Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ο ΤΕΡΕΝΣ ΕΦΤΥΣΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ...



ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΥΙΚ ΑΠΟ ΤΟ KONTRA ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ...

Έναν άνθρωπο είχαν στο ανυπόληπτο Kontra. Τον Τέρενς Κουίκ και τον ανάγκασαν να σηκωθεί να φύγει. Τώρα τον παρακαλάνε να γυρίσει και δεν γυρνάει με τίποτα. Ο δοτός διευθυντής του Κουρή που το...

μυαλό του είναι μόνο στο πως να αναδείξει πιτσιρίκες, του υπαγόρευε τι θα πει. Με την καινούργια παρουσιάστρια δεν έχουμε τίποτα. Με τον Τέρενς όμως μας συνδέουν πολλά...
πηγη

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΤΕΡΕΝΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ Μ@Λ--- , ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ???

Τέρενς είπε...

Δεν θα σχολιάσω την παρατήρηση του ανώνυμου αναγνώστη σας,σήμερα στις 6:07 μ.μ..
Τα blog είναι το απόλυτο βήμα της ελευθερίας σκέψης και διαλόγου,που κανείς δεν μπορεί να καταργήσει.
Εξ άλλου έχω κάνει και δημόσια την αυτοκριτική μου για τα λάθη και τις παραλείψεις μου στο παρελθόν,ακόμα και το πιό πρόσφατο.

Σε ότι αφορά το ζήτημα με το ΚΟΝΤΡΑ που έχει απασχολήσει μέχρι τώρα δύο αναρτήσεις σε TROMAKTIKO 18/08 και FIMOTRO 19/08/2011 (κατα σειρά δημοσίευσης),έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Ο καθένας δικαιούται και υποχρεούται να υπερασπίζεται την αξιοπρέπειά του,την προσωπικότητά του,την όποια προσφορά του,αλλά και την επαγγελματική του ιστορία,όταν δεν βιώνει τέτοιες συμπεριφορές είτε στον εργασιακό του χώρο είτε στον κοινωνικό του περίγυρο.
Με εκτίμηση
Τέρενς Κουίκ
Δημοσιογράφος

Τέρενς είπε...

Και μία απαραίτητη διευκρίνηση,προσθήκη στο προηγουμενο σχόλιό μου:
Ουδέποτε στους 11 μήνες της παρουσίασης του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL,είχα την οποιαδήποτε όχληση ή παρέμβαση από την ιδιοκτησία του καναλιού,αναφορικά με το περιεχόμενο της ειδησεογραφίας και την όποια κριτική μου προς την Εξουσία ή σε πρόσωπα της Εξουσίας.
Και πάλι με εκτίμηση,
Τέρενς Κουίκ

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε Τερενςτα κουφα σου. Τοσα χρονια που τα επαιρνες απο τα μελαγα καναλια καλα ηταν? Αν και δημοσιογραφος η αφεντια σου δεν γνωριζεις το νοημα της λεξης. Αλλιως δε θα απεκρυφες στοιχεια και αληθειες για το λαο ενω τις εθαβες στα συρταρια σου ή θα ελεγες μιση την αληθεια εκ των υστερων. Ουτε θα ειχες το κωλο ακουστικο να σε κατευθυνουν και να σου ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ τι θα λες και τι θα ρωτας. Σε ακουω και μιλας στους ''αρχοντες'' με το γαντι λες και ειναι παιδακια αντι να τους ξεγνυμνωσεις φορα παρτιδα. Μας εγινες η ''βαλβιδα ασφαλειας'' του συστηματος τωρα. Που ησουν ολα αυτα τα χρονια? ο δηθεν κοντρας του συστηματος οπου μονο φαρφαρες λες και καθολου ονοματα.
η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο εσυ και οι ομοιοι σου...

ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ είπε...

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ. ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ . ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ηταν θέμα χρόνου να γίνει αυτό, αφού όλοι ξέρουμε ότι για να έχεις λόγο πλέον πρέπει να μηλάς τη γλώσσα των ανωτέρων. Διαφορετικά είσαι ανεπιθύμητος στην δημοκρατία του 2011.

Ανώνυμος είπε...

Τερενς εαν δεν θελεις παρεμβασεις στην δουλεια σου, δυστυχως πρεπει ν' αλλαξεις επαγγελμα,αυτη ειναι η αληθεια! Κατα τ' αλλα,πολυ καλα εκανες.

Ανώνυμος είπε...

Τέρενς, δεν εχεις συμπληρωσει ενσημα για να βγεις σε συνταξη, ώστε να νιώθεις πιο σιγουρος και με περισσοτερη αυτοπεποιθηση;
Σιγουρα θα μπορουσες να κανεις επιλογες με μεγαλυτερη ανεση, αν το οικονομικο σου ήταν λυμενο.
Φιλικά,
Σοφία.

Ανώνυμος είπε...

Τέρενς, όταν τα παιρνες απο το πασοκ τόσα χρόνια ήτανε καλά; Τι άλλαξε τώρα; Σου ήρθε μήπως ξαφνική η φώτηση και ανακάλυψες την αλήθεια που τόσα χρόνια σου κρύβαν τάχαμου στο πασοκ; Ποιόν πας να κοροιδέψεις μωρέ, που μου κάνεις και παρέμβαση δείχνοντας θειγμένος κιόλλας. Νομίζεις ότι ο λαός είναι κουτός και δεν ξέρει τι του γίνεται. Δαιμόνιε Δημοσιογράφε!

Στο κοντρα θυμάμαι τα' χωνες στον Πεταλωτή και ξαφνικά δια μαγίας όταν άλλαξε ο μανολιός στη θέση του, θυμάσαι τι είχες πει γιαυτόνα; Ο αξιώτιμος, ο πάντα γελαστός και ευγενικός...
Ακόμα τα πέρνεις απο το ΠΑΣΟΚ!!!

Και έτσι και το σβείσετε το σχολειό μου απο το μπλόγκ σε περίπτωση που σας έθιξα τον χορηγό σας, ντροπή σας. Τίποτα άλλο...

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθω το Κοντρα και ο Τερενς μου αρεσει ,εαν φυγει δεν ξερω εαν θα βλεπω ειδησεις απο το Κοντρα Μια χαρα τα ελεγε και σε οσους δεν αρεσει ,εχουν και αλλες επιλογες ,οπως Πρετεντερη , Τρεμη ,,κλπ παπαγαλακια

Ανώνυμος είπε...

μια ερώτηση στον κυρ τερενς, πιτεμου αν εισται ΕΛΛΗΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

KE.KOYIK ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ?ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ελληνας είναι 1:42

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σαν απλός Ελληνας βλέπω ότι ο Τέρενς την πονάει αυτήν την πατρίδα, το βλέπεις στο βλέμμα του
Φυσικά δεν μπορεί να τα βάλλει με τον Σιωνισμό και την Μασσωνία, κανείς μας δεν μπορεί! Αφού γίναμε αντίχριστος λαός και λίγα παθαίνουμε!

Ανώνυμος είπε...

Τέρενς η κοπέλλα που έχετε εκεί με τον Παπαδόπουλο (ξεχνώ το όνομα της, Αννα νομίζω) είναι η πιό γλυκιά παρουσία σε όλα τα ελληνικά κανάλια!

Ανώνυμος είπε...

Κουφάλα Κουρή ΑΡΧΙΜΑΣΣΩΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Πάντως μπράβο σας Κε Κουίκ, αν όντως πονάτε για την Ελλάδα, που φύγατε απο αυτή την βρώμα το κόντρα. Βέβαια αργά το καταλάβατε αν είναι όντως η αλήθεια αυτή. Τόσα χρόνια στο Πασοκ, ύστερα ήσασταν σε κανάλι του αρχομαφιόζου κουρή!
Γιατί δεν κάνετε κάτι εσείς μαζί με άλλους τίμιους και πραγματικούς δημοσιογραφους Κε Τέρενς αφού την είδατε αλλιώς τώρα και βρίσκεστε σε άλλο στρατόπεδο απ' ότι αυτό που ήσασταν τόσα χρόνια. Υπάρχουν ακόμη σωστοί, τίμιοι και ΕΛΛΗΝΕΣ δημοσιογράφοι που λένε την αλήθεια. Φανταστείτε να υπήρχε μια ραδιοσυχνότητα ή και στην τηλεόραση με όλλους αυτούς μαζεμένους. Ούτε χορηγοί ούτε διαφημίσεις ούτε τίποτα. Μονάχα πραγματική ενημέρωση που λύπει τελείως αυτή την στιγμή στα ΜΜΕ. Ο ίδιος ο λαός, και να'στε σίγουρος γι' αυτό, θα είναι ο χορηγός αυτού του καναλιού.

Για σκεφτείτε καλύτερα κάποια πράγματα Κε Κουίκ αν όντως έχετε αλλάξει κοσμοθεωρία...

Σας χαιρετώ.

Ανώνυμος είπε...

Yποψιαζομαι οτι θα πολιτευτει με την Ν.Δ. και γι'αυτο παίρνει αποστασεις. Δεν ειναι και ασχημα να εξασφαλισει βουλευτικη συνταξη μεσα σε 8 χρονια. Ευκολη δουλεια, απλως δημοσιοσχεσιτικη, χαζογελα και χειραψιες και καθισιο απο καρεκλα σε καρεκλα.
Μόνο που τον λαο τον βαζει και αυτος στο ψυγειο, οπως ολοι οι πολιτικοι που αποδοκιμαζε μέχρι πριν λιγο.

Ανώνυμος είπε...

Τερενς κανεις πολλα λαθη ορθογραφικα και γραμματικα στα αγγλικα. Πληρωσε καποιον να σου κανει διορθωσεις, γιατι ειναι ντροπη να παρουσιαζεις τετοια εικονα. Μεχρι και το surfing το γραφεις serfing. Ασε δε την ορθογραφια των κυριων ονοματων ατομων που πηρες συνεντευξη. Σφαγη, αδελφε μου. Οχι τετοια χάλια. Επ'ευκαιρια κανε καμμιά δεκαριά μαθηματα αγγλικων.

Ανώνυμος είπε...

Τέρενς συγνώμη που πιστέψαμε σε σένα, καλά κάνεις και υποστηρίζεις την ιστορική σου πορεία τόσων χρόνων, μαζί σου είμαστε...όμως ο πατέρας μιας οικογένειας( δημοσιογραφικής)δεν άφήνει πρώτος την οικογένεια του αλλά τελευταίος...θέλουμε να γυρίσεις πίσω για να σε απολαμβάνουμε από το Κόντρα!!!ακόμη και αν πρέπει να ταπεινώσεις την υπέροχη προσωπικότητά σου. Με εκτίμηση φίλη/τηλεθεάτρια

Ανώνυμος είπε...

Απ΄'τα σχολια καταλαβαινω ποσο αφελεις ειστε, στην καλυτερη ,οι περισσοτεροι, για να μην πω εντελως βλακες.Σκετη απογοητευση οταν δεν μπορειτε να διακρινετε το προφανες και λετε απο μασσονισμους μεχρι υποψηφιοτητες! αν ειναι δυνατον.Το ανθρωπακι Τερενς απλα σκεφτεται ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ δηλαδη προσαρμοζεται για να επιβιωσει,η καλυτερα να οικονομησει,ειτε φορωντας το μουτρακι του δηθεν μετανιωμενου κοντα στο λαικο αισθημα,ειτε του αγανακτησμενου που μαχεται εναντια στο κατεστημενο,θα ελεγα μια πιο εξελιγμενη θεατρικοτητα απο αυτη του αρχικαραγκιοζη Χιου,Ωστοσο παραδεχομαι απ΄΄την "ψυχαγωγια" της Πανιας σας προτιμουσα,πιο διακριτικος εγκεφαλοαλοιωτισμος,περαστικα μας TERENS.....

Ανώνυμος είπε...

τα αρπαξε παλι ο κουρης.

Ανώνυμος είπε...

================================================
Τέρενς είπε...
Και μία απαραίτητη διευκρίνηση,προσθήκη στο προηγουμενο σχόλιό μου:
Ουδέποτε στους 11 μήνες της παρουσίασης του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL,είχα την οποιαδήποτε όχληση ή παρέμβαση από την ιδιοκτησία του καναλιού,αναφορικά με το περιεχόμενο της ειδησεογραφίας και την όποια κριτική μου προς την Εξουσία ή σε πρόσωπα της Εξουσίας.
Και πάλι με εκτίμηση,
Τέρενς Κουίκ

================================================

...μα τοτε, γιατι αφησες το καναλι κ. Κουικ αφου, οπως λες ανωτερω, κανενας και ποτε δεν προσπαθησε να σε 'κατευθυνει'?..

Ισως θα επρεπε να εισαι λιγο πιο καθαρος στις εξηγησεις με το κοινο σου, δεν νομιζεις?

Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται, οπως λεει και η λαικη σοφια αγαπητε κ. Κουικ..

Θανασης Κ.

Συδνευ