Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!


Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς
από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίωνπου προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας
τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός ..
τωνδικαστηρίων!
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η
ένδειξη 'Embedding disabled by request').
Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας.Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά. Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.
Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.
Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος

πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω την κατάληξη αλλά νομίζω πως πρόκειται για παλαιά ιστορία (απεργία πείνας Δεκέμβριο του 2007)
ΜΚ

Ανώνυμος είπε...

Είναι καιρός να τελειώνουμε με την συγκεκριμένη γραφική που δεν κάνει τίποτε άλλο από το να παίρνει κόσμο τηλέφωνο και να ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα καταγράφοντας τις συνομιλίες.

Όσο για τις γραφικότητες για τον οίκο ανοχής, να μην τρελαθούμε κιόλας που συνέβαινε τέτοιο πράμα σε ένα ΧΩΡΙΟ (γιατί τα Γρεβενά δεν τα λες και πόλη) και δεν βγήκε ένας Κηδεμόνας να φωνάξει (μιας και όπως κατήγγειλε η ίδια ήταν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ (!!!) τα παιδιά που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά, δεν μπορεί να μην μίλησε ένα παιδί!)

Η κυρία είναι γραφική και τρελή. Το ότι έχει πάρει κύρος στα μάτια του λαού μονο και μόνο επειδή βγήκε στην εκπομπή του γλοιώδη Τριανταφυλλόπουλου δείχνει πόσο ΠΡΟΒΑΤΑ είμαστε σα λαός (as seen on TV που λένε και στα telemarketing).

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ: Για το γεγονός ότι όταν επιχειρήθηκε να γίνει έλεγχος στις υποθέσεις στις οποίες προέδρευε την προηγούμενη το βράδυ έγινε «διάρρηξη» στο κτήριο των δικαστηρίων και κλάπηκαν φάκελοι (θα είχαν μεγάλη αξία φαίνεται σαν χαρτί ανακύκλωσης στον κλέφτη...) Αλλά αυτά δεν τα είπε κανένας τριανταφυλλόπουλος.

Αυτά από μένα γιατί έχει κουράσει αυτή η ιστορία...

Ανώνυμος είπε...

ενα ειναι το σημαντικο ζητουμενο: τα καναλια δειχνουν μονο ο,τι θελουν να δουμε.

Μην ενημερωνεσαι απο την τηλεοραση και τα μεγαλα συμφεροντα. Σημασια δεν εχει η ειδηση, σημασια εχει ποιος λεει την ειδηση. Τα μεγαλοσυμφεροντα των καναλαρχων (και μεγαλοεφημεριδων) παρουσιαζουν μια εικονικη πραγματικοτητα, αυτη που τους συμφερει.

Δεν ειμαστε στα ιδια στρατοπεδα, αυτοι το ξερουν..........ΕΜΕΙΣ??

Ανώνυμος είπε...

"..........Για το γεγονός ότι όταν επιχειρήθηκε να γίνει έλεγχος στις υποθέσεις στις οποίες προέδρευε την προηγούμενη το βράδυ έγινε «διάρρηξη» στο κτήριο των δικαστηρίων και κλάπηκαν φάκελοι (θα είχαν μεγάλη αξία φαίνεται σαν χαρτί ανακύκλωσης στον κλέφτη...) Αλλά αυτά δεν τα είπε κανένας τριανταφυλλόπουλος......" Yπονοείς οτι πήγε η ίδια και εκλεψε τους φακέλλους? Ειναι οντως παλια υπόθεση αλλα από ό,τι θιυμαμαι εγώ, καταηγγέλθηκε τότε και η ολιγωρία των διωκτικών αρχών - που θα μπορούσαν να ειχαν κάνει αυθημερον αυτοψία στον χώρο και, αν δεν ίσχυε τίποτε, να την έστελναν στο τρελάδικο και να έληγε η ιστορια εκει. Μάλλον δεν μας τα λες καλα, μεγάλε. Και αδιαφορώ για το ποιος σε έβαλε να παρέμβεις. (Δεν θα μπορούσαν τα κανάλια να κάνουν θέμα με "Δικαστικο που τρελάθηκε και την εστησε έξω από το Μαξίμου?" Για κάτι τέτοια, κάνουν "κρα" τα μεσημεριανάδικα! Άρα, είχε πέσει γραμμη συγκάλυψης. Με αντάλλαγμα καποια διαφήμιση του "Παμε Στοίχημα", προφανώς...)

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται μορφωμένη και σοβαρή γυναίκα, οπότε δεν νομιζω να λέει ψέματα. Απορω πως δεν την καθαρισαν ακόμα οι Μασόνοι...

Ανώνυμος είπε...

Ο παραπανω ανωνυμος που θυχτηκε και τρελαθηκε αν οντως ηταν κατι ασυμαντο δεν θα εκανε ετσι.

Αλλωστε αν δινοταν δημοσιοτητα και γινοταν ερευνα καποιο θυμα θα μηλαγε γιατι δεν θα φοβοταν.

Επισεις μια κλειστη κοινωνια-χωριο ειναι ποιο ευκολο να αποκτησεις τον ελεγχο τις μιας και οποιος δεν παει με τα νερα των πολλων μενει μονος κοινωνικα και ποσο ακομα αν εξαρτατε και οικονομικα.

Αλλωστε το δικαστηκο ειναι το ποιο ισχυρο λομπι ειδικα στην χωρα μας.

Και για τα οσα συμβαινουν το δικαστηκο λομπι ευθηνετε διοτι αν ηταν ανθρωποι με αρχες θα επαινεβαναν και θα εβαζαν φιλακι τα λαμογια.

Αλλα αφου περνουν τους καλους μισθους και τις αυξησεις τους τι τους νοιαζει????