Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ο gay σταρ του CNN και τα δακρυγόνα


Ο gay σταρ του CNN και τα δακρυγόναΟ προκλητικός δημοσιογράφος που μετέδωσε τα επεισόδια του Συντάγματος δακρύζοντας

Τα ξημερώματα της 18ης Απριλίου, οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στο κλειστό εκείνη την ώρα Σέντραλ Παρκ δεν περίμεναν ότι θα πιάσουν λαβράκι, και μάλιστα δημοσιογραφικό. Όταν συνέλαβαν δύο άντρες που είχαν βρει ερωτικό καταφύγιο πίσω από έναν θάμνο, δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να αναγνωρίσουν τον σταρ του CNN Ρίτσαρντ Κουέστ.


Ο διάσημος ρεπόρτερ είχε αφήσει το κουστούμι εργασίας του στο σπίτι, και προτίμησε κάτι σαφώς πιο άνετο και ερωτικό, όπως το σκοινί που είχε δέσει στο λαιμό του, το οποίο κατέληγε στα γεννητικά του όργανα. Στην μπότα του βρήκαν χωμένο ένα ερωτικό βοήθημα και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης που κουβαλούσε πάνω του, σε μια ιστορία που τροφοδότησε για πολλές μέρες τα ταμπλόιντ της Αμερικής. Πολλοί πίστεψαν ότι τότε η καριέρα του τελείωσε. Έκαναν λάθος. Η παρουσία του τη εβδομάδα που μας πέρασε ως ο βασικός ανταποκριτής του CNN στα επεισόδια της Αθήνας, απέδειξε ότι παρά το σκάνδαλο ο Κουέστ –δηλωμένος gay-, εξακολούθησε με χαρακτηριστική άνεση να κάνει τη δουλειά του, την οποία έχει ταυτίσει με την πρόκληση.

Την περασμένη Τετάρτη, φορώντας το κομψό του κουστούμι, στάθηκε στο μπαλκόνι κεντρικού ξενοδοχείου στο Σύνταγμα, και όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», ξεκίνησε να μεταδίδει ζωντανά τα επεισόδια, πριν διακόψει τη σύνδεση λόγω των δακρυγόνων, που τον έκαναν να δακρύσει.

Βγήκε και ξαναβγήκε στον αέρα, πριν φύγει την Πέμπτη το πρωί για το Λονδίνο, όπου είναι πλέον μόνιμα εγκατεστημένος, για να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει: να προκαλεί…
πηγη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ουστ μωρη νυφουλα...πουσταρα της συμφορας ΚΙΝΑΙΔΕ ΝΤΙΝΤΗ

Ανώνυμος είπε...

"...για να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει: να προκαλεί…"

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΕ: ...... : να πληρώνει πεινασμένα αγοράκια να τον καρφώνουν στους θάμνους.


ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΘΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

Απο ποτε απαγορευεται να εισαι δημοσιογραφος οταν εισαι γκει?
Και μη χειροτερα , τι αποψη ειναι αυτη? Δε διεκδικησε τη θεση επισκοπου ο ανθρωπος...
Ξεκολληστε επιτελους και ο καθενας μπορει να ζει οπως θελει η μπορει ,αρκει να μη βλαπτει.
Μηπως ζουμε στο Ιραν και δεν το ξερω?
Παντως δεν εξεταζω αν ηταν αντικειμενικη η ανταποκριση του απο την Αθηνα , διοτι δεν την ειδα.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ...
GAY ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ...
ΚΡΕΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ - ΚΡΕΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ

stranger είπε...

Ο συνδυασμός της επιτυχίας: Gay & Jewish, σα να λεμε lotto και Τζοκερ μαζι!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΩ ΑΝΕΤΑ ΕΝΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ 8,20 , ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΠΛΩΣΕ ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΧΟΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ .

Ανώνυμος είπε...

Οκ η είδηση είναι μόνο για το gossip.gr, δε θα τη σχολιάσω.
Αλλά γουστάρω να κάθομαι αραχτός κ να διαβάζω τα σχόλια των αναγνωστών. Δεν έχω πιο ξεκαρδιστικό πράγμα. Ο καθένας βγάζει τα κομπλεξ του τόσο άνετα εδω μέσα, είτε γιατί έχει να γ@@ χρόνια, είτε γιατί πολύ απλά στο σπίτι πέφτει παντόφλα ή από τη μαμά ή απ'τη γυναίκα! Συνεχίστε να σχολιάζετε έτσι κ να κατακρίνετε τόσο αβίαστα. Κ θα καταλάβετε γιατί η Ελλάδα έφτασε εδω που έφτασε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΤΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.ΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ,ΤΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ,ΤΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΕ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.