Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Κάντε δημοψήφισμα δημοκράταροι για την πώληση νερού, ενέργειας και επικοινωνιών όπως ο “γραφικός” ο Μπερλουσκόνι…



Δημοψήφισμα Ιταλίας: 95,4% ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Οι Ιταλοί έκαναν το αυτονόητο,  προστάτεψαν ένα ....
φυσικό αγαθό από τα νύχια των πολυεθνικών του νερού. Και ο “κακός” Μπερλουσκόνι, για άλλη μία φορά έβαλε φρένο στην εκποίηση δημοσίου πλούτου. Όπως είχε συνθλίψει και την αυθαιρεσία των τραπεζών προ ολίγων ετών.

Εδώ όμως οι δημοσιοκάφροι θα συνεχίσουν να μιλούν για ροζ σκάνδαλα και “αυθαιρεσία”. Λες και διαβάζουν δελτία τύπου των πολυεθνικών της εθνικής ισοπέδωσης και της λαϊκής υποδούλωσης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεπουληθει ο δημοσιος τομεας, αλλα οι υπαλληλοι να απολυονται, οι μισθοι των να ειναι ομοιοι με του ιδιοτικου τομεα και καταργιση ολων των περιεργων επιδοματων οπως το μειον 30% στα τιμολογια της ΔΕΗ των υπαλληλων της και διαφορα αλλα.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη 6:14 θες οι μισθοι των δημοσιων υπαλληλων να ειναι σαν του ιδιωτικου?η του ιδιωτικου σαν των δημοσιων υπαλληλων?επισης γνωριζεις ποσα λεφτα τρωει το κρατος σε μισθους δημοσιων υπαλληλων?η απλα σου ειπαν τα ΜΜΕ οτι καποιο επιδομα των δημ.Υπαλ εκανε τα 300+ δις χρεος?
θες να δουλευει ο δημ.υπαλληλος με το ανχος της ανεργιας και το φοβο του αφεντικου η θες ο ιδιωτικος υπαλληλος να δουλευει σε σταθερο περιβαλλον χωρις να φοβαται την ανεργια?

δεν ειμαι δημ.υπαλλ. , υπαρχουν πολλες αδικιες στο δημ τομεα, ανθρωποι που σκιζοντε στη δουλεια και πληρωνονται λιγα και αλλοι που αραζουν και περνουν τα επιδοματα...οι μισθοι των δημοσιων υπαλληλων, αδικοι κα ιδικαιοι ολοι μαζι, δε φταινε ουτε στο 1% για το προβλημα της ελλαδας..

εξαλου ολοκληρος ο μισθος των δημ.υπαλληλων πηγαινουν κατευθειαν στην αγορα...ολοκληρος.ενας μισθωτος δεν εχει καταθεσεις στην ελβετια ουτε καν λεφτα στην ακρη πολλα..

σε αυτη τη στιγμη το να χωριστει ο κοσμος σε δημοσιους και ιδιωτικους υπαλληλους, οπως ακριβως θελουν τα ΜΜΕ, ειναι οτι χειροτερο

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ? ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΙ. ΡΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.