Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Άφησε πίσω του τρύπα 4,5 δισ. ο ανίκανος!


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Άφησε πίσω του τρύπα 4,5 δισ. ο ανίκανος!
(anti-ntp:Ικανότατος είναι ... απλά έχει επιλέξει να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα αντί αυτά του λαού)
Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το υπουργείο Οικονομικών για την πορεία του προϋπολογισμού στο 6μηνο αναδεικνύουν με τον πιο δραματικό τρόπο το απίστευτο έγκλημα που συντελέστηκα σε βάρος της οικονομίας και της κοινωνίας από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου!


Σχεδόν κατά 50% διευρύνθηκε η «μαύρη τρύπα» στην εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού, μέσα σε 1 μόλις μήνα: από 3,2 δισ. ευρώ το Μάιο σε 4,53 δισ. τον Ιούνιο!

Και, παρά τα σκληρά μέτρα λιτότητας από τον Μάιο του 2010 έως και τώρα, τα νούμερα δεν βγαίνουν με τίποτα! Καθίζηση σημείωσαν συνολικά στο α’ εξάμηνο οι εισπράξεις του δημοσίου. Στα κρατικά ταμεία, τα καθαρά δημόσια έσοδα που μπήκαν (από φόρους κλπ) ήταν 3,26 δισ. ευρώ λιγότερα από το στόχο.
Αντιθέτως οι δαπάνες ξέφυγαν και ξεπέρασαν το στόχο κατά 1,27 δισ. ευρώ.

Συνολικά η «μαύρη τρύπα» που άνοιξε στο εξάμηνο έφτασε έτσι στα 4,53 δισ. ευρώ, έναντι 3,2 δισ. στο πεντάμηνο.
Την τραγική ανικανότητα του κ. Παπακωνσταντίνου πληρώνουν σήμερα οι Έλληνες πολίτες με τα οδυνηρά μέτρα που περιέχονται στο Μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο.
Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμη στην κυβέρνηση…

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανεις τους δεν ειναι ανίκανος.
ΟΛΟΙ τους ειναι συνειδητοι ανθέλληνες και βιάζονται να δουν το ονομα Ελλαδα εξαφανισμένο απο τον χάρτη.

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

Δεν θα ξεχασω με τιποτα την πουστια που εκανε με την εβραικη κοινοτητα της Θεσσαλονικης για την υποθεση του εβραικου νεκροταφειου.Υποθεση που εκκρεμουσε ακομα στο ΣΤΕ και το ελληνικο δημοσιο δεν ειχε χασει την δικη,τοτε θελησε ο καννιβαλος να προφτασει την πιθανη χασουρα των εβραιων και να τους προκαταβαλει το ποσο των 10.000.000 ευρω.Ρε φερεφωνο της νεας ταξης πραγματων αν το ΣΤΕ δικαιωσει το δημοσιο τι θα κανεις θα τους ζητησεις με επιστολη να σου επιστρεψουν τα δεκα μυρια καριολη του κερατα εβραιομουλε δοσιλογε?Απαντησε τοτε ο ξεφτιλισμενος οτι ηταν καθηκον της Ελλαδας να δωσει το ποσο αυτο στην εβραικη κοινοτητα γιατι το ειχε χρεος για τα οσα τραβηξε αυτος ο λαος(οι εβραιοι)στο ολοκαυτωμα.Λες και η ελλαδα ηταν υπαιτια για το ολοκαυτωμα των εβραιων στον β` παγκοσμιο πολεμο.Ο τυπος ειναι εγκαθετος πρακτορας των αμερικανοεβραιων κερδοσκοπων και της ΝΤΠ

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ.ΥΠΑΡΧΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ , ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ 50 ΑΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΩΤΑΤΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΓΚΡΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΦΥΣΙΚΑ . ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩΜΕ ΠΙΑ . ΜΕ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΞΕΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΟΥΝ ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ (ΔΡΑΓΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗ) ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ (Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ)ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΜΑΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΙΣΙΓΚΕΡ . ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΥΧΙΚΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ , ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ .