Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Μην ξεχνάμε ότι ο Βενιζέλος έχει ζητήσει 180 βουλευτές για την ψήφιση του Μνημονίου 2 !!!!



Μόλις την προηγούμενη Κυριακή, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο νέος τσάρος της ελληνικής οικονομίας και καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου κ. Βενιζέλος, είχε ζητήσει την ψήφιση του Μνημονίου 2 με 180 βουλευτές. Τι πάμε και θυμόμαστε τώρα, Ε;; Σήμερα λοιπόν, λίγες μόνο μέρες μετά, είναι ο ίδιος ο....κ. Βενιζέλος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και το απόλυτο αφεντικό της ελληνικής οικονομίας. Περιμένουμε φυσικά όλοι, από έναν σοβαρό πολιτικό, που τηρεί τα λόγια του και ακολουθεί τα πιστεύω του, ότι θα αξιώσει την ψήφιση του Μνημονίου 2, με την αυξημένη πλειοψηφία των 180 βουλευτών.
 
Δεν διανοούμαστε ότι μπορεί να διασυρθεί πολιτικά ο κ. Βενιζέλος, αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων του. Εσείς τι λέτε; Θα απαιτήσει 180 βουλευτές ή όχι;; Τι λέτε, τι λέτε;;;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εξαρτάται απο τον Βενιζέλο για το αν χρειάζονται 180 ή 151. Δηλ. δεν υπάρχει νόμος που να λέει ξεκάθαρα ότι χρειάζονται 180 ψήφοι για το Μνημόνιο?Εξαρτάται απο το Βενιζέλο?Οσο για την ερώτηση εννοείται πως ο ΓΑΠ τον αναβάθμισε για να μην δημιουργεί προβλήματα.Έχει τσίπα κάποιος απο δαύτους? Χρήμα και καρέκλα δώσε τους και πουλάνε και τη ψυχή τους στο διάβολο.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!! Ο ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ??????? ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΘΕΝΕ, ΜΕΧΡΙΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΑΞΗ

Ανώνυμος είπε...

και αν βρεθουν δηλαδη 180 βουλευτες και ψηφισουν το μνημονιο ,συμφωνειτε Ελληνες αυτο να ισχυσει ??
εγω δεν συμφωνω ουτε και 300 προδοτες αν το ψηφισουν να ισχυσει.
πολλοι νομοι ειναι αδικοι,πανω απο ολα και απο καθε νομο ,ειναι το κοινο περι δικαιου αισθημα των Ελληνων.
αυτοι οι προδοτες ειναι ικανοι και 181 βουλευτες να βρουν ,και το συνταγμα να αλλαξουν προκειμενου να περασουν τα δικα τους, γι αυτο μην λεμε με τοση ευκολια οτι αυτο το λεει το συνταγμα η χρειαζονται 181 βουλευτες ,γιατι αυτα οποτε θελουν τα αλλαζουν.
καλυτερα να λεμε ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ η ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ,
η καλυτερα και τα δυο.

Ανώνυμος είπε...

Το σίγουρο είναι ότι θα υποστηρίξει μετά μανίας ότι οι 150 είναι αρκετοί.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, ο Γιωργάκης θα μπορούσε να το περάσει και με 120.

Ανώνυμος είπε...

Είναι η ώρα να ξεμπροστιαστεί και αυτός.Σιγα σιγά ο ένας μετά τον άλλον στην πυρά.