Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Σχετικά με τον Μανώλη Κυπραίο και τα ΜΑΤ


ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΔΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΤΥΠΩ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.
ΑΥΤΟ,ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ.
ΤΟ ΤΥΦΛΟ ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΝ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΑΝ...ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 200.ΕΝΤΑΞΕΙ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ;
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ....
ΑΥΤΟΥΣ Η ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ,ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΖΩΗΣ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
Ο ΚΟΥΦΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΖΩΗ;
ΠΟΙΟΣ; Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ;Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;
Ο ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;
ΚΑΝΕΙΣ.!!
ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ....
αναγνώστης

7 σχόλια:

Δείμος είπε...

poios matatzis mwre petakse tin aspida kai eipe aytes tis paparies, min trela8oume!! kai stin teliki mazi me ta ksera kaigonte kai ta xlwra!! h moni lysi einai h karampina me monovola wste na sigourepsoume oti 8a perasei tin panoplia!!

manos2626 είπε...

ασχετο με το θεμα αλλα ρε παιδια τωρα 2-3 μερες οποτε παω να γραψω σχολιο μου βγαζει 9 στις 10 φορες αυτο Service Unavailable Error 503 και δεν μου επιτρεπει να σχολιαζω.δοκιμασα και απο αλλο κομπιουτερ και παλι τα ιδια...τι συμβαινει?

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΤΕ ΒΓΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ "ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ".
ΑΠΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΗΔΙΑΖΩ...
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

ΠΩ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ...

Δείμος είπε...

file mou egw pantws pros to paron nomizw exw kratisei tin iposxesi mou, kai egw petrovolisei pollous apo daytous...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8:54, λες ότι μας βάζουν να τρωγόμαστε μεταξύ μας, κι εσύ αποκαλείς κάποιους "ψευτόμαγκες" και "μάγκες του πληκτρολογίου". Μήπως πρέπει να αναρωτηθείς ότι πιθανόν είσαι ένας από αυτούς που "τσιμπήσανε" και τρώγεσαι κι εσύ με τους συμπατριώτες σου με αυτά που λες;

Kostas είπε...

Στους 1000 δεν είναι 200 εντάξει, αλλά πολύ πολύ λιγότεροι. Και στον 8:54, δεν θέλουμε να τους σκοτώσουμε, αλλά καλό θα ήταν, μια φορά να αναπνέυσει όλα αυτά τα χημικά, ο γιός η μάνα και η αδελφή τους!!!
Θέλει μυαλό και σχεδιασμό για να καταστείλεις χωρίς να τραυματίσεις και να δηλιτηριάσεις και από μυαλό οι φωστήρες των ΜΑΤ άλλο τίποτε

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ( ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΡΩΠΟΙ ) ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. Η ΙΔΙΑ Η ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ. ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΑΛΛΑ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ.