Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Θ.Πάγκαλος: “5η δόση ή τανκς”


Γράφει ο Πάνος Κ.

Εκτακτο:οι επιλεκτες μοναδες στρατου σε ετοιμοτητα!!!


ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ !!!!

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα El Mundo ότι αν δεν πάρουμε την 5η δόση “θα δημιουργηθει μια τρομερή κατάσταση με τους πολίτες να πολιορκούν τις τράπεζες, η αστυνομία δεν θα φτάνει και θα πρέπει να λάβει δράση ο Στρατός και τα τανκ για να τις προστατεψει”!


Ουσιαστικά επιβεβαιώνει αυτό που έχει γράψει το defencenet.gr, ότι ετοιμάζουν στρατιωτικές δυνάμεις για να καταστείλουν τυχόν ταραχές και ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα προκαλέσει η πολιτική της κυβέρνησης.

Στην ιδιαίτερη άποψη του αντιπροέδρου πως οι ΕΔ οφείλουν να φυλάνε και τις τράπεζες δεν υπάρχει πάντως προειδοποίηση για αεροπορικούς βομβαρδισμούς. Πάλι καλά…

Εκτός και αν καλέσουμε το … Στόλο για να προστατέψει τους τραπεζίτες και την κυβέρνηση! Δεύτερο “Θωρηκτό Ποτέμκιν” προβλέπεται…
Πηγη 

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μίλησε ο κώλος της μαιμούς! Ουγκ!

Καλά θα κάνει ο Κος Παγκαλος να ανησυχεί λιγότερο για τις τράπεζες και περισσότερο για τον Ελληνικό λαό!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑΝΚΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΑΓΚΑΛΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΝΚΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

πιο ωμη ομολογια οτι οι ανθρωποι της κυβερνησης ειναι υπαλληλοι των τραπεζων απο αυτην δεν υπαρχει παντως
ευγε παγκαλε

Ανώνυμος είπε...

Και είχα αρχίσει ν' ανησυχώ....Χούντα χωρίς τανκς;

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ....1000 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΤΑΝΚΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΘΥΜΗΘΗΚΕ Η ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΕΙ.

johndoctor είπε...

http://enallaktikiprotasi.wordpress.com/2011/06/27/%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%88%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Περνάει ο στρατός της Ελλάδος φρουρός ...
Η προηγούμενη χούντα είχε ένα πουλί. Αυτή εδώ τι θα έχει?

Ανώνυμος είπε...

9:36...

Δυό αρχίδια (με δαφνοστέφανα και σταυρωτές τσουγκράνες)!

Ανώνυμος είπε...

Στην προηγουμενη χουντα δωσαμε μονο την Κυπρο.......σε αυτη θα δωσουμε ολη την Ελλαδα....!!!

Ανώνυμος είπε...

Για τον 9:43...

Μπορούμε να ξεκινήσουμε να τους δίνουμε, απο τους όρχεις μου;

Ανώνυμος είπε...

την κυπρο την δωσανε οι...κοπριτες καραμανλης παπανδρεου με τα δανεια που ηδη ειχαν συναψει με τους ροκφελλερ και ροτσιλντ, και ηταν στους ορους μεσα η κυπρος και οχι μονο!!!! ολη η συγχρονη ιστορια ειναι συνυφασμενη με υποπτους ορους δανειων!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΟ "ΠΕΡΙΜΕΝΕ"...

Η "Λαική Συντακτική Εθνοσυνέλευση" διεξάγει δημοψήφισμα απο σήμερα έως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ για μια εβδομάδα. Στο μεταξύ διάστημα θα υπογραφεί το μεσοπρόθεσμο (Τρίτη ή Πέμπτη ακούγεται) και αυτοί θα μαζέυουν ακόμα "ψήφια". Στο μεταξύ διάστημα, όσοι "ελπίζουν" (αχ αυτή η γαμημένη λέξη) να βγεί κάτι απο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα λένε "ΠΕΡΙΜΕΝΕ... Ακόμα δεν είδαμε το αποτέλεσμα". Εγω σας λέω ότι μαζέυουν 10.000.000 ψήφους που λένε ότι δεν γουστάρουμε την τρέχουσα κυβέρνηση, δεν γουστάρουμε κανένα μνημόνιο και ΔΝΤ και τελος πάντων ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Έχει κανείς την εντύπωση ότι θα δώσουν τα αποτελεσματα του δημοψηφισματος στον Παπούλια και το απόγευμα θα βγεί ο GAP στο γυαλί και θα πει "Ελληνικε, λαε, πηρα το μηνυμα σου, πηρα τα αρχίδια σου και παραδίδω την εξουσία"; Δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο υπάλληλος γιατί τα αφεντικά του θα τον καθαρίσουν. Όσο όμως δεν ανησυχεί μήπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα κάνει το δικό τους. Και βγαινει ο κόσμος στην πλατεία συντάγματος πίσω απο "αγανακτισμένους" και "άμεση δημοκρατία" και άλλα κινήματα μη-βιας και απειλεί τον GAP με τι;... με νεροπίστολο!!! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! ΜΟΥΤΖΕΣ ΤΩΡΑ. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ (ποιός θα πάει για lysopaine;). Οι "άλλοι" κρατούν γεμάτο 45άρι με την ασφάλεια βγαλμένη στον κρόταφο του GAP... και εσείς περιμενετε να υποκυψει στα αιτήματα σας με ... νεροπίστολο;

Τα ίδια ισχύουν και για τους "αγανακτισμένους". ή μήπως δεν ψηφίστηκε ως συνταγματικό το μνημόνιο; Μήπως δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η ανασχηματισμένη "κυβέρνηση"; Περιμένετε να απειλήσετε την πολιτική κατάσταση με... νεροπίστολα μη-βίας;

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχή τα οδοφράγματα τα έφτιαχναν οι αστυνομικοί...

Τωρα τα οδοφράγματα θα τα αναθέσουν στους "αγανακτισμένους"! Διαβάστε τις επόμενες κινητοποιήσεις τους εδώ: (http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4638045)!

Και φυσικά σε συνδυασμό με την "μηδενική ανοχή" της αστυνομίας απέναντι σε "όσους εκμεταλλευτούν τις συγκεντρώσεις και παρεισφρήσουν στο πλήθος προκειμένου να δημιουργήσουν επεισόδια και να προκαλέσουν φθορές σε περιουσίες" αποτρέπουν το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη σε διαδήλωση!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια απορία έχω...

Τα σημεία στα όποία θα κλείσουν οι "αγανακτισμένοι" τους δρόμους τα αποφάσισαν μόνοι τους ή παρέα με τον αρχηγό της αστυνομίας;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!5Η ΔΟΣΗ Η ΤΑΝΚΣ!!!! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΕΤΑΙ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΜΑΡ.

Ανώνυμος είπε...

10,25 Β ...ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!...ΣΤΟ ΚΑΤΩ - ΚΑΤΩ ΣΟΡΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ , ΣΟΡΟΣ ΚΕΡΝΑΕΙ....ΤΡΕΧΑΤΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ..ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!!!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η SUPER ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.ΕΞΑΠΑΤΗΣΙΣ;....ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ...ΚΑΛΟ ''ΣΦΑΞΙΜΟ''....ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΕΙΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΥΦΕΡΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ!!!!!

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Συνωμοσιολογε αν αυτα τα Νεφελιμ η οπως λεγονται και οτι ειναι σκοτωνονται με καποιο τροπο και δει με τους γνωστους, ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΕ....οχι μονο θα μεινουν νηστικα αλλα τα βλεπω πρωτο καζανι πιστα στη κολαση....αυτη τη καταληξη ειχε οποιος τα βαλε με τους ανθρωπους και ακομα χειροτερα με τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Εχεις ακουσει φυσικα που λεμε την εκφραση "δεν τρωγομαστε με τιποτα"....

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=DYY8QHky_sA&feature=related

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ...ΑΠΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!ΟΣΟΙ ''ΕΙΔΑΝ'' ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ''ΜΑΤΡΙΧ'' ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ!!! ΟΙ ΕΛ - ΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛ......ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ''ΔΡΑΚΩΝ''....

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αράχτε και θα μας σώσουν οι Εψιλον.

Ανώνυμος είπε...

Μηπως θα σου δώσουν οι έψιλον και δανεικα για το γάλα του παιδιού σου;

Ανώνυμος είπε...

1129 ΚΑΙ 1139 ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ !!!ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΓΑΛΑ ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΔΩΣΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ....ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Νευράκια; Νευράκια;... Ξύδι TOP!

Ανώνυμος είπε...

Εκτακτο:οι επιλεκτες μοναδες στρατου σε ετοιμοτητα!!!

Επειδή ήμουν στα Τεθωρακισμένα τον πρώτο που θα στοχεύσω είναι κάθε αλήτη Δημαγωγό!!!!!!!! Αλήτες και πανίβλακες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου!

Θα με αφήσεις να συγχρονίσω το 50άρι που μου αρέσει;

Ανώνυμος είπε...

τι 50άρι ρε? εκεί έμεινες? είπαμε θα σκάσουν μύτη οι έψιλον με τα υπερόπλα τους και θα τα κάνουν όλα πουτάνα.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Εμένα μου έχεις τάξει το φωτόσπαθο! Θυμάσαι;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε εσύ στο 50άρι και γώ στο πυροβόλο και τα MG3 θα γαζώνουμε κάθε αλήτη Δημαγωγό. Πάντως είναι κάυλα και τα 50άρια αλλά η μαλακία είναι ότι ζεστένονται εύκολα!!! Ρίχτε σε όποιον είναι δημαγωγός!!! (μπορεί και εδώ μέσα που μερικοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται)

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που υποστηρίζεις και εσύ ότι δεν θα έπρεπε να τρέχουμε πίσω απο δημαγωγούς, οργανώσεις, κουνήματα αλλα να σκεφτόμαστε και να ενεργούμε ΓΙΑ ΜΑΣ!

Υπάρχει ένα κόλπο με το 50άρι... αν ρίχνεις με 5-10 βολές και διακόπτεις, δεν ζεστένεται. Αν του ΓΤΜ με συνεχές ... ναι, ασπρίζει η κάνη και καμιά φορά παθαίνει και εμπλοκή!

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕ ναι συμφωνώ όχι στο συνεχές!!! Πάντως αυτό που γαμάει είναι το θερμικό τηλεσκόπιο και σε Πράσινο φόντο αλλά και σε ασπρόμαυρο!!! Καύλα όταν έριχνα της βολές.....Τα λέοπαρδ Α6 Χελλ είναι ακόμα πιο γαμάτα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θυμάσαι τα Ανδρομέδα του στρατού; ECON Optics. Δηλαδή ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ Optics. Την φαλίρησε ο εγγονός την επιχείρηση. Τρείς γενιές και έφτασε να κάνει και εξαγωγές οπλικών συστημάτων (όπως το Ανδρομεδα) έξω.

Ανώνυμος είπε...

παιδια εχω κ τιμονιερα αν θελετε μονο που ζεστενεται λιγο το φρενο κ προσεξτε επισης μην τυχον μου κατουρισετε τα καλοδια ρε απο καμια εμπλοκη... ειναι γυμνα ραμποπαιδα..

Ανώνυμος είπε...

Ναι τώρα έχουν τα Λεωνίδας με προβληματικό δίσκο έχουν βάλει ταχύτητες με δίσκο αντί για αυτόματες ταχύτητες!!!

Για διαφώτισέ με για τα Ανδρομέδα δεν γνωρίζω την ιστορία;;;

Ανώνυμος είπε...

Του Πεζικού στα δικά τους σχόλια εδώ είναι ΤΘ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑ ΠΑΓΚΑΛΕ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ
ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΕΣ; ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΤΟ ΔΝΤ=ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΝΕΟ ΤΑΞΙΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ.

Ανώνυμος είπε...

Αμα δεν παρουμε την τριτη δοση μαγκες τα τανκς δεν θα μπορουν να κοινηθουν γιατι δεν θα εχουν πετρελαιο..

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΑ ΜΕΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ...ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΓΟΔΕΦΡΕΙΔΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ...ΝΑΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΜΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ