Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Άρχισαν ήδη οι πιέσεις για την …6η δόση !


Γράφαμε προηγουμένως ότι μας έδωσαν την 5η δόση, αλλά “από βδομάδα θα αρχίσουν την πλύση εγκεφάλου για την έκτη”. Κάναμε λάθος!. Οι πιέσεις …άρχισαν από σήμερα.

Ήδη κάποιες φήμες κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις που βρίσκονται στον αέρα διότι υπάρχουν προβλήματα σχετικά με το περίφημο rollover από τις τράπεζες, πόσο δηλαδή θα χάσουν οι τραπεζίτες ή πόσο θα κερδίσουν σε βάθος χρόνου από την επιμήκυνση. Παράλληλα, Γερμανία, Φινλανδία, Αυστρία και Ολλανδία δεν πολυπιστεύουν ότι γίναμε αξιόπιστοι, όπως λέει ο Βενιζέλος, και ζητούν κι άλλες εγγυήσεις. Μια από αυτές είναι ότι αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει έστω και μικρή καθυστέρηση στην εφαρμογή των μέτρων λιτότητας και κυρίως στις αποκρατικοποιήσεις, θα κοπεί αμέσως η ροή των χρημάτων προς την Ελλάδα. Οπότε, το δράμα και η αγωνία μετατίθενται για το φθινόπωρο όπου θα κριθεί η 6η δόση.

Οι δηλώσεις των ευρωπαίων αξιωματούχων μετά την απόφαση για τη χορήγηση της 5ης δόσης είναι ενδεικτικές για το τι μας περιμένει. Όλοι ζητούν πιστή τήρηση του Μεσοπρόθεσμου αν θέλει η Ελλάδα να διασωθεί.

Για παράδειγμα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών τονίζει σε ανακοίνωση του ότι το νέο πακέτο στήριξης για την Ελλάδα μπορεί να έχει οριστικοποιηθεί «πριν από την εκταμίευση της επόμενης δόσης το φθινόπωρο», η οποία είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο.

Μετά την εκταμίευση της πέμπτης δόσης του δανείου, «τα επόμενα βήματα πρέπει να γίνουν αποφασιστικά» προσθέτει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επισημαίνοντας ότι τα μέτρα που ενέκρινε η Αθήνα θα πρέπει να εφαρμοστούν γρήγορα. «Οι ιδιωτικοποιήσεις, για παράδειγμα, πρέπει να ξεκινήσουν χωρίς καθυστέρηση», προσθέτει για να μην μεένει καμιά αμφιβολία ότι το Βερολίνο ενδιαφέρεται κυρίως για το ξεπούλημα.

Ενδιαφέρουσα είναι και μια πληροφορία που μεταδίδει το Dow Jones Newswires, το οποίο αναφέρει ουσιαστικά ότι δεν έχει αποσοβηθεί ο κίνδυνος να θεωρήσουν οι οίκοι αξιολόγησης το σχέδιο ανακύκλωσης του ελληνικού χρέους ως επιλεκτική χρεοκοπία και να μας τσακίσουν. Αυτό φοβούνται και οι Ευρωπαίοι και αναζητούν νομικές και οικονομικές φόρμουλες ώστε να πείσουν τους ιδιώτες επενδυτές να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα διάσωσης.

Η ουσία είναι ότι η θηλιά μπορεί να ξέσφιξε λίγο με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου αλλά θα ξανασφίξει πολύ σύντομα και δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να είναι χειρότερες οι πιέσεις ακόμη και για νέα μέτρα. Διότι όποιος ήλπιζε ότι η καταιγίδα φόρων και ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας τέλειωσε την περασμένη Τετάρτη, είναι γελασμένος. Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα…

Κατά τα άλλα εύγε στην κυβέρνηση που έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις κατάφερε το… ακατόρθωτο. Να πληρώσει τα 12 δις με… 50 δις τουλάχιστον και με ασφυκτικούς περιορισμούς και πιέσεις. Διότι το τίμημα είναι βαρύ για την Ελλάδα και θα γίνει ακόμη πιο βαρύ από Σεπτέμβριο όταν θα κορυφωθούν οι συζητήσεις για το νέο δάνειο που αποφάσισε η τρόικα να δώσει.
Πηγη 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015»

Άρθρο 1.2
Το προϊόν αξιοποίησης χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 17 του επόμενου άρθρου.

**Δηλαδή, ό,τι ξεπουλιέται δηλώνεται ευθύς εξ αρχής ότι πάει κατευθείαν στους δανειστές.

Άρθρο 1.6
Η διάρκεια του Ταμείου είναι έξι (6) έτη από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου. Με αποφάσεις του Υπουργού Οικονομικών, που δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η διάρκεια αυτή μπορεί να παρατείνεται,εφόσον ο σκοπός του Ταμείου δεν έχει εκπληρωθεί.

**Θα πουλάμε για χρόνια υπέρ των δανειστών.

Ανώνυμος είπε...

Στο Ταμείο μεταβιβάζονται και περιέρχονται, χωρίς αντάλλαγμα:
α) Κατά πλήρη κυριότητα, κινητές αξίες εταιρειών από αυτές που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Αποκρατικοποιήσεων του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 – 2015 του άρθρου 6Α του ν. 2362/1995 (Α΄ 247).

**ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΩ. ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ Ο.Τ.Α (τοπική αυτοδιοίκηση) ακόμα και οι ΑΓΙΑΛΟΙ, κατ’ αποκλειστική χρήση (πάνε και οι παραλίες μας)!!!
Με απόφαση της ίδιας Επιτροπής, μπορεί να μεταβιβάζονται και να περιέρχονται στο Ταμείο χωρίς αντάλλαγμα, για τους σκοπούς της παραγράφου 1 του προηγούμενου άρθρου, και άλλα περιουσιακά στοιχεία που υπάγονται σε μία από τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων των περιπτώσεων της προηγουμένης παραγράφου.

**Δηλαδή στο μέλλον, προβλέπουν με μία απόφαση μιας Επιτροπής να προσθέτουν στο Ξεπούλημα
και ό,τι άλλο παρέλειψαν τώρα.

Το πράγμα ή το δικαίωμα που μεταβιβάστηκε ή παραχωρήθηκε στο Ταμείο, σύμφωνα με την παράγραφο 5 του παρόντος άρθρου δεν μπορεί να αναμεταβιβαστεί στον προηγούμενο κύριο ή δικαιούχο, καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Από τη μεταβίβαση του πράγματος ή την παραχώρηση του δικαιώματος στο Ταμείο, ο προηγούμενος κύριος ή δικαιούχος παραμένει στη διοίκηση και διαχείριση του πράγματος ή του δικαιώματος, ως εκ του νόμου εντολοδόχος του Ταμείου, χωρίς αμοιβή, υποχρεούται να το διατηρεί κατάλληλο για τον προορισμό του, σύμφωνα και με τις οδηγίες που δίνονται εγγράφως σ’ αυτόν από το Ταμείο και εξακολουθεί να βαρύνεται με τις δαπάνες που προκύπτουν από τη διοίκηση και διαχείριση του πράγματος ή του δικαιώματος.

**Δηλαδή, ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ π.χ. του Δημόσιου Οργανισμού (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) συνεχίζουν να
βαρύνουν το Δημόσιο, ενώ όλα τα έσοδα πηγαίνουν απευθείας στην ΤΡΟΪΚΑ, όπως φαίνεται πιο πάνω!

Ανώνυμος είπε...

Εμπράγματα δικαιώματα τρίτων μπορεί να κηρύσσονται αναγκαστικώς απαλλοτριωτέα με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, για λόγους μείζονος σημασίας δημοσίου συμφέροντος

**ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ (π.χ ιδιωτών), τότε το ταμείο μπορεί ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, αν κρίνει το Ταμείο ή όποιος αγοραστής ως αναγκαίο!
ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ή ΑΛΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ (π.χ. ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες) τα
δικαιώματά τους αναγκαστικά μέσω απαλλοτρίωσης!
Η απαλλοτρίωση κηρύσσεται υπέρ του Ταμείου ή υπέρ της εταιρείας της οποίας το μετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξ ολοκλήρου, άμεσα ή έμμεσα, στο Ταμείο ή υπέρ του ειδικού διαδόχου αυτών, όπως ειδικότερα ορίζεται στην απόφαση με την οποία κηρύσσεται η απαλλοτρίωση.

**Το αποτέλεσμα της απαλλοτρίωσης πηγαίνει απευθείας στο Ταμείο ή στον αγοραστή...


...εμπράγματα δικαιώματα τρίτων, η δαπάνη της αποζημίωσης για την αναγκαστική απαλλοτρίωση βαρύνει το Δημόσιο

**Και το Δημόσιο (δηλαδή ο ελληνικός λαός) τους πληρώνει και τη ΔΑΠΑΝΗ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ (!!!)


Μισθώσεις ή παραχωρήσεις χρήσης ακινήτων, που ανήκουν κατά κυριότητα στο Ταμείο ή σε εταιρεία της οποίας το μετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξ ολοκλήρου, άμεσα ή έμμεσα στο Ταμείο, μπορεί να καταγγέλλονται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου ή της εταιρείας, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης. Η καταγγελία επιφέρει τη λύση της μίσθωσης ή τη λήξη της παραχώρησης δύο (2) μήνες από την επίδοσή της
στο μισθωτή ή σε εκείνον στον οποίο παραχωρήθηκε το ακίνητο.

**..Και εάν υπάρχει ήδη μισθωτής, τον πετάνε άμεσα έξω, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης με πρόωρη λήξη της μίσθωσης. Δηλαδή, δεν ισχύουν ούτε και τα συμφωνητικά που υπέγραψαν οι άνθρωποι που μίσθωσαν κάποιο ακίνητο. Πρόκειται για παραβίαση κάθε έννομης τάξης!
Τα περιουσιακά στοιχεία του Ταμείου και των εταιρειών των οποίων το μετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξ ολοκλήρου, άμεσα ή έμμεσα, στο Ταμείο αξιοποιούνται σύμφωνα με επιχειρησιακό πρόγραμμα (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αξιοποίησης – Ε.Π.Α.), που περιλαμβάνει ενδεικτικούς τριμηνιαίους στόχους, το οποίο εγκρίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο, ύστερα από γνώμη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων που προβλέπεται
στην παράγραφο 1 του άρθρου 4.

**Η πάσης φύσεως αξιοποίηση γίνεται μόνον ύστερα από γνώμη του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ. Ποιοι είναι αυτοί; Δηλαδή να μην μαθαίνει τίποτα ο ελληνικός λαός για το τι κάνουν με την περιουσία του εκεί μέσα! Μόνον η ΕΚΤ, η Ε.Ε και το ΔΝΤ θα ξέρουν...
...ενώ μετά από τρία χρόνια, αφού φύγουν, θα μπορούν να μας λένε τις λεπτομέρειες για το ξεπούλημα…
Από τη δημοσίευση της απόφασης της Δ.Ε.Α.Α. που προβλέπεται στην παράγραφο 5, το περιουσιακό στοιχείο περιέρχεται στην κυριότητα, νομή και κατοχή του Ταμείου, ελεύθερο από κάθε δικαίωμα τρίτου. Για τυχόν δικαιώματά του επί του περιουσιακού στοιχείου που μεταβιβάζεται στο Ταμείο, ο τρίτος έχει αποκλειστικά δικαίωμα αποζημιώσεως, έναντι μόνον του Δημοσίου, με την επιφύλαξη όσων ορίζονται στις παραγράφους 8 και 9.

**Και πάλι αναφέρεται εδώ ό,τι και στο άρθρο 2., παρ 8.: ΌΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Το τίμημα που εισπράττει το Ταμείο από την αξιοποίηση των περιουσιακών του στοιχείων, μεταφέρεται το αργότερο μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την είσπραξή του, σε πίστωση του ειδικού λογαριασμού της περίπτωσης δ. Του άρθρου 5 του ν. 3049/2002 (Α΄ 212), με την ονομασία «Ελληνικό Δημόσιο – Λογαριασμός Εσόδων – Αποκρατικοποιήσεις», αφού αφαιρεθούν τα αναλογούντα λειτουργικά έξοδα και οι διοικητικές δαπάνες του Ταμείου για την αξιοποίηση του περιουσιακού στοιχείου, και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους.

**Πάλι μας λένε εδώ ότι τα έσοδα από την αξιοποίηση πηγαίνουν απευθείας στην εξυπηρέτηση
του χρέους. Αυτό γράφεται ρητώς και πιο πριν, βέβαια.
Έσοδα του Ταμείου είναι:
α) Το τίμημα από την αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων που μεταβιβάζονται και περιέρχονται σ’ αυτό.
β) Οι τόκοι, τα μερίσματα και οι κάθε είδους αποδόσεις των παραπάνω περιουσιακών στοιχείων και των χρηματικών διαθεσίμων του.
γ) Επιχορηγήσεις από το Δημόσιο, ανάλογα με το πρόγραμμα αξιοποίησης και τις ανάγκες του.
δ) Έσοδα από κάθε άλλη νόμιμη αιτία. Τα έσοδα του Ταμείου διατίθενται για:
α) Την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους.
β) Την αποπληρωμή τυχόν χρεών του.
γ) Την κάλυψη των λειτουργικών του εξόδων.
δ)Την πληρωμή των κάθε είδους δαπανών που απαιτούνται για την εκπλήρωση του σκοπού του.

1) Ό, τι είδους έσοδο σε χρήμα έχει το μεταβιβασμένο περιουσιακό στοιχείο τόκοι, μερίσματα από μετοχές και ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ του πηγαίνουν απευθείας στους Δανειστές μας ακόμα και πριν από την πώλησή του. Δηλαδή, αντί να το πουλήσουν μπορούν, αν ους συμφέρει, απλά να διατηρούν π.χ τον ΟΠΑΠ ή την ΔΕΗ στην κατοχή τους, να εισπράττουν τα έσοδα, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ (βλέπε άρθρο 2, παρ. 7. 2) Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!
Δηλαδή, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίζουμε να τους επιχορηγούμε από χρήματα του ελληνικού λαού, να μας πέρνουν τα έσοδα και να έχουμε εμείς τα έξοδα!!!
Οι συμβάσεις αξιοποίησης των περιουσιακών στοιχείων του Ταμείου μπορεί να κυρώνονται με νόμο

** Και μπορεί να ζητούν από την Βουλή να κυρώνει όλες τις πράξεις τους με νόμο, ώστε τα πάντα να είναι σύμφωνα με την «δημοκρατική» τάξη και καμιά από αυτές τις άνομες πράξεις να μην είναι ανακλητές στο μέλλον!

Ανώνυμος είπε...

Στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου παρίστανται ως παρατηρητές, χωρίς δικαίωμα ψήφου, δύο (2) εκπρόσωποι που προτείνονται από τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι εκπρόσωποι ενημερώνονται πλήρως επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και μπορούν να ζητούν εγγράφως, από το Διοικητικό Συμβούλιο, περαιτέρω πληροφορίες επί θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία του Ταμείου, το οποίο υποχρεούται να τις παρέχει χωρίς υπαίτια καθυστέρηση. Οι εκπρόσωποι υπέχουν υποχρεώσεις εχεμύθειας, σύμφωνα με τους κανόνες περί εμπιστευτικότητας, απορρήτου και σύγκρουσης συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

**Και βέβαια σε όλες τις συνεδριάσεις παρίστανται Παρατηρητές των Δανειστών που παρακολουθούν και αναφέρουν στα αφεντικά τους (Ε.Ε., Ε.Κ.Τ, Δ.Ν.Τ) τα πάντα, ενώ δεσμεύονται όλοι με εχεμύθεια προς όλους τους υπόλοιπους, π.χ τον ελληνικό λαό.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου υποχρεούνται να τηρούν απόλυτη εχεμύθεια όσον αφορά στα δεδομένα των υπηρεσιών, εργασιών, στατιστικών στοιχείων ή άλλων δεδομένων που αφορούν στη δραστηριότητα του Ταμείου και να απέχουν από κάθε σκόπιμη ή ακούσια αποκάλυψή τους σε οποιονδήποτε τρίτο.

** Δηλαδή να μην μαθαίνει τίποτα ο ελληνικός λαός για το τι κάνουν με την περιουσία του εκεί μέσα! Μόνον η ΕΚΤ, η Ε.Ε και το ΔΝΤ θα ξέρουν...

Τρία (3) από τα επτά (7) μέλη του Σ.Ε. υποδεικνύονται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου για τοποθέτηση, από τους εκπροσώπους που προβλέπονται στην παράγραφο 11 του άρθρου 3.

**ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟ: 3 από τα 7 μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, το οποίο αποκλειστικά εισηγείται την αξιοποίηση κάθε περιουσιακού στοιχείου, τοποθετούνται κατόπιν υποδείξεως των Παρατηρητών, είναι δηλαδή υπάλληλοι της Τρόικα. ΘΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ. Π.χ τα λιμάνια μας μπορεί να εισηγηθεί να πουληθούν στους Τούρκους, το
αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ (αφού τους δώσει λεφτά υπογείως π.χ. ο Τζ. Σόρος). Αυτά, τους δίνουμε το δικαίωμα να τα κάνουν ή να μας ΑΠΕΙΛΟΥΝ ότι θα τα κάνουν, αν δεν συμμορφωνόμαστε στο εξής και για όσα χρόνια αυτοί θέλουν, με τα άνομα ξένα συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ

http://www.grandlodge.gr/el/%CE%9F%CE%A4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%88%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82%CE%A4%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82.aspx

Ανώνυμος είπε...

Ποιό δάνειο; Βάλτε την λέξη σε εισαγωγικά, σας παρακαλώ.
Εδω προκειται γιά επένδυση. Καταθέτουν τα κεφάλαιά τους σε μας για να παίρνουν πίσω εκατονταπλάσια μέσα σε λίγες εβδομάδες!
Το αισχρο είναι οτι τα ΜΑΤ προστατεύουν τους βολευτες-ντοπιους υπηρέτες τών συμφερόντων των καταθετών! Εντελώς ακατανόητο, αν σκεφτει κανεις, οτι ολοι οι συγγενεις, οι φίλοι και τα παιδια των ΜΑΤ ειναι χωρις δουλειά εξ' αιτιας της δράσης των βολευτών. Τελικώς τα ΜΑΤ ειναι σώματα κινούμενα ΧΩΡΙΣ εγκέφαλο!

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015»

Γ. Γενικοί όροι δόμησης
1. Ο ανώτατος επιτρεπόμενος συντελεστής δόμησης για κάθε μία από τις γενικές κατηγορίες χρήσεων γης που προβλέπονται στην παράγραφο Β ορίζεται ως εξής:
α) Τουρισμός – αναψυχή: 0,2
β) Επιχειρηματικά πάρκα: 0,3
γ) Θεματικά πάρκα – εμπορικά κέντρα – αναψυχή: 0,4
δ)Χρήσεις μεταφορικών, τεχνικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών υποδομών και λειτουργιών: 0,4
ε) Δημόσια ακίνητα μικτών χρήσεων: 0,4


**ΣΥΝΤΕΛΕΣΤ ΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΧΤΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ: Π.χ για 4 στρέμματα εκτός σχεδίου ένας ιδιώτης σήμερα κτίζει 200 τ.μ ενώ εδώ προβλέπονται 800 – 1600 τ.μ!!
Με τα ίδια προεδρικά διατάγματα μπορεί να τροποποιούνται εγκεκριμένα ρυμοτομικά σχέδια και σχέδια πόλεως καθώς και πολεοδομικές μελέτες ή/και να καθορίζονται ειδικές χρήσεις γης και ειδικοί όροι και περιορισμοί δόμησης για τα εντός σχεδίου πόλεως δημόσια ακίνητα, ακόμη και κατά παρέκκλιση από τους ισχύοντες στην περιοχή όρους και περιορισμούς δόμησης καθώς και από τις διατάξεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, προκειμένου να αποδοθεί ο βέλτιστος πολεοδομικός-επενδυτικός προορισμός στο προς αξιοποίηση ακίνητο. Στις περιπτώσεις αυτές, η δημοσίευση του σχετικού εγκριτικού διατάγματος έχει τις συνέπειες έγκρισης σχεδίου πόλεως, κατά τις διατάξεις του ν.δ. 17.7/16.8.1923.

**Με απλά Προεδρικά διατάγματα, μπορούν να τροποποιούνται χρήσεις γης , ρυμοτομικά σχέδια, ειδικοί όροι και περιορισμοί δόμισης προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αγοραστές!! Δηλαδή, εν ονόματι των δανειστών καμία σημασία δεν έχουν οι πολεοδομικές διατάξεις και γενικά παραμερίζονται όλοι οι νόμοι του ελληνικού
κράτους να βολευτούν αυτοί. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ KΥΡΙΑΡΧΙΑΣ...ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΣτΕ;

Ανώνυμος είπε...

Με απόφαση της ίδιας Επιτροπής, μπορεί να μεταβιβάζονται και να περιέρχονται στο Ταμείο χωρίς αντάλλαγμα, για τους σκοπούς της παραγράφου 1 του προηγούμενου άρθρου, και άλλα περιουσιακά στοιχεία που υπάγονται σε μία από τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων των περιπτώσεων της προηγουμένης παραγράφου.

**Δηλαδή στο μέλλον, προβλέπουν με μία απόφαση μιας Επιτροπής να προσθέτουν στο Ξεπούλημα
και ό,τι άλλο παρέλειψαν τώρα.

Το πράγμα ή το δικαίωμα που μεταβιβάστηκε ή παραχωρήθηκε στο Ταμείο, σύμφωνα με την παράγραφο 5 του παρόντος άρθρου δεν μπορεί να αναμεταβιβαστεί στον προηγούμενο κύριο ή δικαιούχο, καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Από τη μεταβίβαση του πράγματος ή την παραχώρηση του δικαιώματος στο Ταμείο, ο προηγούμενος κύριος ή δικαιούχος παραμένει στη διοίκηση και διαχείριση του πράγματος ή του δικαιώματος, ως εκ του νόμου εντολοδόχος του Ταμείου, χωρίς αμοιβή, υποχρεούται να το διατηρεί κατάλληλο για τον προορισμό του, σύμφωνα και με τις οδηγίες που δίνονται εγγράφως σ’ αυτόν από το Ταμείο και εξακολουθεί να βαρύνεται με τις δαπάνες που προκύπτουν από τη διοίκηση και διαχείριση του πράγματος ή του δικαιώματος.

**Δηλαδή, ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ π.χ. του Δημόσιου Οργανισμού (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) συνεχίζουν να
βαρύνουν το Δημόσιο, ενώ όλα τα έσοδα πηγαίνουν απευθείας στην ΤΡΟΪΚΑ, όπως φαίνεται πιο πάνω!
Εμπράγματα δικαιώματα τρίτων μπορεί να κηρύσσονται αναγκαστικώς απαλλοτριωτέα με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, για λόγους μείζονος σημασίας δημοσίου συμφέροντος

**ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ (π.χ ιδιωτών), τότε το ταμείο μπορεί ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, αν κρίνει το Ταμείο ή όποιος αγοραστής ως αναγκαίο!
ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ή ΑΛΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ (π.χ. ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες) τα
δικαιώματά τους αναγκαστικά μέσω απαλλοτρίωσης!
Η απαλλοτρίωση κηρύσσεται υπέρ του Ταμείου ή υπέρ της εταιρείας της οποίας το μετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξ ολοκλήρου, άμεσα ή έμμεσα, στο Ταμείο ή υπέρ του ειδικού διαδόχου αυτών, όπως ειδικότερα ορίζεται στην απόφαση με την οποία κηρύσσεται η απαλλοτρίωση.

**Το αποτέλεσμα της απαλλοτρίωσης πηγαίνει απευθείας στο Ταμείο ή στον αγοραστή...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑ.......
Η ΔΥΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΡΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΣ "ΝΑΝΟΥΣ""

ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ "ΟΠΛΟ' ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ..ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο 3 ΠΑΝΓΗΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!

ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΥΛΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ "ΣΚΥΛΙΑ" ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ!!!!

ΠΕΤΑ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ" ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ !!!!!!!

ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ!!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΑΧΥΣΤΑ.....

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ...ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ !!!

ΕΛΛΑΣ = ΤΡΕΛΛΑΣ !!!

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ?????

ΣΥΝ-ΓΝΩΜΗ "ΔΙΑ" ΤΗΝ ΣΥΝ-ΧΩΡΕΣΗ

ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΥΚΟ ΦΩΣ ΖΩΗΣ Η ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΟΥΣ????

ΔΙΑ-ΛΕΞΕ......

ΤΟ ΝΥΝ ΕΣΤΙΝ ΤΟ ΜΕΛ-ΛΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛ-ΘΟΝ...

Ο ΓΗΙΝΟΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ !!!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΞΩΝΙΚΗΝ ΠΟΥΣΤΟ-ΒΑΡΒΑΡΙΚΗΝ???

NOW=HERE ....= NOWHERE!!! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ !!!

1061- "Ε"
ΣΥΝΤΟΜΑ..........................................