Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΣΟΚ από Γιούνκερ: “Η Ελλάδα θα χάσει την εθνική της κυριαρχία”!



Θα μας τα πάρουν όλα χωρίς να μπορούμε να πούμε το παραμικρό!

Mια περίεργη δήλωση έκανε ο Ζαν Κλόντ Γιούνκερ για την Ελλάδα.
«Η Ελλάδα θα χάσει την....
εθνική της κυριαρχία» είπε στο γερμανικό περιοδικό Focus!
Το έχουμε πει εδώ και καιρό στο ΟΛΥΜΠΙΑ, ότι η εθνική κυριαρχία μας χάνεται, αλλά τώρα έρχεται από τα πλέον επίσημα χείλη.
Για να διασκεδάσει κάπως, τις εντυπώσεις αυτής της δήλωσης και τις αντιδράσεις είπε ότι «δεν πρέπει να προσβάλλουμε τους Έλληνες, αλλά να τους βοηθήσουμε».
Με άλλα λόγια, ότι λέει ότι μας κάνουν χάρη.
Όπως είπε οι Έλληνες «δήλωσαν πρόθυμοι να δεχτούν εισαγωγή τεχνογνωσίας από την Ευρωζώνη», καθώς όλες οι περιοχές της Ευρωζώνης θα αποστείλουν ειδικούς.
Δηλαδή, λόγω της ανικανότητας των πολιτικών μας να εισπράξουν τα φορομπηχτικά και τεράστια έσοδα από τους Έλληνες πολίτες, φέρνουν ξένους «κεχαγιάδες» πάνω από το κεφάλι μας για να μας αρμέξουν κυριολεκτικά, παίρνοντας με άθλιο τρόπο, όσα χρήματα είχαν μαζέψει οι Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια.
Οι στρατιές των «μάνατζερ» που θα τοποθετηθούν στα υπουργεία θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας, είναι:
- κατάργηση των εφοριών και δημιουργία νέου φορολογικού μηχανισμού,
- «πλήρεις» και όχι «μερικές» αποκρατικοποιήσεις
- συνεχή stress tests για τις ελληνικές τράπεζες
- απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων μετά από 12 μήνες «μισθωτής εφεδρείας»
- «νέου τύπου» κοινοτικά προγράμματα, αναπτυξιακή βοήθεια και μεγάλα έργα.
Θα προτείνουν, δηλαδή, ποια έργα και πώς θα εκτελεστούν, καθώς η ΕΕ θα αναλάβει να τα χρηματοδοτήσει έως και 100% του κόστους τους, χωρίς την οικονομική συμμετοχή της Ελλάδας –τουλάχιστον για τα επόμενα 2-3 χρόνια ή και για όσο πάρει…
Η Ελλάδα θα χάσει την απόφασή της αν αποφασίζει, να επιλέγει και να διαπραγματεύεται.
Το αν θα γίνει και σε εθνικά θέματα πλην της οικονομίας, θα το δούμε σύντομα! Ελπίζουμε να μην πρόκειται και για απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και στην ελληνική γή.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΡΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕςΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΓΙΑΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

την ποια?....χαχαχα να στε καλα ρε παιδια γελασαμε παλι..Μετα τα Ιμια εθνικη κυριαρχια δεν υπαρχει!!! Υπαρχει μονο εθνικος μειοδοτισμος με λιγα λογια απο τα Ιμια και μετα κανουμε και θα κανουμε κοκοκο.....

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες... Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε "από ημάς" συνθήκην με "έναν" κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα. Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω, άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον μπούτ...σον» - «Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1782-1827».

Ανώνυμος είπε...

Απο λογια σκιζουμε, γαμω τον πουστη που εφερε τον φραπε και τον καναπε στην πρωην Ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

Στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου παρίστανται ως παρατηρητές, χωρίς δικαίωμα ψήφου, δύο (2) εκπρόσωποι που προτείνονται από τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι εκπρόσωποι ενημερώνονται πλήρως επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και μπορούν να ζητούν εγγράφως, από το Διοικητικό Συμβούλιο, περαιτέρω πληροφορίες επί θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία του Ταμείου, το οποίο υποχρεούται να τις παρέχει χωρίς υπαίτια καθυστέρηση. Οι εκπρόσωποι υπέχουν υποχρεώσεις εχεμύθειας, σύμφωνα με τους κανόνες περί εμπιστευτικότητας, απορρήτου και σύγκρουσης συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

**Και βέβαια σε όλες τις συνεδριάσεις παρίστανται Παρατηρητές των Δανειστών που παρακολουθούν και αναφέρουν στα αφεντικά τους (Ε.Ε., Ε.Κ.Τ, Δ.Ν.Τ) τα πάντα, ενώ δεσμεύονται όλοι με εχεμύθεια προς όλους τους υπόλοιπους, π.χ τον ελληνικό λαό.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου υποχρεούνται να τηρούν απόλυτη εχεμύθεια όσον αφορά στα δεδομένα των υπηρεσιών, εργασιών, στατιστικών στοιχείων ή άλλων δεδομένων που αφορούν στη δραστηριότητα του Ταμείου και να απέχουν από κάθε σκόπιμη ή ακούσια αποκάλυψή τους σε οποιονδήποτε τρίτο.

** Δηλαδή να μην μαθαίνει τίποτα ο ελληνικός λαός για το τι κάνουν με την περιουσία του εκεί μέσα! Μόνον η ΕΚΤ, η Ε.Ε και το ΔΝΤ θα ξέρουν...

Τρία (3) από τα επτά (7) μέλη του Σ.Ε. υποδεικνύονται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου για τοποθέτηση, από τους εκπροσώπους που προβλέπονται στην παράγραφο 11 του άρθρου 3.

**ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟ: 3 από τα 7 μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, το οποίο αποκλειστικά εισηγείται την αξιοποίηση κάθε περιουσιακού στοιχείου, τοποθετούνται κατόπιν υποδείξεως των Παρατηρητών, είναι δηλαδή υπάλληλοι της Τρόικα. ΘΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ. Π.χ τα λιμάνια μας μπορεί να εισηγηθεί να πουληθούν στους Τούρκους, το
αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ (αφού τους δώσει λεφτά υπογείως π.χ. ο Τζ. Σόρος). Αυτά, τους δίνουμε το δικαίωμα να τα κάνουν ή να μας ΑΠΕΙΛΟΥΝ ότι θα τα κάνουν, αν δεν συμμορφωνόμαστε στο εξής και για όσα χρόνια αυτοί θέλουν, με τα άνομα ξένα συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

12 46 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ το είπε η Ψαρούδα-Μπενάκη πριν πέντε χρόνια, και εμείς στενοχωριόμαστε για τον Ζαν κλώντ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ "ΟΠΛΟ' ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ..ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο 3 ΠΑΝΓΗΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!

ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΥΛΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ "ΣΚΥΛΙΑ" ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ!!!!

ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ!!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΑΧΥΣΤΑ.....

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ...ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ !!!

ΕΛΛΑΣ = ΤΡΕΛΛΑΣ !!!

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ?????

ΣΥΝ-ΓΝΩΜΗ "ΔΙΑ" ΤΗΝ ΣΥΝ-ΧΩΡΕΣΗ

ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΥΚΟ ΦΩΣ ΖΩΗΣ Η ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΟΥΣ????

ΔΙΑ-ΛΕΞΕ......

ΤΟ ΝΥΝ ΕΣΤΙΝ ΤΟ ΜΕΛ-ΛΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛ-ΘΟΝ...

1061- "Ε"
ΣΥΝΤΟΜΑ..........................................

Ανώνυμος είπε...

βρε δε πα να τα πουλήσουν όλα.βρε δε πα να γαμηθουνε όλοι να ασπρίσουν. ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕ...ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ... Πάντως για την ενημέρωση σας ,να ξέρετε ότι όλες οι χώρες της Ευρώπης θα την χάσουν την εθνική τους κυριαρχία και η ελλαδίτσα θα είναι ο καταλύτης για να συμβεί αυτό, και θα ολοκληρωθεί πλήρως η ένωση των χωρών σαν το αμερικα. με μια κυβέρνηση ,με ένα υπουργείο οικονομικών κλπ κλπ. Επισης θα ενωθούν τα κράτη της βόρειας αφρικής και αυτα με ένα νόμισμα και μαλιστα σε ενα με δυο χρόνια απο τώρα και μετά έρχεται παγκόσμιο νόμισμα (το παρουσίασε ο Μεντβεντεφ)και παγκόσμια κυβέρνηση . Με επίπεδο λίγο πάνω απο την φτώχεια όλοι. Σε λίγα χρόνια στα κράτη θα υπάρχουν 90% στα όρια της επιβίωσης, καμια δεκαριά εκατομμυριούχοι,μπάτσοι και στρατός. Αυτό είναι το πεπρωμένο μας. Και άν δεν θέλουμε αυτό υπάρχει λύση: Κλείνουμε σύνορα, πετάμε όλους τους ξένους έξω, ζούμε με αυτα που παράγουμε (πάμε δηλ. καμια 50αρια χρόνια πίσω, με τα γαιδούρια) ,εθνικό νόμισμα ή και καθόλου , και με λίγα λόγια φτιάχνουμε ένα κράτος που δεν θα υπόκεινται σε διεθνής κανόνες και αγορές και συμφωνίες, και ζούμε φτωχικά αλλα όπως γουστάρουμε... και μετά ήρθαν οι τούρκοι και οι κάθε τούρκοι και μας γάμησαν.. εκτός αν πριν έχουμε φτιάξει πυρηνικές βόμβες...μα τι κατεβάζει η κεφάλα ,ε? ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕ εβίβαααα

ΕΞ-ΑΦΑΝΙΣΤΕ-ΤΟΥΣ. είπε...

ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ 1061!!!!

Ανώνυμος είπε...

ασχετα με καναπεδες και φραπεδες, οι Ελληνες απέδειξαν και ιστορικά ότι μπορούν να ενωθούν και αγωνιστούν μέχρι τέλος...πολλά γεγονότα, υπαρχουν μαχητές υπαρχουν ήρωες........μην φοβάστε τίποτα..αλλά όταν καταλαγιάσουν τα πραγματα τότε θα φαγωθούμε μεταξύ μας και παλι...τοχει το αιμα μας...

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

4:04...ΣΩΣΤΟ!!!