Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Ο λαός τους έκανε μια ειρηνική πολιτική πρόταση κι εκείνοι απάντησαν πυροβολώντας τον με ασφυξιογόνα και ρόπαλα


Ο λαός τους έκανε μια ειρηνική πολιτική πρόταση, που συνοψίζεται σε δυο συνθήματα:

1. Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από δω, ουστ!
2. Ψωμί, παιδεία, ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το 73

Κι αυτοί…


κατέλυσαν και εξευτέλισαν το Σύνταγμα (που εκείνοι είχαν μαγειρέψει)
συνωμότησαν για κατάλυση του πολιτεύματος (μαζί προφανώς και άλλους από άλλους χώρους της εξουσίας)
πυροβόλησαν με απαγορευμένα χημικά και ασφυξιογόνα τον λαό που διαδήλωνε ειρηνικά, του έσπασαν τα κόκκαλα και του άνοιξαν το κεφάλι (και οι εισαγγελείς περίμεναν να γίνουν και μυνήσεις, μη τυχόν και πάθουν κάτι αν κινηθούν αυτεπάγγελτα…).
Και τώρα, από το ύψος της αλαζονείας τους, καλούν τον λαό σε συνομιλίες.

Και νομίζουν πως θα γλυτώσουν την πιο σκληρή τιμωρία με αυτά τα κόλπα;

Κάνουν ΠΟΛΥ μεγάλο λάθος.
Ο λαός θα αποκαταστήσει κάποια στιγμή το πολίτευμα και θα τους τιμωρήσει όπως τους αξίζει. Θα τους δικάσει και θα τους τιμωρήσει.

Αλλωστε η διαπόμπευσή τους ήδη άρχισε. Και ζουν αναγκαστικά μέσα στον τρόμο για την οργή και την τιμωρία του λαού.

Καλύτερα να παραδόσουν και να παραδοθούν ζητώντας επιείκια γονατιστοί.

Δεν τους λυπάμαι.

Θραξ Αναρμόδιος
Πηγη 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο αυτόφωρο γιατί έβρισε τον Παπανδρέου στο ίντερνετ

Στην σύλληψη ενός 32χρονου στην Θεσσαλονίκη προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς ανέβασε στο ίντερνετ μήνυμα υβριστικό και απειλητικό για τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του.

Ο συλληφθείς είναι ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στον αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και οδηγήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Το «έγκλημα» του 32χρονου ήταν ότι «ανέβασε» σε μπλογκ γνωστού ενημερωτικού διαδικτυακού τόπου μήνυμα με υβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο κατά της οικογένειας του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

«Ήθελα μ' αυτόν τον τρόπο να εκφράσω την αγανάκτησή μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα δημιουργούνταν τέτοιο θέμα», είπε απολογούμενος στο δικαστήριο, όπου παραπέμφθηκε με την κατηγορία της «διέγερσης σε διάπραξη κακουργηματικής πράξης».



Ο ίδιος παραδέχθηκε κατά την απολογία του ότι το περιεχόμενο του σχολίου ήταν «υπερβολικό». Και αυτή η ειλικρίνεια φαίνεται ότι τον έσωσε. Αν και η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του, συμβουλεύοντάς τον να έβγαινε στο δρόμο για να διαδηλώσει, αντί να γράφει τέτοιου είδους μηνύματα, το δικαστήριο τελικά τον έκρινε αθώο...