες είστε πιόνια των ιδίων σατανιστών εκ γυραιάς αλβιώνος και όχι μόνο ...

Χρυσή Αυγή - Άλιστερ Κράουλη - Γαλλικός Ανατολίτικος Μυστικισμός - Παν-αριστερισμός
- Ιδεοληψίες της απολήξεως του ορθού.

οπότε ξανασκέψου λίγο την ζωή σου μέχρι τώρα και κοίτα μην είναι ώρα να το πάρεις αλλιώς ...
ξέρεις έχει ξέρα ...

Καλή χώνεψη παιδί μου.

Ανώνυμος είπε...

koymoynia den toys noiazoi na toys gamane tis kores kai tis gynekes toys oi arapades,toys lene kai eyxaristo gamo kai esas kai toys metanastes sas .

Ανώνυμος είπε...

ρε ωκουμουνιστεσ εσεισ που καταστρεψατε την ελλαδα απο την πισω πορτα που καλυψατε τουσ λαθρομεταναστεσ και διαλυσατε τον εθνολογικο ιστο τησ χωρασ κατη που τοσουσ αιωναισ κανεισ δεν επετυχε εισβωλεασ το πετυχατε εσεισ και ο ψευτοπροοδευτισμοσ σασ!!!!!! ρε μη τολματε και μηλατε ρε....!

Ανώνυμος είπε...

6.41 Για να μην λες ότι δεν σου απάντησα μάθε τα εξής, Οχι μόνο λαθροεργάτες χρησιμοποιεί το κόμμα σου αλλά και πίνει και το αίμα των Ελ.εργαζομένων στα γραφεία του βάζοντας τους να δουλεύουν δωδεκάωρα χωρίς υπερωρίες, μάλιστα ρώτησε και την Κανέλη αν πλήρωσε τους υπαλλήλους της όταν έκλεισε το περιοδικό που είχε. Οσον αφορά την σχέση που έχει το κόμμα σου με την νέα τάξη πραγμάτων εξήγησέ μας γιατί δεν κοιτάει το δίκιο του Ελληνα εργάτη αλλά όλων αυτών των λαθραίων που βιαζουν την κοινωνία συστηματικά και γιατί στο ΠΑΜΕ δεν κρατούν και καμία Ελληνική σημαία τι φοβουνται, αλλεργία έχουν η μήπως κάτι άλλο. Για να μην επεκταθώ στον Συνασπισμό γιατί εκεί φαντάζομαι οτί κι εσύ καταλαβαίνεις το χάλι τους. Τουλάχιστον εσείς έχετε κρατήσει τα προσχήματα και έχετε αποβάλλει από τις πορείες σας τα καινούρια φιλαράκια της ασφάλειας.

Ανώνυμος είπε...

Kυριοι αριστεροι τι λεει ο καρλ μαρξ για τους μεταναστες?????

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ" ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ?

ΑΥΤΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ "ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ"..

Υ.Γ. : ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΡΘΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

Στειλτε εναν ταλιμπαν στη βουλη να τους τιναξει στον αερα να ησυχασουμε απο τα σκουληκια που μας σαπιζουν τον τοπο.

Ανώνυμος είπε...

απο εδω και στο εξης υπαρχουν οι αντι νεοταξητες και τα πουλημενα λαμογια σε οποιο χωρο και αν αν ανηκουν....capici......

Ανώνυμος είπε...

6.41
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!
ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η Ν.Τ!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΒΙΑΣΤΕΣ, ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Ή ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΚΟΜΗ!!
ΕΙΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!! ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ!!!
ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΒΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ!!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΒΡΟΜΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!! ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΒΡΟΜΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1929!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!

Ανώνυμος είπε...

tous eho dei treis fores na kolane afises tou pame tous mavrous.. oloi oi alloi ti na po, h den kserete, h apla eistai tsirakia tou peous tou kke ton trapeziton

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είπε...

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ. ΤΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΚΑΙ ΤΟ "ΔΕΞΙΟ" ...ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ...
ΟΣΟΙ "ΑΝΗΚΟΥΝ" ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΥΚΤΩΜΕΝΟΙ... Η ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ...