Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ..




Ο κομματικός Τραγουδιστής του ΠΑΣΟΚ!
Αποκλειστικά βίντεο και φωτό από τον Νταλάρα που τραγούδησε στο Ίλιον

Αυτά παθαίνει όποιος εκβιάζει δημόσια λέγοντας: 'Η μνημόνιο ή καταστροφή". Σιγά σιγά θα μπαίνει τάξη σε αυτή τη χώρα και εαν η δικαιοσύνη δεν επέμβει στο δοσιλογιστάν που λέγεται Ελλάδα, τότε ο δύσμοιρος λαός, θα αναγκαστεί να επιβάλει ποινές μόνος του.
Για εκείνους που δυσανασχετούν με την ενέργεια του γιαουρτιού, λέμε οτι καλύτερα να δυσανασχετήσετε που κόβουν μισθούς και συντάξεις στους γέροντες για να αυξήσουν τα κέρδη τους οι τραπεζίτες σε συνδυασμό την συνεχή γενοκτονία μας. Ή αλλιώς... ξυδάκι.
Η Νίκαια και τα Λιόσια δεν είναι Φιλοθέη. Έχουν μεγαλώσει με δυσκολίες και άδικο.
Ο λαός ανεβάζει και κατεβάζει τους καλλιτέχνες....
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ....
Δείτε τις εικόνες και το βίντεο


Μετά από την δράση



ήρθε η αντίδραση




198 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιχαμερό νταλαροειδές

Ανώνυμος είπε...

Πολλές φορές η σιωπή είναι τόσο εκωφαντική που δεν μπορείς να την αντέξεις! Κι εσύ κ. Νταλάρα έλαμψες όλο αυτό το διάστημα δια της απουσίας σου!
Ντρέπομαι γιατί κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος θα είχε διακόψει τη συναυλία, αλλά αυτός εκεί, με γιαούρτια και καρέκλες συνέχισε για να μη κάνει το χατίρι όσων των γιουχάραν.
Ας τραγουδούσες ενάντια στη ΧΟΥΝΤΑ που έχουμε για να δεις τι αναγρνώριση θα είχες.
Κρίμα που μεγαλώσαμε με τα τραγούδια σου για να έρθει η ώρα να σε δούμε, μαριονέτα επι σκηνή΅
Πάνος Γιάννενα

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα ετσι μπραβο ποσο τ ευχαιστηθηκα δεν λεγεται...κανα πυλινο γιαουρτακι π χαθηκε ομως βρε παιδιααα???
Αντε με το καλο κ οι υπολοιποι εθνο-προδοτες...!!!Ζητωωωωω η Ελλας !!!

Ανώνυμος είπε...

Φατο γιαύρτι σου προδότη!

Ανώνυμος είπε...

επί σκηνής!!! έφαγα ένα ς. Λέτε να με φορολογήσει το 4ο ΡΑΪΧ και ο ΦΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ?
Πάνος Γιάννενα

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΠΡΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ, ΜΕΣ ΣΤΗ ΣΙΓΑΛΙΑ, ΠΕΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΤΑΛΑΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΕΓΕ Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!....Δυο χρονια ειχα να χαρω τοσο...Το ευχαριστηθηκα

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις με ντουντουκες επρεπε να μπειτε και με 50 σφυριχτρες να του κοψετε τον βηχα του αληταρα.
Αυτος τα παιρνει απο το κρατος για τις κωλοσυναυλιες του, δηλ. απο την δικη μας τσεπη.

Ανώνυμος είπε...

Ο ά-φωνος Νταλάρας ίσως ο αθλιότερος τραγουδιστής που υφάρπαξε τα λεφτά των Ελλήνων με κομπίνες και επανεκτελέσεις εγγυημένων κομματιών κ διασκευών.Η έλλειψη σταθερού ρεπερτορίου αποδυκνύει ότι τις αρπακτικές διαθέσεις του αλλά και ότι είναι βασικός υπεύθυνος για την καταστροφή του λαϊκού τραγουδιού της παρέας και συνειδητός υπερασπιστής της καταστροφικής επέλασης της ατομικότητας που εξέφρασε ο αχταρμάς των ξενόφερτων γκλαμουράτων κομματιών.Αυτά τα προώθησε ιδιαιτέρως αποτελεσματικά το αφεντικό του ο εβραιο-Μίνος Μάτσας & Υιός με αποτέλεσμα να στραφεί η προτίμιση του κόσμου από το γνήσιο λαϊκό τραγούδι σε ρυθμούς και μελωδίες αλλότριες (βλέπε λάτιν, ροκ κτλ).
Πλέον ήταν μοδάτο ο Έλληνας ν' αναζητά νέα τραγούδια για την εποχή, τελείως διαφορετικά απ'όσα άκουγαν οι πατέρες κ παπούδες του και φυσικά να εκπαιδεύεται ως αχόρταγος ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ.Και αυτό φυσικά ο Νταλάρας το εκμεταλλέυτηκε βγάζοντας τον ένα δίσκο μετά τον άλλο με έντονη συχνότητα και ανεξήγητα τεράστια μουσική απόκλιση.Ένας αχταρμάς μουσικών ειδών που ο Έλληνας καταναλωτής δεν προλάβαινε να αφομοιώσει αναζητώντας να δοκιμάσει όλο και κάτι καινούριο,προβάλλοντας ως ύψιστη αξία την ατομικότητά του και ξεχνώντας τα λαϊκά αστικά και δημοτικά τραγούδια υπεύθυνα σε μεγάλο βαθμό για τη διατήρηση της ελληνικής κοινωνικής συνοχής.
Νταλάρας = αποδομητής της ελληνικής μουσικής σκηνής και συνειδητός πράκτορας ξένων συμφερόντων

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας χεζεις ρε νταλαρα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν συμφωνώ πάντως. Άλλο ο Νταλάρας και άλλο η γυναίκα του... Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρε παιδιά... Όσο για τον Τζιμάρα ας μην σχολιάσω τον συγκεκριμένο καραγκιόζη καλύτερα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ !!!

ΤΑ ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΙΠΑΡΑ 120% ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΚΑΡΕΚΛΑΤΑ …

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ TOY AKATANOMAΣΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ... ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΛΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ…

Ανώνυμος είπε...

Απο ποτε οι πατριωτες φορανε κρανη και πετανε καρεκλες?Δεν λεω σιχαμερος ο νταλαρας αλλα ποιο σιχαμεροι οι αναρχικοι και ειδικα αυτος με το κρανος!Ευχομαι να μην χρειαστει ποτε να υπερασπιστουμε την Πατριδα μας γιατι θα πολεμησουμε μεταξυ μας και θα εχουμε σιγουρα εμφυλιο!Ειμαστε ολοι μας για γελια αντι να ειμαστε ενωμενοι,παιζουμε το παιχνιδι τους που μας θελουν χωρισμενους σε στρατοπεδα και ο καθενας ζει στο κοσμο του....Κριμα

Ανώνυμος είπε...

11.08 Ποιοι αναρχικοί ρε λεβέντη πλάκα μας κάνεις;Γιωργάκη φαε το γιαουρτάκι!

Ανώνυμος είπε...

Αυτος με το κρανος που ανεβηκε στη πιστα τι ειναι 11.17?

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και αίσχος στα φασιστοειδή που δε σεβάστηκαν ούτε τον κόσμο που πήγε να ξεσκάσει ακούγοντας μερικά τραγούδια ούτε τον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή και τα μαγάρισαν όλα.
Ο Θεός να μας φυλάει από το να αποκτήσουν αυτά τα άτομα εξουσία στα χέρια τους. Θα γίνουν χίλιες φορές χειρότεροι από αυτούς που βρίζουν. Αηδία και αθλιότητα.
Ντροπή και στο blog σας που επί μέρες ξεσήκωνε τα φασιστοειδή να αντιδράσουν έτσι.
Παρεμπιπτόντως, δεν έβγαλε η γυναίκα του το εκατομμύριο στην Ελβετία όπως για μέρες αναγράφατε. Για συγγνώμη όμως ούτε λόγος.
Αηδία.

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε φιλε που σου θίξαμε τον τραγουδιστή και λύγκα του κάνανε!!!
Και αυτά που κάνανε στον νταλάρας είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα πάθουν τα αλλα καθίκια!!!
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΓΔΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ MEΓA ΠΑΝΟΥΣΗ!!! http://www.youtube.com/watch?v=At9qUu7cUBg

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα...

Ανώνυμος είπε...

εσείς εκεί έχετε ξεφύγει τελείως όμως!!!! Ποια αντί νέα τάξη πραγμάτων και @@ μωρέ ζώα. Αυτοί που σας καθοδηγούν για να δημιουργείτε τέτοιο κλίμα είναι αυτοί που μας κυβερνάνε και το κάνουν εσκεμμένα για να μην ασχολείστε μαζί τους ζώα ε ζωααααααα και εσείς παίζεται το παιχνίδι τους!!!!! Και εάν είστε τόσο μάγκες βγείτε χωρίς κράνη και κουκούλες όπως οι πραγματικοί παλιοί αγωνιστές!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η μόνη διάφορα ρε κολλημένα άτομα είναι πως ο Νταλάρας δεν κυβερνάει αυτή τη χώρα, απλά ένας τραγουδιστής είναι -με τεράστια ιστορία κατ'εμέ-. Τα καθίκια που είναι στην Βουλή -όλα όμως,χωρίς εξαίρεση!- άνετα και εγώ θα τους πετούσα γιαούρτια ή καρέκλες ή ότι άλλο... Απλά μην τα βάζουμε όλα και όλους στο ίδιο καζάνι. Επίσης θα έριχνα γιαούρτι με πολύ άνεση στον ΠΑΝΟΥΣΗ, αυτός είναι χειρότερος προδότης,σιχαμένος και βρίζει τα θεία συνέχεια ο μαλάκας... Καλό σας βράδυ δήθεν Έλληνες...

Ανώνυμος είπε...

11.42
Εσύ εχεις αναρωτηθεί ρε κοπρόσλυλλο ποσο μαλάκας είσαι;

Ανώνυμος είπε...

11.08 o μπουμπουκος εισαι;

Ανώνυμος είπε...

Σωστος!Καλυνυχτα αντ ταξη εχεις ξεφυγει απο αυτο που δημιουργηθηκες να κανεις!

Ανώνυμος είπε...

Οχι ο κεμαλ ατατουρ ειμαι 11.47 αντε πεσε για υπνο

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε κακομοίρηδες που έχετε και γνώμη για τον πανούση!
Μπορεί να βρίζει τα θεία αλλα έχει αρχ.... και τα λέει στα ίσια!ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

11.19 εισαι μεγαλη ξεσκονίστρα του Νταράλα. Μασας πολυ χρημα και εσυ απο τον λαό, έ; Λαμόγιο....

Ανώνυμος είπε...

11.49 Ε ναι ενταξει βριζει τα θεια δεν εγινε και τιποτα ε?Τουλαχιστον τα βαζει με το συστημα ειναι καλος αναρχικος!Σοβαρεψου

Ανώνυμος είπε...

Εκτος Ελλαδος ποιος ξέρει τον Νταλάρα;
Ποιος μεγαλος τραγουδιστης και τριχες. Αν δεν ηταν υποτακτικος του Μάτσα δεν θα τον ηξερε ουτε η μάνα του.
10.57 να αγιάσει το στόμα σου. Τα ειπες ολα!

Ανώνυμος είπε...

11.50 Ανεργος εισαι πεινας μηπως!αντε ρε ψοφα μαλακα με ξερεις και απο χθες?παλιοαναρχικε με το κρανος κοτουλα

Ανώνυμος είπε...

Η γνώμες και η άποψης είναι σας την κωλοτρυπίδα,όλη έχουν από μια!!!

Ανώνυμος είπε...

Και τα τσιράκια καλά κρατούν ..Είναι τυχαίο ότι πάντα θα υπάρχουν τύποι που δεν στέκουν με την λογική και το τραβανε στα άκρα για να ταλαντεύουν τις γνώμες… Ουστ θα σας βρούμε και εσάς κάποια στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

Μην τσιμπάτε παιδιά μπαίνουν εσκεμμένα άτομα και αποπροσανατολίζουν από το θέμα και στο τέλος γίνετε ένα μπάχαλο στη συζήτηση ξεχνώντας την ουσία .Με δήθεν ακροδεξιές θέσεις η ακροαριστερές

Ανώνυμος είπε...

οι περισοτεροι εκει ημασταν πατριωτες και αντινεοταξιτες,δοσιλογε και προδοτη φωναζε ολος ο κοσμος! τωρα εσεις που βλεπετε παντου φαντασματα και αναρχικους,καλον υπνο.... πατριωτες του κωλου και του καναπε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

11.19 άμα θελει να ξεσκάσει ο λαός να τραβήξει καμία πηχτή να ξελαμπικάρει. Δεν είναι ντροπή. Έτσι και αλλιώς τόσα χρόνια έχει τραβήξει μ.. αυτός ο λαός, εκλεκτός μέλος του οποίου είσαι και εσύ. Αυτή είναι άλλωστε η αιτία που έχει κουφαθεί και ακόμα κάποιοι καταφέρνουν να διασκεδάζουν με Νταλαροειδή. Η κουφαμάρα όμως δεν είναι η μόνη συνέπεια της μακροχρόνιας μ... Με τόση αποβλάκωση κάποιοι καταντήσανε να ακούνε τους Μπάμπηδες, αφοί Γεωργιάδη και Πρετεντέρηδες. Δεν πηράζει με γιαούρτι και καρέκλα θα στρώσετε.

Ανώνυμος είπε...

Aντι να κελαϊδαει φάλτσα ή στο περιπου, ας χάριζε ενα απο τα ακινητα του στους αστεγους.
Αλλά σιγα μη δωσει. Μόνο να παιρνει εχει μαθει. Και οταν του γινεται δυσμενης κριτικη, τρελαινεται, γιατι στην επαρση δεν εχει ταιρι. Αυτος και ο Γεωργιαδης θα εκαναν ενα καλο ντουετο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΝΩ ΙΔΕΑ : ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΟ ΘΟΡΘΒΟ ΣΤΟ MUNDIAL ΑΦΡΙΚΗΣ......ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟΤΕ, Ε ??? ΣΩΣΤΟΣ ??

Ανώνυμος είπε...

12.08 Μαλλον με μπερδεψες με αλλον δεν μιλησα εγω για τον μαλακα τον Νταλαρα

Ανώνυμος είπε...

Να φέρει και τη λαθρονταλαρενα στην επομενη συναυλία να κανουν γιαουρτοντουέτο.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, είσαστε όλοι βαρεμένοι. Εδώ ο κόσμος καίγεται, και εσείς αντί να ψάξετε να βρήτε τους πραγματικούς υπεύθυνους, ρίχνετε γιαούρτια στον κάθε μαλάκα, που μπορεί να λέει μαλακίες, αλλά δεν αποφασίζει για τις τύχες σας, και οσο για αυτους που πραγματικά το κάνουν, πέρα βρέχει.

Είσαστε άξιοι της τύχης σας.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Νταλαρα τραγουδησατε για τον πονο και την αδικια που εζησε ο ελληνας μεσα απ το αυθεντικο λαικο τραγουδι επιτυχως.Ομως τα αληθινα τραγουδια πρεπει και οφειλουν να βγαινουν απ τη ψυχη του τραγουδιστη.Ειναι βιωματα κ σταση ζωης.Με τη δικια σας σταση λυπαμαι που τοσα εκπληκτικα τραγουδια σας και χαραγμενα στη μνημη μου απο τη δικια σας ερμηνεια ψαχνουν να βρουν αλλον ερμηνευτη που θα τους δωσει την αξια και την αληθεια που τους αξιζει.

Ανώνυμος είπε...

Σωστος 12.13!
Ο τροβαδουρος της δεκάρας αν ειχε φιλοτιμο, θα ειχε σηκωθει και φυγει. Ομως καθοταν με το ζορι για να εισπραξει τα χιλιαρικα! Ιδιος και απαραλλαχτος με το νευρωτικο γυναικάκι που παντρευτηκε και που του εχει κατσει στο σβερκο για τα καλα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΚΑΤΟΙΚΟΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ....ΣΑΛΩΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Για να καταφέρεις να εξαγριωθούν ΚΑΙ οι εθνικιστές ΚΑΙ οι αναρχικοί εναντίον σου, πρέπει να είσαι πολύ μεγάλος μαλάκας.
Γεια σου ρε Νταλάρα, χαχαχαχαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

12.19 γιαούρτια και καρέκλες έχει για όλους (περίμενε την 25 Μαρτίου και θα δεις). Μην ανησυχείς για εμάς. Εσύ αναπαύσου στον καναπέ και βλέπε πρετεντέρη

Ανώνυμος είπε...

Nταλαρα πηγαινε στην Αντιπαρο για μπουρμπουληθρες.
Ποιος εχει ορεξη για χαζοτράγουδα την ωρα που δεν υπαρχει ουτε ψωμι σε πολλα σπιτια και παιδια λιποθυμουν στα σχολεια απο την πεινα.
Εισαι ενας ανηθικος που καλυπτεται πισω απο την γυαλιστερη του μάσκα.

Ανώνυμος είπε...

SE ENOXLOI TO KRANOS???

DEN MAS XEZHS KAI SI RE DALARA...

Ανώνυμος είπε...

οκ, τελειωμένο. δεν υπάρχουν πιο κατάπτυστα ζώα από τους έλληνες

Ανώνυμος είπε...

12.42 σ' οποιον αρέσουμε, γιά τους αλλους δεν θα μπορέσουμε....

Ανώνυμος είπε...

Με λένε Πόπη σαν τη γιαγια μου την καλίοπη, είμαι ξεφτύλας και τρώω γιαούρτια με δυό παπούτσια πάνινα από το ΣΚΑΙ στα γιάννινα.
και αν δε μου ρίξεις καρέκλα μια μέρα, μια μέεεεεεεερα θα σε πάντρευτω. Jump jump jump.

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

6/3/12 12:16 πμ

ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ! ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΕΔ...

ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ-ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ-ΒΑΤΡΑΧΑ​ΝΘΡΩΠΟΙ-ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!

ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΘΕΥΡΟΙ! ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ;;; ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ; Ο Χ Ι! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ....

ΥΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ Η ΚΕΕΔ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ,ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΩΡΑ Κ ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

fnous fnous είπε...

Τα πάντα θα ξεπουληθούν και είναι θέμα χρόνου να εμφανιστούν οι εκπρόσωποι των νέων ιδιοκτητών …

Οι εκπρόσωποι των "δάνειων δυνάμεων", όπως τους αναφέρει ο Vlakogiorgo.

Ο ελληνικός λαός θα καταδικαστεί στο επίπεδο της "Μπανανίας" και οι νέοι —και βέβαια ξένοι— ιδιοκτήτες της χώρας θα είναι οι μόνοι που στην Ελλάδα θα ζουν πλουσιοπάροχα. …

Προκλητικά πλουσιοπάροχα χάρη στα πλούσια κλοπιμαία.

-----------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=eqMQ142Kmoo&feature=youtu.be

fnous - ΕΑΜ β' - Εχθροπάθεια....

liondani είπε...

12.20 ... έτσι απλά

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ....ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΣΥΝΑΒΛΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Β΄ΑΘΗΝΑΣ;....ΞΥΠΝΑΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

Ψάχνουμε να βρούμε εξιλαστήρια θύματα και η πρώτη ευκαιρία είναι ο Νταλάρας (ας μην είχε θέμα μαζί του ο Τζιμάκος και θα σας έλεγα εγω πόσο λίγους haters θα είχε).

Ακόμα και σε μία τέτοια στιγμή, καταφέρνουμε να δείξουμε το πόσο απολίτιστοι είμαστε. Δυστυχώς η χώρα πέθανε. Καληνύχτα Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ειναι αληθεια οτι η Ελλαδα τρωει τα παιδια της . Ντρεπομαι και λύπαμαι για την συμπεριφορα και τα υβριστικα ανωνυμα σχολια προς το προσωπο ενος μεγαλου Ελληνα καλλιτεχνη. Ο Γιωργος Νταλαρας υπηρετησε και υπηρετει το Ελληνικο τραγουδι σε ολες τις φασεις του με συνεπεια σεβασμο και υποδειγματικη τελειοτητα. Ντροπη και παλι ντροπη -αν σας φταιει καποιος η κατι, εισαστε σεις οι ιδιοι που επιτρεψατε να γινει η Ελλαδα ξεφραγο χρεωκοπημενο αμπελι που ξεπουλιεται στις αγορες του κσομου οσο-οσο για ενα κομματι ψωμι. Δεν σας φταει ο Νταλαρας, ο εαυτος σας σας φταει !

george panagiotakopoulos είπε...

αισχος!

Ανώνυμος είπε...

ο κάθε ελληναράς προσπαθεί να περάσει την αντίθεση του και τη χαζομάρα του..εμποδίζοντας τους άλλους..συνηθισμένες πρακτικές της Αριστεράς..ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ..

Ανώνυμος είπε...

N'αγιάσουν τα χεράκια σας!!! Το τί το 'φχαριστήθηκα αυτό το γιαούρτι δε λέγεται. Μακάρι να είμουνα εκεί να του πετουσα κι ένα τελάρο μπαγιάτικα ψάρια, Αιγαίου, του ξεφτιλισμένου.

Ανώνυμος είπε...

Nταλάρα, τραγουδα στην Φιλοθεη και στο Μέγαρο για να νομιζεις οτι απεκτησες αξια.
Θα φας το γιουχα της ζωης σου παλιάνθρωπε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΓΑΛΟς ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΑΜΕ.ΦΤΑΙΜΕ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΑΘΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥς ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΤΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΤΩΧΟ,ΑΓΡΟΤΗ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ,ΑΡΡΩΣΤΟ,ΜΑΝΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ,ΑΝΑΠΥΡΟ ΜΙΑ ΚΑΛΥΕΡΗ ΖΩΗ ΝΑΙ ΦΤΑΙΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΛΑΘΟΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΟΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΧΑΘΗΚΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.....ΣΑΛΩΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Μια κοινωνία που επιτρέπει σε τραμπούκους με κράνη και κουκούλες να κάνουν ότι γουστάρουν θα είναι άξια της μοίρας της. Αίσχος και ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=TETWujWnSU4&feature=related

Καποιος που εχει τραγουδησει ετσι οπως παραπανω δεν μπορει να ειναι προδοτης,απλως κατα τη γνωμη μου ωρες ωρες λεει και κανει αποκοτιες που ισως ουτε κι ο ιδιος δεν καταλαβαινει.Οπως και να εχει οι διαμαρτυριες θεμιτες αλλα οχι ετσι.Κανεις την διαμαρτυρια σου και φευγεις σεβομενος αυτους που θελουν να τον ακουσουν.Ο Νταλαρας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.Ειναι ενας τεραστιος τραγουδιστης και αυτο δεν σβηνει επειδη εχει μια σταση προσωπικη που κι εγω πιστευω πως μερικες φορες αδικει τον εαυτο του και την ιστορια του.Φοβαμαι καποιες φορες πως αν λειτουργουμε σαν οχλος και οχι με κριση τα πραγματα θα γινουν πιο επικινδυνα γιατι οποτε ο οχλος απεκτησε εξουσια εγινε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ οπως ακριβως το λεει και ο 11.19μμ

Ανώνυμος είπε...

1:34 Ποια κοινωνία ρε παπάρα, την κοινωνία την κατεδάφισαν την τελείωσαν ρεεε γαμημένε.
Υ.Γ. Το κράνος σε μάρανε ρε μπάμια

Ανώνυμος είπε...

γιαουρτι κ καροτο στους βολεμενους δηθεν πολιτισμενους

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε μαλακα μαζυ με το γυναιο σου να δωσεις γιαουρτοσυναυλια στον Αγιο Παντελεημονα. Με τις χορδες της κιθαρας σου θα σε πνιξουμε...

Ανώνυμος είπε...

παλι φοβοσαστε να πειτε την αληθεια
δεν κοβουν τις συνταξεις για τους τραπεζιτες,αυτοι τα παιρνουν απο αλλου
οτι κοβεται απο τους ελληνες ,παει στα επιδοματα των πακιστανοαφρικανων,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,αφου ο πρωτος στοχος και αυτο που τους καιει ειναι η γενοκτονια μας.....ΞΥΠΝΗΣΤΕ και αφηστε τις ευγενειες

Ανώνυμος είπε...

Ζουμε στη χωρα της μπουρδολογιας..Ολοι φταινε σε ολους..Σε κανενας δε φταει η καμπουρα του..Εγω ξερω πως ολοι οσοι γραφετε εδω μεσα, αν ησασταν στη θεση του παλιολαμογιου του Νταλαρα θα τρωγατε διπλα και τριπλα..Αλλα και τι εγινε;Μαγκιες με κρανη μονο..Ετσι ειναι..Για βγαλτο ρε φιλε..Κι εσυ ρε Νταλαρα λιγη τσιπα ρε φιλε..Εφαγες, ρημαξες,μη μας το παιζεις και αντιστασιακος..

Ανώνυμος είπε...

θλιβομαι με την εικονα του .αλλα χαιρομαι με τον λογο των υπαληλων του.υπαρχει....λογοσ

Ανώνυμος είπε...

το καλυτερο γιουχαισμα ειναι να μην παεικανεις ετσι παιρνει και αξια και δυνεται η δυνατητα να υπαρχουν και συμπαθεις αποψεις υπερ του αποχη απο τις συναυλιες παρουσια στις εκλογες εκει πρεπει να παρουν το μαθημα τους

Ανώνυμος είπε...

Αν βγάζατε όλοι σας τα κράνη και τις κουκούλες και βγαίνατε μαζί με τον απλό κόσμο μπροστά χωρίς να πετάξετε ούτε μία ροχάλα στα μπατσόνια τότε να δείτε τι κόσμος θα κατέβενε στο σύνταγμα. Όταν σε κάθε πορεία βλέπω διάφορα "καλόπαιδα" να ανεβαινουν την Σταδίου απο τα πεζοδρόμια παράλληλα της πορίας με ρόπαλα και αλυσίδες με τί να ταυτιστώ? Λυπάμαι που ο μαλάκας πρίν χρόνια έτρωγα ξύλο κάθε λίγο και λιγάκι στα εξάρχεια χωρίς λόγο και αιτία και τώρα που υπάρχει και λόγος και αιτία τα δήθεν παλικάρια βρήκαν ευκαιρία για εκδίκηση και για να σπάσουν ότι ποτέ δεν κατάφεραν και ποτέ δεν μπόρεσαν να φτάσουν. Στο τέλος θα μείνεται εσείς και οι σπασμένες βιτρίνες σας παρέα με τα λαμόγια που μας κυβερνάνε γιατί απλά θα μείνετε μόνοι σας εκεί. Στην πλατεία να παιζεται σαν τα παιδάκια πετροπόλεμο. Έχετε και εσείς ευθύνη κρανοκουκουλολαμόγια ποτ δεν είναι 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ στο σύνταγμα να τους κρεμάσουν όλους. Αλλά το μυαλό και η προπαγάνδα καλά κρατεί και στίς δύο πλευρες... Εγώ παρέδωσα. Φευγω απο τη χωρα που αγάπησα και απαξιώ να παίξω οποιοδήποτε ρόλο σε αυτό το θέατρο του παραλόγου... Επαναστάτες του κόλου...

Ανώνυμος είπε...

Μιλάτε και για τον Πανούση... Όλοι τους ρε μαλάκες ίδιοι είναι! Κάντε μια βόλτα στις επαυλεις τους και μετά ελάτε να μας πείτε τι σκατά αντιπροσωπευουν... Και ο Νταλάρας, και ο Πανούσης, και ο Λαζόπουλος και όλα αυτα τα τσιράκια...

gaoutsos είπε...

http://gaoutsos.blogspot.com/2012/03/blog-post_8493.html

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΑΛΑΡΑ ΆΝΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ550000.001ALPHA ΒΑΝΚ
Από λίστα σχετική που κυκλοφορεί στο ίντερνετ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με κάτι που είπε ένας φίλος πιό πρίν.
Κάποιοι εσκεμμένα(όχι μόνο εδώ και στο γιού τιούμπ) δημιουργούν έριδες και αποπροσανατολίζουν.
Κάποιοι λένε ότι αυτό που έγινε ήταν απολίτιστο.Δεν πήγα,διότι το θεώρησα πιο απαξιωτικό.Αλλά,θα πρότεινα να φέρναν τον Νταλάρα και τον κάθε Νταλάρα σε κατάσταση:1)ανεργίας ή 2)να δουλεύει με 3μηνες συμβάσεις και να αμοίβεται για 450 ευρώ 4)να δέχεται εκβιασμούς για να μην τον απολύσουν 5)να σκέφτεται αν θα βάλει 3 ευρώ στο μηχανάκι βενζίνη ή να πάρει τσιγάρα ή να τα κρατήσει για 2 μέρες εισητήρια 6)να προσπαθεί να μαζεύει λεφτά για το νοίκι ή αν είναι πιο τυχερός να κάνει κάποιες θυσίες για να αγοράσει κάποια στιγμή σπίτι 7)ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ...και άλλα πολλά.Ναι!Ξέρω ! Κάποιοι ακόμα δεν πεινάμε,κάποιοι ακόμα έχουμε σπίτι,κάποιοι ακόμα έχουμε αυτοκίνητο,κάποιοι μετράμε 1-2 ευρώ να πιούμε ένα καφέ με την παρέα.Για όλους εμάς όμως που παθιαζόμαστε,τσακωνόμαστε,μιλάμε με πάθος,σιχαινόμαστε,γουστάρουμε,ξενερώνουμε,πετάμε γιαούρτια,τρώμε χημικά...όπως και να έχει,μας ενώνει ένα πράγμα.Η αδικία!Για το ξεπούλημα και τα ψέμματα!Και προτιμώ αυτή την εκδήλωση "απολιτισιάς" παρά τα αγχολυτικά,ηρεμιστικά,υπνωτικά που παίρνουν άλλοι "πολιτισμένοι" λαοί για την καταπίεση της οργής και της απόγνωσης.
Οπότε βάλτε τον Νταλάρα και τον κάθε Νταλάρα σε μια ή περισσότερες απο τις παραπάνω καταστάσεις που έγραψα,να δούμε πόσο "πολιτισμένος" θα συνεχίσει να είναι.Γιατί τελικά η μεγαλύτερη λιγουριά και γλίτσα είναι στη βουλή και στο χώρο του θεάματος και όχι εδώ στο Ίλιον(και αλλού) και ας έχει φτωχολογιά.Μέχρι τότε μερικοί,ας μην κρίνουμε έναν ολόκληρο λαό απολίτιστο ή μια μεγάλη μερίδα αυτού.Αυτοί που είναι να ενωθούμε κάποια μέρα,πέρα απο κάθε ιδεολογία και σκοπιμότητα,ξέρετε ποιοί είστε...το ξέρετε γιατί το νοιώθετε.Εύχομαι κάποια μέρα να οργανωθούμε και ν'αναλάβουμε δράση, γιατί ειλικρινά βαρέθηκα την θεωρία.

Υ.Γ.:Έψαξα για την λέξη "νοιώθω",γιατί ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι γράφεται με "οι" και όχι με "ι" που θυμόμουν ότι το είδα κάπου.Έπεσα στην κλασσική περίπτωση απλοποίησης της ελληνικής γλώσσας που γίνεται τα τελευταία χρόνια.Αυτό ,πόσο απολίτιστο είναι?

Ανώνυμος είπε...

NTA LA RI STAN

Ανώνυμος είπε...

εβραιόδουλος

Ανώνυμος είπε...

Τον γαμούσε ο Ασλανίδης επί Χούντας

Ανώνυμος είπε...

Αν ειχατε αρχιδια θα πηγαινατε κοντρα στο ΠΑΣΟΚ και τον Γιωργακη... αλλα τετοια τσοαγλανια που να μην δεχονται τον λογο του αλλου υπραχουν μονο στα κολομερια σας... ουστ ωρε αντιδημοκρατες... ουστ και γιαουρτια και καρεκλες σε σας φασιστες...

Χρήστος Κοσμάς είπε...

Δεν αρκεί η διαφορά με τους φασίστες να είναι στους σκοπούς. Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα άλλωστε. Αυτή η αντίδραση στον Νταλάρα και στον οποιονδήποτε άλλο είναι καθαρός φασισμός. Ως πότε θα εγκρίνεται η βία ως αντίδραση σε κάτι που είπε κάποιος; Απευθύνω και στον αρθρογράφο το ίδιο ερώτημα.

Ανώνυμος είπε...

H βια ειναι το οπλο των αδυναμων....

Τι φιμωτρο ειναι ενας τροπος να μην ακουσεις μια αλλη γνωμη... τα τσογλανια που πεταγαν γιαουρτια θεωρουν την δικη τους ως την μονη αληθεια... και εδω χαλαει το πραμα.... γιατι δεν θα εμπιστευτω ποτε ανθρωπους ποθ δεν με σεβονται... αρκετες χουντες φορεσαμε.. ωρα να ωαλουμε τα καλοκαιρινα... και να βγουμε τσαρκα...

Ανώνυμος είπε...

19.08.2011
Γ.Νταλάρας στην Ηürriyet:"Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του"

...οι λαοί της Ελλάδας και της Τουρκίας ... «χιλιάδες χρόνια ζούμε μαζί, Αν πετάξουμε λίγο πιο υψηλά δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη. Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως “ανήκει στους Τούρκους” άλλοι “στους Έλληνες”, στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια»

...σε ερώτηση «ποιος φταίει για τον πόνο στην Κύπρο απαντά « οι εθνικιστές και όσοι έχουν φανατισμό με τη θρησκεία» χωρίς να διευκρινίζεται σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα από ποια πλευρά των συνόρων είναι αυτοί που περιγράφει ο Νταλάρας.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως «όλα είναι έτοιμα για τη λύση στην Κύπρο. Η Ελλάδα αποσύρθηκε. Η Τουρκία όμως δεν κάνει τίποτα. Στη μέση υπάρχει η Αγγλία και βάζει φιτιλιές στη μέση και ξεσηκώνει τους πάντες».

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=7682

20.08.2011
" Δεν διαδήλωσα ποτέ υπέρ του Οτζαλάν"!- "Ισως στο μέλλον τραγουδήσω στα τούρκικα" radical gazetesi

Η τουρκάλα δημοσιογράφος Ιπέκ Ιζτζί, ρώτησε στον έλληνα τραγουδιστή αν συμμετείχε σε επιτροπή που έκανε πορεία υπερ του Κούρδου ηγέτη ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε « εμείς δεν είμασταν 20 άτομα αλλά χιλιάδες. Όμως δεν βρεθήκαμε εκεί για να στηρίξουμε τον Οτζαλάν. Απου το συμπεράνατε αυτό. Δεν μας άρεσε ο τρόπος προσέγγισης της Ελλάδας στο θέμα του Οτζαλάν. Εμείς διαδηλώσαμε κατά του βαθέως κράτους της Ελλάδας.»

...Σε ερώτηση της τουρκάλας δημοσιογράφου για το «τι φταίει για τα προβλήματα των ελληνοτουρκικών σχέσεων» ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε και τόνισε «δυο είναι τα βασικά προβλήματα. Οι εθνικιστές και οι φανατικά θρησκευόμενοι»

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=7719

24/02/2012 skai
"Συμφωνώ με την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας αλλά δεν υπερβάλλω"

Ανώνυμος είπε...

μπραβο σε ολους εμας πατριωτες,διαβαζα τα σχολια μεχρι που μου ηρθε αηδια,δεν υπαρχει ουτε μια στιγμη που να περασει χωρις να τσακωθουμε μεταξυ μας,ελλεινο τελειως,θεωρουμε τους εαυτους μας παντα ανωτερους και φυσικα μονο ενας εχει δικιο,χαρακτηρας τραμπουκων και φτηνο πνευμα,αντι να ειμαστε διπλα ο ενας στον αλλον και μια φωνη εχουμε καταντησει παζαρι και με το παραμικρο χυνουμε ποταμια λασπης και μισους,μας εχουνε κανει σαν τα μουτρα τους,καποιοι νομιζουν οτι ξυπνησαν αλλα απλα ονειροβατουν στον κοσμο τους

Ανώνυμος είπε...

δεν προδιδει μονο κανεις την χωρα του,εδω εχουμε προδοσει την αξιοπρεπεια μας και καθε ευγενης αμυλα,εμεις οι απλοι καθημερινοι ανθρωποι,βεβαια καποιοι θα πουνε οτι ειναι δυσκολοι καιροι,και ειναι λογικο να αντιδραμε ετσι,Ρωταω εγω....αν δυσκολεψουν και αλλο οι καιροι σε τη σημειο ειμαστε ικανοι να φτασουμε?

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ
ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ Ο ΤΟΥΡΟΣΠΟΡΟΣ
efh,p

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙΙΙΙ κι αλλο γιαουρτι....δωσεεεεεε!!!!

ειναι αλλυλεγγυος μαζι μας,συμπασχει,για αυτο φτιαχνει σπιτι στην Συρο,αξιας 1.7 εκ. ευρω,με ειδικη ρυθμιση για παρτη του...

Ανώνυμος είπε...

Eτσι....να φύγουν όλοι οι προδότες απ' τη χώρα να καθαρίσουμε....να μείνουν τα ήρεμα..........έξω αλήτες έξω!!!!

Ανώνυμος είπε...

μαλακιες!η τροικα κυκλοφωρει αναμεσα μας κι εμεις ασχολουμαστε με τον Νταλαρα! θα συμφωνουσα αν η ιδια διαμαρτυρια ηταν και στον Πανουση που βαζει το μπουκαλι 140 ευρω οταν εμφανιζεται η για το Μαλαμα που το εχει 120 στο σταυρο του νοτου!αλλα λαθος στοχους οπως παντα οι ομαδες που δεν ανηκουμε σε κοματικα μαγαζακια ετσι για εκτονωση επαναστατικη και μετα ουζακια και ρακομελα ησυχοι που καναμε το ΧΡΕΟΣ!κι οι υπαληλισκοι κοβουν βολτες ελευθερα αναμεσα μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια και μπορεί να έχει ήδη αναφερθεί.

Μήπως για τις συναυλίες έχει πάρει κανένα πακέτο από το υπουργείο πολιτισμού με αντάλλαγμα να πει αυτά που είπε στο προδοτοκάναλο;

Ανώνυμος είπε...

Εαν ερχοταν να τραγουδησει εδω η Μουσχουρη τι θα λεγατε εσεις που λετε οτι χανουμε την αξιοπρεπεια μας οταν φερομαστε ετσι στιν καυμενουλι τον Νταλαρα που με θρασος προκαλει με τα λεγομενα του.Ο κοσμος ειναι αγανακτισμενος και οργισμενος.Ειτε σας αρεσει ειτε οχι καλα να παθει οκυρ νταλαρας.Να μαζεψει υην γλωσσα του λοιπον και να μην εξοργιζει τον κοσμο ο βολεψακιας.Οταν ο στοχος της κυβερνησης ειναι να εξοντωση την μεσαια ταξη πρεπει ο καθε βλακας που κανει δηλωσεις να μετρει τα λογια του.Ναι λοιπον καλα να παθει και υπαρχει και συνεχεια..για ολους αυτους που μας κοροιδευουν μες τα μουτρα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ Ο ΑΥΜΝΗΣΤΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ


http://www.youtube.com/watch?v=HXbMC8dabq8

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε τωρα,ολοι αυτοι που ειχε προσλαβει ο γαπ για να τον εξυμνουν στα σοσιαλ μιντια γραφουν υπερ Νταλαρα?

Ανώνυμος είπε...

Καλα να παθει για να καταλαβει οτι ο λαος τον ανεδειξε σαν τραγουδιστη και ο λαος θα τον στειλει απο κει που ηρθε.Ο παντα υπεροπτης νταλαρας ο ποτε ταπεινος ο δηθεν και ο ταχα.Ετσι για να του πεσει και λιγο η μυτη.Ναι νταλαρακο ενας κουραδας και μισος εισαι.

Ανώνυμος είπε...

Μα ο άνθρωπας προκαλεί ασυστόλως και με τα λεγόμενα του και με τη στάση του.
Θα έπρεπε να τουμπεκιαστεί και να μην το παίζει και αντιστασιακός ερεθίζοντας τη λογική του κόσμου.

ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑΤΑ και μόνο αυτός.

Ο πρώτος σε πωλήσεις δίσκων τραγουδιστής στο Ισραήλ παρακαλώ.
Σας λέει τίποτε αυτό;;;....

ο άνθρωπος είναι ξεπουλημένο τομάρι και πολύ ασχοληθήκαμε με δαύτον.
Έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούμε, όπως η καταστροφή της Πατρίδας μας δεν νομίζετε;
άντε χέστε τον αρχίδα

Ανώνυμος είπε...

Τι επαθες νταλαρακο.Ωχου τωρα στα γεραματα νοιωθεις την απολυτη ξευτυλα.Ωχου το δυστυχο .Ελα μωρε μην κλαις θα σου φερουμε καιντοματες στην αλλη συναυλια.Θα ρθεις ετσι δεν ειναι μην κοτεψεις.

Ανώνυμος είπε...

Δουλειά δεν είχε ο διάολος ε???πηγαίνετε να κάνετε κάτι να προσφέρετε στην κοινωνία αντί να γράφετε ηλιθιότητες για τον Νταλάρα. Και εσείς οι άλλοι πόσο τελειωμένοι άχρηστοι είστε που σηκωθήκατε και πήγατε στη συναυλία για να πετάξετε γιαούρτια...Σπουδαία δουλειά κάνατε....

Χρήστος Κοσμάς είπε...

Στη σκέψη των περισσότερων εδώ το ότι ο Νταλάρας είναι κάτι (βλ. προδότης, τουρκόσπορος, λάθος, κομματικός, κλπ, κλπ) αρκεί για να αποφασίσουν ότι καλά έπαθε, και μερικοί προτείνουν ότι για αυτούς τους λόγους έπρεπε να έτρωγε και ξύλο.

Αυτό με τρομάζει! Δε διαφέρει η συμπεριφορά σας από των Ταλιμπάν, των φονταμενταλιστών, και των φασιστών. Δεν αρκεί να έχετε δίκιο! Όποιος λέει κάτι με το οποίο διαφωνείτε, δηλαδή, είναι θεμιτό να παρεμποδίζεται να το πει, ή να του ασκείται και σωματική ακόμα βια; Σε ποιό κόσμο; Στην Καμπούλ;

Ποιός θα σας φυλάξει από όποιον θεωρεί ότι έχει ακόμα περισσότερο δίκιο? Ζούμε στον 21ο αιώνα! Αυτό που χρειαζόμαστε είναι θεσμούς που να λειτουργούν (λ.χ. δικαιοσύνη), και όχι ακόμα λιγότερους θεσμούς προς ώφελος των "λαϊκών δικαστηρίων"!

Ανώνυμος είπε...

Οποιος επικροτει οποιαδηποτε μορφη βιας ειναι απλα ζωον..Αυτα για τα παληκαρακια πιο πανω που λενε καλα του καναν και τετοια..Την επομενη φορα αμα τους σπασουν κανα μαγαζι ή τους βαλουν φωτια κανα αμαξι σε καμια πορεια, να μη μυξοκλαινε..Καλα θα κανουν και τοτε..Γιατι στη Δημοκρατια υπαρχει διαλογος και Δικαιοσυνη..Το λαμογιο Νταλαρας (πρεπει) να παει ση Δικαιοσυνη..Τα υπολοιπα ειναι για φασιστες αριστερους, Δεξιους ή αλλους φλωρους με κρανη..

Ανώνυμος είπε...

οι επαναστατες του πληκτρολογιου που εχουν γνωμη για τους ποιους πρεπει να κραξουμε και ποιους οχι ας κανουν την αρχη, κι εμεις θα ακολουθησουμε!αλλα ο κωλος σας εχει βγαλει ριζες στον καναπε!! βολεμενα κοματοσκυλα εξετιας σας φτασαμε ως εδω!!!ναι ρε καμπουλ θα το κανουμε σε λιγο ,ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΙΜΕΝΟΥΣ!!! Ο Κωλοκοτρωνης τους παλουκωνε για παραδηγματισμο, για να ερθεις εσυ μαλακα απογονε να πεταξεις την πορδη σου!!!!εχουμε Γερμανικη κατοχη ξυπνατε!!!

Ανώνυμος είπε...

Από άνθρωπο που αφήνει τον πατέρα του να πεθάνει στην ψάθα, που απαγορεύει στην ίδια του την αδελφή να χρησιμοποιήσει το “διορθωμένο” επώνυμο του, που κάνει συναυλίες για την δήθεν άμυνα της Κύπρου, για οτιδήποτε αφήνει φράγκα στην τσέπη του , τι περιμένετε;;;

Μεγάλοι Έλληνες καλλιτέχνες μάς είχαν προειδοποιήσει εγκαίρως.
Ενδεικτικά αναφέρω τον Καζαντζίδη αλλά καί τον Μάνο Χατζηδάκη .

Είναι φτιαχτός, είπε ὁ Στελλάρας. “Φτιαχτός”.

Κι ἐγὼ θα συμφωνήσω απολύτως μαζί του.

Κι όχι μόνον…. Θα το πάω και λίγο πάρα πέρα.

Είναι φτιαχτός … Είναι κατασκεύασμα της μηχανής που δημιουργήθηκε με στόχο τὴν αποσάθρωση της σκέψεώς μας. Του κοινωνικού μας ἱστού. Των δομών και τῶν ισορροπιών μας.

Δεν πόνεσε ποτέ το τραγούδι πού τραγούδησε.

Πως αναπαράγουν οι μηχανές !!! Ἔτσι κι αὐτός. Μηχανή αναπαραγωγής επίσης.

Δεν έστειλε μήνυμα καρδιάς στον ακροατή του.

Δεν μοιράστηκε, δεν ἔγινε κομμάτια, δεν ἔγινε ένα με τον ήχο και τον στίχο.

Πάτησε το κουμπί, αναπαρήγαγε το πρόγραμμα και μετά ξαναπάτησε το κουμπί για να το σβήση.

Όπως είπε κι “ὁ φίλος του” ο Τζιμάκος, κάτι σαν ένα όργανο μουσικής κι αὐτός.

Σαν κιθάρα ἢ μπουζούκι ἢ μπαγλαμάς.

« Ο ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ... Ο ΦΡΑΓΓΟΡΑΓΙΑΣ ... Ο ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ...»

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι!! Όσο κι αν σας πνίγει το δίκιο έναντι του Νταλάρα ή κάποιου άλλου πιστεύετε πως είναι τρόπος αυτός να εκφράζεσται; Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε πλέον απέναντι σε όποιον μας ενοχλεί; Να αρχίσουμε να βιαιπραγούμε; Σταματήστε για λίγο και σκεφτείτε πόσο επικίνδυνα οδηγούμαστε με τέτοιες πράξεις.
Θανάσης

Ανώνυμος είπε...

12:41 απο τη μια λεμε οτι οσοι δεν ειναι πατριωτες θελουν γιαουρτωμα απο την αλλη οταν σου θιγουμε το ειδωλο αντιδρας???αντε ξυπνα!

Ανώνυμος είπε...

δε ξεχωριζεις πια ,τι ειναι σωστο ..τι λαθος! και τη χεσμενη τους ποδια το στομα σκηβει και φιλα!!! του κοπρολαγνου την χαρα στην καναν παθος....
θα ψαχνεις μες τον πατο καθε ακαθαρσιας νομιζοντας πως θα με βρεις...μες τα σκατα...σκατο της εξουσιας!!!

Ανώνυμος είπε...

@ 1:43
Συγχαρητηρια για το σχόλιό σου!

boskizas είπε...

Δεν ξέρω αν το είδατε ....
Η καρέκλα που έσκασε δίπλα του ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ.
Πάει να πει ότι είναι φτιαγμένη από καλό πλαστικό.
ΑΥΤΗ είναι διαφήμιση για τις καρέκλες μου!!!!!
Καρέκλες "boskizas" Δε σπάνε ούτε στο κεφάλι του Νταλάρα χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΑΛΑΡΑ ΤΕΛΙΩΣΕΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΦΕΝΕΤΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΛΛΑ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΙΑΣΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΣΟΥΝ.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ
ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ???
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΛΑ .ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα ήθελε και τα έπαθε!!Όταν άνοιγε το στόμα του και έλεγε όλα αυτά τα αίσχη,νόμιζε οτι είχε πιάσει τον πάπα από τα αρ....α!Την επόμενη φορά θα το σκεφτεί πολύ καλά πρίν μιλήσει για θέματα που δεν τον αφορούν.Να δείτε στην επόμενη συναυλία του τι θα γίνει!!Και σειρά έχει και η βρωμόγρια η Μούσχουρη...ας έρθει και αυτή να κάνει συναυλία!
Να καταλάβουν πλέον οτι επειδή τους έχει δοθεί ένα βήμα,δεν μπορούν να ανοίγουν το στόμα τους και να καταπατάνε τα πάντα!!!!

Ανώνυμος είπε...

skata sto talmoud kai stous tafous ton evraion sioniston..

Ανώνυμος είπε...

Πέρα απο τα βάρη που ηρωικά σηκώνετε εκεί στην Ελλάδα, υπάρχει ένα φως στην μουσική τέχνη που πάντα στο παρελθόν σεβαστήκαμε.
Με θλίβει αφάνταστα το ότι μια μουσική συναυλία ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μουσικής μπορεί να καταλήξει σε λυντσάρισμα.Η καλή μουσική, όπως όλες οι αξιόλογες τέχνες,πάντα είχε στόμα και μιλιά. Λυπάμαι για τους ανθρώπους που είναι ικανοί να διακόψουν μια μορφή έκφρασης. Διαχωρείστε τα2. Αν δεν σας κάνει ένας άνθρωπος, να τον κατακρίνετε, αλλα μην παρενοχλείτε μια συναυλία. Προστατέψτε την τέχνη την ίδια...γιατί δεν φταίει σε τίποτα. Ούτε οι 5 απο πίσω που βγάζαν το νυχτοκάματο τους,με γιαούρτια και καρέκλες.Ποτέ δεν υπήρξαμε πλούσια χώρα, αλλά τώρα που χάνεται και το φως...

Ανώνυμος είπε...

Όσοι υποστηρίζεται νταλάρα σε αυτό το σκηνικό και το παίζετε ψευτοκουλτούρα και έτσι αύριο το πρωί να κατεβείτε στο κέντρο να δείτε τους Έλληνες σε χειρότερη κατάσταση πενίας από τους λαθρομετανάστες.

Νταλάρα το χειρότερο που έχω μαζί σου είναι που δε μάζεψες τη πουτάνα γυναίκα σου. ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙΣ ΣΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΑΛΑΡΑΣ , ΝΤΑΛΑΡΑΣ , ΝΤΑΛΑΡΑΣ , ΧΑΧΑ

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!
ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΒΡΕΧΕΙ...
ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ
ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟ(Υ)ΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ...
ΥΠΑΡΧΟΥ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΠΟΥ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ...
ΝΤΡΟΠΗ ΚΙ ΕΥΘΙΞΙΑ!!!
ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΕΡΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ...
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΥΜΕΝΟΥΣ!!!
ΕΛΛΑΣ 'Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

2:29 αν ειχαμε τη δυνατοτητα να τον πετυχουμε στο δρομο για να του τα χωσουμε,δε θα παρενοχλουσε κανεις τη συναυλια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΤΙΣΤΗΣ Ο ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΟΦΟΣ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ Ο ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΦΩΝΟΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ηταν μαθηματικά βεβαιο οτι καποια στιγμή θα το παθαινε αυτό ο συγκεκριμενος κυριος "Υπερεγώ"...Μιια φορά κι εναν καιρο τον ειχαν/ειχαμε ανακυρηξει "βαρδο της ρωμιοσυνης". Χωρίς τον Σταυρο Κουγιουμτζή και τον Μανο Λοιζο σήμερα θα τραγουδαγε σε καμια χασαποταβερνα. Γιωργακη παρε την Αννουλα και τα εκατομμυριά σου και πανε κατα Ισραηλ μερια..εκει δεν σε εχουν παρει χαμπαρι ακόμα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ
ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

τελικα τα πολλα λευτα σε κανουν τενεκε ξεγανοτο . μας τα ελεγε ο στελαρας καζαντζιδης μας τα ελεγε και ο πανουσης λιγο πικαντικα μεν αλλα ειχε δηκιο.

με προβλιματιζει ως ανθρωπο που του πετουσανε γιαουρτια και αυτος καθοταν επιδη νομιζε πως βρεχει αα ρε τι κανουν τα πολλα λευτα σε κανουν τενεκε μηλαμε

Ανώνυμος είπε...

Στο βίντεο της συνέντευξης του Νταλάρα στην Τσαπανίδου, ο Νταλάρας έχει δίκαιο στην ουσία των λεγομένων του. Πράγματι το δίλημμα ΔΥΣΤΥΧΩΣ για την Ελλάδα του σήμερα είναι απλουστευμένα το εξής: Μνημόνιο εντός Ε.Ε ή Άτακτη χρεωκοπία εκτός Ε.Ε. Τώρα πέρα από αυτό ο συγκεκριμένος τραγουδιστής που μου είναι και αντιπαθής έπρεπε κάποια στιγμή να τα ακούσει διότι αφενός στήριζε το πασοκοσύστημα και αφετέρου ξεκοκκάλιζε τις κρατικές επιχορηγήσεις του ΥΠΠΟ. Όσον αφορά στους γελοίους αναρχικούς που πέρα από θεμιτές διαμαρτυρίες, προέβησαν σε γιαουρτώματα, καρεκλιές και μπουγελώματα φορώντας κράνη, ένα έχω να πω: λόγω της ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεξιάς στροφής της κοινωνίας και της αναμενόμενης τοποθέτησης πατριωτών και άξιων δεξιών επικεφαλής στα κρίσιμα υπουργεία (Δημοσίας Τάξης κλπ.) ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ. Η ανοχή στους προδότες αναρχικούς που έχουν αιματοκυλήσει την Ελλάδα και έχουν καταστρέψει περιουσίες δεκαετίες τώρα, έφτασε στο τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Οταν κάνατε ουρές παιδάκια σε γκλαμουράτα μπαράκια για να πληρώνεται 15 ευρώ το ποτό, που πηγαίνανε σε επιχειρηματίες τύπου Κωστόπουλου ωραια ηταν, γιατι ο μπαμπας ειχε και το πεντακοσαρικάκι επιπλέον για σας. Τώρα θυμηθήκατε να σηκώσετε κεφάλι και να επιτίθεστε. Οσο για αυτό το σκουπίδι τον Τζιμάκο που τον κάνατε σημαία σας λυπάμαι που λοιμοκτονεί ο καυμένος.... , Ξυπνηστε ρέ "δηθεν εκφραστές" αυτού του δισμοιρου λαού,παπαγαλακια κάποιων περιθωριακών στοιχείων,και απεξαρτηθείται, βγαλτε το γρασσο απο τα ματια σας και τα μυαλά σας.

KONAN είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΙΓΜΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.ΟΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ,ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ.ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ.ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ,ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;ΑΝ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ,ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ;ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΑΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ;ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ;ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΦΕΣΗ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΝΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΜΑΣ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ;ΑΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,ΤΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ,ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

τι τους πετατε γιαουρτια και αβγα ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ολους αυτους τους ΣΙΧΑΜΕΡΟΥΣ ΕΘΝΟΧΑΦΙΕΔΕΣ...τζαμπα πανε τα λεφτα σας...θα ΧΕΖΕΣΤΕ σε μια εφημεριδα και θα τους πετατε στην μαπα το ΣΚΑΤΟ...Βεβαια ειναι ΚΡΙΜΑ για τα σκατα να πανε σ αυτα τα χαφιεδομουτρα και οχι στην λεκανη και ζητουμε εκ των προτερων συγνωμη...απο τα σκατα

Ανώνυμος είπε...

3:39 συγχαρητηρια για το σχολιο σου!

Ανώνυμος είπε...

Παμε απο το ενα ακρο στο αλλο.....αυτοι που τωρα χαιρονται με το γιαουρτωμα του Νταλαρα ειμαι σιγουροι οτι καπου καποτε θα τον επευφημουσαν, καποτε τραγουδισαν τα τραγουδια του κ καποτε τα χορεψαν...Αν πραγματικα τους ενοχλουσε το ολο στυλ Νταλαρα θα ηταν ενεργοι χρονια νωριτερα.Ολα ετεροχρονισμενα τα κανουμε σ αυτην τη χωρα...Χωρις σκεψη, χωρις αιδω, χωρις ενα ελαχιστο αυτοκριτικης....Παντα υπαρχει ο κακος..κ πισω απο αυτον οι Εβραιοι γιανα μην ξεχνιωμαστε....Αναρρωτιεμαι...Τι θα καναμε χωρις Εβραιους κ χωρις ολα αυτα
Τα...κακα παιδια.....Που θα βρησκαμε λυση...μια καποια λυση....??????

Ανώνυμος είπε...

3:39 μ.μ.
A μπράβο φίλε μου μια χαρά τα είπες.

3:43 μ.μ.

Ναι ρε φιλαράκο επειδή κάποτε τον επευφημούσαμε και τραγουδούσαμε τα τραγούδια του γιαυτό δεν τα τρώμε αυτά. Αν αυτά που είπε τώρα περί εθνικής κυριαρχίας και νωρίτερα περί Αιγαίου και ψαριών κλπ τα έλεγε κάποιος άλλος άγνωστος δεν θα γινόταν τίποτα, όπως τόσοι και τόσοι τσοχλαναράδες που περιφέρονται στα μπουρδολοκάναλα ολημερίς και αραδειάζουν ένα κάρο μαλακίες, αλλά επειδή δεν τους γνωρίζει ούτε η μάνα τους δεν συμβαίνει τίποτα, το πολύ πολύ να εισπράξουν εκείνη την στιγμή κανένα μπινελίκι και τέλος.

ΚΟΝΑΝ είπε...

3:42 ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον ξεχνατε ολοι εσεις οι δηθεν ελληνες
ποιος ειναι ο Νταλαρας και πολυ λυπαμαι.Ο Νταλαρας ειναι ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ και παντοτε μιλουσε για πολιτικη και ειχε τεκμηριωμενες αποψεις.Τι σας πειραξε ολους εσας ξαφνικα και τον διαγραφετε σαν ερμηνευτη;ΠΟΙΟΙ ειστε εσεις που θα σβησετε την ιστορια του;Μεχρι εχθες καποιοι τραγουδουσατε τα τραγουδια του Ποιοι ειναι προδοτες τωρα Ποιος ειναι αληθινος Ελληνας να αναρωτηθειτε ολοι σας; Παντως οχι αυτος που πεταει γιαουρτι σε εναν τραγουδιστη κοτζαμ βουλη τι την εχουμε; Τους 300 αχρηστους ολοι εμεις που τους βριζουμε δεν τους ψηφιζουμε;Βρηκατε τον Νταλαρα να τα βαλετε ωραιοι ελληνες ειστε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!

KONAN είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ 4:19 ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ,ΕΝΩ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΕΓΑΛΗ κρυφή αλήθεια που κανένας "πατριώτης" δεν τολμά να ξεστομίσει...

Είναι αυτή: Φοβόμαστε μήπως μας συλλάβει το καθεστώς για υποκίνηση εξέγερσης... Οπότε δεν λέμε τίποτα,
"μόκο που λένε" εκτός από υπονοούμενα. Πράξεις;;; Όχι βέβαια, αυτά είναι για τους άλλους, έτσι;;;

Βλέπω πολλούς στα διάφορα μέσα είναι ως ένα βαθμό θαρραλέοι. Να μιλούν και να γράφουν άρθρα για εκτροπή, για τις "αγορές" (χα χα), για τον "καπιταλισμό" (χα χα), για τους μασόνους, για τις τράπεζες, για τους Ροθτσιλντ, για τους σιωνιστές που ελέγχουν το χρήμα για τους Γερμανούς, για την Ευρώπη κλπ. κλπ.
Βεβαίως, όλοι αυτοί και όλα αυτά φταίνε, σε κάποιον βαθμό όλοι.

Αλλά όλοι αυτοί οι θαρραλέοι που αναφέρονται σε αυτά, φοβούνται, ΝΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να πουν το αυτονόητο...
Ότι δηλαδή εμείς φταίμε. Όχι γιατί ψηφίσατε ψεύτες.
Όχι γιατί δεν βγήκατε στην πλατεία, χα χα τι αστείο και αυτό!
Φταίμε λοιπόν, γιατί πολύ απλά δεν κάναμε οργανωμένη έφοδο στην Βουλή.
Να πέσει το καθεστώς, χωρίς φόνους, αλλά με τον να ΚΑΕΙ η Βουλή.
Μπροστά σε όλους, μπροστά σε ΟΛΟΝ τον Κόσμο.

Βλέπω στα ιστολόγια αναφορές στους μεγάλους Κολοκοτρώνη, Καραΐσκάκη και άλλους (Ας μην ξεχνάμε τον ύμνο της πλατείας).
Όμως, αυτό που φοβούνται να πουν και οι πιο θαρραλέοι, είναι το ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ θα μας έλεγαν να κάνουμε
τώρα. Η αλήθεια είναι ότι ΟΛΟΙ μας ξέρουμε πολύ καλά τι θα μας έλεγαν....
Και δεν είναι απλά τα λόγια του τραγουδιού: "Όταν γυρίσεις, θα σε...", όχι, δεν είναι τόσο απλό...
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Αυτό το απλό, το αυτονόητο, δεν θέλει να το αναφέρει ΚΑΝΕΝΑΣbαπό εμάς που θεωρούμαστε επαναστάτες, πατριώτες και δεν ξέρω τι άλλο.
Είναι το μόνο για το οποίο δεν μιλάει κανείς, ΚΑΝΕΙΣ, ούτε στο Κόντρα, ούτε ο Καζάκης, ο Χατζάρας, ούτε ο Χίος, ο Καμένος, ούτε στα
blogs, ούτε αυτοί που γράφουν σε πολυτονικό, ούτε οι Χριστιανοί, ούτε οι αρχαιοελληνιστές, ούτε οι άθεοι,
ούτε οι αριστεροί , ούτε οι αναρχικοί, ούτε οι δεξιοί, ούτε η Χρυσή Αυγή ούτε κανένας άλλος, πουθενά.
Ούτε απεργίες, ούτε πορείες, ούτε απλή ανυπακοή, ούτε το "δεν πληρώνω", ούτε ΤΙΠΟΤΑ άλλο δεν θα ρίξει
την ΧΟΥΝΤΑ που έχουμε τώρα...

Θέλω να ξέρω,

Υπάρχει ακόμα ένας πατριώτης, που νομίζει ότι με διαδηλώσεις πέφτει η ΧΟΥΝΤΑΡΑ;

Εκτός...

Εκτός και αν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και εμείς κάνουμε και λίγη στρατηγική δικιά μας.

Γιατί να είμαστε μπροστά στην "Βουλή των Ελλήνων" στις 5 το απόγευμα;
Αυτό που χρειάζεται είναι ένα πραγματικό σχέδιο μάχης, ναι το ξέρω είναι τρομακτικό αλλά ήρθε η ώρα.

Όποιος πραγματικά θέλει να καεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το Μπ*****, πρέπει να οργανωθεί για μάχη, και να περιμένει να χυθεί αίμα ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.
Αυτούς να τους αναλάβει ειδικό δικαστήριο, όταν έρθει η ώρα.

Αντιπερισπασμός, πολλαπλές, ενωμένες ομάδες, σχέδια αντεπίθεσης, εφόδοι και επαναλαβανώμενες επιθέσεις μέχρι να μπούμε μέσα... ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ πέσει το καθεστώς. Η μόνη άλλη διέξοδος είναι ένα θαύμα... Αλλά ο Θεός βοηθάει πιο πολύ τους ανθρώπους που έχουν ήθος και αγάπη προς την πατρίδα. Και όπως είπα αμφιβάλω αν είναι κανένας από εμάς πραγματικός πατριώτης... Στην πράξη, όχι με φωνές και αντιδράσεις κοπαδιού...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΟΠΑΔΙ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 10000 Στρατιωτών. Και δεν μιλώ για τον κανονικό στρατό, και χουντικά πραξικοπήματα...
Μιλάω για ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ που επιτέλους κατάλαβαν ότι η ευθύνη είναι στα χέρια τους.

Το ξέρω ότι αποφεύγετε να το σκεφθείτε. Το ξέρω ότι ΦΟΒΑΣΤΕ. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Το άρθρο 120 μας δίνει την δυνατότητα για χρήση ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΣΟΥ (οι Ελληνες ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να αντιστέκονται με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ).
Ακούτε ΩΡΕ;;; Λέει ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, δεν λέει "διαδηλώσεις"...
ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ που να πάρει και να σηκώσει!!!
Δεν το καταλάβατε, να σας το κάνω λιανά;;; Εννοεί και ΟΠΛΑ ωρέ κοιμησμένοι που να ΠΑΡΕΙ!!!

Και αυτήν την αλήθεια, ΟΛΟΙ μας αποφεύγουμε σαν να ήταν η λέπρα.

Άιντε, ΦΛΕΒΑΡΙΣΕ παιδιά! ΩΣ πότε;

Ανώνυμος είπε...

"Ο,τι λαχει.. εμεις οι βλαχοι" είσαστε.. αλλα δε φταιτε εσεις .. η "δημοκρατία" μας έφαγε, λέει ο καθέ ένας την αποψη του και μετά αρχίζει και βρίζει και εξαγριώνεται... για μια.. άποψη.. όλοι δίκιο έχετε και όλοι άδικο, τώρα ή θα σκοτωθείτε μεταξυ σας ή θα ενωθείτε.. και εγω μαζί δε βγάζω την ουρά μου απέξω.. ετσι;.

Νταλαρα καλός τραγουδιστης... ώς εκει όμως.

Ανώνυμος είπε...

O Γιώργος Νταλάρας είναι ένας μεγάλος τραγουδιστής. Τα γεγονότα δείχνουν τη δική μας μικρότητα. Εξάλλου δεν είναι ο πρώτος που λοιδορείται και στέλνεται εις το πυρ το εξώτερον. Αναρωτιέμαι, δεν έχει δικαίωμα άποψης διαφορετικής από τη δική μου καθώς και αυτοπροσδιορισμού; Αν του το απαγορεύσω σε τι διαφέρω από τους φασίστες; Τελικά είμαστε κακιάς ποιότητας λαός. Εγωπαθής, μαλάκας και άξιος της μοίρας του. Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι.
Καλοπερασάκηδες και ωχαδερφιστές μηδέ του γράφοντος εξαιρουμένου.

Ανώνυμος είπε...

4:29 συμφωνω απολυτα μαζυ σου. Ο ελληνας εχει γινει μαλθακος, καλοπερασακιας, καναπεδακιας και ασε τον αλλο να βγαλει το φιδι απο την τρυπα. Παρακολουθουσα τις ψευτοδιαδηλωσεις-εκδηλωσεις με τα εκτροπα της πλακας. Δυστυχως ο αληθινος αγωνιστης δεν θα κωλοσει και ας ερχονται δεκα μπατσοι επανω του. Δηλαδη οταν 10000 διαδηλωτες απο την μια και 500 μπατσοι απο την αλλη ερωτω, ποσες μυτες και κεφαλια θα προλαβουν να ανοιξουν προτου χασουν και κρανη και ασπιδες και γκλομπ και τα παντελονια τους.
Αλλα αν δεν ματωσεις δεν θα δεις ποτε αποτελεσμα, ποσο μαλλον ελευθερια.
Χουντα τραπεζικη σε 10 εκατομυρια με την προστασια 100 μπατσων θα εχεις ελληνα αν δεν παρεις την αποφαση να ματωσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΥΚΑΣ ΝΤΑΡΑΛΑΣ-ΠΩΣ ΗΜΟΥΝΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ, ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΩ

http://www.youtube.com/watch?v=kt_FmwP0vyw


Ο Στέλιος Καζαντζίδης ομιλεί δια τον Γιώργο Νταράλα

http://www.youtube.com/watch?v=HXbMC8dabq8

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΗΤΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ - ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΔΙΣΚΟΓΡΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ- ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΔΟΞΑ Κ ΛΕΦΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Είστε μαλάκες και μουνοκινιτοι όλοι που ασχολείστε με τον ΠΑΠΑΡΑ και καρά αχώνευτο ΝΤΑΛΑΡΑ που έκανε μόδα το τραγούδι από την μύτη
.

Το σύστημα τον ανέβασε αυτόν και τον κύκλο του και εμάς το ίδιο σύστημα μας γάμησε τελείως.

Άντε λουγριτσες που ζείτε στον κόσμο της απραξίας. Αν αυτά ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ πριν 50 χρόνια θα γινόταν επανάσταση. Τώρα σκύψτε τον κολαρακο σας να σας τον γαμήσουν και επαναστατήστε μέσω των blog.

Φτάνει πια... όχι άλλο κάρβουνο....

Ανώνυμος είπε...

Τι εθνικότητας είναι η Αννούλα;
Ε;;;;


Δένει η κομπόστα..........

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο 5:29 ....

Απλα εχεις μπερδευτει.... σε καποιους τους αρεσει να τους γαμουν το κολαρακι ιδιετερα σε φαν του τραγουδιαρη αυτου :) :) :) :) :)

Ανώνυμος είπε...

Oι Εβραίοι φάγανε Καζαντζίδη και Τζάκσον.

Τι κοινό έχουν ο Σ.Καζαντζίδης με τον Μ.Jackson ?

http://www.youtube.com/watch?v=V1VC4ErjR5s

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο τωρα μαλακες αντισταθικατε πολυ!! Του δωσατε και καταλαβε! Συγχαρητηρια!! Ο Νταλαρας φταιει και η γυναικα του για τη κατασταση που εφτασε η Ελλαδα μας! Οταν ριξατε ομως τη ψηφο σας δεν σας ενοιαζε τιποτα! Το μονο που σας ενοιαζε ηταν να μην ξεβολευτειτε απο το καναπε σας και το τεμπελχανικι! Ακουσατε "Λεφτα υπαρχουν" και τρεξατε σαν τις κοτες που τους ριχνουν καλαμποκι για να φανε! Τωρα ομως που η απληστια και η ψευτοεξυπναδα του δηθεν ΓΑΜΑΤΟΥ Ελληνα που επικρατουσε τοσα χρονια σας ηρθε μπουμερανγκ δεν σας αρεσει! Πατε και πετατε γιαουρτια στο Νταλαρα νομιζοντας οτι ειστε αγωνιστες αλλα ειστε του κωλου, πισω απο εναν υπολογιστη καθεστε και κανετε σχολια τυπου: του αξιζε, και λιγα του εκαναν, να κοιτουσε τα τραγουδια του κ.λ.π. Σε αυτη τη χωρα σκατοηλιθιοι και μπετοβλακες ο καθενας εχει τη γνωμη του και την αποψη του και ειναι δικαιωμα του να την εχει! Δεν εχουμε χουντα! Το καταλαβατε? Να μην πηγαινατε στην τελικη! Δεν σας πηρε με το ζορι να παρευρεθειτε! Απολιτιστοι νεαντερταλ! Το οτι ψηφιζατε σαν τους μαλακες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τοσα χρονια δεν σας πειραζει αλλα φταιει ο Νταλαρας και η γυναικα του! ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΡΕ! Το οτι η χωρα ειναι ενα μπουρδελο, χωρις υποδομες, χωρις τιποτα, δεν σας φταιει ο Νταλαρας και η γυναικα του! ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ! Καλο θα ηταν λοιπον ,εσεις που γιουχαρατε και γιαουρτονατε, αν εχετε αρχιδια να αναλογιστειτε και να κρινετε την ευθυνη των πραξεων σας για το που οδηγησαν την Ελλαδα και τι μελλον της παρεδωσαν και οι νεοι να παραδειγματιστουν απο τα λαθη που εκαναν οι προηγουμενες γενιες! Αντε βληματα! Ουτε που ξερετε ποιο ειναι το προβλημα ρε θελετε και εξεγερση... Βοδια ε βοδια!

Ανώνυμος είπε...

5:57 μ.μ.
Ενώ εσύ αντιβλήμα και αντιβόδι ξέρεις το πρόβλημα, βρε αντε και γαμήσου πανίβλακα που κάνεις και τον έξυπνο, και αν θέλεις να ξέρεις ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΝΔ εψήφισα βλάκα έ βλάκα, και ούτε είπε πως φταίει ο Νταλάρας που έφτασε εδώ η Ελλάδα, αλλά τόσο βλάκας είσαι αυτό κατάλαβες.

Λοιπόν σάλτα και γαμήσου και βούλωστο μαλακιασμένο μη σου σούρω και άλλα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τον Τζίμη Πανούση, για τον οποίο φήμες λένε πως εθεάθη να καυχάζει σατανικά μπροστά στον υπολογιστή του βλέποντας το βίντεο της ντροπής τουλάχιστον 70.000 φορές, γιατί το σατανικό του σχέδιο περιλαμβάνει να το ανεβάσει στις προτιμήσεις του κοινού του Youtube για να κάνει ρόμπα τον στοϊκό Μεγάλο Καλλιτέχνη, την στιγμή που υποφέρει για την Τέχνη.

Ως γνωστόν, καθώς ο Μεγάλος Καλλιτέχνης δεν έχει καθόλου αντιπάθειες και μόνο Like, τις υπόλοιπες 220 εμφανίσεις τις είδαν οι λίγοι κακοήθεις πολιτικοί αντίπαλοι της κας Ακατονόμαστου, οι οποίοι θέλησαν να σπιλώσουν το καλό όνομα της μεγάλης πατριώτισσας πολιτικού και συζύγου του Ακατονόμαστου Καλλιτέχνη με κεφαλαίο Κ. Η μεγάλη πολιτικός πονάει για τον ελληνικό λαό και δεν μπορεί να αντικρίζει να πάνε χαμένα τόσα γιαούρτια, που μαζί με λίγο παντεσπάνι θα έτρεφαν το λιγότερο 200 ελληνικές οικογένειες για τουλάχιστον δύο μήνες! Τόσο γιαούρτι χαμένο είναι έγκλημα!

Η θλίψη της κας Ακατονόμαστου είναι απερίγραπτη για αυτές τις εξελίξεις, αλλά και για το γεγονός πως οι Έλληνες δεν αποδέχονται πως η απώλεια εθνικής κυριαρχίας είναι μονόδρομος και πως απλά δεν υπάρχει εναλλακτική πέρα από το να υπηρετήσουμε πιστά τους Ευρωπαίους υπερανθρώπους φίλους μας.

Τουλάχιστον το μαρτυρικό φουτεράκι του Μεγάλου Ακατονόμαστου Καλλιτέχνη αναγκαστικά θα αποσταλεί σε κατάστημα μεγάλης γαλλικής αλυσίδας καθαριστηρίων στην Κηφισιά, για να αφαιρεθεί το φτηνιάρικο και κατώτερης ποιότητας ελληνικό γιαούρτι. Ως γνωστόν οι ανώτεροι ξένοι στεγνοκαθαριστές διαφέρουν από τους τεμπέληδες, κλέφτες και λαμόγια Έλληνες συναδέλφους τους και η δουλειά που τους ανοίγεται με τα διαρκή γιαουρτόματα θα οδηγήσει σε περισσότερες επενδύσεις από μέρους της υπέροχης αυτής εταιρίας που μας αγαπάει και που θα προσφέρει μερική απασχόλιση σε χιλιάδες άνεργους Έλληνες, για να αγοράζουν γερμανικά και γαλλικά προϊόντα και να οδηγηθούμε ξανά στην πολυπόθητη Ανάπτυξη!

Πηγές μέσα στο Αμερικάνικο Πεντάγωνο λένε πως ο Τζίμης Πανούσης είναι μέλος των Akatonomastous, της ομάδας των χάκερ-τραγουδιστών που επιχειρούν να σπιλώσουν την μουσική βιομηχανία της χώρας μας και να καταστρέψουν όσα καλά έχει καταφέρει η κυβέρνηση του ένδοξου Λουκά Παπαδήμου για τον τόπο αυτό, εκθέτοντας μας στα μάτια των ανώτερων Ευρωπαίων εταίρων μας που νοιάζονται για μας!

Μάλιστα φήμες λένε πως η σελίδα του Μεγάλου Καλλιτέχνη υπέστη παράλληλα χακάρισμα για 2,5 ώρες με το παρακάτω κείμενο να εμφανίζεται σε μαύρη οθόνη: "We are Akatonomastous! We hide and we observe. We throw yogurts and tomatos! Expect us with a pilini tsanaka on our hands!" Η ΕΛΑΣ προέβη σε συλλήψεις δύο καλογριών και τριών μαθητών του δημοτικού, που είναι ύποπτοι για την κυβερνοεπίθεση.

Εμείς, η Ένωση Πατριωτικών Οπαδών του Μνημονίου καταδικάζουμε τα παραπάνω και πως θα μαζευτούμε όλοι μαζί και οι 3, και προειδοποιούμε πως θα γίνει μακελιό με όποιον τολμήσει να πετάξει ξανά καρέκλα στον Μέγιστο Δημιουργό Καλλιτέχνη! Όλα κι όλα! Αν μην τι άλλο, να σεβόμαστε την ιστορία του λαϊκού τραγουδιού! Μα, καρέκλα;;;

Υπογραφή: Ε.Π.Ο.ΜΝΗΜΟΝ.
Ακολουθούν 3 δυσανάγνωστες υπογραφές

Ανώνυμος είπε...

Γράφει:

"Επιλέγω να βρεθώ κοντά στον κόσμο. Με ανοιχτές πόρτες για όσους αγαπούν, αλλά κι όσους πικραίνονται. Σε κάθε περίπτωση με πράξεις, χωρίς να κρύβομαι πίσω από δάφνες του χτες. Με ξεκάθαρη θέση που βασίζεται στα 42 χρόνια αυτόνομης πορείας.

Άλλωστε την κριτική την αποζητώ, μια κι από τον κόσμο έρχομαι και σε αυτόν αναφέρομαι. Το δικαίωμα στη διαμαρτυρία, ακόμα και των μειοψηφιών είναι κατοχυρωμένο. Όχι μόνο δεν έχω πρόβλημα, αλλά το στηρίζω. Η δημοκρατία τους αφορά όλους. Την πλειοψηφία και τη μειοψηφία. Η κάθε άποψη είναι απόλυτα σεβαστή.

Όμως, η πρακτική της βίας δεν έχει σχέση ούτε με τον πολιτισμό, ούτε με τη δημοκρατία. Αντίθετα, η τεκμηρίωση, σε όσους θέλουν να κατακρίνουν την όποια πρωτοβουλία είναι απαραίτητη. Είναι οξυγόνο για την αμφισβήτηση, που για κάθε νέο και δυναμικό άνθρωπο, για κάθε κοινωνία αποτελεί όρο ζωής. Με την προϋπόθεση, όμως, ότι απευθύνεται στα σωστά πρόσωπα. Είμαι φανατικά υπέρ του «όλα στο φώς».

Θα συνεχίσω το ταξίδι στις γειτονιές, μια και ο καλλιτέχνης αναπνέει όντας όρθιος δίπλα στον πολίτη, δίπλα στον καθένα, με την ακαταμάχητη δύναμη της μουσικής και της ποίησης, κι όχι κρυμμένος.

Τη δική μου πρωτοβουλία, των συναδέλφων μου, των μουσικών, εκείνων που τη στήριξαν, την αγκάλιασε συντριπτικά ο κόσμος. Μπορεί η καλή είδηση να μην αποτελεί γεγονός, αλλά ευτυχώς είναι... Αρκεί λοιπόν να φωτίσουμε και το αίσθημα των ανθρώπων που γεμίζουν αυτές τις συναυλίες".
ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ....ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ

Ανώνυμος είπε...

6:20 μ.μ.

Ωραίος

Αχαχαχαχαχαχαχαχα.

Προσχορώ και εγώ άμεσα στην ένωση και προσυπογράφω την παραπάνω ανακοίνωση (ελπίζω να δέχεστε νέα μέλη και το αίτημά μου να γίνει δεκτό).

Ανώνυμος είπε...

τα λεγε η στελαρα για τους νταλαροειδες του προδοτες!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΡΥΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ.ΟΛΟΙ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΜΙΑ ΡΕΜΟΥΛΑ ,ΑΛΛΟΤΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ,ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΜΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΔΩΡΟΔΩΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ή ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ-Ο ΠΑΠΠΟΥΣ-Ο ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΣ(ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΕ ΜΕ ΤΗ ΡΙΨΗ ΕΝΟΣ ΛΙΘΟΥ ΚΑΙ ΔΡΩΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΒΟΣΚΟΥ)ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ!ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΡΗΣΤΕ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΚΟΙΤΑΩ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΑΝΟΥΣΗ ΜΕ 140 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΩΣΕΤΕ!ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΦΑΡΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ!!!!ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

Ο καιρός έφτασε! Όλοι οι προδότες παρακαλούνται να περιμένουν στην ουρά!Για όλους υπάρχει το μερίδιο που τους αναλογεί!!!Ο λαός είναι εδώ και δεν ξεχνά!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φασισταριά όπου νάναι έρχεται η ώρα σας !

RENOS είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ!!!!!!!ΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!! ΓΕΛΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!ΜΕΣΩ Google Earth ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ BLOG...ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΙΚΑ ΦΤΩΧΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΦΤΩΧΟΣ ΠΑΡΑ ΒΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ...ΒΡΩΜΟΖΩΑ....

Ανώνυμος είπε...

πισα και πουπουλα σε ολους τουε δοσιλογους ,,,η γυναικα του υπουργος του μπατσοκ ,,,ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ,,,ολοι μαζι γιαουρτια σε οσους υποστηριζουν τα μνημονια ταφους της ζωης μας

Ανώνυμος είπε...

αφού λύσαμε όλα τα προβλήματα και δείραμε και όλους τους υπέυθυνους για την σημερινή καταντια ειπαμε να ξεσπασουμε και στον νταλαρα.δωρεαν φυσικα αφου αν ειχε εισητηριο ουτε θα πατουσαμε.ειδικα ο τυπος με το κρανος τραγικος.μετα απο κανα μισαωρο θα πηγε και σε καμια συναντηση γαυροβαζελων να ξεσπασει και εκει

Ανώνυμος είπε...

Γιαούρτια και να είναι και λειγμένα

Ανώνυμος είπε...

afta pou prepi na sas pirazoun den sas pirazoun... mono ton Ntalara kserete na lete anthelina , ton Manoli ton Glezo giati ton krivete ?o Glezos proskinage ton sfagea tou Borioipirotikou Ellinismou ton Enber Xotza ke esis proxthes ton iperaspizosastan. Mpravo sas !!! THAVMASTETON http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xB1jHhU2OZQ

Ανώνυμος είπε...

Δεν είδαν ακόμα ΤΙΠΟΤΑ:::: Αλλά φαντάζεστε να κάνουν συναυλίες Μούσχουρη-- Νταλάρας για τους ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Αντί για γιαούρτια θα πέφτουν χειροβομβίδες.. Αλλά δεν σταματάω εδώ αλλά μερικοί οι ΚΩΛΟ δήμαρχοι αυτά τα ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ τρωκτικά νομίζουν ότι θα γλυτώσουν..

Μπούτζουκας Θ.Τ

Ανώνυμος είπε...

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα.Ο κοσμος εχει δικιο που αντιδρα ετσι γιατι στα ξαφνικα γεμισαμε προδωτες.Καθε μερα ολο και για καποιον καινουργιο μαθαινεις.Αρα λοιπον η υπομονη τελειωσε.Τωρα κανουν κουμαντο η οργη και ο θυμος.Αρα μην τα βαζεται μαζι μας αλλα με αυτους που προκαλουν...και που λενε οτι το Αιγαιο ανηκει στα ψαρια κλπ.Αρα λοιπον αυτη ειναι μια υγιης αντιδραση του κοσμου οταν βλεπουν καποιον που δεν τον ενδιαφερει η Πατριδα και το μελλον της.Μιλαει εναντιον της ΠΑΤΡΙΔΑΣ το καταλαβαινεται.Δεν τον ενοχλει καν αν χαθει η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ γιατι ετσι τον συμβουλεψαν να λεει.Ε ναι λοιπον για ολα αυτα θα τον ξανακραξουμε.Ιδεολογοι της συμφορας .Ηρθε η ωρα να αρχιζουμε σιγα σιγα να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους....

Ανώνυμος είπε...

http://www.thersitis.gr/templates/siteground-j15-43/images/ntalaras_zenetos.pdf

den proketai na kapelwsete tipota twra kai pote..oi kinhsh egine apo syntrofous anarxikous kai aristeristes..oriste kai h apodeiksh..kapelwmata allou..stis trypes sas

Ανώνυμος είπε...

Αν ειστε μαγκες να επιτεθειτε τους πολιτικους, οχι τους τραγουδιστες...

Ανώνυμος είπε...

9:45 συγνωμη αλλά κ ο Νταλάρας κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με τους πολιτικούς - απλώς με άλλο περιτύλιγμα.

Ανώνυμος είπε...

καπελομα κανεις εσυ 9:42 ειμασταν κι αλλοι εκει ακοματιστοι και πατριωτες την επομενη φορα θα σκασουμε οχι μονο με πανο αλλα και ελληνικες σημαιες.το καπελομα που κανεις δειχνει τις ταχτικες απο κοματοσκυλα!!! ολοι ενωμενοι ρεεεε!!!!

silvermagician είπε...

Καλά να πάθουν όσοι εκμεταλλεύονται τον πόνο του κοσμάκη που δεν έχει να πληρώσει τα βασικά για να ζήσει!
Ντροπή και αίσχος στην καμπάνια που διοργάνωσαν για να μοιράσουν φαγητό στους φτωχούς !
Θα έπρεπε το ίδιο το κράτος να επιβάλει στους μεγαλέμπορες να διαθέσουν κάποια βασικά πράγματα όπως:
MISKO = 1 Τόνο μακαρόνια κάθε εβδομάδα σε διαφορετικό Δήμο.
ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ: NOYNOY – OΛΥΜΠΟΣ – NESTLE – ΦΑΓΕ – ΑΓΝΟ – VIVARTIA – ΔΩΔΩΝΗ – ΚΟΛΙΟΣ – ΕΒΓΑ – ΚΡΙ ΚΡΙ – ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ = δωρεάν 500 lt γάλα κάθε κάθε εβδομάδα σε διαφορετικό Δήμο.
Και πολλά ακόμα ….άλλα προτιμούν το αντιθετο:Μαζι με τις αγορές σας σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω super marker……πάρτε και 1 πακέτο μακαρόνια-ρύζι κτλ, για τους απόρους του δήμου μας…….. ποιος θα τα κονομήσει ;
NΤΡΟΠΗ…

Ανώνυμος είπε...

Του τρόλλινγκ το κάγκελο εδώ μέσα...

Ανώνυμος είπε...

kaneis patriwths aderfe..ase ta psemata..olo o kosmos efyge me ayto to keimeno sto xeri xthes..ektos apo tous ligous yperaspistes tou ntalara..kai to sinthima 'kammia eirhnh me ta afentika,fwtia se kolwnaki kai se khfissia' htan kai ayto patriwtiko diko sas gia ayth thn politikh kinhsh?h mhpws den yphrxe kan?mallon den hsoun ilion xthes aspndylo..pseytes sas perimenoume pantou..kai me tous filous sas tous mpatsous..KAI KANENA KAPELWMA..apla apanthsa sthn propaganda sas me to mono keimeno pou moirasthke xthes..to diko sas patriwtiko keimeno pou einai alitheia?kai epishs den eipa mono ANARXIKOI eipa kai syntrofoi..kapelwma psakse edw kai sto kke..adios..sto epanidein

Ανώνυμος είπε...

Νταλάρα χαιρετίσματα απο τον Πανταγιά... παιδιά την θυμάστε την υπόθεση γιατί την αφήσατε να ξεχαστεί,ψάχτε την έχει λαυράκι ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ..ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....ΠΑΛΙ ΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΣΤΕ...ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

σε ενοχλει το πατριωτης ; ημασταν εκει και θα ειμαστε παλι ,ειμαστε πλειψηφια και αγαπμε τη χωρα μας !!!

Ανώνυμος είπε...

Εθνικός ξεσηκωμός να γινόταν τόσα μηνύματα δεν θα γράφατε ! Τι σας πότιζαν τόσα χρόνια και ασχολείστε με έναν τραγουδιάρη την στιγμή που η χώρα καταρρέει ;
Δεν καταλαβαίνετε πως αυτές είναι στημένες φάσεις για να σας αποπροσανατολίσουν από τα σοβαρά προβλήματα ;
Όλος ο κόσμος μιλάει για τα γιαούρτια του Νταλάρα ! Ούτε η πιο ακριβοπληρωμένη διαφήμιση δεν έχει τέτοια μιντιακά αποτελέσματα !

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους!!!!!τι άλλο θα γραφτεί εδώ μέσα???
Καταρχήν σεβασμός στον μεγαλύτερο ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ(για να μην πουμε παγκοσμια).Απλα θα πω το εξης: οτι ο Νταλάρας ειναι τοσο καταρτισμένος μουσικά και τόσο γνώστης των πραγμάτων που δικαιούται να κάνει ότι θέλει.Για μένα ότι έχει κάνει είναι σωστό.Ντροπή σε όλους αυτούς τους \'\'κυρίους\'\' που μόνο τολμάνε να πουν κάτι αρνητικό για τον Νταλάρα.Σεβασμός!!!!!!!!!!!
Εκανε το ΖΗΤΩ επανεκτελεση???ωραια ... όποιος θέλει ας
μην το ακουσει.δεν εχει όμως κανενας δικαιωμα ουτε να σκέφτεται να πει αρνητικό σχόλιο για τον Νταλάρα,γιατι ειναι ενας άνθρωπος που εχει κάνει ΑΠΕΙΡΑ-ΑΠΕΙΡΑ πραγματα,πραγματα,που όλοι μαζι οιτραγουδιστές και οι συνθέτες θα τα κάνουν σε 500 χρόνια.εχει παρει βραβειο ΚΕΝΝΕΝΤΥ!!!!!!!!!ΣΕΒΑΣΜΟς!!!!!!!
ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!!!!!!!
ΓΕΜΑΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩς!!!!!!!!!!!!
ΣΥΝΑΥΛΙΕς ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ!!!!!!!!!!

Προσωπικά ντρεπομαι για ανθρωπους οπως τον γιο του ΑΚΗ ΠΑΝΟΥ(ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ) γιατι δεν σεβονται την ιστορία του Νταλαρα.Αν δεν ηταν ο Νταλαρας ποιος άλλος θα μπορουσε να τραγουδησει το \'\'θελω να τα πω\'\' με αυτον τον θεικο τρόπο???

όμως ο Νταλάρας ειναι δεκα βηματα πιο μπροστα γιατι τραγουδαει και το θελω να τα πω και το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΜΠΛΟΥΖ δυο δια φορετικα ειδη τραγουδιων με τελειο τροπο και τα δυο.Γιατι πρεπει να τον βριζουμε????ποιος αλλος το κάνει αυτό??????


Ζητηστε όλοι συγνωμη απο τον ΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΑΡΑ ΤΟΥ ,ΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ,ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ,

αυτα τα λιγα για ναμην πω κι αλλα πιο ασχημα

Ανώνυμος είπε...

Αν επρόκειτο όπως τα λες φίλε περί διαφήμισης θα στεκόντουσαν όλα τα ρεμάλια στη ουρά να τα γιαουρτούσουμε, κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει αλλά ακριβώς το αντίθετο. Αυτή ήταν η απόλυτη ξεφτίλα του Νταλάρα.
Οσο για τον αποπροσανατολισμό που λες μην φοβάσαι, έχουν γνώση πλέον οι φύλακες.

Ανώνυμος είπε...

Εγω συνενοχος στο εγκλημα δεν γινομαι ουτε για μια θεσουλα ουτε για ρουσφετια. Γιατι να ειμαι συνενοχος οταν αυτοι ξεπουλανε οσο-οσο την χωρα στους κλεπτοκρατες? Αν ηθελαν μπορουσαν να την χαρισουν στους Ελληνες. Κι ας δουλευαν μετα οι Ελληνες να τους πληρωσουν. Και δουλοι με 280 €, και χωρις πατριδα, και αποθηκη μεταναστων, και χωρις δημοκρατια, σαν πολυ δεν παει?

Ανώνυμος είπε...

3:34 π.μ.

Φαίνεται πως ζεις στην κοσμάρα σου φιλαράκο. Από όλες αυτές τις αναρτήσεις αυτό κατάλαβες ότι τα ρίχνουμε στον τραγουδιστή (Νταλάρα) και όχι καθ΄εαυτού στον Νταλάρα, για αυτά που είπε. Βγες έξω και δες στην γωνία να δεις αν έρχομαι και μετά ξαναμιλάς.

Ανώνυμος είπε...

3:34
Εγώ λέω να χαλαρώσεις λίγο κ να πάψεις να βλέπεις τηλεόραση- οι απόψεις είναι copy paste απο περιοδικά και δημοσιογράφους- βγάλε ΜΜΕ απ'τη ζωή σου

Μποργκιρ είπε...

Τα τσάμπα λεφτά κοπηκαν για φραπέ και φρεντος και τώρα το παίζουν επαναστάτες και σωτήρες της Ελλάδας.βρήκατε τους έλληνες κάτω και τους χτυπάτε από παντού, για σας τα λέω κρανοφοροι, εμπρηστές ,τραμπουκοι του πάμε.
στο διάλο κοπριτες

Ανώνυμος είπε...

Ιστοχώρος:
http://www.kammenos.gr
Email:
yfypourgos@windowslive.com
Διεύθυνση:
Γραφείο: Λ. Συγγρού 196 & Χαροκόπου 2, Καλλιθέα, 17671, τηλ.: 210-3615431, Φαξ 210-3615634.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΟς Ο ΒΛΑΚΣ ΔΗΜΑΡΧΟς ΤΟΥ ΙΛΙΟΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΩς ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ;ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ;ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΑΡΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ;ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ;ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΥΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙς ΤΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΣΟΙ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ 2 ΕΥΡΩ ΔΗΛ. ΑΝ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΠΙ 2 ΕΥΡΩ.ΤΙ ΜΑς ΚΑΝΕΙ;4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙς ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥς ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΠΕΙΝΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΑΛΩΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.

Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΕΙΠΕ: ΜΝΗΜΟΝΟ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗς ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΑΥΤΟ, ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ.

ΑΡΑ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Απτόητος και γελοίος ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ο κ. Νταλαρας.......ΑΞΙΟΣ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Αλλά δεν θα του περάσει!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σκάστε επιτέλους...

Ηλίθια φάρα, άχρηστο blog .

Μην δω κανέναν σε τραπέζι στα μπουζούκια...

Υποκριτάρες του κερατά γαμημένοι Τουρκοι

Ανώνυμος είπε...

11:58 π.μ.

Εσύ πουλημένο τομάρι αν δεν σου αρέσει το μπλόγκ ουστ από εδώ "Να φύγεις να πας αλλού", γιατί θα σου κόψουμε τα κουλά σου.

Στοδιάλο από εδώ ρεμάλι του κερατά.

Γκεκε

ΑΡΣΙΝΟΗ (Ο.Ε.8666) είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΠΡΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ

ΩΣ ΗΓΕΤΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΙ 666 ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΡΑ Ή ΓΗ .
ΤΑ ΕΞΩΓΗ'Ι'ΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛ.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ . ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 7 ΑΥΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΙΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!
ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΓΗ΄Ι΄ΝΑ ΜΕΛΗ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΗΔΗ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!
ΗΔΗ Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ Ε ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 9666 ΩΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΡΟΛΛΟ.ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΞΩΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 27566 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ!
ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΗ ΤΙΣ ΠΡΟ'Υ'ΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 11 ΕΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΗΊ΄ΝΑ ΜΕΛΗ!
ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΘΑ ΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΦΙΞΗΣ!!!

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

ΑΡΣΙΝΟΗ
ΑΠΟ ΤΟΝ Α ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΓΩΟΥ

ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Λόγος γιαουρτώματος ?

Ανώνυμος είπε...

Δήλωσε προκλητικά στην τουρκική ” HURRIET” , χωρίς ντροπή ο ακατανόμαστος, αυτός ο γίγαντας της πολιτικής σκέψης, το φτωχαδάκι με τις τρεις βίλες(στο Ψυχικό, στην Αντίπαρο και στη Σύρο), ο “άντρας” της Άννας Ραγκούση, γνωστής βολευτίνας των Σοσιά-ληστών , μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και πρώην υφυπουργό του Πασοκιστάν, διαχειρίστριας παραγωγού του Λαμπρακιστάν και διοργανώτριας επιχορηγούμενων φιλανθρωπικών αφορολόγητων συναυλιών )…
"Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του"

Καλά που δεν δήλωσε ότι το ΑΙΓΑΙΟ ανήκει σε κάποια “ψάρια” που έχουν παραθαλάσσιες βίλες και εξοχικά κτήματα και οικήματα που τα χτυπούν τα κύματα.

Είναι κι αυτός ένας από τους επαγγελματίες αριστερούς με δεξιές τσέπες που λυμαίνονται την Ελλάδα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα , εκμεταλλευόμενος τα ανόητα και ακατανόητα αισθήματα λαϊκών φιλόμουσων οπαδών…

Άθλιος … .αντιρατσιστής … δραχμοφονιάς … φραγγοραγιάς … γραικύλος …πού συμμετέχει σε επιδοτούμενες συναυλίες η συνήθως φιλανθρωπικές… (αφιλοκερδώς για φορολογικούς σκοπούς βεβαίως ) … αφού αφαιρεθούν τα υπέρογκα έξοδα … των μονίμων συνεργατών του ( ιδίως των αφανών συνεταίρων του και κουμπάρων του )…

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΡΑΙΟ-ΝΤΑΛΑΡΟ , ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

κριμα που δεν ημουν εκει να πεταξω κατι κλουβια αυβα που εχει η μανα μου στο χωριο

Ανώνυμος είπε...

Ρε τα λαμογια δεν παθαινουν τιποτα......μονο ο απλος λαος πληρωνει και παθαινει..!!!
και μιλαει για Δημοκρατια..ποιος ??? ποτε??? σε ποια χωρα ?????
και οχι μονο γιαουρτια και καρεκλες......και οχι μονο σε αυτον...και σε αλλους πολλους που δειχνουν οτι θελουν και μας λενε οτι οι αλλοι τους ειπαν να μας πουν......

Ρεεεεεεεεεε ....φτανει η ωρα του ξεσηκωμου....δεν ξερουν τι σημαινει να εισαι Ελληνας....ξεχνανε ευκολα......αλλα δεν θυμουνται γιατι φοβουνται......
ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ?? ΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ? ΕΜΕΙς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΟΡΘΟΙ ΜΙΛΟΥΜΕ......οσοι ξερουν ποιος το ειπε...ξερουν και το αποτελεσμα!!!

Ανώνυμος είπε...

τοσες μερες σας διαβαζω και δε μηλαω.ρε δε ντρεπεσται τη φταιει ο νταλαρας τραγουδησταρας ειναι και με τα τραγουδια του ξεσηκωνει ολοκληρο το λαο.τι νομιζεται οτι επειδη ενα μικρο κοματι του λαου δεν συμφωνει πρεπει και να σταματαει και τις συναυλιες του .δεν ντεπεσται λεω εγω

Ανώνυμος είπε...

4:57 όταν όλος ο κόσμος θα είναι στους δρόμους και θα επαναστατεί εσύ ή θα είσαι στον καναπέ σου και θα μας βλέπεις στην tv ή θα την έχεις κάνει στο εξωτερικό. Άμα σε ξεσηκώνει ακόμη αυτό το υποκείμενο εμένα με ξεσηκώνει 10 φορές περισσότερο ο Στελλάρας.

giannafasili@windowslive.com είπε...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩς ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ-kΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΏΝΟΥΝ ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΔΕΝ ΗΚΕΡΕΣ Ή ΕΚΑΝΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΞΗ;
ΚΛΕΊΣΟΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΤ ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ,ΜΗ ΣΕ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.....

Γιάννα Φασιλή. Μελλος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ξεχνάτε ρε παιδιά που πήγε και τραγούδαγε μέσα στο ναό του Αγίου Παντελεήμονα? εμένα αυτό από το μυαλό δε βγαίνει, με άδεια και παρουσία του Αρχιεπισκόπου, βεβαίως βεβαίως..

Ανώνυμος είπε...

Μην πυροβολείτε ΑΓΝΟΥΣ τραγουδιστές!!!

Α νθέλληνας
Γ ιώργος
Ν ταλάρας
Ο παδός
Σ ιωνισμού

Το νταλάρας βγαίνει απο το ντάλαρο, τάλαρο δηλαδή.

Ο Θεός που σοδομίζει τον λαικό βάρδο έχει το όνομα ΧΡΗΜΑ.



Μετά την ΥΒΡΗ....
Έρχεται η ώρα της ΚΡΙΣΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

μΠΡΑΒΟ ΡΕ 3.57 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΕ ΝΤΑΛΑΡΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ? ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΕ ΣΥΝΑΒΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΡΘΕ ΕΝΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΖΩΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩΣΕ 2 ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΚΛΑΜΑ.ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΥΤΑ.ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ....... ΟΧΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΗΣ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΕΡΘΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ .ΘΑ ΠΑΘΗΣ ΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Το τι μπούρδες βγήκε και είπε μετά ο νταλάρας δεν λέγεται. Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 5000 ΕΥΡΩ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΛΕΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩς ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΑΙΣΧΟΣ. ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ. ΒΑΡΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ. ΑΡΕ ΤΖΙΜΑΚΟ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ. ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ.!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγω τόσο καιρό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος δεν χρησιμοποίησε ΣΦΕΝΤΟΝΑ!!! Με πέτρες.....

Ανώνυμος είπε...

http://www.ikariaki.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1484:2012-03-08-14-57-22&catid=1:latest-news&Itemid=50

Ανώνυμος είπε...

Κι ύστερα διερωτάστε ρε καλαμαράδες πώς καταντήσατε έτσι. Μια άχρηστη φάρα είσαστε κι αυτό που ζείτε σας αξίζει.
Εδώ το Κολοκοτρώνη το φυλακίσατε, το Νταλάρα θα σεβαστείτε???
Σα δε ντρέπεστε... ΑΙΣΧΟΣ
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ

Unknown είπε...

Ντροπή σας γύφτοι. Ο Νταλαρας είναι η Ελλάδα. Εσείς που του επιτέθηκατε είστε λιγότερο από αποβρασματα.

Unknown είπε...

Είστε χυδαιος κι άμυαλος

Unknown είπε...

Νατανε, που είναι πια το 21....το 2021 κι όντως το " Μνημόνιο " που λέγατε σας έσωσε. Ο Νταλαρας κι πολλοί άλλοι το ξέραν. Οι κακομαθημένοι Έλληνες που ξοδευατε αβέρτα κι πηγαίνατε σε διακοπές 8 βδομάδες το χρόνο και δανειστήκατε από όλους..... κάποια στιγμή θα έπρεπε να σφηξει η ζώνη.