Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Η Τουρκία αμφισβητεί και τους... Φούρνους!


Προκλήσεις κατά της Ελλάδας περιέχονται σε βιβλίο της Ακαδημίας Ιστορίας της Τουρκίας με τίτλο “Οι ζώνες του λυκόφωτος στο Αιγαίο, τα μη λησμονημένα τουρκικά νησιά”.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Καθημερινής, το βιβλίο περιλαμβάνει χάρτες που – σύμφωνα με τους Τούρκους ιστορικούς – δείχνουν τις ....

τουρκικές κτήσεις στο Αιγαίο. Μεταξύ αυτών, λένε, είναι και νησίδες και θαλάσσιες περιοχές που είναι “εξαρτώμενες” ή “παρακείμενες” των μεγάλων νησιών, που θεωρούν ότι ανήκουν σε αυτούς.

Μεταξύ αυτών, η Ψέριμος, η Αρκοί, το Φαρμακονήσι, το Λιάδι, η Σύρνα, η Πλακίσα, η Σοφράνα και η Αστακίδα. Παράλληλα οι τούρκοι ιστορικοί αναφέρουν ότι η Συνθήκη της Λωζάνης δεν παραχώρησε ποτέ στην Ελλάδα, την Οινούσσα και το Ποντικονήσι, ούτε όμως και τους Φούρνους.
http://www.sigmalive.com/news/greece/393966

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΜΕΝΤΕΣΕ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

Κρατησε την ειρωνεια σου.Θα σου χρειαστει...Ασχετε.

East είπε...

Η "Τουρκία" είναι ψεύτικο έθνος.

Οι κάτοικοι της Τουρκίας είναι Έλληνες-Ρωμιοί που εξισλαμίστηκαν και εκτουρκίστηκαν λόγω των Οθωμανών κατακτητών.

Στην Τουρκία δεν υπάρχει Μογγόλος ούτε για δείγμα, όπως και στα Βαλκάνια-Μ.Ανατολή-Καύκασο. Το 95% των Μογγόλων έχουν Ρωσοποιηθεί!

Η Ελλάδα πρέπει να τους υπενθυμίσει την καταγωγή τους, να αξιοποιήσει τους Έλληνες Τουρκόφωνους Ορθόδοξους(εκ των οποίων κατάγεται και ο Καραμανλής), και να τους επανελληνοποιήσει χορηγώντας υπηκοότητα σε όποιον Τουρκόφωνο-Μουσουλμάνο επιστρέψει στην Ορθοδοξία και θέλει να επιστρέψει στον Ελληνισμό.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ!!! ΜΗΠΩΣ ΘΑ'ΠΡΕΠΕ;; ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΟΜΟΜΟΓΓΟΛΟΙ!!!