Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Επένδυση - μαμούθ από Εβραίους στην Κρήτη



Επένδυση-μαμούθ από Κροίσους του εξωτερικού στην Κρήτη! Εβραίοι επιχειρηματίες σκοπεύουν να διαθέσουν το αστρονομικό ποσό των 500 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να δημιουργηθεί σε...
 έκταση 2.500 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Χερσονήσου μια τεράστια τουριστική μονάδα. Σε.... αυτήν θα περιλαμβάνονται υπερπολυτελές ξενοδοχείο, τουριστικά πάρκα, εμπορικά και εκθεσιακά κέντρα, και θα αποτελεί τουριστικό προορισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στόχος των επιχειρηματιών είναι να διοχετεύουν κάθε χρόνο στην Κρήτη επιπλέον 500.000 τουρίστες, οι οποίοι μέχρι τώρα κατευθύνονταν στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Ως μοναδικό όρο θέτουν την άμεση απάντηση από την ελληνική κυβέρνηση, ώστε με διαδικασίες που δεν θα είναι χρονοβόρες να προχωρήσουν στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, οι οποίες αναμφισβήτητα θα τονώσουν την οικονομία της Κρήτης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Οπως είπε στην «Espresso» ο δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης, «υπάρχει όντως συγκεκριμένο και καταγεγραμμένο ενδιαφέρον από μια εταιρεία εβραϊκών συμφερόντων, με μπάτζετ ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ! Η εταιρεία αυτή επιδιώκει να γίνει η περιοχή συγκεκριμένος τουριστικός προορισμός για όλους τους μήνες του χρόνου. Πρόκειται για μια έκταση 2.500 στρεμμάτων, η οποία είναι ξεκάθαρη από πλευράς δασικής και αρχαιολογικής νομοθεσίας και προβλέπεται από την Περιφέρεια Χωροταξικού Σχεδιασμού ως χώρος τουριστικών δραστηριοτήτων. Θα περιέχει ένα εξάστερο ξενοδοχείο, θεματικό πάρκο, εκθεσιακά - συνεδριακά κέντρα, εμπορικό κέντρο και real estate (χρονομίσθωση). Πρόκειται για το σύστημα που λειτουργεί ως αλυσίδα σε ολόκληρο τον κόσμο. Δηλαδή μισθώνεις ένα διαμέρισμα και αν θέλεις στο μέλλον, το ανταλλάζεις με άλλους προορισμούς» τόνισε ο κ. Δοξαστάκης και πρόσθεσε ότι η επένδυση αυτή θα τονώσει την οικονομία και τον τουρισμό, αφού θα επιμηκύνει την τουριστική απασχόληση.

Ο δήμαρχος επισήμανε παράλληλα ότι οι υποψήφιοι επενδυτές που δραστηριοποιούνται σε Βαλκάνια και Ισραήλ είχαν ήδη επαφές με τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και εκκρεμεί συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αλλά και τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού:

«Στη συγκεκριμένη συνάντηση παρευρέθηκα κι εγώ. Ο κ. Χρυσοχοΐδης εμφανίστηκε θετικός σε όλα όσα του είπαν οι επενδυτές, οι οποίοι μάλιστα δεν παρέλειψαν να του τονίσουν ότι προτίθενται να φέρουν στην περιοχή μας τους 500.000 τουρίστες που στέλνουν μέχρι στιγμής στην Αττάλεια Τουρκίας. Ως μόνη απαίτηση θέτουν να δοθεί άμεσα από τα αρμόδια υπουργεία η απάντηση και να μην μπλεχτούν στα γρανάζια της γραφειοκρατίας που θα τους φέρει καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου. Αν τελικά πάνε όλα καλά και πέσουν οι υπογραφές, το λιγότερο σε δύο χρόνια το έργο υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί».

Σημειώνεται ότι η επένδυση θα στηρίζεται στα παγκόσμια πρότυπα, αφού έχει δουλευτεί εδώ και σχεδόν μία εικοσαετία! Οπως εκτιμούν και ευελπιστούν οι τοπικοί φορείς και εκείνοι που θα εμπλακούν στην υλοποίηση του έργου, η όλη επένδυση θα ενδυναμώσει την τοπική οικονομία και πρόκειται να αποτελέσει τον προπομπό προκειμένου να ανοίξει και πάλι η πόρτα για την εισροή ξένων κεφαλαίων στην Ελλάδα.

Espressonews.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειστε βεβαιοι οτι οι τουριστες θα ξοδευουν τα λεφτα τους στους Κρητες ή μηπως θα τα αφηνουν σε καταστηματα εντος του συγκροτηματος με τοσο χαμηλες τιμες που κανενας ντοπιος Ελληνας δεν θα μπορει να "χτυπήσει". Ας προσεξουν επίσης οι ντοπιοι με τι καθεστως ΦΠΑ θα δουλευουν τα εντος μαγαζια και αν το συγκροτημα θα φορολογειται απο το ελληνικο κράτος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σχεδιάζουν αγώνα κρικετ αφροασιατών μπροστά στη Βουλή (Αμαλίας) σήμερα το απόγευμα:

Σήμερα, Σαββατο 25/6 ορίστηκε ως Μέρα κατά του Ρατσισμού στο Σύνταγμα από τη “θεματική ομάδα ενάντια στο ρατσισμό και για τα θέματα των μεταναστων και των προσφύγων”.

Το Πρόγραμμα:
-Μετά τις 18:00 τραπεζάκια μεταναστευτικών οργανώσεων και σχολείων,
παιχνίδια στο παιδικό στέκι, διαδραστικό παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους.
-18:00-20:00 αγώνας κρίκετ μπροστά από τη Βουλή (Αμαλίας)
-18:30-19:00 τραγούδια από “Η μαύροι κλέφτες band” απο την ομάδα των Πίσω Θρανίων με τίτλο της εκδήλωσης “Ένα τραγούδι για τον Αχμάντ”.
-19:00-21:00 Γυναίκες από το Πακιστάν θα κάνουν henna tattoo κάτω από
κάποια τέντα.
-19:00 – 21:00 Συζήτηση, ομιλίες από εκπροσώπους κοινοτήτων αλλοδαπών.

Ανώνυμος είπε...

Στημενο σπάσιμο απο τα ρετάλια της νεας ταξης.

Ανώνυμος είπε...

kati vrwmaei... oi evraioi panta ithelan th megalonysso..... apo oti exw diavasei ametrites fores sto parelthon, kanoun na vroun me to zori, stoixeia palaioteris kai arxaioteris istorias, oti o minwikos politismos edine evraika stoixeia.....
den eina tyxaio oti i istoria me thn anexartitopoihsh ths ktitis (vlepe tin periboith shmaia me to asteri, pou einai evraiko stoixeio, panw sto kokkino tetragwno )
thelh prosoxh... eimai kriitikos, kai kaneis pou agapeia th nisw de leei gia anexarthtopoihsh... vazoun stoieia, gia na propagandizoun ton kosmo...

Ανώνυμος είπε...

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η - Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! ! !


Α - Ν - Τ - Ι - Σ - Τ - Α - Θ - Ε - Ι -Τ -Ε !

Μ Η Ν Ε Π Ι Τ Ρ Ε Ψ Ε Τ Ε επ'ουδενί σε Εβραϊκά συμφέροντα να εγκαταστήσουν και να λειτουργήσουν Επιχειρήσεις στήν Ελλάδα: πρόκειται για ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ τού Ελληνισμού! Ιδιαιτέρως, αρνηθείτε κάθε συζήτηση για τέτοιου είδους "...επενδυτικές" δραστηριότητες τών Εβραίων στήν χώρα μας. Ειδικά σε αυτήν τήν δυσχερή χρονική συγκυρία για τήν χώρα και τόν λαό μας, μην ενδίδετε στίς προκλητικές και εκμαυλιστικές προσφορές τους!

Έλληνες, ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΤΕ τους! Δείξτε τους ποιοί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είσαστε!

ΑΥΤΟΙ μάς έφεραν στό χάλι που βρισκόμαστε σήμερα, κι ΑΥΤΟΙ έχουν συμφέρον να μάς εξοντώσουν! "Ποντάρουν" στήν ανοησία, τήν αμορφωσιά, τήν απόγνωση και --ΚΥΡΙΩΣ-- στήν έλλειψη αντιστάσεων και τήν χαλαρή ηθική και κοινωνική συνείδηση τών Ελλήνων.
Έλληνες, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!
Έλληνες, ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ! Ό,τι δεν κατάφεραν με τίς Τράπεζές τους έρχονται να σάς τό πάρουν με τό πόκερ και τούς κουλοχέρηδες!... Θέλουν τήν πλήρη και άνευ όρων παράδοσή μας στά βρώμικά τους χέρια!
Έλληνες, ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΣΘΕ ΑΜΑΧΗΤΙ στά σχέδιά τους!
Δείτε τό τί έχει συμβεί με τά Καζινό στήν Ελλάδα (που όλα τους είναι Εβραϊκών Συμφερόντων!) και σε άλλες Βαλκανικές χώρες όπου κυριαρχεί η διαφθορά τής Εξουσίας και η δυστυχία τού Λαού (Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Αλβανία, ... ).
Έλληνες, ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΤΕ στό δέλεαρ τών ανθελληνικών τους ..."επενδύσεων". ΑΠΩΘΗΣΤΕ κι αυτούς ΚΑΙ τίς προτάσεις τους!
Η Ελλάδα μας θα σωθή ΜΟΝΟΝ με δική μας προσπάθεια: Παραγωγική Εργασία, Αγροτική & Κτηνοτροφική Παραγωγή ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ, Τουρισμός ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ (ΟΧΙ πανάκριβες 5άστερες μονάδες για τούς λίγους, αλλά ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΦΘΗΝΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ για τούς ΠΟΛΛΟΥΣ!!!), και κυρίως ΑΝΑΠΤΥΞΗ Τεχνολογίας! Χρειαζόμαστε ΠΑΙΔΕΙΑ κι όχι Εβραϊκά "Κεφάλαια" που σαν ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ θα μπουν για να φέρουν τήν ολοκληρωτική καταστροφή μας!
Διαφθορά τών συνειδήσεων και έλλειψη αντιστάσεων είναι τά ερρείσματά τους, η βάση σε όλα τά σχέδια τών Εβραίων. Εκεί "πατούν" για να μάς "πατήσουν". Ξεσηκωθείτε, αδέλφια! ΚΑΙ ξεσηκώστε μαζί σας και τόν γείτονά σας! Όλοι μαζί, ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ας ενωθούμε για να αποκρούσουμε κι αυτήν τήν επίθεσή τους! Διαδηλώστε εναντίον τέτοιων ΔΗΘΕΝ επικερδών για τήν χώρα μας προτάσεων! Αυτές οι προτάσεις είναι επικερδείς ΜΟΝΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ και ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!
Πιέστε ΣΦΟΔΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΚΑ τούς Τοπικούς σας Αυτοδιοικητικούς Παράγοντες να αντιδράσουν σθεναρά: Αξιώστε από αυτούς να φερθούν σαν αληθινοί ΕΛΛΗΝΕΣ! Τίμια ΚΑΙ Έξυπνα!

Δώστε τόν αγώνα σας με πίστη στόν Χριστό, με πίστη στίς δυνάμεις σας, με πίστη στόν ελληνισμό που μιλάει μέσα σας από τόν καιρό τού Μίνωα, με πίστη στήν ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Μην επιτρέψετε να γίνει η γαλανή πατρίδα μας ένα ακόμη Μπουρδέλλο τής Παγκόσμιας Νέας Τάξης. Διδάξτε στά παιδιά σας τό αληθινό νόημα τής ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ και τής ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ!

"ΝΥΝ, Ο ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ"!...

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΖΗΤΩ Η ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Γιάννης-Κρήτη είπε...

Έξω οι Εβραίοι από την Ελλάδα! Το μόνο που θα γίνει είναι να συγκεντρώνουν όλα τα λεφτά των τουριστών και αυτά να φεύγουν εκτός Ελλάδας ενώ η επένδυση τους θα στηρίζεται καθαρά και μόνο στο φυσικό πλούτο της Ελλάδας, δηλαδή στον ήλιο και στη θάλασσα. Θα πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει αυτό μόνο αν έχουμε 50% μερίδιο επί των κερδών διαφορετικά τον πούλο οι γαμωΕβραίοι, Αγγλοι και λοιποί καργιόληδες.

Από Κρήτη!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, εσύ "Γιάννη από Κρήτη" (5:59 μ.μ.) που ξεφωνίζεις και χρησιμοποιείς τέτοιες χυδαίες λέξεις και εκφράσεις για να μάς δείξεις πόσο έλληνας είσαι, με ...50% μερίδιο συμβιβάζεσαι;;;
Ελληναρά μου εσύ!!!
Ούουυυυστ να χαθείς βρωμόσκυλο, πουλημένο τομάρι! Ηλίθιε κοπρίτη!

Ανώνυμος είπε...

οι εβραιοι δεν πληρωνουν φ π α γιατι πληρωνουν στο εβραικο συμβουλιο απο το 1960 ουτε φορουσ πληρωνε ελληνα-κοροιδο νεο φορολογικο..,

Ανώνυμος είπε...

ο πειραιωσ το ξερει...

Ανώνυμος είπε...

Ο ανωνυμος ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ @ 5:43 δεν σας καλυψε; Τι περισσοτερο πρεπει να πουμε για να γινει κατανοητο πως (αν ειναι αληθεια ολη αυτη η ιστορια) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ άμεσα;
Ξεφτιλισμενε Δημαρχε, εκει κατω, ακους; Τι συνομιλιες και μπαρμπουτσαλα;
Κι εσυ, Γερουλανε, προσεχε τι θα κανεις γιατι μετα θα τρεχεις και δεν θα σε γλυτωνει εσενα κι ολο σου το σοϊ ουτε ο Κοκος...
Πανε πλεον αυτα που ξερατε, αντιχρηστοι...

Ανώνυμος είπε...

OLOS O KOSMOS KAIGETAI KAI TO MOUNI MATHENEI TSAGARIS.....VRE EDW AFTOUS POU PSIFIZOUNAI TI EINAI; APO TOUS GERO PAPANDREOU KAI TOUS KARAMALIDES STOUS SIMERINOUS S I M I T I D E S.TOUS VENIZELOUS AVRAMOPOULOUS KAI OUTO KATHE EXIS PIOS TOUS PSIFIZEI AUTOUS KAI FANATIZETAI O KOSMOS . AFTO MAS MARANAI TWRA AN EPENDISOUN OI EVRAIOI LEFTA STIN KRHTH; TA KAZINO , PARNITHAS LOUTRAKIOU, KAI ALLA PIONOU EINAI .

AS SYNELTHI O KOSMOS APO TON LYTHARGO POU EXEI PESEI KAI META AS MILISEI .

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ανώνυμε 6:10 που παραθέτεις και χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου τόσο μάγκας του πληκτρολογίου είσαι; Τους χαρακτηρισμούς αυτούς να τους απευθύνεις προς τον εαυτό σου. Νομίζω ότι από το σχόλιό σου και μόνο αυτό που προκύπτει είναι ότι τους αξίζεις περισσότερο...

Βέβαια αναρωτιέμαι μήπως είσαι Εβραίος και γι' αυτό θίχτηκες τόσο πολύ. Όπως και να είναι στο σχόλιό σου δεν βλέπω κανένα αντεπιχείρημα πάνω σε αυτά που λέω στο δικό μου σχόλιο.

Τέλος αν σου βαστάει βγες στο δρόμο να το παίξεις τόσο μάγκας όπως κάνεις από το πληκτρολόγιό σου... Καλή σου μέρα!