Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Eκβιάζει η χούντα του πασοκ και ΝΔούλας για τα διόδια!! Μην μασάτερεεεεεεεεεεεεεε


Φόβοι για νέα αύξηση στα εισιτήρια αν δεν σταματήσουν..

..ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ 

anti-ntp: Πάλι ταμπέλα βρήκαν να βάλουν σε όσους επαναστατούν κατά της ακρίβειας, των διοδίων, του ξεπουλήματος των εθνικών δρόμων και των συγκοινωνιών. Παρατηρήστε την εμμονή των μέσων και της κατοχικής κυβέρνησης, να βάζει ταμπέλα σε οποιονδήποτε αντιδράει στα αντισυνταγματικά μέτρα.

H δράση των “τσαμπατζήδων” στα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν αποκλείει να οδηγήσει μελλοντικά και σε νέα αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων ανέφερε από τη Βουλή ο υπουργός Υποδομών, Δημήτρης Ρέππας... Κατηγόρησε όσους δεν....



πληρώνουν εισιτήρια και διόδια για αντικοινωνική αντίληψη και πρόσθεσε πως η στάση τους συνιστά δολιοφθορά. Με αυτόν τον τρόπο, τόνισε, οδηγούν τις εταιρείες σε μεγαλύτερα ελλείμματα τόνισε, τα οποία θα πληρώσουν είτε οι φορολογούμενοι εκτός Αθηνών μέσω του προϋπολογισμού είτε οι πολίτες που πληρώνουν εισιτήρια μέσω νέων αυξήσεων.

Όπως δήλωσε “θα πάρουμε πρωτοβουλία σε αυτήν την κατεύθυνση- διότι έτσι είναι σαν να λέει ευθέως «δεν πληρώνω εγώ. Για μένα να πληρώσει κάθε άλλος Έλληνας»”.

Σχετικά με τον διάλογο, εξέφρασε την άποψη ότι έχει πραγματοποιηθεί από τον Δεκέμβριο αλλά θα πρέπει να έχει ένα χρονικό ορίζοντα. “Το τελευταίο για το οποίο μπορεί να κατηγορηθεί η Κυβέρνηση είναι ότι δεν διαβουλεύεται ή δεν κάνει διάλογο” τόνισε.

Τέλος σχετικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις δήλωσε ότι “ασφαλώς οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα τα οποία πρέπει να γίνονται σεβαστά. Σε αυτή την κρίσιμη φάση όμως, πρέπει να δείξουμε όλοι μέτρο και ευθύνη”. Επανέλαβε πως “ δεν κουνάμε ποτέ το δάκτυλο στους εργαζόμενους, ταυτοχρόνως απαιτούμε κι εκείνοι να μην δείχνουν τη γροθιά τους στην ελληνική κοινωνία”.

ΥΓ Στον τίτλο λέμε και της ΝΔ γιατι ο χατζηδάκης είπε τζαμπατζήδες όσους δεν πληρώνουν διόδια.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είπε ο γαιδαρος το πετεινό κεφάλα!! Κοιτα ποιος μιλάει για τζαμπατζηδες....Ο ΑΡΧΙΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ!!Αυτοί που δεν πληρωσαν ποτέ δεκάρα σε ΜΜΜ σε ΔΕΚΟ στα ΕΛΤΑ με τα δωρεάν "αμαξάκια" τους, τα δωρεάν κινητά και Η/Υ, κ.α. που δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα,και που ο μισθός τους και οι απολαβές τους δεν εχουν πέσει δεκάρα τσακιστή!!Βέβαια ο πτυχιούχος μέσης εκπαιδευσης δεν ωρύεται γιατι τον έπιασε "κόψιμο" στα ξαφνικά για τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες, αυτό ειναι άλλο ενα τέχνασμα (πάλιωσε ομως) για να καλύψει τον πραγματικό λόγο της "ανησυχίας" του.... τα θιγμένα συμφέροντα και τα "διαφυγόντα κέρδη" των εργοδοτών του, που ειδαν τη στάθμη της "σούπας" να πέφτει σημαντικά....!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.......

Ανώνυμος είπε...

Τζαμπατζης σε τι ρε Κωλοβλαχε σε δρομους που πληρωνω απο μικρο παιδι.Αι σιχτιρ σε λιγο θα σας κουναμε το δαχτιλο....