Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ


ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Μηνυτήρια αναφορά κατά αστυνομικών οργάνων και ιεραρχικών τους προϊσταμένων, για όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες στο κέντρο της Αθήνας, κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Αλέξης Τσίπρας, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει από χθες. «Ήρθαμε...

σήμερα εδώ με την ελπίδα ότι κάποιοι θεσμοί στην ταλαιπωρημένη δημοκρατία μας λειτουργούν κανονικά», δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον Ιωάννη Τέντε. Ο πρόεδρος του Συνασπισμού κατέθεσε στον εισαγγελέα δύο δίσκους οπτικοακουστικού υλικού με 38 διαφορετικά βίντεο καθώς και φωτογραφικό υλικό, που -όπως τόνισε- παρουσιάζει εύγλωττα σκηνές ωμής και απρόκλητης βίας από αστυνομικούς υπαλλήλους απέναντι σε ειρηνικούς πολίτες, καθώς και σκηνές που μαρτυρούν τη συνεργασία αστυνομικών δυνάμεων με κουκουλοφόρους. Παράλληλα, ζήτησε από τον εισαγγελέα να διερευνήσει αν έγινε χρήση επικίνδυνων χημικών, που απαγορεύονται από διεθνείς συμβάσεις.
πηγη

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο! Μακαρι να τον μιμηθουν κι αλλοι!

Ανώνυμος είπε...

Κυβέρνηση, εισαγγελείς και μπάτσοι είναι στην ίδια συμμορία.
Να μην έχει καμμιά "ελπίδα".

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ (ο.υ.κ.) λεει...

ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΡΕΜΑΛΙΑ ΜΠΑΧΑΛΑΤΖΗΔΕΣ ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ Κ.ΛΠ. ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ...ΑΡΚΕΙ 10 ΜΟΝΟ ΑΠΟ ' ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ''ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ'' ΣΤΕΓΝΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ''ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ''.
ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!!
ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.....ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ;...ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ...ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!...ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τσίπρα παρε την κουκούλα σου και σύ και πήγαινε με αυτούς αφού το ίδιο απόβρασμα με αυτούς εισαι...

Ανώνυμος είπε...

καθαρση απο τους προδοτες...σαν πολλοι να εχουν μαζευτει.....

Ανώνυμος είπε...

μακαρι φιλε ο.υ.κ να ειναι ετσι γιατι ο Ελληνικος λαος μονο σε εσας στηρίζετε.Πουθενά αλλού.Ειδες οτι και οι (σα)ματατζήδες σεκιούριτι των προδοτών είναι.
Συμφωνω και με τον 10.06 αν και ειναι ο μοναδικος που ξεβρακώνει καθημερινα των Εβραίο GAP.

Ανώνυμος είπε...

E όχι ρε παιδιά αμνησία έχετε πάθει όλοι;
Το κόμα του Τσίπρα δεν είναι που βγαζει γιούς βουλευτών κουκουλοφόρους ; Και είναι οι μοναδικοί που κατόπιν παρέμβασης του μπαμπά αφήνωνται ελεύθεροι ; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπαιξε μαζί με τον ΓΑΠ τον χορό των Δεκεμβριανών το 2008 ;
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υποθάλπει τους πλέον ανθέλληνες καθηγητές και τις εκδηλώσεις τους ; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πίσω απο την οργάνωση της λαικής συνέλευσης ; Έλεος ρε παιδιά αμνησία έχετε ;

Ανώνυμος είπε...

Καλα εκανε.Μπορει να ειναι καρναβαλος αλλα τωρα καλα εκανε.

Μάριος είπε...

Προς τον ΟΥΚά που πόσταρε λίγο πιο πάνω:

Φίλε σου βγάζω το καπέλο πραγματικά... Αυτό χρειάζεται αυτή τη στιγμή, ανθρώπους με αρχίδια, πιγμή και με ΕΛΛΗΝΙΚΟ αίμα στις φλέβες τους που δε δέχονται με τίποτα την προδοσία του κάποτε ένδοξου Έθνους μας, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ.....YOUTYBE....Riot police charge Thessaloniki beachfront

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ειπε....

ΓΑ.ΜΗ.ΜΕ.ΝΟΙ. ΣΚΑ.ΤΟ. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ..ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ!!!!!!


ΥΓ.ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

EUROGENDFOR

Η κρυφή ευρωπαική αστυνομία έτοιμη να έλθει στην Ελλάδα (αν δεν έχει έλθει ήδη από την Ιταλία)

ΚΑΝΤΕ ΓΚΟΥΓΚΛ EUROGENDFOR

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!
ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!!!!!! ΚΑΘΕ ΔΑΚΡΥΟΓΟΝΟ κλπ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΑΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 (ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ!) Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ!!!! ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΣΤΙ KOTZGAS (Κότσγκας)

ΤΟ ΑΕΡΟΣΟΛ ΑYΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ 2-Chlorbenzyliden-Malonsäuredinitril (CS-Gas)

ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
chemische Fabrik Carl Hoernecke από τό Oberstenfeld της Βάδης Βιτενβέργης!

Η εταιρία αυτή υπάρχει από το 1896!
Μάλιστα τελευταία ΑΥΞΗΣΕ το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ!!!!


http://www.hoernecke.de/impressum.html

ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!
ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΑ ΑΕΡΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προετοιμασίες για επέμβαση της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

Ο προστάτης των κουκουλοφόρων, λαθρομεταναστών, και κάθε είδους εγκληματία καταθέτει και μηνύσεις...ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

kala den tha eprepe oi pathontes na katethetan minisi? kai agogi toulahiston gia psihiki odini an mi ti allo.kanonika oi aganaktismenoi kai oi pathontes prepi na ypovaloun minisis.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΘΑ ΓΑΜΑΓΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η Ε-Λ-Λ-Α-Δ-Α. ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ.ΓΙΑΤΙ? ΝΟΜΙΖΕΤΕ? ΠΗΡΑΝ? ΤΑ ΟΠΛΑ? ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ?ΤΥΧΑΙΟ???ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!!!!!!!!