Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πάγκαλος: «Δεν είχα πιει καφέ…»


Πάγκαλος: «Δεν είχα πιει καφέ…»
Ο Πάγκαλος μίλησε για το πρωινό επεισόδιο με το Ν. Χατζηνικολάου
«Δεν είχα πιει καφέ, δεν είχα και τα κέφια μου… Θα μείνουμε πάντως φίλοι». Κάπως έτσι εξήγησε στους δημοσιογράφους ο Θεόδωρος Πάγκαλος την πρωινή του έκρηξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησηςέκλεισε το τηλέφωνο στη μέση της τηλεφωνικής σύνδεσης, κι ενώ δεχόταν ερωτήματα για τα χθεσινοβραδινά τεκταινόμενα στη Βουλή.
Φαίνεται ότι ο κ. Πάγκαλος ό,τι είχε να πει το είπε ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας. Διερωτάται βέβαια κανείς, για ποιο λόγο δέχθηκε να βγει στο ραδιόφωνο αν δεν είχε σκοπό να απαντήσει στις δημοσιογραφικές ερωτήσεις.

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε σε ένα κουρείο για κούρεμα. Μετά το κούρεμα, ρώτησε για τον λογαριασμό του και ο κουρέας απάντησε, «δεν μπορώ να δεχτώ τα χρήματα από σας, προσφέρω κοινωφελές έργο αυτή την εβδομάδα.» Ο ανθοπώλης ευχαρίστησε και έφυγε από το κατάστημα. Όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει το κατάστημά του το επόμενο πρωί, στην πόρτα του βρήκε να τον περιμένει μια κάρτα με «ευχαριστώ» και μια ντουζίνα τριαντάφυλλα.

Σε λίγο ένας φούρναρης μπήκε για κούρεμα, και όταν πήγε να πληρώσει, ο κουρέας και πάλι απάντησε: «Δεν μπορώ να δεχθώ τα χρήματα από σας, προσφέρω κοινωφελές έργο αυτή την εβδομάδα.» Ο φούρναρης ήταν ευτυχής και έφυγε από το κατάστημα. Το πρωί, όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει, στην πόρτα του υπήρχε μια κάρτα με «ευχαριστώ» και μια ντουζίνα τσουρέκια.

Στη συνέχεια, ένας βουλευτής ήρθε για κούρεμα, και όταν πήγε να πληρώσει το λογαριασμό του, ο κουρέας και πάλι απάντησε, «δεν μπορώ να δεχτώ τα χρήματα από σας, προσφέρω κοινωφελές έργο αυτή την εβδομάδα.» Ο βουλευτής ήταν πολύ χαρούμενος και έφυγε από το κατάστημα. Το επόμενο πρωί, όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει, υπήρχαν μια ντουζίνα βουλευτές που περίμεναν στην ουρά για ένα δωρεάν κούρεμα.

Και αυτό, φίλοι μου, καταδεικνύει τη θεμελιώδη διαφορά μεταξύ των πολιτών της χώρας μας και των πολιτικών που την κυβερνούν.

Οι πολιτικοί όπως και οι πάνες πρέπει να αλλάζουν συχνά, και για τον ίδιο ακριβώς λόγο!

http://blogs.sch.gr/hristos/archives/580

Ανώνυμος είπε...

ναι το σχόλιο είναι ιδανικό. βάλε και δημοσιοκάφρους μαζί στην ουρά, όμως για να ταιριάξει πιο καλά με την ανάρτηση! χέρι χέρι πάνε στο θέατρο των σκιών!

tatoo you είπε...

ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΜΕΣΑ....ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΛΕΓΩΝΤΑΣ....

anax είπε...

Δηλαδή τι βάζεις στον καφέ και σε κρατάει σε καταστολή? Και πόσο καφέ πρέπει να πιεις για να στανιάρεις?
Ο φίλος σου είχε πιει καφέ?
Άσε ρε ντρούλη τις παπ@@@ές. Πάλι φίλοι θα είμαστε. Σιγά να μην χωρίζατε.
Αφού στο ίδιο μαντρί ξεχοιμωνιάζετε.

Ανώνυμος είπε...

951 εισαι πολυ μαλακας

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙΣ ΠΑΛΙΟΣΑΠΙΛΑ ΜΕΜΠΟΛΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

951 δεν είσαι πολύ μαλάκας, είσαι πάρα πολύ μεγάλος μαλάκας