Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Αν είναι δυνατόν! Στη κυβερνητική επιτροπή δεν συμμετέχουν ΥΕΘΑ και ΥΠΕΞ!!!


Δεν ξέρουμε πως το σκέφτηκε ο πρωθυπουργός, αλλά είναι αδιανόητο στην κυβερνητική επιτροπή η οποία υποτίθεται ότι θα παίζει σημαντικό ρόλο στη....
διακυβέρνηση της χώρας, να μην συμμετέχουν οι υπουργοί Άμυνας και Εξωτερικών! Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορούν να γίνουν!


onalert

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δρομο ρε πουστ.δες

τωραααα

gap και σια....

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλο λαθος να παραγκωνιζουν οι πολιτικοι τον στρατο. Αλλα δεν βλεπω οι στρατιωτικοι να ενοχλουνται ιδιαιτερα...Μονο οταν αποστρευονται φωναζουν. Οταν ειναι εν ενεργεια ομως κιχ δεν κανουν.

Ανώνυμος είπε...

πλεον δεν με εκπλοισει τιποτα πια.... για να δοθμε αν οι ενοπλεσ δυναμεις αντιδρασουν και τι θα πουν!!!!!
αν δεν αντιδρασουν τοτε ενα καταλαβαινω... ποσο πουλημενοι ειναι και αυτοι (και δεν εννοω τουσ στρατιοτες μας, αυτο ελειπε, αλλα τα μεγαλα στελεχη.... )

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι να φωναξουν?? Οι ανωτεροι στρατιωτικοι?? χαχα...Αυτοι αποστρευονται απο συνταγματαρχες και παιρνουν συνταξη σαν ταξιαρχοι..Πολλοι απο αυτους δεν διανυκτερευουν σε ασκησεις(κυριως σε επιτελεια) και χωνουν λοχαγους μεχρι και δοκιμους να καλυπτουν τα ποστα τους!!!!!Οχι πως γινεται κατι ιδιαιτερο ολο το βραδυ αλλα γιατι να την κοπανανε?? Και ομως πληρωνονται κανονικα για την βαρδια που δεν κανανε ποτε.

Μεγαλη ευθυνη ριχνω και στους γονεις που βαζουν μεσο για να μην εχουν μακρια το παιδι τους. Το αποτελεσμα ειναι να υπαρχει λειψανδρεια σε μοναδες ακριτικων περιοχων και ολοι να βλεπουν εφιαλτες..(απο διοικητη μεχρι φανταρους που τρωνε εμπλοκη 30 μερες και βαλε). Αυτο πως το ανεχονται οι στρατιωτικοι??

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτη η στάση των στρατιωτικών που κατέχουν ανώτερες και ανώτατες θέσεις. Αυτοί θα υπερασπιστούν την πατρίδα μας απο τους εχθρούς? Ζήτω και καήκαμε! Λυπάμαι πραγματικά.Υπάρχει σοβαρή ελλειψη εθνικού και πατριωτικού φρονήματος. Αλοίμονο σε εμάς τους απλούς πολίτες που θα πρέπει να βγάλουμε εμείς τα κάρβουνα απο τη φωτιά για ακόμη μια φορά.

Ανώνυμος είπε...

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΥΜΑΤΑΙ