Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Σαμαράς: Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση - Έδειξε τον δρόμο προς τις εκλογές



Προσφυγή στις κάλπες ζήτησε και πάλι ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Μόνη λύση είναι οι εκλογές», τόνισε ο κ. Σαμαράς, αρνούμενος κατηγορηματικά να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση. «Δεν δίνουμε ψήφο ...

εμπιστοσύνης στη νέα σας κυβέρνηση γιατί κατά βάθος ούτε κι εσείς την εμπιστεύεστε», δήλωσε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό.

«Μπορούσατε να κάνετε ανά πάσα στιγμή ανασχηματισμό και δεν το κάνατε», πρόσθεσε, αναφερόμενος στην προσπάθεια για κυβέρνηση συνεργασίας, η οποία τελικά απέτυχε.

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι ο κ. Παπανδρέου δέχθηκε αρχικά να παραιτηθεί για να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας, αλλά υπαναχώρησε. «Εγινε μια προσπάθεια για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Τελικά ναυάγησε», ανέφερε και απέρριψε τα περί λανθασμένων επικοινωνιακών χειρισμών που του καταλογίζει η κυβέρνηση.

«Ο πρωθυπουργός τελικά δεν μπόρεσε να τολμήσει κυβέρνηση σωτηρίας και προχώρησε σε κυβέρνηση κομματικής σωτηρίας», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για διενέργεια δημοψηφίσματος το φθινόπωρο για «τις μεγάλες αλλαγές», υπογράμμισε: «Μην προσθέσουμε νέες διαιρέσεις και διχασμούς. Λέξεις όπως το δημοψήφισμα και τη συναίνεση τις βάζετε προσχηματικά .Ειναι λέξεις καταφύγια για να αποφύγετε την ευθύνη μας».

Σε ό,τι αφορά τις εκκλήσεις του Πρωθυπουργού για συναίνεση ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι «τον τελευταίο καιρό είδαμε ένα όργιο λαϊκισμού με επίκεντρο τη λέξη συναίνεση» και τόνισε ότι «αυτή τη φορά ο λαϊκισμός έπεσε στο κενό».
πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχοντας χάσει κάθε εμπιστοσύνη, ακόμα και στη σκιά μου .. προτείνω το εξής :

Όποιος καταφέρει να υφαρπάψει τελικά το ψηφαλάκι του κόσμου ...

Θα πρέπει κάθε πρωί πριν πάει στη βουλή, να κάνει αναγκαστική στάση σε κάποιο Αστυνομικό τμήμα και να δηλώνει παρουσία.

Εάν τυχών την προυγούμενη έχει ολισθήσει στις ορέξεις των εξω-απο-δώ - θα οδηγείται απευθείας
στο εκτελεστικό.

Μόνο έτσι θαρώ γίνεται η δουλεία με τους τύπους που έχουμε μπλέξει....

Ανώνυμος είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ
Ν.Τ Π. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ ,ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ. ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΛΑΟΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΛΑ. ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΘΕΛΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΥΠΕΡ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ??/

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Ιωάννη!
Αν και δεν είν αι κατά των μεταναστών, όπως οι περισσότεροι που φωνάζουμε για αυτό το θέμα.
Απλά, διαφωνούμε με την προκλητική και ύποπτη εισβολή που συντελείται από οργανωμένα κέντρα και παράκεντρα...

Ανώνυμος είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΩΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Συνέλληνες για απαντήστε μου στα παρακάτω σας παρακαλώ....
Οικουμενική κυβέρνηση δε θέλουμε,σωστά??
Σε περίπτωση που έχουμε εκλογές,γνωρίζοντας την κατάσταση όλων των κομμάτων (ελπίζω),δε θα τους ψηφίσουμε.Θα επιλέξουμε μικρότερα κτλ...Που σημαίνει ότι κατα κάποιο τρόπο δε θα υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση.Επομένος πάμε σε οικουμενική..σωστα??
Ευχαριστω...

A.V

Ανώνυμος είπε...

Και αυτό Α.V θα οδηγήση σε πολιτική αστάθεια και μετά θα αναλάβουν δράση τα γνωστά εκ Γηραιάς Αλβιώνος κέντρα και πάλι τα ίδια και τα ίδια και καταντήσαμε σαν γίδια...

Έλεος!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή η παρατήρηση του A.V, όπως και το επόμενο σχόλιο 7.18!

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

Εγω πιστευω οτι αυτο με τους μεταναστες το αφηνουν ωστε να γινει σιγουρη η χρεοκοπια της ελλαδας.Η λαθρομεταναστευση ειναι η αχιλλειος πτερνα της Ελλαδος.Αυτοι που εχουν πονταρει στην καταστροφη της Ελλαδας και της Ευρωπης,οι κολλητοι οι εβραιοαμερικανοι του Τζεφρυ,που θα βγαλουν πολλα δις απο την πτωση μας τα κανουν ολα.Μετα αυτος λεει οτι πιστευουμε στο ανοιγμα των συνορων και σε τετοιες πιπες και στο διεθνισμο...εχει βαλει και τους θολοκουλτουριαρηδες που ειναι πιονια της παγκοσμιοποιησης και βοηθανε εν αγνοια τους στους σκοπους τους.Δεν ειναι τυχαιο που οποτε καποιος πηγαινε να πει κατι για τους μεταναστες τον βαφτιζανε επιτοπου φασιστα και κλεινανε τα στοματα.Ο τζεφρυ εχει ξεπερασει καθε οριο πιθανης προδοσιας.Ο εφιαλτης ηταν μηδεν μπροστα του.Καλα τον λεει ο Πανος Καμμενος εμμισθο μπροκερ της Goldman sachs και των μασωνων.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΨΗΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΛΕΠΩ. Α ΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ, ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ?