Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που ξέραμε δεν υπάρχουν



  • Συμβαίνουν τεράστιες κοινωνικές μεταβολές
Δέχομαι απανωτές εκπλήξεις.
Χθες το πρωί πήγα με φίλο για μπάνιο που μέχρι πρότινος τον απασχολούσε μόνο ο Ολυμπιακός και το στοίχημα.
Ήταν στο Σύνταγμα μου περιέγραφε τι έγινε και μου είπε ότι ήταν στην ίδια ομάδα με ένα ....
ζευγάρι των απόστρατων της αεροπορίας που συμμετείχαν στην διαδήλωση.
Μπαίνω στο Antinews και διαβάζω άρθρο απόστρατου ταξίαρχου που ήταν στην διαδήλωση.
Περίμενε κανείς πριν από ένα χρόνο ότι αυτός ο κόσμος θα πήγαινε μαζί με τα μπλοκ του ΠΑΜΕ και του Ανταρσύα και θα διαδήλωνε.
Πιστεύω ότι συμβαίνουν τεράστιες κοινωνικές μεταβολές.
Οι ψυχές των ανθρώπων διαλύονται και τα κομμάτια αρχίζουν να επανοτοποθετούνται με τον σωστό τρόπο.
Η συνισταμένη με όσους συζητώ είναι μια: ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΡΧΕΣ.
Όλοι νιώθουμε προσβεβλημένοι για εδώ που φτάσαμε για τις προσβολές που δεχόμαστε από έξω για την υποθήκη που βάλαμε σε αυτόν τον παράδεισο που ζούμε για το ξεπούλημα των ακρογιαλιών και των νησιών της πατρίδας μας.
Κανείς δεν μιλάει για το πως θα πάρει τους δύο μισθούς που του έκοψαν πίσω – όλοι έχουν την αγωνία αν αύριο θα παραδώσουν σε παιδιά και εγγόνια αυτό που έχουμε σήμερα.
Κατά βάθος αγαπάμε πραγματικά την χώρα μας.
Δεν συζητώ ότι πλέον δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ όπως τα ξέραμε όπως τα ζήσαμε και με τον τρόπο που γίνονταν η πολιτική στην χώρα.
Το ΠΑΣΟΚ έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο.
Με το ξύλο που έριξε στον κόσμο ξευτιλίστηκε.
Η ΝΔ με τον τρόπο που ασκούν πολιτική τα στελέχη της είναι ήδη στο μουσείο.
Ένα πράγμα πρέπει να κάνει ο Σαμαράς να ανοιχθεί στην κοινωνία και να μιλήσει με ειλικρίνεια για αυτά που πιστεύει ότι είναι το πρόβλημα και χρειάζονται διόρθωση.
Μισά λόγια και υπεκφυγές δεν χωρούν.
Καταρχήν να στοχοποιήσει (όχι ονομαστικά) ως βασικότερο πρόβλημα τις πέντε οικογένειες που αρμέγουν την χώρα. Δεν είναι ώρα για γλυκανάλατες ευγένειες.
Να ξεσκεπάσει τον ρόλο των ΜΜΕ που είναι η υπεράσπιση συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων.
Να εξηγήσει ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η διαφθορά στο δημόσιο και πρέπει να απολύονται άμεσα οι καταχραστές.
Μέσα από το ΑΣΕΠ να πάρει 100.000 νέα παιδιά με γνώσεις και ενδιαφέρον για δουλειά και να απολύσει όσους μπήκαν με ρουσφέτι αλλά δεν έχουν τα προσόντα.
Να μιλήσει στους νέους της πλατείας και να πει αλήθειες.
Ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά για να προοδεύσει κάποιος και όχι τα πανεπιστημιακά χρόνια να τα περνάει με καταλήψεις και εκδρομές στην Μύκονο.
Και άλλα και άλλα, πολλά.
Ο Σαμαράς έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα που είναι απαραίτητο σε έναν ηγέτη για να γίνει πιστευτός από τον κόσμο.
Ότι ο ίδιος έχει ακολουθήσει μια έντιμη πολιτική πορεία.
Για να ζητάς από τους άλλου δουλειά εντιμότητα ειλικρίνεια για να είσαι αυστηρός πρέπει πρώτα να δίνεις το καλό παράδειγμα ο ίδιος και αυτό το πλεονέκτημα το έχει.
Ο Σαμαράς πρέπει να μιλήσει με την κοινωνία απευθείας χωρίς μεσάζοντες και να πει τα πράγματα όπως είναι.
Την επομένη φορά που θα ανέβει στο βήμα της βουλής ας αδιαφορήσει για τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο κι ας μιλήσει στο πολίτη, να πεί τι σκέφτεται για το μέλλον μας.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην τα κανει αυτα ο Σαμαρας ο εβραιοσπορος..
Οσοι το πιστευουν κοιμουνται τον υπνο του δικαιου..
Λετε να εγινε τυχαια ενα απο τα παιδια της ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ;...Η ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ;
Για ψαχτε το λιγο...

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο δώρο με άλλο περιτύλιγμα είναι και αυτός (συγκάτοικοι στο ίδιο δωμάτιο με ΓΑΠ στο ίδιο αμερικάνικο πανεπιστήμιο). Εξάλλου αυτός αντιτίθεται στη βαριά φορολογία του ΓΑΠ και όχι στο ξεπούλημα των πόρων της χώρας. Πρωθυπουργός δεν γίνεται κανείς αν δεν εγκριθεί η περίπτωσή του από τα διεθνή λαμόγια, όσοι δεν θέλουν να δουν πως έχουν τα πράγματα εθελοτυφλούν.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ, ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, και να ξαναβρεί το Κράτος ΜΑΣ και ο ΕΛΛΗΝΑΣ (ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ο ΕΛΛΗΝΑΣ) πολίτης την εθνική υπερηφάνεια, και την ατομική του αξιοπρέπεια και ευημερία (έχοντας εργτασία) για να μπορέσει να χτίσει το μέλλον των παιδιών του (το μέλλον αυτής της χώρας).
ΑΛΛΑ ΟΧΙ με τους υπάρχοντες πολιτικούς, οι οποίοι μπορεί μεν να μην έφαγαν όλοι, αλλά ΟΛΟΙ είναι υπευθυνοι για το σημερινό χάλι της χώρας μας.
Αυτή η γενιά των πολιτικών και των παρατρεχάμενων τους πρέπει να εξαφανισθεί. Επι πλέον θα πρέπει να διασφαλισθεί ότι κανένα γονίδιο (της γενιάς αυτής) δεν θα παραμείνει-διασωθεί ώστε να δημιουργήσει παρόμοιες τερατογενέσεις.

Γι αυτό, όπου τυχαίνει να συναντήσετε πολιτικούς, (μόνους τους ή με τις οικογένιές τους) ΦΤΥΣΤΕ τους, ΥΒΡΙΣΤΕ τους, ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΤΕ τους, Γ@@@ΣΤΕ τους, ΛΥΝΤΣΑΡΕΤΕ τους (γιατί αυτοί δεν σεβάστηκαν ούτε εμάς ούτε τις οικογένειες μας).

ΚΡΕΜΑΛΑ στους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤ΅ΕΣ.

Α

Ανώνυμος είπε...

Γινγκ Γάνγκ το λένε οι Εβραίοι
(Ναι ρε, οι Εβραίοι)

Ανώνυμος είπε...

##((((( ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)))))
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ (ΣΧΟΛΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 550 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΩΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ Η ΖΩΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ενας ακομα μασωνος ειναι πρωην συγκατοικος του προδοτη οπως ειναι τωρα τα παιδια τους μαζι σε καποιο ξενο πανεπιστημιο προετοιμαζοντας τα να γινουν οι μελλοντικοι μας ηγετες προδοτες!

Ανώνυμος είπε...

file 1:16 oxi mono masonaros ala kai eklekto melos thzs mpiltempek to palio arxidi kai aftos

Ανώνυμος είπε...

Μην εμπιστεύεστε τον Σαμαρά είναι και αυτος μέρος του συστήματος. Αυτός δεν είναι υπέρ των πλήρως αποκρατικοποιήσεων,του ξεπουλήματος των ΔΕΚΟ,των λιμανιών,των νησιών,για τους στρατηγικούς τομείς της ενέργειας? Για τη απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας ούτε μιλιά! Απορώ πώς δεν σας λέει κατι αυτή του η στάση! πραγματικά απορώ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΘΡΟΓΑΦΕ;;; ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ!!! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!! ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ!!!
ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ!!! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ (ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ) ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!! ΨΑΡΑΔΕΣ, ΚΥΝΗΓΟΥΣ, ΜΟΥΤΣΟΥΣ, ΠΟΥΤ....., ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

κομματα? χμ... οποιος αναζητει λυσεις με τα υπαρχοντα κομματα στο μυαλο του πλαναται πλανη οικτρα.Παραμυθιαζομαστε σα λαος αλλα καποια στιγμη τα παραμυθια μεασχημη καταληξη πρεπει να τελειωσουν δε νομιζετε ?

Ανώνυμος είπε...

olo to politiko systima nosei.kaneis den einai axios na kivernisi auti tin hora.