Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Βαρυσήμαντες δηλώσεις Αρχιεπισκόπου στον σκηνοθέτη κ. Κολλάτο



Την διάθεση του για την αγορά ποσοστών της ΔΕΗ αλλά και της ΕΥΔΑΠ και άλλων ΔΕΚΟ από την Εκκλησία της Ελλάδος και την άμεση παρέμβασή του στον Υπουργό Προ. Πο. κ. Παπουτσή, έτσι ώστε να μην χρησιμοποιείται βία από τα ΜΑΤ, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, σε ιδιαίτερη συνάντηση που είχε με τον.....
επικεφαλής του Κινήματος Πόρτα-Πόρτα, σκηνοθέτη κ. Κολλάτο.

Σε μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα με τους εκπροσώπους του Κινήματος, ο κ. Ιερώνυμος, δεσμεύθηκε να εισηγηθεί στους Μετόχους της Εθνικής, την παράταση από την πλευρά της Τράπεζας, για έναν επιπλέον χρόνο, στο πάγωμα των κατασχέσεων ακινήτων, από δάνεια.

Αναφερόμενος στην Κάρτα του Πολίτη, ο Αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε ότι η Εκκλησία παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και πως αυτή η πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση, δεν αφήνει αδιάφορη την Εκκλησία. Ο κ. Ιερώνυμος, αναφέρθηκε ακόμη στο θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας και τόνισε πως αναμένει εδώ και δύο χρόνια απάντηση από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, στην πρόταση της Εκκλησίας για συνεκμετάλλευση της περιουσίας της και μάλιστα με πλήρη διαφάνεια.

Τέλος, εξουσιοδότησε τον κ. Κολλάτο να ανακοινώσει στο Σύνταγμα πως θα επισκεφθεί τον αγωνιζόμενο Λαό στην Πλατεία Συντάγματος, την επόμενη εβδομάδα.

Κίνημα «Πόρτα-Πόρτα»

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να δουμε... αν το κάνει ή αν μας εμπαίζει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό. Προφανώς θα υπάρχει όρος που θα λέει οτι μερίδια απο την κρατικη περιουσια δεν μπορούν να αγοράσει κανεις αν δεν εχει την έγκριση των πιστωτων μας. Μακάρι βέβαια να είναι αλήθεια!

Ανώνυμος είπε...

οπως με τα εθνικα κληροδοτηματα στην ηπειρο Α ρε ορνιο λαε μαθε τους δυναστες σου επιτελους!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

οτι να ναι... ακουγεται μαζι με ολα τα ανεκδοτα για τον τοτο... σωτηρες ολοι(γιατι δεν καναν κατι πριν φτασουμε ως εδω? ουστ ρε)

ΚΕΛΣΟΣ είπε...

Ποιας περιουσίας ρε κλέφτες; Αυτή που σας έδωσε ο σουλτάνος για την συνεργασία σας; Εδώ και τώρα η περιουσία των Τουρκοπαπάδων στους Έλληνες. Και μισθό να πάρουν από τον Ερντογάν για τις υπηρεσίες τους. Από τους Έλληνες πολλά έφαγαν τόσα χρόνια!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!! ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ.

Ανώνυμος είπε...

kai oxi mono file 8:58 poutanolamoges

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ.ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

για ολα οι παπαδες φταινε???.οσο αν θελω να με οι πληρωνουν οι τουρκοι ειμαι ιερεας που υπηρετησα στης ειδικες δυναμεις.Εμεις τουλαχιστον δεν κλεψαμε τα χρηματα που μας εδωσε ο λαος και παλι ο λαος θα τα παρει.

Ανώνυμος είπε...

makria apo oti exei sxesi me papades arxiepiskopous ,kai genika apo afto pou katigorah ollous tous allous ektos apo ton eaftoths, kai legete orthodoksia makria makria makria apo thn sapila kai tous psixemporous

Ανώνυμος είπε...

file7:05 mimpos les psemata gia thimisou tous eranous pou kanatai pigenontas apo porta se porta, kai zhtianebate tou ftoxou ton motho gia dithen apoperatosi tou naou , esu pos to blepis afto . gia pesmou filaraki me to xeri sthn kardia ti skopo exei kai giati bgazete ton disko kai mazebete xrima apo tou ftoxou to motho kathe kuriakh, gia pesmou filaraki emhnes pote anergos mpikes pote tameio anergias ..... akoma kai apo aftou tous anergous pernete lefta kai mi mou pis gia thn prosfora ths eklishas stous anergous k.p.a asta afta telos. filikotata kai na mi les psemata

Ανώνυμος είπε...

αν δεν ηταν οι παπαδες κ.κελσο και η εκκλησια εσυ θα ησουν Χοτζας στο τζαμι,Αχ που εισαι Παπαφλεσσα που εισαι Αθανασιε Διακε που εισαι Κοσμα Αιτωλε.Τα χρηματα της εκκλησιας δεν ειναι στο εξωτερικο.Φτανει πια!.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΙΣΚΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ 250 ΕΠΙΣΗΜΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΠΤΩΧΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΕ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ.ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ <> ΣΕ ΧΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΑΠΗΣ.ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΓΙ.ΑΥΤΟΝ.ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΧΘΡΟΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΥΚΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

agapitemou file 9:52 aspazome ta grafomena sou.tha eithela na sou gnostopoihso pos prin apo 5 xronia eimouna kai ego ena energo melos, me polu pathos kai polu ma para polu agaph,me liga logia bohthousa ton sunathropomou.Kapoia orea mera emeina anergos kai polu xreomenos.logiko opos einai zhthsa thn bohtheia ths ekkhsias kai oxi mono.opos katalabenhs h mia arnhsi dexotane thn allh.eftasa na parakaleso kai ton despoth n.euboias distuxos me tas luphs mou sou omologo pos kai o idios prosopika mou gurise thn plath me antimetopise san koino egklhmatia...apo thn prosopikhmou empeiria tha mou epitrepshs na eimai polu dispistos. kai se kalo me to xeri sthn kardia na mou pis me poia agaph agkaliase thn oikogeneia mou kai aspastike to problhma mou.lupame pou eginan etsi ta pragmata kai apo tote stamatise to xeri pou sou grafh tora, na agiografh.den exo misos alla parapono.