Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

«Δώστε μας τον ήλιο, για να λάβετε βοήθεια»


Στο στόχαστρο της Γερμανίας φαίνεται ότι μπαίνουν και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην Ελλάδα, καθώς ο υπουργός Οικονομικών, Wolfgang Schäuble, ζητεί τη διείσδυση των γερμανικών επιχειρήσεων σε τομείς όπως η ηλιακή ενέργεια, προκειμένου να ενισχυθεί η ελληνική οικονομία και να περιοριστεί το δημόσιο χρέος.


«Η ετήσια ηλιοφάνεια στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Γερμανίας. Θα μπορούσε λοιπόν να εξάγει ηλιακή ενέργεια σε εμάς» αναφέρει σε συνέντευξή του προς τη γερμανική εφημερίδα «Die Zeit» o κ. Schäuble και προσθέτει: «Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα θα πετύχει βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και των εξαγωγών της, κάτι το οποίο είναι επιθυμητό».

«Χωρίς αυτές τις προοπτικές, είναι δύσκολο να πειστεί ο Γερμανός φορολογούμενος για τη συμμετοχή της Γερμανίας σε ένα νέο πρόγραμμα με υψηλούς κινδύνους» επισημαίνει – μεταξύ άλλων – ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας.
πηγη

7 σχόλια:

Kostas είπε...

Δεν θα περάσει καιρός πολύς που ο Γερμανός θα κάνει μπάνιο στις Γερμανικές παραλίες των Γερμανικών νησιών του Ιονίου και του Αιγαίου. Όσο κοιμόμαστε αυτή ξεπουλάνε

Ανώνυμος είπε...

Πάρε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ μαλάκα και δώρο ένα ζευγάρι αρχίδια...

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος ήλιος που θα πάρεις είναι ο πράσινος. Κατά τα άλλα πάρε τ' @αρ...α μας.

Ανώνυμος είπε...

το ηλιο σας το νοικιαζουμε στις ξαπλωστρες φλωροι!!!!!!
τα παπακια μου θα παρετε!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ. Ε; ΤΙ ΛΕΣ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ;;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΓΕΡΜΑΝΕ...ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΕ ΓΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

O άνθρωπος έχει δίκιο, και μεις εκεί, στην ομαδική μαλακία..... Σοβαρευτείτε κάποτε ρε μάγκες. Αρκετά κωλοβαρέσαμε.