Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Δεν Πληρώνω, Δεν Πληρώνω - Αγωγή κατατέθηκε από το ΙΝΚΑ κατά του συστήματος των διοδίωn


Προσωπικα να συγχαρω ολους τους ελληνες πολιτες που αντιδρους και συμμετεχουν ολο και πιο πολυ, ολο και πιο εντονα στο κινημα του "δεν πληρωνω, δεν πληρωνω"... καθως ολοι εχουν αντιληφθει πως παιζεται ενα χοντρο παιχνιδι πανω στις πλατες τους και αξιζουν πολλα συγχαρητηρια που επιτελους τολματε και αντιδρατε τοσο μαζικα χωρις να γνωριζεστε καν! Δεν ειναι δυνατον να ειναι στην απεξω ανθρωποι που σας στερησαν πορους, σας εκλεψαν και σας ! Βουλιαξαν τα ασφαλιστικα σας ταμεια, σας παιξανε παιχνιδια με το χρηματιστηριο, παιρνουνε μιζες απο τη ζιμενς, ανθρωποι που ειναι ανθρωπακια τυπου τσουκατος και σια οε, και ποσοι ακομα που εδω που τα λεμε: εσεις τους ψηφισατε ετσι; εσεις τρωγατε καλα οταν σας πετουσαν μερικες χιλιαδες δραχμες 'η ευρω και αυτοι τρωγανε εις βαρος σας τοσα δισεκατομμυρια! Αλλα παλι καλα που ξεκινησατε και ξυπνατε! Αφηστε να σας βαζουν προστιμα, μην πληρωνετε απολυτως τιποτα, ουτε καν τους φορους σας, ουτε τους λογαριασμους, πηγαινετε δε απο τα καταστηματα και ψωνιστε οτι θελετε χωρις να πληρωσετε ή στειλτε καλυτερα τον λογαριασμο στον πρωθυπουργο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολα αυτα που λες φιλε μου καλα ειναι αλλα....
"...πηγαινετε δε απο τα καταστηματα και ψωνιστε οτι θελετε χωρις να πληρωσετε ..." δεν νομιζω οτι στεκει και πρεπει να το κανει καποιος...γιατι αυτο ειναι καφριλα και δεν αρμοζει στην ολη προσπαθεια που κανουμε για σταματησει αυτη η κλεψια.....
εκτος αυτου για σκεψου οτι για να βαλει τα εμπορευματα αυτος ο ανθρωπος που ανοιγει το μαγαζι του το πρω΄ι΄ και πληρωνει ΤΕΒΕ ΚΛΕΒΕ ΙΚΑ ....εχει φτυσει αιμα .....
μαλλον εχεις ξεφυγει λιγο απο την ουσια της ολης προσπαθειας !!!

Ευχαριστω....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ 8¨37.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ Η ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ(ΔΕΗ-ΟΤΕ ΚΤΛ). ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΨΗ.ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. Λ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αναγνώστη αλλά ο άνθρωπος που ζει από το κατάστημα που εσύ δεν θέλεις να πληρώσεις πως θα ζήσει; Λυπάμαι αλλά θεωρώ ότι αυτή είναι η λογική της ζούγκλας. Στην προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι το πρόβλημα όσον συμμετέχουν στο κίνημα του δεν πληρώνω είναι ότι δεν πληρώνουν αν δεν πληρώσουν πρώτα όλοι κλέφτες και λοιποί διεφθαρμένοι του φαύλου πολιτικού-κοινωνικού μας συστήματος.

ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΟΛΩΝ θα πρέπει να είναι : ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!-> Στείλτε τους κλέφτες στη Φυλακή.-> Άρση Βουλευτικής Ασυλίας. -> Κατάργηση παραγραφής αδικημάτων πολιτικών προσώπων.-> Και μετά πληρώνω ευχαρίστως !!!