Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Σερβική εφημερίδα: Σε αλβανικό βιβλίο η Αλβανία είναι μεγαλύτερη από τα σύνορά της



«Το έδαφος της Δημοκρατίας της Αλβανίας είναι πολύ μεγαλύτερο σε έκταση από τα σημερινά σύνορά της. Αυτό παρουσιάζεται στο αλβανικό βιβλίο της Γεωγραφίας της τετάρτης τάξης». Τα παραπάνω σημειώνει η σερβική εφημερίδα «Vecernje Novosti», επισημαίνει μάλιστα, ότι το αλβανικό κράτος περιλαμβάνει εδάφη που ανήκουν στη Σερβία, περιοχές του Μαυροβούνιου, την μισή περιοχή της.... πΓΔΜ και μέρος της βόρειας Ελλάδας. Στο βιβλίο αυτό έχει αντιδράσει μόνον η Αθήνα, η οποία τονίζει ότι τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν τα γεγονότα και όχι για το όραμα της «Μεγάλης Αλβανίας».
--
Πηγή: ИНПРЕС

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που δεν περίμενα να ακούσω είναι ότι αντέδρασε μόνο η Αθήνα!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥς ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ'' ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!! ΕΤΣΙ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΣΟΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΟΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ''ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ'' ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΠΑΡΕΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΟΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΑ.
ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΜΕ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Πιο κομπλεξική φάρα απ'αυτους δεν υπάρχει.Σιγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά οι περισσότεροι δεν υπαρχει περίπτωση ν'αφομοιωθούν.

Ανώνυμος είπε...

μολων λαβε κωλοαλβανοι

Ανώνυμος είπε...

εδωσαν ή οχι ιθαγενεια σε τσαμηδες; ο περιφ.ιωαννινων κ.καχριμανης αναγνωρησε η οχι την τσαμηκη μοιονοτητα πριν της εκλογες;

Ανώνυμος είπε...

an oli i balkanioi,ebgazan tetia biblia sintoma tha ichame pali balkanikous polemous,kapioi laoi sta balkania den theloun na pane mprosta ,les kai merika tetragonika xiliometra tha alaze tin mira tous.

Ανώνυμος είπε...

Κομπλεξικοί Χρυσαυγίτες μην μπερδεύεται τη πούτσα με τη βούρτσα. Ο Ελληνισμός δεν έχει ανάγκη απο κομπλεξισμούς! Είμαστε ανώτεροι πολιτισμικά το ξέρουμε δεν χρειάζεται τσαμπουκάς.
Αλλά θα μεγαλώσετε και θα δείτε...

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜIΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ TON ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙΣ ....ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΕΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΤΕ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΑΒΕΙ ;;ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ..Μ'ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ! ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΤΟ ΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΕΙ! Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ, Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΩ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!