Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ



Με δυσοίωνες προβλέψεις για την Ελλάδα επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο ο πρώην διοικητής της ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, Αλαν Γκρίνσπαν. Ο 85χρονος πρώην τραπεζίτης εκτίμησε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg ότι είναι σχεδόν βέβαιη η... 
χρεοκοπία της Ελλάδας, καθώς "είναι εξαιρετικά απίθανο να λειτουργήσει [αποτελεσματικά] το πολιτικό σύστημα". Οι πιθανότητες χρεοκοπίας της χώρας μας "είναι τόσο μεγάλες που σχεδόν μπορείς να πεις πως δεν υπάρχει διέξοδος" πρόσθεσε, για να προειδοποιήσει πως εφόσον επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις του οι ΗΠΑ μπορεί να μπουν σε μια νέα περίοδο ύφεσης. Ο Αλαν Γκρίνσπαν είχε τοποθετηθεί στη θέση του επικεφαλής της κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ από την κυβέρνηση Ρίγκαν το 1987 και αποχώρησε το 2006.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες μας κάτι που δεν ξέρουμε...

Ανώνυμος είπε...

Αρχιμασόνος και καραεβραίος ο παππούς.

Ανώνυμος είπε...

εσείς να τα βλέπετε ρε που μιλάτε για επιστροφή στη δραχμή.δήθεν είστε κατά της ντπ και αγωνίζεστε να πάρει πιο γρήγορα τα λεφτά που έχει στοιχηματίσει ο εβράιος

Ανώνυμος είπε...

NAI ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΞΕΡΟΛΑ!!!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ!!!!!
ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…), ΕΙΣ ΒΑΡΩΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ…
ΑΣΧΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Η ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ (SORRY ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΑΜΕ…)
ΠΑΝΤΩΣ, ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ>
ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ NEW WORLD ORDER??????? ΩΡΑΙΑ, ΚΑΝΤΕΤΟ…ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΛΟΜΠΙ ΣΑΣ, ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ!!!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΩ….
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΝΑΙ??????
Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΜΕ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ??????
ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ… ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ….
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΛΛΩΤΗ, ΙΔΙΩΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ…

ΣΩΚΡΑΤΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Γρίνσπαν καταχρέωσε τη Γερμανία με την ένωσή της και τώρα η Γερμανία χρεώνει εμάς για να ξεχρεώσει αυτή...

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα τί λείψανο είναι τούτο;Γαμώ τον Woody Allen που έχει και άποψη χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

POU NA KAEI MESA STIN STOA TOY SAN PONTIKOS

Ανώνυμος είπε...

μπραβο 12,42 συμφωνω μαζί σου!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟ 1990. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ.