Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΥΠΕΡ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΑΘ Η ΧΡΥΣΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ



Την αντίθεσή της στην προοπτική ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ επανέλαβε η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Χρύσα Αράπογλου. Εξέφρασε, ωστόσο ικανοποίηση για την αντικατάσταση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο. «Η ένστασή...
 μου αφορά στην σημασία του νερού όχι μόνο ως κοινωνικό αγαθό. Δεν μπορεί να μετατρέψουμε ένα δημόσιο μονοπώλιο σε ιδιωτικό την στιγμή που έχουμε παραδείγματα που δεν πέτυχαν, όπως στο Παρίσι», δήλωσε στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη".
Σχολιάζοντας την αλλαγή φρουράς στο υπουργείο Οικονομικών, άφησε αιχμές για τον Γ. Παπακωνσταντίνου, λέγοντας:  "Είχαμε λογιστικοποιήσει την πολιτική. Η πολιτική δεν είναι μόνο νούμερα. Σε αυτό είχαμε αντιδράσει οι βουλευτές"
Πρόσθεσε ότι "οι ελπίδες που έχουμε για τον κ.Βενιζέλο είναι ότι θα διαχειριστεί με πολιτικά κριτήρια τα οικονομικά". Τον χαρακτήρισε άνθρωπο με εξαιρετικό πολιτικό εκτόπισμα και κριτήριο.

πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτοπισμα ναι. Κριτηριο οχι.
Ενας δικολάβος του κερατα ειναι, τιποτα περισσοτερο.

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικό εκτόπισμα δεν ξέρω...Σωματικό πάντως ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ!!!! Ε ρε θα τρελαθούμε...ακόμη και το νερό θα ξεπουλήσει μια "σοσιαλιστική" παράταξη...Με τον πρόεδρό της μάλιστα να είναι και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς...Κάποιος να θυμήσει στο ΓΑΠ τον ορισμό του Σοσιαλισμού!!!

Ανώνυμος είπε...

μην κουραζεσαι predator. δεν υπηρξε ποτε σοσιαλιστης, αρα δεν χρειαζεται να του θυμισει κανεις τιποτα. ενας διεθνηστης του κερατα ειναι και μαλιστα αδιστακτος. ο ιδιος σβηνει μερες απο το ημερολογιο του καθε πρωι, μετρωντας τις μερες που θα τελειωσει εδω τη δουλεια του και θα φυγει στην διεθνη πολιτικη σκηνη. και ενα παιδι 15 χρονων μπορει να καταλαβει οτι δεν το ενδιαφερει κανενα πολιτικο κοστος, γιατι πολυ απλα δεν τον ενδιαφερει να κανει πολιτικη καριερα στην ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

Μας δουλευουν ολους ψιλο γαζι.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

κυρα Χρυσα κανε κι εσυ κοκο κακα κοκο κακα και αντε στο κοτετσι