Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Aθανασιάδης: «Δεν ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο!»



Aθανασιάδης: «Δεν ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο!»
Σε παρέμβασή του στην εκομπή του ΣΚΑΙ, «Πρώτη Γραμμή» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚΑλέκος Αθανασιάδης, δήλωσε ότι δε θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα εμμένοντας στην άποψη του ότι δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ.

«Για εμένα δεν έχει αλλάξει... τίποτε, δεν θα ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο, καθαρές κουβέντες» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασιάδης.

«Σε πάρα πολλά σημεία δεν διαφωνώ με την κυβέρνηση, αλλά εμμένω στην άποψή μου ότι κάποιες ΔΕΚΟ δεν πρέπει να πωληθούν» σημείωσε, αναφέροντας ακόμη την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΔΑΘ.


πηγη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

έλα βάλτε τώρα και για τις χρονοπύλες για να μην στενοχωρήσετε κανένα. Που είσαι νεό μέλος; Μη ξεχάσεις να βάλεις και κανένα ρητό από τον Ησίοδο για το απολλώνιο Φως!!! όλα μαζί να τα μαγειρέψουμε να κάνουμε μια πανθρησκεία μια οικουμενική σαλάτα ρε παιδί μου να είναι όλοι ευχαριστημένοι και ψευτοενωμενοι

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ, ΕΜΑΘΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΝΕΕΣ ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

Παραιτήσου απο την κοινοβουλευτική ομάδα και ύστερα καταψήφισε το.Και εσύ και όσοι θέλετε το καλό της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρεπεται να λεει οτι συμφωνει σε πολλα σημεια, και μονο διαφωνει μονο σε ο τι βλαπτει τα συμφεροντα συγκεκριμενων ΔΕΚΟ....
Ολοκληρη η απολιτικη του πα.σο.κ. ειναι για τα σκουπιδια!

Ανώνυμος είπε...

"Άδωνι" 12.44, το καλό της Ελλάδας δεν συμβαδίζει με τα συμφέροντα κανενός.
Να μην παραιτηθεί, απλά να καταψηφίσει!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΧΗ-ΛΑΜΟΓΙΑ... ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕΣ ΕΧΘΕΣ ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ?? ΑΚΟΥΣΤΕ ..ΕΧΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ..ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ..ΤΡΩΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Κ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΜ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ, Η ΔΕΗ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΤ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ , ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΟΙΟΙ ΤΑ ΒΡΙΖΕΤΕ. ΜΑΘΕΤΕ ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΕΗΤΖΗΔΩΝ , ΜΕΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ '08 ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ 16,8 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΝ Κ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝΕ Ο ΣΙΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ Κ ΕΤΣΙ ΞΕΠΛΥΝΑΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ , ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΛΙΓΝΗΤΗ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ Κ ΑΠΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ , ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ , ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΤΠΤ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΩΩ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ Κ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ 3 ΚΑΙ 60 ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΤΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1 /5 ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ , ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 55 Κ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ 60 ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΦΑΠΑΞ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ , ΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ , ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΗΡΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΠΩ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΤΕ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ, ΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΡΧΙΚΑ Η ΑΘΗΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΚΑ ΣΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ Κ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 1, 2 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΩΝ ΛΕΦΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΙΣΤΕ Κ ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΗΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΓΙΝΕ ΟΝΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΣΤΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ , ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΠΛΩΣ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ.