Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Oι στρατιωτικοί βγαίνουν στο δρόμο!



Κάτι κινείται στις Ένοπλες Δυνάμεις. Μετά απο την επιστολή-φωτιά της ΑΝΕΑΕΔ,που καλούσε τους ένστολους σε ετοιμότητα διαφύλαξης κυριαρχικών δικαιωμάτων και θεσμών,ο ΣΥΣΜΕΔ καλεί εν ενεργεία και απόστρατους στρατιωτικούς σε συγκέντρωση και πορεία -περίπάτο τον ονομάζει- στο κέντρο της Αθήνας.

Οι στρατιωτικοί θα συγκεντρωθούν στο....
μετρό της Ακρόπολης και στη συνέχεια θα περάσουν από το πλήθος των αγανακτισμένων στη Βουλή,για να καταλήξουν στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη,όπου θα έχουν συγκέντρωση οι ένστολοι των Σωμάτων Ασφαλείας.

Είναι η δεύτερη συγκέντρωση-πορεία που κάνει ο ΣΥΣΜΕΔ,οι άνθρωποι του οποίου επισημαίνουν ότι θα είναι απολύτως αξιοπρεπής και μεετρημένη.

Η ανακοίνωση του ΣΥΣΜΕΔ για τη συγκέντρωση και το δρομολόγιο του "περιπάτου":

Ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων, ως φορέας διαλόγου και έκφρασης, καλεί τα μέλη και τους «εν ενεργεία» και «εν αποστρατεία» φίλους του, με τις οικογένειές τους, σε συνάντηση γνωριμίας, συζήτηση και περίπατο κάτω από τον περήφανο, ηλιόλουστο και καταγάλανο ουρανό της Αθήνας, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011.

Ως τόπος συνάντησης ορίζεται η έξοδος του σταθμού ΜΕΤΡΟ στην «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» και ώρα συνάντησης το διάστημα από 15.30΄ έως 17.00΄, αμέσως μετά τη λήξη των εργάσιμου ωραρίου.

Ο περίπατος καθορίζεται ως εξής: έξοδος μετρό «ΑΚΡΟΠΟΛΗ», κατεύθυνση προς τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Στήλες Ολυμπίου Διός, Σύνταγμα, Πανεπιστημίου και πλατεία Κολοκοτρώνη.

Καθόλη τη διάρκεια του περιπάτου θα μας δοθεί η δυνατότητα να γνωριστούμε καλύτερα, να συζητήσουμε μεταξύ μας και μόνο, χωρίς δηλώσεις σε τρίτους, να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τις οικογένειές μας και να συσφίξουμε περαιτέρω τις σχέσεις μας, ως περήφανοι Έλληνες στρατιωτικοί. Παρακαλούμε για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή σας.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οτι θα χαιρόμουνα να βλέπω τέτοιους "περιπάτους", δε το περίμενα...

Priapos

Ανώνυμος είπε...

Αν ξεχυθουν στους δρομους οι αστυνομικοι τι θα γινει που δεν θα εχουν ποιον να τους φυλαει..
Για σκεφτειτε το..

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η πατρίδα ελευθερώθηκε από στρατιωτικούς και όχι πολιτικούς.Δεν ανήκει αυτή η πατρίδα στους πολιτικάντηδες,και δεν είναι τσιφλίκι τους.Ο στρατός πρέπει να αναλάβει δράση.

Ανώνυμος είπε...

Ουτε στον στρατο ανήκει η πατρίδα, και επειδή είναι άχρηστοι οι πολιτικοί δεν σημαίνει οτι η λύση ο στρατός. Η πατρίδα ανήκει στον λαο, παρόλα αυτά πλακα-πλάκα αν γινότανε σήμερα κάτι παρόμοιο με το 67, με στόχο όμως οχι την εξουσία, αλλα την απελευθέρωση του λαού πραγματικά θα γούσταρα πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Αρκεί όμως αυτοί οι αξιωματικοί να είναι πατριώτες και όχι της χειραψίας .......

Πάντως η αίσθηση μου είναι η εξής:

- Το 1920..κάτι κατέρευσε το αμερικάνικο χρηματιστήριο

- Μετά το 1930..κάτι είχαμε εθνικιστικές κυβερνήσεις σε όλη την Ευρώπη, οι οποίες ετοιμάστηκαν για τον επερχόμενο / προγραμματισμένο πόλεμο γνωστό ώς Β'Π.Π.

- Έγινε ότι έγινε, με δύο επίσης προγραμματισμένα πογκρόμ εναντίον των οικονομικά ασθενών εβραίων - και απο Χιτλερ αλλα και απο Στάλιν.

- Χοντρικά το αποτέλεσμα ήταν

α) η περεταίρω οικονομική υποδούλωση των Εθνικών Ευρωπαικών κρατών ήδη κατακρεουργημένων απο την διεθνή τραπεζική μαφία απο τον Α'Π.Π.

β) την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ - σφήνα
και απορυθμηστικός παράγωντας στις πλούσιες σε μαύρο χρυσό χώρες.

γ) Η χειραγώγηση / εκμαυλισμός όλου του δυτικού κόσμου με στόχους πολλούς όπως για παράδειγμα
την απώλεια της εθνικής συνειδήσεως - καταστροφή του κοινωνικού κυτάρου (οικογένεια) κλπ..

Τώρα .. Κουτσά στραβά αυτή η πανέμορφη και ευέλικτη σκούνα μας, που ονομάζουμε Ελλάδα κάπως τα κατάφερε και παρόλα τα άδικα που τις συνέβησαν (καταστροφές / εμφύλιος / κόντρα δανεισμός κλπ) κατάφερε να την βγάλει και
για αλλη μια φορά να κουτσο-επιπλεύση και να πορευτεί χωρίς ξάρτια με τους νικητές, οι οποίοι ταυτόχρονα είναι οι "σύμαχοι" - "σωτήρες" αλλά και βιαστές της παράληλα.

Εύχομαι απο τα βάθη της ψυχής μου αυτή η πανέμορφη Σκούνα να συνεχίσει να ταξιδεύει
και όταν το επιτρέψουν οι καιροί και οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να τους Ξανα διδάξει
το φυσιολογικό και το όμορφο!

Συγνώμη για την φλυαρία τα τυχών συντακτικά και τα ορθογραφικά λάθη ή ενδεχομένος τα λογικά σφάλματα σε ότι λέω.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 1967, ΑΛΛΑ 1909 (ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΟΥΔΙ, ΤΟ 1ο)

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΛΙΓΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΤΟΥΝ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!! ΑΝΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!! ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ayto mas eleipe na paroun tin e3ousia oi stratiwtikoi..ante me olous tous stratokablous edw mesa..