Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ο ΣΚΑΙ η "γέννηση του Έθνους" & το ΕΛΙΑΜΕΠ



Το ΣΚΑΙ και ο Βερέμης στις καλοκαιρινές διαφημίσεις για την νέα παραγωγή, χρησιμοποίησαν αρχικά το "1821 η γέννηση ενός Έθνους", δηλαδή ότι δεν υπήρξαμε ποτέ εμείς οι Έλληνες πριν το 1821 (βλέπε Ρεπούση & Δραγώνα & διαφόρων Κομμουνιστικών ομάδων). Λόγω όμως αντιδράσεων τελικά αφαίρεσαν από το σήμα το"η γέννηση ενός Έθνους" όπως θα δούμε και στο βίντεο.

Στο παρόν άρθρο θα δούμε επιπλέον μερικά πολύ σημαντικά στοιχεία, όπως το ποιοι είναι οι χρηματοδότες του ΕΛΙΑΜΕΠ που είναι Αντιπρόεδρος ο Βερέμης (Γ.Γ. είναι ο Παπαχελάς, και μέλος ο Γ. Δαυίδ της coca cola hellas, μόνιμα μέλη της Λέσχης Μπιλτερμπεργκ), και ποιοι και γιατί προσπαθούν απεγνωσμένα να σπάσουν τους συνδετικούς κρίκους των Ελλήνων με τους Αρχαίους Έλληνες...


ΕΛΙΑΜΕΠ
Το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι ένα ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής. Όλα φαντάζουν νορμάλ από μακριά, μέχρι που διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα τους ποιοι είναι οι χορηγοί, οπότε και τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν δραματικά!!!
χρηματοδότες του ΕΛΙΑΜΕΠ όπως βλέπουμε λοιπόν μεταξύ άλλων είναι: Σόρος, Το ίδρυμα Ροκφέλερ, Παγκόσμια Τράπεζα (η οποία ανήκει στον Ροκφέλερ κατά 51% και Ροτσιλντ 49%), η Αμερικανική Πρεσβεία της Αθήνας, Ελληνικά υπουργεία, και διάφοροι άλλοι φιλέλληνες... οπότε να η εξήγηση γιατί είπανε τον Κολοκοτρώνη ομοφυλόφιλο οι αχυράνθρωποι Βερέμης Τσατσόπουλος και ΣΙΑ... είναι πολλά τα λεφτά (και η κοινωνική καταξίωση) Άρη!!! έτσι για να μην ξεχνάνε και τον πρόγονο τους τον Εφιάλτη, Εύφορβο και  Φίλαγρο. Και μεις βέβαια με την σειρά μας δεν θα έπρεπε να ξεχνάμε τον Αθηνάδη!!!
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΛΙΑΜΕΠ τους χρηματοδότες


Δείτε εδώ screenshot από της διαφημίσεις του ΣΚΑΙ το καλοκαίρι για την παραγωγή "1821 η γέννηση ενός Έθνους"


5 σχόλια:

East είπε...

Θαυμαστοί Γενναίοι Γάλλοι,
Κατ' εσάς δεν είναι άλλοι,
Πλην Γραικών, ανδρειωμένοι,
K' εις τους κόπους γυμνασμένοι.
Φίλους της ελευθερίας,
Των Γραικών της σωτηρίας,
Όταν έχωμεν τους Γάλλους,
Τίς η χρεία από άλλους;
Γάλλοι και Γραικοί δεμένοι,
Με φιλίαν ενωμένοι,
Δεν είναι Γραικοί ή Γάλλοι,
Αλλ' έν έθνος Γραικογάλλοι,
Κράζοντες, «Αφανισθήτω,
K' εκ της γης εξαλειφθήτω
H κατάρατος δουλεία!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘEPIA!»

Απόσπασμα από το "Άσμα Πολεμιστήριον"
Αδαμάντιος Κοραής


Πολύ σωστά μιλάει ο ΣΚΑΙ για "γέννηση έθνους". Το 1821 γεννήθηκε το έθνος των Ελληνόφωνων που έχουν φραγκέψει.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

East τι εννοείς με το: "Πολύ σωστά μιλάει ο ΣΚΑΙ για "γέννηση έθνους". Το 1821 γεννήθηκε το έθνος των Ελληνόφωνων που έχουν φραγκέψει." ???

Σιγαλας Μακαριος είπε...

οτι εχουμε γινει νεοελληνες της πλάκας μέσω της ημιμαθειας και του δυτικου ορθολογισμού φανταζομαι...

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα όμως δεν είναι η διαπίστωση ή η συνθηματολογία. Το ζητούμενο είναι να πείσεις τον απέναντι να δει αυτό που δεν μπορεί. Η πλειοψηφία είναι παρασυρμένη, όχι ξεπουλημένη συνειδητά. Αν την εξαγριώσεις με αφορισμούς και μειωτικούς χαρακτηρισμούς, τότε είναι σαν να μη σε ενοχλεί και σένα ο διχασμός. (μιλάω γενικά, δεν απευθύνομαι σε κάποιον από τους σχολιαστές)