Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Παγίδα ο λογιστικός έλεγχος του χρέους




Δεν πρέπει να πέσει στη λούμπα της Ε.Λ.Ε. για το χρέος.


Τι πάει να πει είναι απαραίτητο να πληρώσουμε το "νόμιμο χρέος" ; ποιό κομμάτι του χρέους είναι νόμιμο; ας μας πούνε. Ναι ένα κομμάτι είναι τοκολγυφικό κλπ να μην το πληρώσουμε. Αλλά το υπόλοιπο τι είναι ; Δανειζόταν το κράτος και τα έδινε που τα λεφτά; σε μισθούς και συντάξεις, σε παιδεία,υγεία, ....
σε αμεα, σε πρόνοια, σε θέσεις εργασίας; ;OXI. Tα έπαιρνε και τα έδινε κατευθεία! ν επιδοτήσεις και εγγυήσεις στα παιδιά του ΣΕΒ και στις τράπεζες. Τι λέμε τώρα ρε παιδιά δλδ , εμ μας κλέβουνε με τη βούλα του νόμου εμ θα πάμε να πούμε οκ υπάρχει και καλό χρέος που πρέπει να πληρώσουμε; ;ΟΧΙ

Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω (Ντάριο Φω).
όλο το χρέος είναι παράνομο για τον κοσμάκη . Δεν το αναγνωρίζουμε.

ΥΓ : μήπως πρέπει σιγά σιγά αντί να ασχολούμαστε με λογιστικούς ελέγχους και βλακείες που πάνε να λύσουν ένα πολιτικό πρόβλημα σα να είναι λογιστικό ,να αρχίσουμε να ζητάμε το χρέος που αυτοί μας χρωστάνε; (Μισθοί, άδικοι φόροι, λεφτά στην Ελβετία, offshore, λεφτά που δίνουνε για να χουν στρατιώτες στην Καμπούλ, παραγωγική υποβάθμιση λόγω Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και ποσοστόσεων κλπ) . Αυτά να ζητήσουμε πίσω. Μας χρωστάνε τα πάντα, δε τους χρωστάμε ούτε cent.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΛΚΙΔΑ

ΧΑΛΚΙΔΑΙΟΙ συν-Ελληνες

Δώστε το μύνημά σας ενάντια στο μνημόνιο και την καταστροφική πολιτική των κομμάτων.
ΟΛΟΙ στην πλατεία του Αγίου Νικολάου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
Υποθηκεύουν το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Μην επιτρέψετε το ξεπούλημα της Ελλάδας μας.
Ελάτε στην πλατεία. Δηλώστε το δικό σας παρόν για ένα καλύτερο μέλλον.
Με αξιοπρέπεια και υπομονή θα αποτρέψουμε το ξεπούλημα της περιουσίας των παιδιών μας.

Υπογράψτε την αίτηση για τον Λογιστικό Έλεγχο.
Για να μάθουμε επιτέλους πού πήγαν τα λεφτά.
http://www.gopetition.com/petition/43171.html

ΧΑΛΚΙΔΑΙΟΙ
Δείξτε στο ΔΝΤ και την Ευρώπη οτι τα
Τρελά Νερά και ξέρουν και μπορούν να αγγωνίζονται
οταν το πραγματικό συμφέρον της πατρίδας το απαιτεί.

Σηκωθείτε από τον καναπέ.
Ελάτε στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.
Θα βρείτε πολλούς από τους φίλους σας και τους γειτόνους σας.

ΧΑΛΚΙΔΑΙΟΙ
Αν είμαστε πολλοί η κατάσταση θα αλλάξει προς το συμφέρον του λαού και όχι υπέρ των δοσίλογων και των παρατρεχάμενων τους.
Για να μπορούμε να κοιτάμε τα παιδιά μας στα μάτια.
Αγνά, απλά και ειρηνικά. Μια παρέα.
Για το Φιλότιμο και την Αξιοπρέπειά μας.

Ανώνυμος είπε...

ολοι σημερα στο αγαλμα του μεγα αλεξανδρου στις 7 συλλογη υπογραφων για το δημοψηφισμα κατα του μνημονιου και του δ.ν.τ.

ελευθεροι ελληνες

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!! ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ (ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΟΡΩΝ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ!!!
ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΡΑ!!!!!!!!

Anestis Zioulis είπε...

Μα για να βρείς ποιός έφαγε τι, αναγκαστικά πρέπει να κάνεις έλεγχο στα αρχεία του κράτους.. λογιστικός έλεγχος ονομάζετε. Αναγκαστικά θα γίνει εφόσον τους διώξουμε πρώτα.
ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!

Eleutheros Skeptomenos Anthrwpos είπε...

Καθόλου παγίδα ο Λ.Ε.Χ..απλώς βρωμάει ότι κάποιος πάει να το πετάξει στα σκουπίδια αυτόν τον άσσο. Και φυσικά χρωστάει η Ελλάδα κάποια σε κάποιους...ΝΟΜΙΜΑ όμως και δεν είναι δισεκατομμύρια!!! Στο Λ.Ε.Χ πάω στοίχημα θα βρεθεί πάνω απο 75% απεχθές και παράνομο χρέος..όσο για το υπόλοιπο, μην μου πείτε ότι κανείς σας δεν έπαιρνε δάνεια και πιστωτικές κάρτες.!

Ypatia είπε...

Θα διαφωνήσω και εγώ οτι είναι παγίδα. Και ειδικά το εσωτερικό δημόσιο χρέος. Δε χρωστάει μόνο σε λαμογια. Χρωστάει π.χ. σε προμηθευτές νοσοκομείων, φαρμακευτικές, παροχείς γραφικής ύλης, επιστροφές ΦΠΑ σε επιχειρήσεις, κλπ. Δεν είναι όλο το χρέος απατεωνιά. Ο μεγαλύτερος μπαταχτσής είναι το κράτος. Αν γίνει σταση πληρωμών και στο εσωτερικο, θα πεινάσουμε ολοι, χωρις ελπιδα για πολλα χρονια... Πιθανον και ενα ποσοστό του εξωτερικού χρεους να είναι νόμιμο και μη απεχθές. Αν δε γινει Ε.Λ.Ε. , μπορούμε να μάθουμε;;; καθε 3-4 χρόνια μας λένε άλλα για το χρέος και το έλλειμμα....

Ανώνυμος είπε...

καλό θα'ταν να μην έχει πολιτικούς πάντως..
κι αν είχε η μόνη που αξίζει να βρίσκεται εκεί
τότε .. είναι η Σακοράφα και μόνο !
Γυναίκα με παντελόνια..και μπράβο της!