Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ο μύθος του «όλοι οι Κρητικοί είναι Πασόκοι»


Επειδή έχουν λυσσάξει οι περισσότεροι Έλληνες σήμερα με τους Κρητικούς κατηγορώντας μας ότι όλοι είμαστε Πασόκοι, ας ξεστραβωθούν να δουν τους αριθμούς μπροστά τους:

ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ : 530.920 άτομα
ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 : 236.043 άτομα (ήτοι κάτι λιγότερο από 45%)

Αν θεωρούν ότι το....

45% των Πρασινο-ψηφοφόρων εκπροσωπεί το σύνολο ή την πλειοψηφία των Κρητών, και όχι το υπόλοιπο 55% που ΔΕΝ ψήφισε ΠΑΣΟΚ, τότε να πάνε να κοιταχθούν σε κανα γιατρό. Δεν θα ασχολούμουν με το όλο θέμα, αλλα επειδή τον τελευταίο καιρό έχει φουντώσει αυτό το μύθευμα, είναι καιρός να τελειώνουμε μ αυτή την ιστορία. Έχω βαρεθεί όπου λέω ότι είμαι Κρητικός να μου κολλάνε την ταμπέλα του Πασόκου, και να κάθομαι να απολογούμαι σαν κατηγορούμενος, παρ ότι ανήκω στο 55% των Κρητικών που δεν ψηφίζει αυτό το κόμμα-έκτρωμα.

Aναγνωστης
πηγη

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΤΑΝ ΤΟ 2012 ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΕΓΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!!
ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΣΣΟΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ!
ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ..ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ!!
ΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ!

ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ
ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ...ΦΑΕ ΤΟ ΦΑΙ ΣΟΥ ΑΛΙΩΣ
ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ!!!

ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ...ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ!!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Κατσε συντεκνε και πε μου και τα ποσοστα του 80 και 90 μωρε τοτε που τρεχαν οι επιδοτησεις και οι διορισμοι ,ασε το παραμθθι του σημερα και δεν μασαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΟΦΟΒΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΕΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΤΕ.ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΞΕΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΩΝ.ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΤΕ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΜ ΚΙΠΟΥΡ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ,ΕΚΠΟΝΗΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ.ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΓΗ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ,ΚΥΡΙΩΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στον 7:12 αναφέρομαι: Συγγνώμη εσύ τώρα τι είσαι δικαστής ή εισαγγελέας; Τι θες να μας πεις τώρα ότι η Κρήτη φταίει για την κατάντια της Ελλάδας. Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι με αυτά που λες αυτό που κάνεις είναι μόνο να διασπάς. Και λές: "δεν μασάμε" ποιος είσαι εσύ και ποιοι αυτοί για λογαριασμό των οποίων μιλάς;

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ-ΘΕΣΠΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΓΑΙΚΡΗΤΩΝ!!
ΑΠΛΑ ΤΟ 2012 ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΚΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα πλακα μας κανει?
45% πασοκοι ειναι λιγοι???
πλειοψηφια ειναι αν απο το 55% που μενει βγαλεις αυτους που ψηφισαν κατι αλλο και επισης αυτους που κανανε αποχη. Εννοω οτι με 45% βγηκε παρα πολυ ανετα το πασοκ.
Το θεμα ειναι να ξυπνησουν ολοι και κρητικοι και μακεδονες και ολοι!
Παντως στις τελευταιες δημοτικες εκλογες δεν υπηρξε νομος της κρητης που να μην ηταν πρασινος.

Ανώνυμος είπε...

9:06
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !! Έχεις δίκιο, αλλά απο εκεί θα καταλάβεις τι μαλάκες είναι οι Κρήτες. Βέβαια στον φίλο δεν του επιτίθεμε ούτε τον λέω μαλάκα προσωπικά. Αλλά σαν Κρητικός και εγώ, δικαιούμε να την χοντρύνω την πλάκα. Οι Κρήτες δεν πρόκειται ποτέ να βγάλουν ποσοστά σε κάποιο πατριωτικό δεξιό κόμα. Έχουν βλήμα στον εγκέφαλο με μια νεφελώδη δημοκρατική παράδοση, κάτι Βενιζέλους... Κάτι χαμηλού επιπέδου ιστορικές παραδόσεις(ΔΗΜΑΓΩΓΙΕΣ). Επίσης είναι Νάρκισοι και εύκολο να τους πάρουν στο φιλότιμο. Δώσε του Κρητικού κοπλιμέντα και όπλα τόνωσε τον αρωστημένο τοπικισμό του και μετά ψηφίζει οτιδήποτε αρκεί να το λένε ΠΑΣΟΚ.
Ρε σύντεκνε τόσα χρόνια προπαγάνδας μια διαστρεβλωμένη ιστορική μνήμη και μια κοσμοθεωρία αλλάζουν τόσο εύκολα ;;;;
Συντιχάκης λέγομαι απο Μελέσσες, για να ξηγιόμαστε κιόλας.

μπαμπης παπαδακης είπε...

επειδη διαβασα πολλες παπαριες σχετικα με την κρητη, σας λεω το εξης: ζητημα ανεξαρτησιας το 2012 δεν μπαινει απο μας....ειμαστε περηφανοι που ειμαστε ελληνες, αλλα ειμαστε ΚΡΗΤΙΚΟΙ, κι εμεις την καταγωγη μας δεν την ξεχναμε, γι αυτο και κραταμε τα ηθη και τα εθιμα μας....το θεμα ανεξαρτησιας υποκινειται απο κατι κωλοπαιδα δηθεν κρητικους που εδρευουν στην αθηνα, φαν του διαιρει και βασιλευε....οσο αφορα το θεμα πασοκ που μας λετε, δειξτε μου τα εργα πνοης που εκανε στην κρητη τα 20 χρονια που κυβερνα, και πειτε μου τι εχει κανει στην πελλοπονησο την μονιμως ευνοουμενη σε εργα.....οι κρητικοι ειμαστε αγωνιστες και μας ξεγελασε η αριστερη φρασεολογια του πασοκ το 81.....στις επομενες εκλογες θα δειτε τι θα παρει το μπατσοκ....τον μπουλο

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα.
Τώρα όσο για τα έργα που λές είσαι λάθος. Γιατί όσο κι αν χτυπιέσε ΚΡΗΤΗ-ΡΟΔΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ ήταν τα πρώτα μέρη της Ελλάδας που είχαν δρόμους, ρεύμα, τουρισμό. Και ότι ανάπτυξη αυτά συνεπάγονται. Τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ ενα μεγάλο μέρος των Κρητών δούλευε την σεζόν στα τουριστικά και μετά με το ανεργίας έκανε βόλτες στην Ευρώπη στα γκομενέκια.... Η αγρότες μασαμπούκα γερή, και κάργα ρουσφέτι . ΆΣΕ τα χαζα ρε σύντεκνε που θα κάνεις και παράπονα. Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και ξέρω καλά πως όταν η Κρητη γαμούσε και έδερνε με ενα επίπεδο πολύ ευρωπαικό κάποιοι άλλοι άναβαν ακόμα λάμπα πετρελαίου και φόραγαν τσαρούχια. Έχεις βγεί έξω απο το χωριό σου ποτέ; Οχι τίποτα άλλο αλλά είναι ντροπή και αλαζονεία να παραπονιέτε και ο Κρητικός οτι είναι πεταμένος. Είδες πόσο αλαζόνες σας έκανε η ΠΑΣΟΚΑΡΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι αδερφε να τον παρει γιατι παραεγινε το κακο

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ...
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ.
ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΑΔΕΡΦΙΑ...

Παναγιωτης είπε...

Το πρασινο νιση..ΞΕΧΝΑΣ........

Ανώνυμος είπε...

@10:51 μ.μ.
Αδελφέ μάλλον πώς μιλάς για άλλο νησί και ΟΧΙΘ για την Ελληνική Κρήτη. Εκτός κι αν πήγες μόνο στο Ηράκλειο και στην... Χερσόνησο! Για ταξίδεψε λίγο στα άκρα και στα νότια. Και μετά πήγαινε Πελλοπόνησο, Θεσσαλία, Μακεδονία και σύγκρινε. Άντε γιατί από λόγια...

Modestus είπε...

Εγώ απορώ η λεβεντογέννα Κρήτη με τέτοια παληκάρια που στίβουν την πέτρα πως κάθονται και πιστεύουν κάτι αδερφάρες του ΠΑΣΟΚ και το βγάζουν τόσα χρόνια. Άιντε τον Αντρέα το καταλαβαίνω ως ένα βαθμό, πέστο θαυμασμό, πες ότι ήταν μάγκας δημαγωγός και τους τουμπάρισε. Αλλά τον φλούφλη τον Γιωργάκη ρε; Έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά τα φαινόμενα οφείλονται στο ότι λείπει σήμερα απ'την Ελλάδα ο ηγέτης...αυτός που θα βάλει πάλι τις έννοιες του πατριωτισμού,του χρέους,της ευθύνης στις σωστές τους βάσεις.Ευτυχώς ή δυστυχώς,ο Έλληνας έτσι συνεγείρεται,με ηγέτες που τού δίνουν το όραμα.Όσο κι αν «αυτοοργανώνεται» σε «Κινήσεις»,δεν έχει την συλλογική συνείδηση του Γερμανού.Υπάρχει όμως ή όχι αυτός ο ηγέτης;

Πέτρος Λαζαρίδης είπε...

Το ότι ψηφίσαμε ΠΑΣΟΚ δεν είναι έγκλημα, είναι βλαλεία, έγκλημα θα είναι να τους ξαναψηφίσουμε