Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ο Κ. Τζαβάρας μήνυσε το Χρ. Μαρκογιαννάκη!



Μήνυση εναντίον του βουλευτή της Δημ. Συμμαχίας (και πρώην της ΝΔ) Χρ. Μαρκογιαννάκη, υπέβαλε ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας!
Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης κατηγορεί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για συμπαιγνία εναντίον του στην υπόθεση παραπομπής του για τη Siemens....

Μιλώντας την Πέμπτη στο κεντρικό δελτίο του MEGA, έκανε λόγο για "αθλιότητα" και "πολιτική ατιμία" και τόνισε: "Η επιτροπη αυτή ξεκίνησε την άθλια συμπεριφορά της και το έργο το οποίο ήταν ταγμένη να κάνει πριν από έναν χρόνο και τελειώνει τώρα η ιστορία. Ήταν συγκεκριμένη η αποστολή της. Αλλά θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος".
Η αναφορά του στο δελτίο αυτό, ότι βουλευτής της ΝΔ που μετείχε στη εξεταστική επιτροπή, συμφώνησε με τον Σήφη Βαλυράκη του ΠΑΣΟΚ ποια πολιτικά πρόσωπα θα παραπεμφθούν, προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Τζαβάρα. Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ αναγνώρισε τον εαυτό του σε όσα είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης και υπέβαλε εναντίον του μήνυση, την οποία κατέθεσε την Παρασκευή στα δικαστήρια του Πύργου.

" Θα είναι συκοφάντης στον αιώνα τον άπαντα αν..."

"Αναγκάστηκα να καταθέσω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση γιατί ο κ. Μαρκογιαννάκης διέδωσε εναντίον μου ανυπόστατη και πρωτοφανή συκοφαντία. Ότι δηλαδή εγώ συμφώνησα με τον Σήφη Βαλυράκη του ΠΑΣΟΚ για το ποια πολιτικά πρόσωπα θα παραπεμφθούν. Είναι ανυπόστατα και αποκυήματα της φαντασίας του αυτά! Έχει υπερβεί κάθε όριο κοινοβουλευτικής ευπρέπειας και δεοντολογίας. Να έρθει στο δικαστήριο και να αποδείξει αυτά που λέει. Διαφορετικά είναι - και θα παραμείνει στον αιώνα τον άπαντα - ένας συκοφάντης κοινοβουλευτικός άνδρας, που δεν τιμάει ούτε το αξίωμα του, ούτε την εντολή που έχει πάρει από το λαό της Κρήτης να είναι βουλευτής", επεσήμανε σε δήλωση του ο Κ. Τζαβάρας.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Siemens που υπογράφουν 108 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ζητά την παραπομπη σε προανακριτική επιτροπή μόνο του Χρήστου Μαρκογιαννάκη και του Γιώργου Αλογοσκούφη, προκειμένου να ερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για παράβαση καθήκοντος επί υπουργίας τους. Αντίθετα, για τους κ. Τσοχατζόπουλο και Μαντέλη, οι βουλευτές της πλειοψηφίας αναφέρουν ότι το αδίκημα της δωροδοκίας για το οποίο θα υπήρχε έρευνα έχει παραγραφεί, ενώ το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος δεν εμπίπτει στον νόμο περί ευθύνης υπουργών και γι' αυτο πρέπει να ερευνήσει τυχόν ευθύνες τους η τακτική δικαιοσύνη.
πηγη

1 σχόλια:

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗ "ΣΥΜΟΡΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ" ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ.
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ-ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ-ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ...