Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο "Ενας ΜΑΤατζης απαντάει σε ολα"


Απάντηση στο "Ενας ΜΑΤατζης απαντάει σε ολα"

Μπραβο φιλε ματατζη. Αυτο το κειμενο το περιμενα να γραφτει 3 μέρες τωρα. Τα πραγματα ειναι ακριβώς όπως τα λες.

Το μονο που ηθελε η κυβερνηση ειναι να στρεψει τον κοσμο εναντίον των ματ, οποτε να περαστει το μεσοπροθεσμο στο ντούκου όπως και εγινε και τωρα ολοι ασχολουνται με τα επεισοδια και οχι με το μεσοπρόθεσμο.


Για όλους αυτούς τους έξυπνους που λενε να παραιτηθούν τα ματ, απλα ειναι ασοβαροι. Κανένας δεν παραταει την δουλεια απο την οποια ζει η οικογενεια του. Και αν δεν το ξερετε αν δεν κλεισει κάποιος στα ματ 8 χρονια υπηρεσίας και παραιτηθεί πιο νωρίς πρεπει να πληρωσει αποζημιωση στο κράτος (ναι καλα ακουσατε αποζημιωση).

Αντι να τα βαλετε με τα ματ βαλτε τα με αυτούς που δινουν εντολές σε αυτα τα παιδια και καθονται αραχτοι στα γραφεια τους και ασφαλείς, και παιρνουν ενα τσουβαλι λεφτα και οχι τα παιδια που βαζουν σε κινδυνο την ζωη τους γαι 700 ευρω.

Να ξερετε οτι όπως σωστα λεει ο ματατζης τα παιδια αυτα τα υπολογιζουν σαν αναλωσιμη δυναμη και οχι σαν ανθρώπους. Ειναι εξοπλισμενοι με τον χειροτερο εξοπλισμο (ληγμενα φιλτρα, ασπιδες 15 ετιας που σπανε για πλακα και γενικα ολος ο εξοπλισμος πολυκαιρισμενος και ευαλωτος).

Οταν αυτα τα παιδια κατεβαινουν στα γηπεδα και σταματανε τα επεισόδια δεν ειδα κανενα να φωναζει κατα των ματ που του εσωσαν το σπιτι και την περιουσια απο τους χουλιγκαν. Εκει ειναι ολα καλα ε;;
Αν φυγουν ολοι απο τα ματ να δω μετα ποιος θα μας προστατευει απο καταστασεις που ληγουν μονο με την επεμβαση αυτων των παιδιων.

Υπολογιστε ολοι και τον ανθρωπινο παραγοντα. Οσο καλα εκπαιδευμενοι και αν ειναι δεν γινεται να μην γινουν λαθη σε τετοιες συνθηκεςπου επικρατουν (με το αν τους πετουν οτι βρισκουν γυρω τους, μολοτωφ και οτι εχει ο καθενας απο τους κουκουλοφορους για να τους χτυπησει)
Δηλαδη εσεις στην δουλεια σας δεν κανετε λαθη;

Και κατι τελευταιο για αυτουςπου λενε να μην υπακουσουν σε αυτα που θα τους πουν οι ανωτεροι, ξερετε τι επιπτωσεις εχει αυτο;
Σιγουρα δεν ξερετε γι αυτο το λετε. Την λεξη εδε την εχετε ακουστα;
Την λεξη διαθεσιμοτητα και τις επιπτωσεισ της;
Οποτε πριν πειτε κατι πρωτα σκεφτειτε το.

Ξεκολλατε ο 'εχθρος μας' δεν ειναι τα ματ. Οεχθρος ειναι η κυβερνηση, μην αποπροσανατολιζεστε ετσι ευκολα. Δειτε τα πραγματα οπως ειναι, οχι οπως σας τα πλασαρουν τα πουλημενα ΜΜΕ.
Ναι χτυπηθηκαν πολλοι αθωοι, αλλα εκεινη την ωρα δεν γινεται καποιος να ξεχωρισει τους καλους απο τους κακους, ειναι αδυνατο πως το λενε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΠΗΓΗ

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti les ree geloiee!!!ti mas les re vlaka!dipla imoun kai eida na xtypane ena gero..eida ti dias sto manaviko pou anoixe to kefali se ena palikari..kai esy tolmas na grafeis ayta??ftou sou!!!!!!ela apo syntagma na ta poume kai esu mazi mayta ta dipoda zwa me aspida

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον δεν τα βάζουμε με τα ΜΑΤ αλλά με αυτούς που κυβερνούν. Για να τα βάλουμε με αυτούς που κυβερνόύν πρέπει να περάσουμε πρώτα απο αυτούς που τους προστατεύουν. Εφόσον γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν μπορείτε να παρακούσετε τις εντολές τους, μπορείτε να διαλέξετε άλλο επάγγελμα.
Δεύτερον, στα γήπεδα κάνετε τις κότες γιατί απέναντι σας έχετε οργανωμένους οπαδούς και όχι ειρηνικούς διαδηλωτές.
Και στα δύο παραπάνω παραδείγματα προστατεύετε την άρχουσα τάξη και όχι τον λαό, οπότε δεν θα έπρεπε να μιλάτε ότι προστατεύεται τον πολίτη.
Τρίτον, όλοι κάνουμε λάθη στη δουλειά μας. Αν τα δικά σας λάθη έχουν σαν αποτέλεσμα να αποτελούν κίνδυνο για την υγεία και ασφάλεια του κόσμου, πηγαίνετε σπίτια σας και ας έρθουν κάποιοι άλλοι που είναι πιο ικανοί απο εσάς.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝΕ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ ΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΤΕΥΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ 15000 ΜΟΡΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΤΟΤΕ ΒΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Για να φτάσουμε στους προδότες και να τους κρεμάσουμε, αναγκαστικά πρέπει να περάσουμε πάνω από τα πτώματά σας.

Υπακούστε τις εντολές της μέγιστης αρχής. Του Ελληνικού Συντάγματος δηλαδή και ελάτε μαζί μας. Με το λαό και όχι με τους προδότες που παραδίδουν την πατρίδα μας.

Ακούστε τη φωνή μέσα σας. Φανείτε πραγματικά γενναίοι και μην τρομοκρατήστε από τις απειλές των προδοτών. Ούτε να επηρεάζεστε από την πλύση εγκεφάλου που σας κάνουν.

Ακούστε τη φωνή μέσα σας και εμπιστευτείτε την.
Θα σας σώσει.

Στην τελική, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας για επιβίωση. Το δίκιο ενός ολόκληρου λαού μπορεί να σας εξαϋλώσει σε δευτερόλεπτα.

Αν σας είναι αδύνατο να αγαπήσετε τα ιδανικά, αγαπήστε την ζωή σας τουλάχιστον.

manos2626 είπε...

η μαγκια των ματατζηδων αρχιζει και τελειωνει μπροστα σε αοπλους και ανυπερασπιστους γερους και απλους πολιτες....ηθελα να ηξερα αν απεναντι σας στηθουν αναλογα εξοπλισμενοι με εσας πολιτες η αλλου τυπου ενστολοι θα τα βαλετε μαζι τους η θα τρεχετε με το σκατο στην καλτσα?

Ανώνυμος είπε...

Στον στρατιωτικό ποινικό κώδικα προβλέπεται ότι όποιος εκτελέσει παράνομη διαταγή είναι το ίδιο ένοχος με αυτόν που την δίνει.

Φίλε αγανακτισμένε ΜΑΤατζή, μην εκτελείς τις παράνομες διαταγές.

Είμαι αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αν αύριο κατεβάσουν το στρατό στο δρόμο και με διατάξουν να ανοίξω πυρ εναντίων των Ελλήνων θα το κάνω;

Ανώνυμος είπε...

Καλά από μαλακίες και δικαιολογίες τα ΜΑΤ, άλλο τίποτε!!!!
Ο κόσμος δεν τα μασάει αυτά και να πάτε να γαμηθείτε και εσύ και όλο σου του σινάφι.

Ανώνυμος είπε...

@4:25 Και αν ερθει τι θα κανεις ρε φιλε;Θα τον πλακωσεις εσυ και καμια 10αρια φιλοι σου.Μηπως εισαι και εσυ απο τα αλλα τα δυποδα που καταστρεφουν την Αθηνα μετα απο καθε διαδηλωση;

Ανώνυμος είπε...

η δουλια δεν ειναι ντροπη το να' σαι μπατσος και ποσο μαλον ματατζης ΕΙΝΑΙ !

Ανώνυμος είπε...

Το 1827, όταν ο Ιμπραήμ έδινε στους ¨Έλληνες¨ να υπογράψουν το ράι μπουγιουρντί (προσκυνοχάρτι)κάποιοι σαν τον Νενέκο υπογράφανανε κι ας είχανε την ευκαιρία να σκοτώσουν τον Ιμπραήμ (όλοι όσοι ξέρουν ιστορία ξέρουν ακριβώς τι είχε γίνει).Τότε έλεγε ο Κολοκοτρώνης “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους”«Καθόμουν και έκλαιγα για την Ελλάδα. Παναγιά μου βοήθα κι αυτή τη φορά τους Έλληνες».Εμείς δεν σας ζητάμε ούτε Κολοκοτρώνηδες να γίνετε ούτε να σκοτώσετε τον Ιμπραήμ,το μόνο που θέλουμε αν έχετε λίγο απ το ελληνικό φιλότιμο και τρέχει ελληνικό αίμα στις φλέβες σας να δηλώσετε ΤΩΡΑ παραίτηση απ τα ΥΑΤ (θα πάτε σε άλλη υπηρεσία και θα μπορείτε να ζήσετε) και μέχρι να αλλάξετε υπηρεσία να πέρνετε αναρρωτικές σε όλες τις μεγάλες συγκεντρώσεις. Το μόνο κόστος σας θα 'ναι το επίδομα που θα χάσετε. Αν τώρα αξίζει η αξιοπρέπεια σας λιγότερο από 100-200 ευρώ που είναι το επίδομα, μην κάνετε τίποτα απ τα παραπάνω και να συνεχίσετε να έχετε συμμετοχή στην ιστορία ως Νενέκοι.

Ανώνυμος είπε...

να'σαι καλά φίλε.στα @ σου τα σχόλια των ηλιθίων.ξύλο στα αναρχοκούμμουνα

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΞΕ ΦΙΛΕ ΜΑΤΑΤΖΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ.ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ Ο ΞΥΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΑΦΕ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΩΤΣΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ!!! ΟΧΙ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΠΙΑ, ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ, ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!!! ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ!!!!!

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΚΛΑΝΟΜΕΝΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν φανταζόμουν ποτέ οτι θα με κάνετε να μισήσω τόσο πολύ την αστυνομία, αλλά η απύθμενη ανοησία σας, το κατάφερε κι αυτό!
Λοιπόν, "φιλαράκια", "άντρακλες", καουμπόυδες των ΜΑΤ, οι δικαιολογίες σας περί του "μεροκάματου" ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! Με τη συμπεριφορά σας δείξατε οτι δεν αξίζετε καμία συμπάθεια και κανένα έλεος, από εδώ και στο εξής. Μάλλον τελικά δεν το μάθατε το μάθημά σας. Ναι, μιλάω για τότε που επί 3-4 μήνες κάθε μέρα τρώγατε ξύλο αλύπητο για χάρη του Μπόμπολα και στο τέλος τρέχατε και κλαψουρίζατε στην Καισαριανή, να μην σας εκθέτουν, δήθεν, σε τέτοιους κινδύνους.
Ανόητοι υπαλληλίσκοι, μάθετε, λοιπόν, οτι η Κερατέα μετακομίζει σιγα-σιγά στο Σύνταγμα και οι Κερατιώτες ανέλαβαν την "εκπαίδευση" των υπολοίπων αθηναίων. Θα περάσετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ, δυστυχώς γιατί απλά ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΠΛΕΥΡΑ, αυτή των δυναστών του ελληνικού λαού.
ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΙλογηΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ!ΤΩΡΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τὰ ΜΑΤ ἔχουν ΛΙΓΟ χρόνο ἀκόμα νὰ δείξουν ἐπιτέλους ποιὰ εἶναι ἡ πατρίδα τούς. Κτυπᾶνε οἱ καμπάνες κύριοι τῆς ἀστυνομίας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ; ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ; ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΤΕΛΟΣ.-

Ανώνυμος είπε...

1ον) Ψυχολογικα τεστ περνατε? Δεν νομιζω. Γιατι μπορει να υπαρχουν και σωστα παιδια μεσα στο ΜΑΤ αλλα οι πιο πολλοι ειναι ψυχακηδες, τρελοι και ατομα που τους αρεσει να χτυπανε και να δερνουν. Σας εχω ακουσει στα εξαρχεια. "Μαλακα εριξα ενα ξυλο εχτες...γαμησα τε ξαλαφρωσα". Τετοιοι ειστε οι περισσοτεροι. Φλωροι τραμπουκοι που αν σας πετυχουν μονους θα χεστητε πανω σας.
2ον) Εχετε ολοι την πιπιλα οτι αν φυγετε πριν τα 8 χρονια θα πρεπει να πληρωσετε αποζημιωση. Δηλαδη οταν κανατε αιτηση να μπειτε στα ΜΑΤ δεν το ξερατε? Δεν σκεφτηκατε οτι μπορει να μην σας αρεσει και οτι μπορει να θελετε να φυγετε? Αν οχι τοτε καλα να παθετε. Μην δικαιολογειστε τωρα.

Τελος θα ηθελα να πω οτι ακομη και να φυγουνε οι ελληνες απο τα ΜΑΤ, εχουν βγαλει νομο τα μουνοπανα οι προδοτες να προσλαβουν αλλοδαπους για ματατζηδες. Πακιστανια, μαυρους, αλβανους, οτιδηποτε. Εκει θα ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα γιατι ολοι αυτοι δεν θα εχουν ιχνος ελληνικοτητας.

Ενα πραγμα χρειαζεται: οργανωση στην επιθεση. Εξοπλισμος(μασκες, κρανοι, ροπαλα, σφυρια), Περικυκλωμα των ΜΑΤ και ξυλο απο μπρος και απο πισω...

Ανώνυμος είπε...

Ακου Ματατζη οχι δεν θα φυγουμε απο το Συνταγμα οπως λες αλλα στην επομενη διαδηλωση θα ειμαστε ποιο πολυ αγανακτησμενοι και οχι μονο με τους χαφιεδες πουσταραδες(300) αλλα και μαζι σας!!!!Αν θες πραγματικα να εισαι μαζι μας πετα την στολη σου και ελα διπλα μας εκτος και αν οι παρανω οροι που σου εχουν απονυμει σε τιμουν οπως και ολους τους υπολοιπους που εσαστε στην ιδια υπηρεσια....Για το καλο σας ελατε μαζι μας! Ειναι κριμα σε καθε διαδηλωσει να γινετε αυτος ο εμφυλιος....Τιμηστε τον ορκο που δωσατε.....

Ανώνυμος είπε...

“Φίλε” ματατζή,
έστω και από το διαδύκτιο, ο διάλογος που επιδιώκεις με την κοινωνία είναι κάτι θετικό …..
Δεν έχεις κλείσει ακόμα 8 χρόνια υπηρεσίας … άρα η ηλικία σου είναι περίπου 24 – 25 ετών … σωστά ?? αυτό δικαιολογεί έως ένα βαθμό την ωριμότητά σου και το πόσο εύκολα μπορεί το βοθρομπάτσικο σύστημα ( αυτό ΔΕΝ αφορά εσένα ΟΥΤΕ είναι προσφώνηση προς το πρόσωπό σου .. για να μην παρεξηγηθούμε, προς το παρόν τουλάχιστον …) να διαμορφώσει συνείδηση – χαρακτήρα – ήθος και θεώρηση για την ζωή, την κοινωνία ….
Ειδικά εάν υπάρχει και ένα σάπιο υπόβαθρο ψυχής από κάτω, τότε το σύστημα στην κυριολεξία ΑΛΩΝΊΖΕΙ την ψυχή του αξιολύπητου ματατζή ( που ενδεχομένως να ξεκινά την καριέρα του με τις καλύτερες προοπτικές και βλέψεις με σκοπό να σώσει την κοινωνία από τους κακούς ... )
Δεν αγγίζω καθόλου την ανάλυσή σου περί χημικών και «δακρυ-φόνων» …. Μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι λες γι’ αυτά ….. η ΟΥΣΙΑ είναι ότι χρησιμοποιήθηκαν εναντίον αδύναμων ανθρώπων … εναντίον χτυπημένων – γερόντων – γυναικών …. εναντίον ανθρώπων που βρισκόντουσαν υπό ιατρική παρακολούθηση και βοήθεια …
και το χειρότερο εναντίον ανθρώπων χωρίς κουκούλα …. ανθρώπων που υπερασπιζόντουσαν ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ….. ΤΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ και ενδεχομένως των παιδιών σου …. ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ … κτλ .. κτλ …
Λες ότι «Η άμεση επαφή με τα μάτια μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή του κερατοειδούς» ….. όσα βίντεο και αν είδα οι συνάδελφοί σου με απίστευτο ΖΗΛΟ και ΑΚΡΙΒΕΙΑ ψέκαζαν ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ήταν μπροστά τους στο πρόσωπο, ακόμα και όταν ανήμποροι πεσμένοι στον δρόμο ( εκτός από τους συναδέλφους τους με πολιτικά – ξέρεις …. ασφαλίτες , πιτσιρικάδες ματατζήδες με πολιτικά, κυπατζήδες …. και μερικά ακόμα αποβράσματα, κολλητούς και καθοδηγούμενους από το σύστημα που υπηρετείς ….. ελπίζω ΟΧΙ με ζήλο …).
Άρα οι συνάδελφοί σου ΨΕΚΑΣΤΕΣ συνειδητά προσπαθούσαν να κάνουν ΚΑΚΟ σε ‘Έλληνες πολίτες … να τους τυφλώσουν …. ίσως και μόνιμα … άρα κοινοί κακούργοι του ποινικού κώδικα …
Όπως πολύ σωστά σου έχει επισημανθεί ήδη … άλλο πράγμα η μόρφωση και άλλο πράγμα η ΠΑΙΔΕΙΑ …. και οι 300 συμμορίτες μορφωμένοι είναι ……… με πιάνεις έτσι ..???
Φυσικά και γνωρίζεις ΠΟΥ πας και για ΠΟΙΟΝ λόγο πας …. εκτός και αν είσαι από χωριό χωρίς ρεύμα – ταχυδρόμο και επικοινωνία με την κοινωνία …
Μην προκαλείς την νοημοσύνη μας με τα νούμερα στο κράνος που θα ζητήσεις, από τον υπεύθυνο της διμοιρίας των εντεταλμένων ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ ….. μόνο ένας με λοβοτομή θα επιχειρούσε να κάνει κάτι τέτοιο με τόσους εξαγριωμένους ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ που έχουν και την ΚΑΛΥΨΗ του χουντικού συστήματος που υπηρετείς ( έστω και άθελά σου … ) … ο υπεύθυνος της διμοιρίας όμως ΞΕΡΕΙ ΠΟΟΟΟΛΥ ΚΑΛΑ τι κάνει ΚΑΙ γιατί τον έβαλαν εκεί …
Η τηλεόραση ( όχι ΜΟΝΟ τις τελευταίες ημέρες …) φυσικά και δείχνει τι πετούν εναντίον σας .. ξεχνάς όμως την ΟΥΣΙΑ …. το σύστημα φρόντισε με τους εντεταλμένους συναδέλφου σου να δημιουργήσει προϋποθέσεις ώστε να σου οπλίσει το χέρι …. και μόλις το χέρι σου οπλιστεί έχοντας εξασφαλίσει την ασυλία των πράξεών σου … γίνεσαι κάφρος – ανεγκέφαλος με δολοφονικά ένστικτα … τα οποία ΔΕΝ μπορείς να τα κρύψεις … έχουν καταγραφεί από χιλιάδες κάμερες, χωρίς μοντάζ …. Φίλε ματατζή, αν είσαι μορφωμένος όπως λες, θα γνωρίζεις την διαφορά του χτυπώ έναν πάνοπλο, εκπαιδευμένο, προστατευμένο άνθρωπο και του χτυπώ έναν άοπλο κοινό άνθρωπο ( ίσως μεγάλης ηλικίας .. ίσως άρρωστο … ) και μάλιστα τις περισσότερες φορές με τρόπο που παραπέμπει σε κακούργημα .. (βλ. κτύπημα στο κεφάλι με το κλομπ ανάποδα … με την ασπίδα χωρίς το προστατευτικό ελαστικό περιμετρικά επίσης στο κεφάλι ….. )
Αυτός ο απελπισμένος άνθρωπος – ο οποίος είναι ΑΝΕΚΠΑΊΔΕΥΤΟΣ – έχει περισσότερες δικαιολογίες από εσένα να αντιδράσει με βία – αλόγιστα ίσως … ΕΣΥ όμως (ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ) έχεις εκπαιδευτεί να ΜΗΝ είσαι έτσι … να ΜΗΝ αντιδράς έτσι …. ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ γι’ αυτό …. έχεις ΟΡΚΙΣΤΕΙ γι’ αυτό ……
Συνεχίζεται .......

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια ....
Κατά πόσο είχατε αποδεκατιστεί … είναι τουλάχιστον γελοίο ….. ( να έχεις υπ’ όψη σου ότι τα γραφόμενά σου τα διαβάζουν κυρίως σκεπτόμενοι άνθρωποι … μην υποτιμάς την νοημοσύνη του κόσμου εύκολα …. )
Να παρακαλάς επίσης, που παρά την τοοοση αγανάκτηση που προκάλεσαν οι πράξεις σας ( ΑΣΧΕΤΑ αν είχατε εντολές από τους συμμορίτες … είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι είχατε εντολές και δεν πράξατε αυτοβούλως … ) δεν έχει βρεθεί ακόμα ο παρανοϊκός - που έχοντας τα ίδια ένστικτα με τους συναδέλφους σου – θα πάρει τον ¨νόμο¨ στα χέρια του …. Είναι ιστορικά βέβαιο ότι θα βρεθεί κάποια στιγμή …. σε αφήνω να φανταστείς τις συνέπιες … να θυμάσαι όμως ότι η κακουργηματική συμπεριφορά των άρρωστων ψυχικά συναδέλφων σου θα του οπλίσουν το χέρι …
Αν όντως έχεις προσπαθήσει να τραβήξεις και να εμποδίσεις συναδέλφους σου από το έργο του ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ, να ξέρεις ότι έχεις την αμέριστη συμπάθειά μου .. πάσχω μαζί σου γιατί κατανοώ τον πόνο ψυχής που ένας υγιείς άνθρωπος αισθάνεται τέτοιες στιγμές ……. ΟΜΩΣ έχεις αναλογιστεί αν νομιμοποιούνται να αποκαλούνται ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ σου …???? … έχεις αναλογιστεί ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ αυτά τα κομπλεξικά αποβράσματα πόσο κακό έχουν κάνει στην ιερότητα της στολής σου ( του τι αυτή ηθικά έπρεπε να εκπροσωπεί … ) πόσο κακό έχουν κάνει στην ίδια την κοινωνία .. .?? ενδεχομένως σε κάποιον συμμαθητή σου … συγγενή σου … Για να μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι αυτήν την στιγμή σε ΟΛΗ την αστυνομία …. Αναφέρομαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις πρακτικές των ματ και σχολιάζω τα γραφόμενά σου εφ’ όσον είχες τα κότσια να μπεις σε δημόσιο διάλογο …
Αν δεν έχεις καταλάβει ότι ο ρόλος της υπηρεσίας που υπηρετείς έχει ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΊ …. τότε θα πρέπει να αρχίσεις να αναρωτιέσαι για ποιο βαθιά πράγματα που αφορούν την διανόησή σου ( και όχι την μόρφωσή σου …)
Η δικαιολογία που μπορώ να βρω για τα γραφόμενά σου ….. «Αυτές οι ημέρες με έβαλαν σε τεράστιες σκέψεις. Δε θελω να πιστευω οτι ολοι αυτοι οι μπαχαλακηδες ειναι παρακρατικοι και οτι ολα αυτα που γινονται ειναι στημενα. Δε μπορει να ειναι δυνατον.. Αλλα σε καποια στιγμη ειχαμε περικυκλωσει τα ατομα μεσα στην πλατεια και υπηρχαν παντου διμοιριες των ΜΑΤ. Τους ειχαν τελειωσει τα μαρμαρα και φωναζαν για 15λεπτη ανακωχη. Ξαφνικα διεταχθηκαμε να μη κανουμε καμμια κινηση. Ανενοχλητοι οι μπαχαλακηδες βγηκαν στους δρομους περιξ και μαζευαν ολα τα μαρμαρα που ειχαν πεταξει και τα εβαζαν μεσα στη πλατει! α για να μας επιτεθουν ξανα. Μετα απο 30 λεπτα αρχισαν παλι οι επιθεσεις.. Ειχα τρελαθει. Δε μπορει να γινοταν κατι τετοιο..» πηγάζει μόνο από την ηλικία σου και την ωριμότητα που έχουν προλάβει τα χρόνια να σου δώσουν …. Βλέπεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι συμβαίνει … αλλά ΔΕΝ μπορείς να τα βάλεις σε τάξη, να ορθώσεις παράστημα, να φανείς αντάξιος του όρκου σου και της νόμιμης ηθικής αποστολής την στιγμή που βάζεις την στολή σου ….
Συνεχίζεται ....

Ανώνυμος είπε...

Συνεχεια ..
Φαντάζομαι θα έχεις δει το βιντεάκι που κυκλοφορεί ευρέως στα κινητά των συναδέλφων σου … αυτό με τα τσογλάνια που έχετε μαζέψει και περικυκλώσει στην μέση του δρόμου – κάθοντε οκλαδόν στην μέση της ασφάλτου – και ως από μηχανής θεός εμφανίζεται ο αστεράτος βαθμοφόρος και αφού ΣΑΣ κατεβάζει ότι χριστοπαναγία υπάρχει , δημιουργεί κενό στον κύκλο σας και διώχνει τα αποβράσματα …. Είναι έτσι ??????? …… ( φυσικά μπορώ να σου πω για δεκάδες ακόμα άλλα που ΔΕΝ είναι τοοοοσο κολακευτικά για την φάρα των ματατζήδων ….. είναι μάλλον κακή συνήθεια με τα κινητά σας να καταγράφετε «ΑΝΔΡΑΓΑΘΕΙΕΣ» σας ….. κάποια στιγμή θα σας γυρίσει στο κεφάλι … )
Αναρωτιέσαι ακόμα για το αν είναι παρακρατικοί …???????
Έχεις ξεκάθαρη άποψη ότι για το κράτος είσαι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ …. θα ήταν πιο ξεκάθαρο εάν καταλάβαινες ότι είσαι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ για τους συμμορίτες … για το κράτος είσαι ΧΡΗΣΙΜΟΣ … γιατί φίλε ματατζή ΚΡΆΤΟΣ είμαι εγώ – εσύ – ο πατέρας σου και οι φίλοι σου … το κράτος έχει όνομα και διεύθυνση … δεν είναι κάτι αόριστο και άυλο ….. αλλά το σύστημα που υπηρετείς ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ….( και για να είμαι ειλικρινείς ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ …..)
Λες ….. «Ο μονος λογος που δε παραιτουμε ειναι γιατι θα μεινω στο δρομο και δε θα εχω λεφτα για να ζησω. Αλλα συντομα θα κανω αιτηση για αποσπαση σε αλλη υπηρεσια, οπως και αρκετοι φιλοι μου. Εχουμε δωσει αιμα για αυτη την υπηρεσια, αλλα κανεις δε νοιαζεται για εμας.» ….. αυτό αδελφέ μου δηλώνει ΜΟΝΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑ … είσαι λιποτάχτης ζωής … χαμένος από τα αποδυτήρια ….. προφανώς οι φίλοι σου αποτελούνται μόνο από συναδέλφους σου …. Αλήθεια δεν έχεις φίλους κανονικούς πολίτες ??? βιοπαλαιστές – τίμιους εργαζόμενους ..??? …που να πάρει ο διάολος δεν έχεις παραδείγματα στα 20τόσα σου χρόνια ..??? …..
Φίλε και να φύγει ο κόσμος από την πλατεία … ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ … ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΥΣ …. Είναι άθλιο το ότι τοοοσα χρόνια δεν μπόρεσε το μισητό από την κοινωνία σώμα που υπηρετείς να κάνει το αυτονόητο ….. αλλά για την περίπτωση που το ξέχασες ή που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα …. ΠΙΌΝΙΑ είσαστε και μάλιστα ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ, 300 συμμοριτών ….
Η συγγνώμη σου είναι υπό αμφισβήτηση διότι ελέγχεται ακόμα η αξιοπιστία και η ειλικρίνεια της επιστολής σου …
Έχεις πολύ δρόμο ακόμα μπροστά σου … μην τον σπαταλήσεις ζώντας σαν πιόνι ……
Σου εύχομαι να γίνεις ένας ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ …. Να είσαι τότε σίγουρος ότι ΔΕΝ θα αισθανθείς σε καμία περίπτωση διάθεση του κόσμου να σε φτύσει …. ( από τα πιο προσβλητικά που μπορεί να συμβούν σε έναν άντρα … για εμένα τουλάχιστον …)