Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Φοβούνται στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα;


Σε βαριές καταγγελίες προχώρησε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, για περίεργες κινήσεις στο στράτευμα. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Σε καταγγελία που προκαλεί πολλά ερωτηματικά και ιδιαίτερη αίσθηση προχώρησε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης από το βήμα της Ολομέλειας λέγοντας πως απόστρατοι αξιωματικοί σε σύμπλευση με την ΝΔ «βρίσκονται σε εγρήγορση προκειμένου να αποκρούσουν την κυβέρνηση».

Οι καταγγελίες θυμίζουν την πρόσφατη προειδοποίηση της CIA για πραξικόπημα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, ο Πάνος Μπεγλίτης είπε: «Υπάρχει ανάγκη εθνικής συναίνεσης και συνεννόησης γιατί παρατηρώ το τελευταίο διάστημα να υπάρχει μια κινητικότητα από ενώσεις αποστράτων στο όνομα έκφρασης ή υπεράσπισης κάποιων συμφερόντων. Κάνω ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό και λέω πως μια από αυτές ενώσεις αποστράτων που αγκαλιάζεται από μια μερίδα κόμματων να κοπεί κάθετα ομφάλιος λώρος που συνδέει κόμματα αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με απόστρατους. Η έκκληση των αποστράτων προς τα εν ενεργεία στελέχη των ενόπλων δυνάμεων να βρίσκονται σε εγρήγορση ώστε να αποκρούσουν την κυβέρνηση είναι επικίνδυνη και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί».

Επιπροσθέτως, ο υπουργός ανέφερε: «Κάνω έκκληση προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σταματήσει να βλέπει τον χώρο των ενόπλων δυνάμεων ως ιστορικά προνομιακό χώρο… Το λέω με δημοκρατικό ενδιαφέρον…».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Αστέριος Ροντούλης ο οποίος υποστήριξε ότι «Έκανε μια σημαντική καταγγελία ο υπουργός. Είπε ότι η ΝΔ δια των ενώσεων των αποστράτων υποσκάπτει το κλίμα ομαλότητας στις ένοπλες δυνάμεις προτρέποντας τα στελέχη να αντισταθούν στην πολιτική της κυβέρνησης. Γίνεται σε μια στιγμή που Ελληνες επιτελείς εκτιμούν ότι υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψει επεισόδιο με την Τουρκία μεγαλύτερων διαστάσεων από αυτό με τα Ιμια».

Η εκτίμηση του κ. Ροντούλη ανάγκασε τον κ. Μπεγλίτη να επανέλθει και να πει: «Να είναι πιο προσεκτικός σε τόσο εξαιρετικά ευαίσθητα θέματα, να διαβάσετε τα πρακτικά, έκανα έκκληση να είμαστε όλοι προσεκτικοί με τους αποστράτους και τις ενώσεις τους. Δεν είπα αυτό που υπονοήσατε. Αν θέλετε να λειτουργήσετε με τρόπο προβοκατόρικο. Μεγάλη προσοχή. Να διαβάσετε τα πρακτικά».

Εκ μέρους της ΝΔ απάντησε ο κ. Κώστας Τασούλας λέγοντας: «Ο κ. Μπεγλίτης επεσήμανε κάποια ανησυχία για τυχόν επιρροή της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί των ΝΠΔΔ που είναι οι ενώσεις αποστράτων, δεν υπάρχει τέτοια επιρροή. Όχι μόνο δεν τους καθοδηγεί η ΝΔ αλλά το κύρος και η υπευθυνότητα αυτών των ανθρώπων δεν θα δεχόντουσαν τέτοια καθοδήγηση. Θα πρέπει όλοι να εκφράσουμε την στήριξη και την ανησυχία μας στο γεγονός ότι επίκειται δικαστικά να επιτραπεί ο συνδικαλισμός στις ένοπλες δυνάμεις, δεν επιτρέπεται να συμβεί αυτό γιατί δημιουργεί τεράστια προβλήματα και η ΝΔ οφείλει να δηλώσει ότι παροτρύνει την κυβέρνηση να καταφύγει σε κάθε νομική προσπάθεια ώστε να μείνει μακριά από τον συνδικαλισμό οι ένοπλες δυνάμεις».

Για το θέμα της επικείμενης δικαστικής απόφασης που ενδεχομένως να επιτρέψει τον συνδικαλισμό στις Ε.Δ. ο κ. Μπεγλίτης τοποθετήθηκε και είπε ότι το θέμα είναι «Εξαιρετικά σημαντικό και ευαίσθητο… Θα παρακαλούσα να περιμένουμε την δημοσίευση αυτής της απόφασης αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η κυβέρνηση και το υπουργείο προετοιμάζεται ήδη για να αντιμετωπίσει και να αμβλύνει την όποια αρνητική πλευρά αυτή της απόφασης. Αλλά πρέπει και να επισημάνουμε ότι είμαστε δημοκρατικό κράτος δικαίου…».
Πηγη 

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρεμουν οι ξεπουλημενοι μη χασουν τη κουταλα ΤΡΕΜΟΥΝ στην ιδεα και μονο του τι τους περιμενει...ξερουν οτι δεν θα υπαρξει κανενας να τους προστατευσει...

Ανώνυμος είπε...

http://www.businessinsider.com/jon-stewart-goldman-sachs-the-greek-crisis-is-your-fault-2011-6

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ;ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΙΕΣ.ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΠΑΛΗΛΟΙ.ΕΧΕΤΑΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΠΑΛΗΛΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ (ΑΡΜΟΔΗΟΤΗΤΕΣ-ΕΥΘΗΝΕΣ) ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Η Προσβολή προς τις Ένοπλες Δυνάμεις από τον εκτελεστικό υπάλληλο των Τραπεζών είναι πέρα από κάθε εφιάλτη.
Αυτό που πραγματικά μεταφέρει ως κασετόφωνο βιο-ρομπότ είναι ο φόβος των αφεντικών του μήπως υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα να υπερασπιστούν το Κράτος Δικαίου, έναντι του Υπερκράτους των Τοκογλύφων.
Ας συμμαζέψουν λίγο το μίσος τους προς τους Έλληνες, γιατί θα είναι οι Έλληνες πάλι αυτοί που θα δείξουν την φιλευσπαχνία τους προς τους χασαπονεοταξίτες επιτιθέμενους και τα διάφορα βιορομπότ που παρλάρουν χολή, όταν -Πρώτα ο Θεός- σβήσουν οι στάχτες της αυτοπυρπολημένης Νέας Τάξης θυμάτων τους.
Η Ελλάς ΠΟΤΕ δεν πεθαίνει, οι εχθροί της ΠΑΝΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αιτωλός

Καλύτερα ο στρατός τουλάχιστον αυτοί είναι πατριώτες
και όχι δοσίλογοι και τσογλάνια τελευταίας διαλογής οπώς οι περισσότεροι στη βουλή

Έλληνες ότι και να γίνει είναι καλύτερα να πεθάνουμε ως άντρες όρθιοι και αντιστεκόμενοι
παρά σαν σερνόμενα σκουλήκια του ελέους

και μην ξεχνάτε το σημαντικότερο ότι οι Έλληνες τους καιρούς στέρησης και λοιτότητας τους ξεπερνουν με τέχνη και φαντασία και δημιουργικότητα δεν υπάρχου αδιέξοδα στον Ελληνικό τρόπο ζωής θα επιβιώσουμε πάση θυσία αφού πρώτα αποτάξουμε τον ζυγό που έντεχνα μαζί με τους εγχώριους προδότες μας έχουν εφαρμόσει

έπεσαν όμως έξω γιατί ξέχασαν το μνημόνιο που οι Έλληνες έχουμε υπογράψει και είναι το παλαιότερο όλων και είναι
το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ
στρατιωτικοί δώστε μας το σύνθημα ,δώστε μας τα όπλα είμαστε στο πλευρό σας για να σώσουμε το Εθνος

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!!!!!!ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ!!!!ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο πολιτικό σκηνικό δικαίωμα έχουν να εκφέρουν γνώμη οι Νομικοί, οι Οικονομολόγοι, οι Δημοσιογράφοι,οι Γιατροί, οι Ηθοποιοί, οι Τραβεστί ... όλοι εκτός απο τους Στρατιωτικούς ... οι οποίοι είναι οι μόνοι που εξαξριβωμένα παρέχουν κάποια υπηρεσία στην πατρίδα. Απο την εμπειρία που λίγο πολύ έχουμε απο το στρατό γνωρίζουμε κατα πόσο ο στρατός αντιπροσωπεύει την κοινωνία μας ... είναι μέρος του Λαού ο στρατός και δεν είναι ένα απλό όργανο του κράτους γιατί αν ποτέ το κράτος καταλυθεί απο ξενη δύναμη, όλες οι υπηρεσίες θα μείνουν ως έχουν, εκτός απο το στρατό που αναγκαστικά θα εκμηδενισθεί στην προσπάθεια να αποτρέψει το κακό ... άρα όταν επίκειται καταστροφή τον πρώτο λόγο τον έχει ο Λαός ... και ο Στρατός.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μη τρελένεστε η κωλοκυβέρνηση απεργάζετε ενα πραξικόπημα το οποίο στο τέλος θα είναι υπέρ της. Και θα τους κάνει και εθνοσωτήρες. Καλύτερο σενάριο απ΄της Κύπρου το '74 δεν υπάρχει . Μαλάκες η ανιστόρητοι οι ΙΝΤΙΝΑΔΟΣ...;;;

Ανώνυμος είπε...

Πούτιν βοήθα. Η μονη λυση ειναι να ορμήσει το αντιπαλο δεος, η Ρωσία. Εμμεσα, υπογείως, ετσι που οι αλητηριοι τοκογλυφοι ανθρωποφάγοι του ΔΝΤ να μη ξερουν απο που και απο ποιους τους ήρθε ο καταπέλτης.
Αλλιως αν περιμένουμε απο τους ντοπιους στρατιωτικους υπηρετες του ΓΑΠ, δεν θα ξημερωσει.
Οσο για τον χυδαιο μπεγλιτη λεει μαλακιες, για να δικαιολογησει τον ανοιχτο πολεμο που ετοιμαζει στην Ν.Δ. λογω της στάσης του αντωνη σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...............

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να γινότανε και να τους στήσουν όλους στον τοίχο τους πουσταράδες.Μόνο έτσι θα ξεβρωμίσει η Ελλάδα από την σιχαμένη παρουσία τους.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΑΧΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΠΙΟ "ΙΕΡΟΥΣ" ΧΩΡΟΥΣ.ΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ ΤΩΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε ρε παιδιά τα φασιστικά παραληρήματα.Δεν είναι η λύση ο στρατός...

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. ΞΑΝΘΕ ΑΓΓΕΛΕ ΕΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Σε περίπτωση πραξικοπήματος πολλά θα γίνουν στο διεθνή χώρο. Η Ελλάδα θα βγεί αυτομάτως εκτος Ε.Ε. και θα στηθούν ένα κάρο προβοκάτσιες για να επέμβει το ΝΑΤΟ σε στυλ Λιβύης για να επαναφέρει την Δημοκρατία, αλλά κυρίως για να σώσει τους εγχώριους υπαλλήλους των τραπεζών που θα στηθούν στα 6 μέτρα σε ένα νέο Γουδί.

Τι να πω, δεν ξέρει κανείς τι να ευχηθεί πλεον...

Πρίαπος

Ανώνυμος είπε...

Όρμα "Κοντέ"!!!!!!
Είναι κοτάρες Κο Κο Κο!!!
Do it now!!!!

Ανώνυμος είπε...

..ότι είμαστε δημοκρατικό κράτος δικαίου… τι λέει ο κόπανος!!! Δεν είμαστε αλλά θα γίνουμε κρίμα που εσύ δεν θα μπορείς ούτε να το ζήσεις.Διαλέξατε την μαύρη οδό και στο τέλος του δρόμου, σας περιμένει το σκοτάδι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑΝ ΠΙΑ. ΠΟΛΥ ΝΤΟΥΜΑΝΙ ΕΠΕΣΕ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας μας δωσει οπλα ο στρατος και δεν τον χρειαζόμαστε ακόμη.Την δουλειά πρεπει να την κανουν ολοι οι Ελληνες που θελουν μια Ελλαδα ελευθερη απο Εφιάλτες, δοσιλογους,λαμογια,μιζαδορους,καναλαρχες,και πολλα αλλα σκατα που εχουν βρομίσει την χώρα.
θα πρεπει ομως και οι Ελληνες της ηγεσιας του στρατου να καθαρισουν και αυτοι τα ανθελληνικά σκατα που εχουν εκει μεσα.Οσο για τους πολιτικούς ξερει καλα ο λαος τι θα τους κανει.Οσοι ψηφησαν το μνημονιο εκτελεση στην Καισαριανή και το αρξαστε πυρ θα το δώσω εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια;Καθε φορα μας λενε τα ιδια πας και χασουμε το ονειρο-εφιαλτη που ζουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1821 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!!

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ.ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΜΙΣΘΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

goustaro 3:42 kai ego mazisou

Ανώνυμος είπε...

3:40 είσαι απίστευτος/η προσπαθείς να ψαρέψεις ανθρώπους που δεν ξέρουν από ιστορία. Τέτοια προπαγάνδα για τη μασονία, ακόμα και την ιστορία, τουα γώνες για την πατρίδα και την πίστη αλλά ακόμα και τη σημερινή τραγική κατάσταση προσπαθούν να εκμεταλλευτούν μερικοί σα δε ντρέπονται.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΞΟΥ Κ Η ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Κ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΩ.ΒΡΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ........ΑΥΤΗ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΗ..ΟΥΣΤ ΕΞΩ......

Ανώνυμος είπε...

Μην τρέφετε φρούδες ελπίδες, φίλοι μου!
Οι Αρχιστρατηγάρες είναι βολεψάκηδες ΠΑΣτΟΚΟΙ μέχρι το μεδούλι! Είναι πρόθυμοι να εκτελέσουν ΟΠΟΙΑΔΗΤΟΠΕ αποστολή, προκειμένου να λάβουν θεσούλα και προαγωγούλα απ΄τους κατοχικούς υπουργούς. Η μοναδική ίσως ελπίδα βρίσκεται στο ελληνόψυχο χαμηλόβαθμο προσωπικό, που το κάναν να ντρέπεται για τη στολή που φοράει.
Όπως έχω πει και σε φίλους μου αστυνομικούς, ας πάρουν κι αυτοί, έστω για μία φορά στην ζωή τους, μια διαταγή από το εθνόσημο.

Ανώνυμος είπε...

4:04 ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΑΔΑ.
KΛΕΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ....ΑΠΛΩΣ ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΛΙΓΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ @@ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΟΙ ΠΕΡΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΗΜΔΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ 45ΑΡΙ ΘΑ ΠΡΟΓΚΗΞΟΥΝΕ. ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΒΥΘΥΖΟΜΑΣΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΒΑ ΒΑ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΝΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΩΜΟΣ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΜΟΡΦΗ ΠΡΙΝ ΛΗΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΑΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οι Αλβανοί όταν τους κατάκλεψαν με τις πυραμίδες πήραν τα όπλα...!!!
Αυτό είναι Ιστορικό γεγονός και δεν αμφισβητείται...!!!Ούτε κατηγορήθηκαν ποτέ για την ενέργεια τους αυτή...!!!
Αυτή τους δε η ενέργεια έφερε εν μέρει και τη λύση διότι έβγαλαν το πρόβλημα τους προς τα έξω μοιράζοντας την "απώλεια" των εισοδημάτων τους με τους Ισχυρούς...(τότε)
-Η Ελλάδα δέχτηκε μετανάστες με μεροκάματα φτηνά μεν αλλά ονειρικά για την Αλβανία (όταν με 5000 Δρχ αγόραζες 1 παραθαλάσσιο στρέμμα στην Αδριατική, σήμαινε ότι το φτηνό μεροκάματο για εμάς -5000Δρχ.- τους έδινε 1 στρέμμα φιλέτου εκεί...και κατά αυτή την αντιστοιχία ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ χοντρά...και μη γελιόμαστε...δεν τους εκμεταλλευτήκαμε...ΑΔΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!)
-Η Ευρώπη φοβούμενη αποσταθεροποίηση των σχεδίων της άρχισε να χρηματοδοτεί τη γείτονα.
-Η Αμερική πάτησε πόδι και την στήριξε κ.ο.κ.

ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Ανώνυμος είπε...

poios stratos re mages plaka kanete???ti nomizete oti oloi oi stratiotikoi einai kai patriwtes kounia pou sas kouniagia!!! oti uparxei eksw uparxei kai mesa!!!i moni diafora einai i stoli kai ta asteria!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ? ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Δέν ξέρω αν η ηγέσια του στράτου έχει το τσαγανό να κάνει κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα υπαρχούν αξιωματικοί που θα μπορουσαν να παρακαμψουν την πουλημένη ήγεσια και να το πράξουν

Το μόνο που έυχομαι είναι να μη χαλάσουν τα Σταγερ στα μέσα της διαδρόμης "αστειακι για να ελαφρύνη λίγο την ατμοσφαιρα"

Ανώνυμος είπε...

makari na ginontan kati typou 67.tote imastan mia hara.kai makari o laos na eprne ta opla.