Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Αποκάλυψη: Καμία σχέση οι ''Αγανακτισμένοι Έλληνες'' με το real-democracy.gr !




Επειδή διάβασα πολλά και άκουσα ακόμα περισσότερα είπα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα.
Το αποτέλεσμα της παρακάτω διαδικτυακής έρευνας και τα κομμάτια του παζλ που θα παραθέσω τα εναποθέτω στην αντικειμενική κρίση του κάθε αναγνώστη. Κάθε πληροφορία που θα παρατεθεί έχει πηγή και δεδομένα.

Όλα ξεκίνησαν απο την ανησυχία μου για πιθανή καπήλευση κινήτοποιήσεων των αγανακτισμένων.

Απο την πρώτη στιγμή το βλέμμα μου τράβηξε μια διαδικτυακή.... προσπάθεια να κατευθυνθεί ο κόσμος προς αυτή την σελίδα http://real-democracy.gr.
Αναρωτήθηκα λοιπόν ποιοί κρύβονται πίσω απο την σελίδα real-democracy.gr;! 

Στην σύντομη αρχική μου έρευνα έπεσα πάνω σε ένα δημοσίευμα του 
tsantiri.gr με τίτλο... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Μαϊμού» η σελίδα DEMOCRACIA REAL YA, GRECIA στο facebook που καλεί σε επανάσταση!

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο δεν συμφωνείτε; Bασισμένος σε αυτό το άρθρο, εξέφρασα τις ανησυχίες μου και εφίστησα  την προσοχή σας, ώστε να μην αφήσετε να σας χειραγωγήσουν...  

Αρκετές μέρες προειδοποιούσα ότι γίνεται μια διαδικτυακή προσπάθεια να κατευθυνθεί ο κόσμος προς αυτή την σελίδα http://real-democracy.gr!. 
Σας τόνισα ότι Αυτοπαρουσιάζεται ως η επίσημη σελίδα του κινήματος των αγανακτισμένων και σε πολλές φυλλάδες (π.χ ελευθεροτυπία) παραπέμπουν τον κόσμο εκεί! Αντιμετώπισα μάλιστα και την πικρία πολλών σχολίων επι του θέματος. Όμως ήξερα ότι είχα δίκιο.

Έψαξα στην σελίδα τους και έπεσα πάνω σε Άρθρο μου!!!

Σας παραθέτω αυτούσια τα σχόλια - διάλογο...
 




 






Αναρωτήθηκα λοιπόν αφού είναι η επίσημη σελίδα των Αγανακτισμένων όπως αναφέρουν παραπάνω οι διαχειριστές γιατί δεν υπάρχει πουθενά στην σελίδα στο facebook των Αγανακτισμένων;; 





Επικοινώνησα με μερικούς εκ των διαχειριστών απο την σελίδα/event στο facebook η απάντηση ήταν η εξής:

κλίκ για μεγένθυση
''Εχεις δικιο.. δεν ειναι το επισημο site των αγανακτισμενων.. οι αγανακτισμενοι δεν εχουν καποιο site περα απο το δικο μου Blog (http://aganaktismenoigr.blogspot.com/) και αλλα 2-3 (http://aganaktismenoi-thess.blogspot.com/) καθως και αυτα που τους υποστηριζουν, οπως πχ εσυ.. Θα βγαλω ανακοινωση να υπαρξει προσοχη απο τους αγανακτισμενους γιατι πανε να μας ενταξουν σε καποιο κομμα-ιδεα..''

Αφού με διαβεβαιώνουν τα παιδιά ότι δεν έχουν καμία σχέση με την σελίδα τους και συμπερασματικά δεν είναι Αγανακτισμένοι, τότε τί είναι;

Πήγα ξανά στην σελίδα τους και έψαξα να βρώ αν υπάρχουν πληροφορίες.
Διαβάζουμε λοιπόν στην ενότητα της σελίδας ''ποιοί είμαστε..''

κλίκ για μεγένθυση
κλίκ για μεγένθυση
κλίκ για μεγένθυση
Ας παραβλέψουμε το γεγονός ότι πουθενά δεν αναφέρει κάτι για Αγανακτισμένους.   
Δεν σας θυμίζει κάτι;   
Αν διαβάσατε το άρθρο του tsantiri.gr παραπάνω θα διαπιστώσατε ότι αναφερόταν στην σελίδα του facebook ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!! – DEMOCRACIA REAL YA, GRECIA η οποία εντελώς τυχαία έχει το ίδιο κείμενο με το real-democracy.gr!
Παράλληλα αν αναζητήσει κάποιος την επίσημη σελίδα του real-democracy.gr στο facebook...θα ανακαλύψει αυτό:


Αν πιστεύετε ότι πρόκειτε περι συμπτώσεων διαβάστε παρακάτω...

Η προειδοποίηση μου προς όλους τους Αγανακτισμένους Έλληνες, τράβηξε βλέματα, και σχόλια...


Απέλπιδες προσπάθειες για να εκμεταλευτούν μια πρωτοβουλία όπως των Αγανακτισμένων...
Ο φίλτατος Takis Linux-blog διατηρεί έναν ιστόχωρο στο linux-blog.gr το οποίο έχει πολύ ενδιαφέρουσες αναρτήσεις μεταξύ άλλων...

Ο Takis μας το φωνάζει!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
 
Η εν λόγο σελίδα/group/event καλούσε αρχικά το πρωί της Κυριακής 22/05 στις 10.00 στην Πλατεία Συντάγματος, τους Έλληνες να μιμηθούν τους Ισπανούς και να προβούν σε αντίστοιχες δράσεις και κινητοποιήσεις. 

Αφού δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη απήχηση διοργάνωσαν στις 23/05 στις 17.00 το απόγευμα συγκέντρωση στο Θησείο. Αν θέλετε να δείτε το event στο facebook πατήστε εδώ.

 ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!
 
Το event  YES WE CAMP!

ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ GRECIA ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ - ΓΙΝΑΜΕ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ;

Είμαστε απλοί άνθρωποι. Είμαστε σαν εσάς: τους ανθρώπους, που ξυπνούν κάθε πρωί για να σπουδάσουν, να εργαστούν ή να βρουν δουλειά, άνθρωποι που έχουν οικογένεια και φίλους. Οι άνθρωποι, που δουλεύουν σκληρά κάθε ημέρα για να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον για τους γύρω τους. (ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΑΛΛΑ "ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ". ΟΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΦΛΑΟΥΕΡ ΠΑΟΥΕΡ)
Μερικοί από μας θεωρούνται προοδευτικοί, άλλοι συντηρητικοί. Μερικοί από εμάς πιστεύουν στο Θεό, μερικοί όχι. Μερικοί από εμάς έχουν σαφώς καθορισμένες ιδεολογίες, άλλοι είναι απολιτίκ, αλλά είμαστε όλοι ανήσυχοι και εξοργισμένοι για τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προοπτικές που βλέπουμε γύρω μας: τη διαφθορά ανάμεσα σε πολιτικούς, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, αφήνοντας μας αβοήθητους, χωρίς φωνή. (ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ)
Αυτή η κατάσταση έχει γίνει κανονικά, μια καθημερινή ταλαιπωρία, χωρίς ελπίδα. Αλλά αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να την αλλάξουμε. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα πράγματα, ήρθε η ώρα να οικοδομήσουμε μια καλύτερη κοινωνία μαζί. Ως εκ τούτου,υποστηρίζουμε ότι:
Οι προτεραιότητες για κάθε προηγμένη κοινωνία πρέπει να είναι η ισότητα, η πρόοδος, η αλληλεγγύη, η ελευθερία του πολιτισμού, η βιωσιμότητα και η ανάπτυξη, η ευημερία και η ευτυχία των ανθρώπων. (ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ. ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ.)
Αυτά είναι αναφαίρετες αξίες που πρέπει να ισχύουν στην κοινωνία μας: το δικαίωμα στη στέγαση, την απασχόληση, τον πολιτισμό, την υγεία, την εκπαίδευση, την πολιτική συμμετοχή, την ελεύθερη προσωπική ανάπτυξη, καθώς και τα δικαιώματα των καταναλωτών για μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή.
Η τρέχουσα κατάσταση της κυβέρνησης και του οικονομικού μας συστήματος, δεν φροντίζουν αυτά τα δικαιώματα, και με πολλούς τρόπους αποτελούν εμπόδιο για την πρόοδο της ανθρωπότητας.
Η δημοκρατία ανήκει στο λαό το οποίο σημαίνει ότι η κυβέρνηση αποτελείται από κάθε έναν από εμάς. Ωστόσο, στην Ισπανία, (ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΥΜΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ (;) ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ) τα περισσότερα μέλη της πολιτικής τάξης δεν μας λαμβάνουν καν υπόψη. Οι πολιτικοί θα πρέπει να μεταφέρουν τη φωνή μας στα θεσμικά όργανα, διευκολύνοντας την πολιτική συμμετοχή των πολιτών μέσω άμεσων καναλιών, κάτι που θα προσφέρει το μεγαλύτερο όφελος για την ευρύτερη κοινωνία. Ο ρόλος τους είναι να πλουτίσουν και να ευημερούν εις βάρος μας, που είμαστε απλοί θεατές της δικτατορίας των μεγάλων οικονομικών δυνάμεων που έχουν στην κατοχή τους στην εξουσία μέσω του δικομματισμού των PP & PSOE. (ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ)
Η επιθυμία για η εξουσία και τη συσσώρευση της σε λίγους δημιουργεί ανισότητα, ένταση και αδικία, η οποία οδηγεί στη βία, την οποία εμείς απορρίπτουμε. Το πεπαλαιωμένο και αφύσικο οικονομικό μοντέλο ωθεί την μηχανή της κοινωνίας σε έναν συνεχόμενο κύκλο όπου οι λίγοι πλουτίζουν και οι πολλοί γίνονται φτωχότεροι. μέχρι την κατάρρευση.
Η θέληση και ο σκοπός του ισχύοντος συστήματος είναι η συσσώρευση του χρήματος, όχι όσον αφορά την απόδοση και την ευημερία της κοινωνίας. Σπαταλώντας πόρους, μολύνοντας τον πλανήτη, δημιουργώντας ανεργία και δυσαρεστημένους πολίτες.
Οι πολίτες είναι τα γρανάζια μιας μηχανής σχεδιασμένης για να εμπλουτίσει μια μειοψηφία η οποία δεν αφορά τις ανάγκες μας. Είμαστε ανώνυμοι, αλλά χωρίς εμάς τίποτε από αυτά δεν θα υπήρχε, γιατί εμείς κινούμε τον κόσμο.
Αν ως κοινωνία δεν μάθουμε να εμπιστευόμαστε το μέλλον μας, ζώντας σε μια ανεξέλεγκτη οικονομία η οποία δεν επιστρέφει ποτέ τον παραγόμενο πλούτο στους περισσότερους, δεν θα μπορέσουμε να εξαλείψουμε τις αδικία απ’ την οποία υποφέρουμε.
Χρειαζόμαστε μία ηθική επανάσταση. Αντί να τοποθετούμε τα χρήματα πάνω τους ανθρώπους, ας τα φέρουμε στην υπηρεσία των ανθρώπων. Είμαστε άνθρωποι, όχι προϊόντα. Δεν είμαι ένα προϊόν αυτού που αγοράζω ,του λόγου για τον οποίο το αγοράζω, ούτε αυτού από τον οποίο το αγοράζω
Για όλα τα παραπάνω, είμαι εξοργισμένος.
Νομίζω ότι μπορώ να τα αλλάξω.
Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω.
Γνωρίζω ότι μαζί μπορούμε .Γνωρίζω ότι μπορώ να βοηθήσω.
Ξέρω ότι μαζί μπορούμε.


ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΗΝΑΣ .  
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GRECIA ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ. 
ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ;

Στο real-democracy.gr δεν βλέπω πουθενά στις αποφάσεις/προτάσεις που ανεβαίνουν στην σελίδα να έχουν στόχο περισσότερη και άμεση δημοκρατία...!.

To μόνο που βλέπω είναι μια 
προσπάθεια δημιουργίας ενός Κινήματος ( Οργανωτικά παράγραφος 9) με λογότυπα κλπ... Τα λογότυπα και τα κινήματα είναι μέσα στην βουλή αγαπητοί, και δεν έχετε θέση ανάμεσα μας.
Εξάλλου σας πήραν χαμπάρι τα ίδια σας τα μέλη! 

To γιατί έκαναν όλη αυτή την προσπάθεια να κατευθύνουν τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που έγινε στις 25/05 από ένα παιδί 18 χρονών μαζί με δύο συνομηλίκους του καταφέρνοντας να κινητοποιήσουν τον κόσμο από το facebook, το αφήνω στην κρίση σας.
 

Αυτό που γίνεται στις πλατείες είναι εξ ορισμού καλό.

Ο κόσμος άφησε επιτέλους τον καναπέ και κατέβηκε στο δρόμο.
Οι αγανακτισμένοι Έλληνες ΔΕΝ χρειάζονται επίσημες σελίδες . Είναι στο χέρι μας ο καθένας απο εμάς τους ανεξάρτητους πολίτες να διαμορφώσουμε και να επεκτείνουμε αυτό το καλό πράγμα που συμβαίνει και να μην αφήσουμε κανέναν να το εκμεταλευτεί.
Θέλουμε περισσότερη δημοκρατία -> που σημαίνει να λαμβάνεται υπ' όψη η γνώμη μας -> που σημαίνει σε πρώτη φάση δημοψήφισμα! 



ΥΓ απο ότι ενημερώθηκα πριν λίγο απο τον φίλο Κώστα έχει αναρτηθεί πανώ μπροστά πο τον χώρο της συνέλευσης με την ηλεκτρονική διεύθυνση  www.real-democracy.gr   Εκεί υπάρχει ενημέρωση για τις αποφάσεις των '' Καπηλευμένων Αγανακτισμένων'' Στον ίδιο χώρο έχει αναρτηθεί μεγάλο πανώ με το σύνθημα,"έξω οι φασίστες απο τις γειτονιές"υπογεγραμμένο απο κάποια κίνηση κατα του ρατσισμού και της φασιστικης απειλής. Όπου βέβαια φασίστες είναι όποιοι θα διανοηθούν να θίξουν στη συνέλευση το θέμα της λαθρομετανάστευσης η της εγκληματικότητας των αλλοδαπών ,που εχει μετατρέψει τη ζωή τους σε θρίλλερ. Αυτή ειναι η Αληθινή δημοκρατία - real-democracy? OXI ευχαριστω , αλλα δεν θα παρω.

5 σχόλια:

Σιγαλας Μακαριος είπε...

http://13wishmaster13.blogspot.com/2011_06_01_archive.html#8821070099551364939

εγώ εχω βγάλει αναρτηση από την 1 Ιουνιου και τους ξεμπροστιαζω χωρις να αναφερομαι συγκεκριμένα...
κανει μπαμ η ιστορία απο μακριά...
ιστοσελίδα (.gr) απευθειας και κατακλυσμός στο face...
Προσοχή σε όλους...

Ανώνυμος είπε...

Το ειπανε απο το μικροφωνο εχτες το βραδυ στη συνελευση οι συντονιστες οτι το σαιτ ειναι real-democracy.gr. Ειναι παραπλανητες οι συντονιστες της λαικης συνελευσης?

Σιγαλας Μακαριος είπε...

ευτυχώς για μας εχουν γνωσει οι φυλακες... στελέχη του Πασοκ, απολιτικ διαθεση,προβολή στην τηλεοραση, διδακτορικα στην παγκοσμιοποιηση, ιστοσελιδα με οργανωμενες πολιτικες θέσεις και εμπειρια σε καταστασεις οργανωσης συγκεντρωσεων καλυτερη απο πολιτικό κόμμα... μπραβο συμπτωσεις...

Ανώνυμος είπε...

Πόσο γελοίο άρθρο. Μπράβο τα κατάφερες και τους ξεμπρόστιασες, κάτσε τώρα στον καναπέ σου και ξεκουράσου. Είσαι ήδη μέλος του μεγαλύτερου κινήματος της χώρας, του κινήματος του καναπέ. Εδώ η χώρα ξεπουλιέται κι εσύ χτενίζεσαι. Πάντως να είσαι ευτυχισμένος, το δικό σου κίνημα δε θα καπηλευτεί ποτέ. Α ρε Γκρινιάρηδες και Τεμπέληδες.

Ανώνυμος είπε...

AYTO TO ΞΕΡΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ...ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ....ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ.....