Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Βουλευτής μόνη, στην μέση του πουθενά…


Ήρθε η στιγμή να αποσκιρτήσουμε από τους Αγανακτισμένους. Ακούστε την περιγραφή των βασανιστηρίων που επιφύλαξαν στη βουλευτή Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ Μαρία Θεοχάρη:


«Ήταν πραγματικά μαρτύριο, περπατούσαμε μέσα στο σκοτάδι, ενώ έξω φώναζαν διάφορα συνθήματα για τους πολιτικούς και για τη Βουλή. Δεν ξέραμε που πηγαίναμε. Οι φακοί μας άνοιγαν τον δρόμο. Στραμπούληξα το πόδι μου. Οι συνάδελφοί μου βουλευτές, όπως οι κ. Κουράκης και Γερανίδης και Αθ. Παπαγεωργίου μου έδιναν κουράγιο, μου έλεγαν   “πες ότι κάνουμε ένα ρομαντικό νυκτερινό περίπατο στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου “. Βγήκαμε, μετά από ένα τέταρτο στην έξοδο, μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Σταμάτησα ένα ταξί και με πήγε στο Μετρό. Ο άντρας μου στο μεταξύ γνώριζε ότι βρισκόμουν στη Βουλή, έβλεπε τις εικόνες από την τηλεόραση και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μου. Ήταν μια νύχτα που θα τη θυμάμαι, πάντα».

Τι να κάνει μια γυναίκα μόνη στη μέση του πουθενά (Μέγαρο Μαξίμου). Η πορεία της στον Εθνικό Κήπο μόνο με τη μεγάλη πορεία των οπαδών του Μάο μπορεί να συγκριθεί. Με γόβα στιλέτο στον Εθνικό Κήπο; Η ρέγγα χωρίς νερό, ωχριά ως βασανιστήριο…
Ο άντρας σας πανηγύριζε χαιρέκακα μαντάμ. Δεν ήταν ότι δεν μπορούσε. Δεν ήθελε να επικοινωνήσει μαζί σας… Γιατί δεν πήρατε τηλέφωνο το θείο σας …τον τηλεοπτικό αστυνόμο Θεοχάρη, να σας σώσει;

Μικρός Οδυσσέας
Πηγη 

5 σχόλια:

v for vendetta είπε...

"Δεν πρεπει να φοβατε ο λαος την κυβερνηση,αλλα η κυβερνηση τον λαο".
Παμε ολοι μαζι αδερφια να διωξουμε την χολερα!!

Kostas είπε...

Ο Δράκος του Σεϊχ Σου έλειπε γι;α να δέσει το γλυκό.
Σιγά μωρέ κατίνα που σκιάχτηκες. Η μάνα μου για να μας ζεστάνει το 60, έβγαινε στο βουνό ξημερώματα για να φέρει κανένα κούτσουρο και ποτέ δεν την είδα να κάνει πίσω, ακόμη και με χιόνια και εσύ που περπάτησες 200 μέτρα στραμπούλισες και το πόδι σου.
Να δω, αν έλθει στιγμή να τρέξεις , τι θα πάθεις!!!!!

Modestus είπε...

Κρέμασμα στην πλατεία Συντάγματος τους προδότες. Ετοιμάζονται να μας πάρουν το κεφάλι με τον Μεσοπρόθεσμο, λένε ότι φταίει η τρόϊκα γι αυτό, θαρρείς και η τρόϊκα ψηφίζει. Πουλημένα τομάρια.

Ἄρκτος είπε...

Περπατούσατε μὲς στὰ σκοτάδια; Πῶς καὶ δὲν πέσατε μέσα στοὺς λάκκους ποὺ μᾶς ἔχετε σκάψει;

nikolas είπε...

Α ρε Ελληνες ειστε ολοι σας απαραδεκτοι ναι ρε η κα. Θεοχαρη απο το Ριζοβουνι Καρδιτσας (ποιο???) δεν ηξερε ουτε απο λακουβες ουτε απο σκοταδια και στην Μαγουλα που τελειωσε το λυκειο (ξερετε εσεις 5 λεπτα απο τον πυργο του Αιφελ ντε) δεν ειχανε λακουβες χωματα και σκοταδια. Αμεσως να την φατε ζωντανη την κακομοιρα τι λαος ειμαστε ρε λιγο κατανοηση δεεν υπαρχει??
Υ.Γ. Καλο θα ηταν κα. Θεοχαρη να βαζετε και κανενα αθλητικο παπουτσακι σιγα σιγα γιατι προβλεπω πολυ τρεξιμο το επομενο διαστημα και καλα οι αλλοι θα φυγουν με τα ελικοπτερα, εσεις εχετε σχεδιο διαφυγης???