Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Πέρυσι τέτοιον καιρό, όλοι οι Έλληνες ανέμεναν με αγωνία τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού. Όλοι;


Πέρυσι τέτοιον καιρό, όλοι οι Έλληνες ανέμεναν με αγωνία τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού. Όλοι;
Oχι βέβαια!
Την ώρα που οι Έλληνες ανέμεναν για να ακούσουν τι θα πει ο πρωθυπουργός από το ακριτικό Καστελλόριζο, υπήρχε ένας Έλληνας και μάλιστα εν ενεργεία βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου που δεν είχε τέτοιο άγχος.


Υπήρχε Έλληνας που την ώρα εκείνη, απελευθερωμένος από τις αλυσίδες της καθημερινότητας, έπαιζε ΚΙΝΟ!

Προσέξτε, όχι Τζόκερ, ΠΡΟΠΟ, ΛΟΤΤΟ, λαχεία. ΚΙΝΟ.

Να ήταν κάτι από τα προηγούμενα παιχνίδια, να πείς πάει στην ευχή. Το γράφεις σε δύο λεπτά, το ρίχνεις και όταν κληρώσει κοιτάς τα νούμερα.

Ο άνθρωπος όμως φαίνεται ότι είχε αφθονο χρόνο για σκότωμα αφού έπαιζε ΚΙΝΟ!! Το πλέον αλογομούρικο, τζογάρρωστο παιχνίδι.

Που γράφεις σαν το πρεζάκι και αναμένεις τις απανωτές κληρώσεις ανά πεντάλεπτο! Που κάθεσαι προσηλωμένος σε μία οθόνη πρακτορείου και πηγαινοέρχεσαι στον γκισέ για να ξαναπαίξεις.

ΕΠΑΙΖΕ ΚΙΝΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΓΩΝΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Η ιστορία βέβαια δικαίωσε τον βουλευτή και όχι τον Ελληνικό λαό. Ο βουλευτής κέρδισε 1,4 εκ. Ευρώ τα οποία κατέθεσε σύμφωνα με το “Βήμα” σε λογαριασμό συγγενικού του προσώπου.

Έπειτα, πήγε και ψήφισε “ΝΑΙ” στο μνημόνιο, προφανώς αφού διαπίστωσε ότι όντως λεφτά υπάρχουν.

Ε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ “ΝΑΙ” ΣΤΟ ΔΝΤ ΟΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΚΟΥΔΙ (συν τα έξοδα); Έχεις θετική ψυχολογία οπότε το “Ναι” έρχεται μόνο του.
olympia.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ton sygkekrimeno ton sixainomai.. exw na pw pantws pws sto kino den ginetai na kerdiseis 1,4 ekatommyria.. to anwtero pou mporeis na kerdiseis sto sygkekrimeno paixnidi einai 1.000.000 kai an valeis kai ton foro einai kana 800ari. opote i epaikse kapoio apo ta tzoker-lotto, i prokeitai gia mia moufa..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ .........ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ?

..........ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΛΕΨΗ ΚΑΝΗΣ,,,,,,,,,
ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΗ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥ ΠΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Απλα ήθελε χρήματα για να καλύψει κάτι στο ποώθεν έσχες και αγόρασε (δεν ξέρω πόσο, άντε ρωτήστε τον) μερικές αποδείξεις κερδών από ΚΙΝΟ, από τις πολλές που έχουν οι πράκτορες διαθέσιμες, για να είναι εντάξει...σιγά μην έπαιξε και κέρδισε στο ΚΙΝΟ τόσα λεφτά...