Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ο Λένιν βοήθησε τον Κεμάλ στην ΜικρΑσιατική καταστροφή



H κομμουνιστική προπαγάνδα μέσω του Ριζοσπάστη προωθούσε πάντα την παράνοια ότι οι Έλληνες ήταν ιμπεριαλιστές επάνω στα εδάφη της Μακεδονίας, Θράκης και ΜικρΑσίας! δηλαδή μας κατηγορούσαν και μας κατηγορούν ακόμα και σήμερα ότι είχαμε/έχουμε κατακτήσει εδάφη που ανήκουν σε άλλους λαούς!!!

Αυτήν την φορά έχουμε ως αποδεικτικό στοιχείο τους μίσους τους, το άρθρο της Εφημερίδας "Ελευθερία" 10.07.1965, το οποίο αναφέρεται σε ολοσέλιδο της Σοβιετικής Εφημερίδας Πράβδα την εποχή εκείνη, η οποία ανέφερε ότι η Κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση του Λένιν έδωσε χρήματα και όπλα στον Κεμάλ για να πολεμήσει τους κακούς ιμπεριαλιστές Έλληνες στην Μικρά Ασία...

δείτε τα στοιχεία:

Ένα μαθηματικό πρόβλημα, αν κάποιος προσπαθήσει να το λύσει από την μέση και μετά θα βρει λάθος αποτέλεσμα... Το πρόβλημα για να λυθεί σωστά πρέπει να λυθεί ξεκινώντας από την αρχή...
Ιμπεριαλιστής είναι κάποιος που κατακτά εδάφη που δεν του ανήκουν, κάνει δηλαδή επεκτατικό πόλεμο, άρα Ιμπεριαλιστές στην περίπτωση αυτήν ήταν οι ΜογγολόΤουρκοι που κάποια στιγμή πήραν τα εδάφη της Ιωνίας από τους πανάρχαιους κατοίκους και ιδιοκτήτες της, τους Έλληνες! εμάς δηλαδή.
Η Κομμουνιστική προπαγάνδα όμως προσπαθεί όπως είναι φυσικό να κάνει το μαύρο άσπρο, και να παρουσιάσει ως ιμπεριαλιστές όχι τους ΜογγολόΤουρκους αλλά τους Έλληνες. Είναι ιμπεριαλισμός όταν κάποιος προσπαθεί να ανακτήσει κάτι δικό του; φυσικά όχι.
Οι ίδιοι οι ΜογγολόΤουρκοι μας αποκαλούν Γιουναν (Yunan) και την Ελλάδα Γιουνανιστάν (Yunanistan) δηλαδή Ίωνες όπως και Γραικούς, λέξη 100% Ελληνική που σημαίνει γηραιός (γραία γριά γηραιός), δηλαδή οι ίδιοι χωρίς να το γνωρίζουν μας ονομάζουν ΓΗΡΑΙΟΥΣ ΙΩΝΕΣ... άρα για σε ποιο ιμπέριουμ των Ελλήνων αναφέρονται οι κομμουνιστές;
Γιατί λοιπόν αντί να χαρακτηρίσουν ιμπεριαλιστές τους ΜογγολόΤουρκους που πήραν εδάφη που δεν τους άνηκαν κάνοντας επεκτατικούς πολέμους, χαρακτήρισαν τους Έλληνες που πήγαν να πάρουν κάτι δικό τους πίσω; Η απάντηση έρχεται αν καθήσουμε και ερευνήσουμε το background των ιδρυτών του Κομμουνισμού. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά την καταγωγή των ιδρυτών του Κομμουνισμού παγκοσμίως, και κλικ ΕΔΩ για να δείτε τους ιδρυτές του Κομμουνισμού στην Ελλάδα. Μετά που θα δείτε τι κοινό είχαν οι ιδρυτές του Παγκόσμιου και εν Ελλάδι Κομμουνισμού κάντε κλικΕΔΩ για να δείτε τι γιορτάζουν αυτοί οι κύριοι ως εθνική εορτή, η οποία είναι και η μεγαλύτερη τους εορτή, την οποία μάλιστα εδώ και κάποια χρόνια την γιορτάζουν ακόμα και μέσα στον Λευκό Οίκο όπως θα δείτε στο άρθρο.




Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το πρωτοσέλιδο σε μεγέθυνση (σε μορφή .PDF)




Δείτε και τι έγραφε ο Ριζοσπάστης στις 12 Ιουλίου του 1935
δείτε το αναλυτικό άρθρο κάνοντας κλικ ΕΔΩ



Κλείνοντας, κάνοντας κλικ ΕΔΩ θα δείτε το ξεσκέπασμα με στοιχεία για το μίσος του Κομμουνισμού κατά της Ελλάδος
πηγη

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάρξ σαν συγγραφέας δανείστηκε όλα του τα συνθήματα.Ήταν ο Ζαν Πωλ Μαρά που έγραψε τισ φράσεις:Οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα-Το προλεταριάτο δεν έχει τίποτε να χάσει παρά τις αλυσίδες του.Πήρε το σύνθημα η θρησκεία είναι το όποιο του λαού από από τον Εβραίο συγγραφέα Χάιντριχ Χάινε.Ο Κάρλ Σάππερ έγραψε το Εργάτες όλου του κόσμου ενωθείτε.Δεν ήταν ούτε η Δικτατορία του προλεταριάτου μια από τις ιδέες του Μάρξ-ο συγγραφέας του ήταν ο Λουί Μπλανκί.
Στα 1841 ο Εβραίος Ιλλουμινάτι Κλίντον Ρούσβελτ εξέδωσε το βιβλίο του η επιστίμη της διακυβέρνησης θεμελιωμένη στο φυσικό νόμο όπου βάσιζε τις διδασκαλίες του στα διδάγματα του Βάισχαουπτ.Έξι χρόνια αργότερα ο Μάρξ χρησιμοποίησε τις αρχές του Ρούσβελτ για να γράψει το Κομμουνιστικό του Μανιφέστο..Στο έργο της εξαπάτησης προπαγάνδισε τα παρακάτω σχέδια των Ιλλουμινάτι:Την κατάργηση της ιδιοκτησίας,της οικογένειας,του εθνικισμού,του πατριωτισμού,το δικαίωμα της κληρονομιάς,την θρησκεία και όλα τα ήθη.Ο Μάρξ και ο Ένγκελς ανέφεραν έμμεσα πως πρέπει να επιβληθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση για το καλό των εργατών.Ο Μάρξ ήταν Μασόνος 33 βαθμού δηλ.Εωσφοριστής ..Μασόνος(Εωσφοριστής) ήταν και ο Ένγκελς ο Στάλιν ο Τρότσκι Λένιν Grand Orient Lodge..
Από το πολύ καλό βιβλίο!!
UNDER THE SIGN OF THE SCORPION:
Τhe Rise and Fall of the Soviet Empire by Juri Lina
http://www.gnosticliberationfront.com/books_and_extensive_articles.htm

Ανώνυμος είπε...

ο ΛΕΝΙΝ ΚΙΑ Ο ΜΑΡΞ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥς ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΒΡΑΙΟΥς;

Η δημιουργία του Μαρξισμού και οι συνδετικοί του κρίκοι με το κεφάλαιο.

Ο ιδρυτής του μαρξισμού ήταν ο Κάρλ Μάρξ (το πραγματικό του όνομα ήταν Μαρδοχάϊ).
Ο Μάρξ γεννήθηκε στη Γερμανία το 1818.Πατέρας του ήταν ο Έρσχελ Μαρξ,Εβραίος δικηγόρος ενώ ο παππούς του ήταν ραββίνος.Η μητέρα του ήταν Εριέτα Πρεσμπούργκερ που είχε γεννηθεί στην Ολλανδία και ήταν επίσης Εβραία από οικογένεια ραββίνων μάλιστα.
Το 1836 εισήλθε στην νομική σχολή της Βόννης.
Όταν έκλεισαν οι γερμανικές αρχές την εφημερίδα του σαν ανατρεπτική πήγε στο Παρίσι όπου ξανά είχε την ίδια τύχη.
Τότε ο Μαρξ γνώρισε τον Φρειδερίκο Ένγκελς ένα βαθύπλουτο Γερμανο-εβραίο βιομήχανο ο οποίος τον έφερε σε σύνδεση με τη μυστική εταιρεία ΄΄Σύνδεσμος των Δικαίων΄΄.
Το 1874 με τον Ένγκελς μετέβησαν στο Λονδίνο και στη μητρόπολη του καπιταλισμού ο Μάρξ έγραψε το Κομμουνιστικό Μανιφέστο.
Ο Μαρξισμός:

-Καταστροφή του αστικού κράτους και των προνομιούχων τάξεων μέσω της λαϊκής βίας.

-Κατάργηση ατομικής ιδιοκτησίας γιατί παράγει την εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο και αντικατάστασή της με την κοινοκτημοσύνη

-Να καταργήσει τη μισθωτή εργασία η οποία είναι σκλαβιά.

-Κατάργηση της οικογένειας σαν θεσμό του αστικού κράτους και επικράτηση της ελεύθερης συμβίωσης των δύο φύλων.

-Κατάργηση της έννοιας του έθνους.

-Κατάργηση της θρησκείας η οποία χρησιμοποιείται σαν το όπιο των λαών.
http://antipliroforisi.blogspot.com/2007/05/blog-post_6559.html

Για πρώτη φορά οι ρώσοι πολίτες µπορούν να δουν τα ντοκουµέντα που αποδεικνύουν τις φήµες εδώ και πολλά χρόνια ότι ο Βλαντίµιρ Λένιν είχε εβραϊκή καταγωγή.

Δεκάδες έγγραφα και φωτογραφίες βρίσκονται πλέον εκτεθειµένα στο Μουσείο Κρατικής Ιστορίας στη Μόσχας – ένα από αυτά είναι µία επιστολή γραµµένη από τη µεγαλύτερη αδελφή του Λένιν, την Αννα Ουλιάνοβα, στην οποία αναφέρεται ότι ο πατέρας της µητέρας τους ήταν ουκρανός Εβραίος που είχε ασπαστεί τον χριστιανισµό προκειµένου να ξεφύγει από την περιοχή όπου ήταν αναγκασµένοι να ζουν όλοι οι Εβραίοι και να έχει πρόσβαση σε ανώτερη µόρφωση όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα»

Η περιοχή εκείνη, γνωστή ως Pale of Settlement (όρια εγκατάστασης), αποτελούσε το 20% της τσαρικής ευρωπαϊκής Ρωσίας και αντιστοιχούσε στις περιοχές που σήµερα αποτελούν τµήµατα της Λιθουανίας, της Λευκορωσίας, της Πολωνίας, της Μολδαβίας, της Ουκρανίας και της Δυτικής Ρωσίας.
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=402699

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΛΕΞΗ Ο ΗΡΩΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΟΣ.

ΟΥΣΤ! ΦΟΝΙΑΔΕΣ! ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ! ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο anti-ntp. Δείξε σε παρακαλώ και αυτο

http://news.kozaninet.gr/?p=12538

για να μάθει ο κόσμος ποιά ηταν η ΝΕΑ ΤΑΞΗ το 1917 στην Ρωσία. Οι ίδιοι είναι από πισω και από την σημερινή ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Τα ίδια θέλουν να κάνουν όπως τότε.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ!!!!ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΟΥΣΤ ΑΘΕΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ...ΟΥΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΠΟ ΤΟ 1919 ΕΩΣ Τ0 1922, Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ.
ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΝΑ ΣΥΜΑΧΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΚΕ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΟΣΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ (ΚΡΙΜΑΪΚΗ ΕΞΤΡΑΤΕΙΑ), ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ (ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ Η ΕΣΣΔ)ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΚΑΘ'ΟΣΟΝ ΦΥΣΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΣΔ, ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΘΕΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΑΤΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ-ΘΕΟΛΟΓΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Λαθρομεταναστες που γεννουν συνεχεια παιδια. Πασοκοι και δεξιοι που θελουν μια θεση στο δημοσιο .Και κουμμουνες που βγαζουν σπυρια οταν βλεπουν κατι εθνικο. Αυτη ειναι η ελλαδα σημερα.

Ανώνυμος είπε...

Παντου και παντα τα ιδια. Ρε επικοινωνειτε καθολου; Γιατι ο αριστερος απαγορευεται να ειναι πατριωτης; Ή μηπως για να εισαι αριστερος πρεπει να εισαι του ΚΚΕ; Το εχω πει απειρες φορες, θα το πω μια ακομα:

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ.

Οσον αφορα τη μικρασιατικη καταστροφη, γιατι περιμενατε κατι διαφορετικο; Συμφεροντα χωρων παιζονται. Πηγαμε με τη δυση, μας εφτυσε η ανατολη. Ταυτοχρονα βεβαια τον Κεμαλ τον εφοδιαζαν και οι δηθεν συμμαχοι μας, αλλα δεν μας ενδιαφερει αυτο.

Και επειδη διαβαζω διαφορα περι χασαπηδων και τα συναφη, δεν θα αναφερω τα εγκληματα της δεξιας τα οποια αν μη τι αλλω ειναι πολυ περισσοτερα, θα πω απλα το εξης. Αρθρα που βριζουν τους αριστερους απειρα. Αρθρα που βριζουν τους δεξιους ελαχιστα. Βγαλτε μονοι σας συμπερασματα σχετικα με το ποιος διαινωιζει ενα ανοητο μισος.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ, ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ. Ετσι για να μαθαινουν και οι φιλοδυτικοι και να κοιταξουν και την δικια τους καμπουρα γιατι εδω η χωρα χανεται και το μ@@νι χτενιζεται. Ειστε τοσο λουκουμαδες που εξισωνεται τον λενιν με τον ανταρτη αριστερο. Να εξισωσω τοτε και εγω τον ρουσβελτ και τον μπους με τον καθε δεξιο. Βγαζετε καμια ακρη; Γιατι εγω οχι. Αυτα τα ολιγα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΡΑΚΟΦΣΚΙ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΟΛΥ. Ο ΛΕΝΙΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ(Ο ΤΟΝΟΣ ΣΤΟ ΟΥ) ΚΑΤΑΓΩΓΗ. ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΕΣΤΕΙΛΕ 20 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΔΕΞΙΟΙ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Κάντε κανα παιδομάζωμα, ζώα απολίτιστοι...μαιμούνια... τσιράκια του Σιωνισμού... ΟΥΣΤ! ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ... Εσείς δεν είστε Ελληνες είστε Εβραίοι...

ΕΞΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΑΣΠΟΥΔΑΣΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ,,,ΒΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

Ρε αγράμματοι νεοφασίστες, όταν οι Έλληνες έφτασαν μέχρι το Σαγγάριο ποιά "μεγάλη εθνική ιδέα" εξυπηρετούσαν; Έλληνες κατοικούσαν στα παράλια της Μικράς Ασίας, δεν κατοικούσαν στα βάθη της Ανατολίας. Ένας στρατός που κινείται έτσι δεν είναι ιμπεριαλιστικός, ποιόν πήγε να "απελευθερώσει"; Ποιός χρηματοδοτούσε και οργάνωνε το κίνημα των Νεότουρκων; Ήταν οι Άγγλοι στους οποίους υπάκουσε ως καλός υπηρέτης Ο Βενιζέλος και μας έβαλε στον πόλεμο για τα συμφέροντά τους; Ήταν ανάχωμα στην κάθοδο των Ρώσων-ανταγωνιστών των Εγγλέζων- στη Μεσόγειο η διατήρηση ενιαίας (κατά το δυνατόν) Οθωμανικής Αυτοκρατορίας; Γι' αυτό οι Εγγλέζοι δεν υποοστήριζαν ταυτόχρονα φανερά εμάς (τάχα) ως σύμμαχοι και κρυφά τους Τούρκους; Μη γράφετε μαλακίες λοιπόν άμα δεν ξέρετε, προκαλείτε γέλια...

Ανώνυμος είπε...

Πέστα φίλε μου, γιατί έχει πολλά γίδια εδώ,και απο κάτι τέτοιους ομοφιλόφυλους, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε....βρε οΥΣΤΤΤΤΤ

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Βενιζελος... ο μέγας Μασωνος που εγινε Εθναρχης... και Χριστιανος απο τους λιγους...
Μπραβο σε μερικούς φιλους ανωνυμους που βαζουν τα πράγματα στη θεση υους...
Εχουμε κάνει τις ιδεολογιες αχταρμα... Αριστερος:προδοτης και δεξιος:φασιστας.

Αν εκανε καποιος τον κοπο να ακολουθησει τα λινκ διαβάστε...

βιβλίο-ντοκουμέντο του πρώην Γ.Γ. του ΚΚΕ Ε. Σταυρίδη «Τα παρασκήνια του ΚΚΕ» την μαρτυρία του σοσιαλιστή Νίκου Γιαννιού, ο οποίος παραβρέθηκε στο ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΕΚΕ και αποχώρησε αμέσως μόλις κατάλαβε ποιοι κρύβονταν πίσω από τα παρασκήνια: «Ιδρυταί του ΚΚΕ, τόσον εις τας Αθήνας, όσον και εις την Θεσσαλονίκην, ήσαν Ισραηλίται ή κρυπτοεβραίοι Έλληνες, το δε κίνημά των, παρ’ όλα τα σοσιαλιστικά φαινόμενα ή προσχήματα, ήτο εβραϊκόν εθνικιστικόν. Δυστυχώς, τα σοσιαλιστικά μας επιχειρήματα δεν εισακούσθησαν εφ’ όσον η εβραϊκή ηγεσία είχε τους ιδικούς της ανθελληνικούς σκοπούς, οι δεγύρω αυτής Έλληνες προλετάριοι ήσαν αγράμματοι και αφελείς. Προσήλθαμε, εν τούτοις, ως μειοψηφία εις το πρώτον σοσιαλιστικόν συνέδριον (1918), ηγωνίσθημεν και πάλιν, αλλ’ αποχωρήσαμεν εν τέλει δια να μη γίνομε όργανα της κομμουνιζούσης εβραϊκής πλειοψηφίας».

GRArktos είπε...

σωστός ο 1:37

όσο για των East
πως να κερδίσουμε τα Βαλκάνια όταν βαπτίσαμε την επανάσταση Χριστιανική; και τους Έλληνες μουσουλμάνους τους βαπτίσαμε... Τούρκους.
Όλη η Ευρώπη και Αμερική επιδίωκαν την ανεξιθρησκία (και ο Ρήγας Φεραίος αυτά έλεγε) κι εμείς... Ορθοδοξία.
βρε ουρτ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΟΥΣΤ! ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 60.000.000 ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΟΥΣΤ! ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! (ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ...!!!)

Ανώνυμος είπε...

η μεγαλη λευκη αδελφοτητα που εχει τη βαση της στο θιβετ και στην ερημο τακλα μακαν και η οποια διοικει τους σιωνιστες και τους μασονους εχει κατασκευασει ολες τις πολιτικες ιδεολογιες και αυτη του καπιταλισμου και αυτη του κουμμουνισμου με μονο σκοπο να διαχωρισουν τους Ελληνες σε πολιτικες παραταξεις και να τους κανουν να τρωγονται αιωνιως μεταξυ τους.