Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΧΑΜΑΣ ΚΑΤΑ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ


ΧΑΜΑΣ ΚΑΤΑ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ

Το παλαιστινιακό κίνημα Χαμάς, που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, επέκρινε τις ελληνικές λιμενικές αρχές για την ακινητοποίηση του αμερικανικού πλοίου, που μετέχει στον στολίσκο ο οποίος επρόκειτο να κατευθυνθεί προς τη Γάζα για να σπάσει τον...

ισραηλινό αποκλεισμό της περιοχής. «Είναι μια απάνθρωπη ενέργεια. Αντιβαίνει στους διεθνείς κανόνες» αναφέρει η Χαμάς σε ανακοίνωσή της, που εκδόθηκε από την πολιτική του διοίκηση στη Δαμασκό και αντίγραφό της περιήλθε στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Σύμφωνα με τη Χαμάς η τακτική αυτή είναι «το αποτέλεσμα των πιέσεων που ασκούν οι σιωνιστές κατακτητές». Η Χαμάς κάλεσε παράλληλα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις οργανώσεις προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να «ασκήσουν πίεση στην κυβέρνηση» της Ελλάδας, προκειμένου να επιτρέψει τον απόπλου του στολίσκου για τη Λωρίδα της Γάζας.
ΠΗΓΗ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ - ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΜΜΑΧΙΑ(ΣΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ)!!! ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ!!!

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ενώ το Ισραήλ και γενικότερα οι Εβραίοι μας αγαπούν και επίσημα...Άσε μας ρε Εθνικιστή...Για να καταλάβεις γιατί στο λέω ψάξε για τη Χανουκά (από τις μεγαλύτερες γιορτές των Εβραίων).

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ; ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ; ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΣΤΑ ΡΟΤΑΡΥ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΟ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΚΑΤΩ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

εχει δικιο ο 9.11 καιρος να δουμε τα συμφεροντα μας κ να αφησουμε τους ισλαμοβαρβαρους, μας εχουν καταστρεψει την χωρα ολοι αυτοι

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΡΑΙΟΜΜΑΣΩΝΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !!!!!!!
ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ !!! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ (ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ....ΧΡΕΟΥΣ),
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΩΣ .....ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ !!!!!!!!!!!
ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΙΣΡΑΗΛ , ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΥ ΚΑΙ ΛΑΙΟΝΣ ΓΙΝΩΝΤΑΙ !!!!
ΥΠΟΥΛΑ ΟΝΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

μια ζωη κατηγορείτε το Ισραήλ αλλά κανείς σας δεν ξέρει οτι εαν δεν υπήρχε το Ισραήλ δεν θα υπήρχε Ελλάδα σήμερα, διότι πολύ απλά εαν δεν υπήρχε Ισραήλ θα σας είχε καταπιεί ο ενωμένος Ισλαμισμός (εαν δεν τους σταμάταγε το Ισραήλ το 1967). Νομίζεται οτι οι μουσουλμάνοι σας αγαπάνε; Στα παπάρια τους σας γράφουνε, σας θέλουν νεκρούς ή μουσουλμάνους! Ξυπνάτε λίγο. Μιλάτε για το Ισραήλ και χώνετε μέσα τις μυστικές οργανώσεις. Λοιπόν μάθετε κατι πολύ απλα, αυτοι σας παίζουνε. Μυστική οργάνωση που να την ξέρετε πολυ απλά δεν ειναι μυστική. Θέλουν και εμφανίζουν άτομα μπροστά για να νομίζεται οτί κάτι ανακαλύψατε, για να σας δημιουργίσουν το ψευδές αίσθημα οτι <>...ενώ ουτε κάν δεν είστε κοντά στην Αλήθεια , έτσι όπως πάτε. Και φυσικά οταν δεν σας βολεύει κάτι πολύ απλά το δαιμονοποιείτε. Να σας πω εγώ κάτι, και εγώ σαν πολίτης και παιδί της Ελλάδας δεν μου αρέσει που δεν έχουμε την θέση που είχαμε κάποτε αλλά καταλαβαίνω οτι απλά είχε έρθει η ώρα της Ελλάδας να φτάσει στον βυθό. Η σωστή κίνηση είναι να μάθουμε απο τα λάθη μας (ότι δεν με σκοτώνει με κάνει δυνατότερο...) και όχι να δαιμονοποιούμε και να φανταζώμαστε διάφορα για όσους είναι τώρα ψηλά.Αλλά οχι,εσείς διαλέξατε να καλύψετε τα λάθη σας με την κουρτίνα του <> όπως κάνατε και με την Άλωση της Πόλης όπως κάνατε και με τους Εμφυλίους πολέμους , όπως κάνατε και με τις οικονομικές καταρεύσεις της Ελλάδας...μια ζωή να τα κουκουλώσετε δημιουργώντας την εντύπωση οτι ποτέ δεν φταίτε σε τίποτα. Ένα έχω να σας πώ μόνο...αλλάξτε μυαλά μια και για πάντα.Σταματίστε να είστε οι ίδιοι τσοπάνιδες άνθρωποι που είστε τόσα χρόνια,αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και μην μισείτε τα λάθη σας ούτε να τα δικαιολογείτε με τα ψέματα που διαδίδουν άλλοι αποτυχημένοι λαοί. Γιατι πολύ απλά τα λάθη είναι μέρος της ζωής και του Μεγάλου Μαθήματος (που έλεγε και ο Πλάτωνας), της πραγματικής Φύσης της Δικαιοσύνης. Μπορείτε να μας μισήτε όσο θέλετε. Αλλα να ξέρετε οτι γεννημένοι στην Ελληνική Γή είμαστε και εμείς Έλληνες με προγόνους Έλληνες που πολεμίσας στους δύσκολους καιρούς του Β Παγκοσμίου και του Α' και ποιό παλιά,δεν είμαστε ούτε φαντάσματα , ουτε τέρατα, ουτε ρομπότ. Όποτε μπορείτε να μας μισείτε όσο θέλετε αλλά τουλάχιστον να αρχίσετε να μαθαίνετε να διαχωρίζετε το σωστό απο το λάθος. Και για να μάθετε την αλήθεια καν'τε οτι έκανε ο μέγας Αλέξανρος που όταν άκουγε ιστορίες για μια άγνωστη γη απλά πήγεναι για να την δει με τα μάτια του. Εάν νομίζετε οτι είμαστε κακοί και ανθέλληνες τότε σας προκαλώ να έρθετε στις συναγωγές να παρακολουθήσετε πως λέμε τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας σε όλλες μας τις εορτές!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 1.39 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΙ Η ΓΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΜΙΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τήν Πατρίδα του Φίλοι τήν αγαπάει κάθε ένας λαός πάνω στή γή !!!! Δέν είναι προνόμοιο τών Εβραίων μόνο νά αγαπούν τήν πατρίδα τους !!!!
Ολοι οί λαοί τού κόσμου θέλουν νά ζήσουν ειρηνικά πιστεύω . Δυστυχώς όμως κάποιοι δέν τό θέλουν αυτό !!!!!
Ποιοί ??? Η απάντηση δική σας !!!!

Ανώνυμος είπε...

Λαθος κανεις να το πιστευεις
Ολη η ιστορια ειναι γραμμενη με αιμα , σε καθε λαο και σε καθε Ηπειρο. Ειναι φυσικο συναισθημα του αθρωπου ο πόλεμος. Ο πόλεμος στην πραγματικοτητα ειναι το κυνήγη που κανουν τα ζωα, μερος της ζωοδης μεριας του ανθρωπου.Απλα ο ανθρωπος με την λογική του καταφερε να οργανωθει και να οργανωσει σχηματισμούς και παραταξεις και ετσι προέκυψε ο πόλεμος (μερος της πολιτικης αρετης κατα τον πρωταγόρα). Αλλα τωρα τελευταια πολλοι λαοι κανουν αποποίηση ευθυνών και τα ρίχνουν απλα πάνω σε αλλους.