Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

"ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ"!...


Πληρώνεται για να εξυβρίζει χυδαία κάθε μορφής αντίδραση. Πληρώνεται για να τα βάζει με πάσης φύσεως αγανακτισμένους. Αυτό όμως που έκανε σήμερα ξεπέρασε κάθε νοσηρή φαντασία. Αποκάλεσε "φασιστάκια" του αγανακτισμένους...

Ροδίτες που διαμαρτυρήθηκαν και πέταξαν αυγά σήμερα στους επισήμους. Επαγγελματίας στη δημοσιογραφική αλητεία. Κατ' εντολή του Αλαφούζου που μισεί οποιαδήποτε
πηγη

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.....ΚΑΝΕΝΑ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ! ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΓΕΙΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Αλλος σιχαμένος δημοσιοκάφρος...

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΕ, ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΕ......

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια εσεις που ειστε στην Αθηνα γιατι δεν πατε να τους βρειτε αυτους τους παπαγαλους να τους μπαγλαρωσετε?να μπαινουν σιγα σιγα τα πραγματα στη θεση τους!

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ-ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ-ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!

ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΘΕΥΡΟΙ! ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ;;; ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ; Ο Χ Ι! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ....

ΥΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ Η ΚΕΕΔ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ,ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΩΡΑ Κ ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΣΑΛΤΕ...ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ "ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ".ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ? ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ.ΜΑΘΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΑΜΕΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Φασιστακια ειναι αυτοι που εκτελουν εντολες γερμανων... της Μερκελ... του 4ου ράιχ... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????? Αυτοι που παιρνουν δανεια με 7% και πλουτιζουν τις τραπεζες, αυτοι που ψηφισαν μνημονια και συμβασεις και πουλανε ολον τον δημοσιο και ορυκτο πλουτο της χωρας μας και την εθνικη κυριαρχια μας... Αυτοι που βγαζουν εκατομμυρια κλεμενα ευρω σε τραπεζες του εξωτερικου... Αυτοι που χρεωσαν 400 δισεκατομυρια την χωρα... Αυτοι ειναι φασιστακια... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???

Ερχονται κρεμαλες για ολους σας... λιγες ειναι οι μερες σας...

Ανώνυμος είπε...

Λέγε εσύ Πορτοσάλτε, Πιπιρλίνγκο ή όπως ονομάζεσαι, λέγε...
Δε θα σε ονομάσω καραγκιοζάκο γιατί δεν τ'αξίζεις...
Ένας προσκυνημένος χατζηαβάτης είσαι με μηδενική αξιοπρέπεια...
Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις χαρακτήρα...εάν βέβαια το θέλεις...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΝΤΟΥ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ...ΡΕ ΕΕΕΕ ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ??ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

o ιδιος ξερει σε ποια κατηγορια τον κατατασσουμε εμεις που τον ακουμε?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΪΤΕΡ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΥΛΟ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΓΥΑΛΑΚΟΠΟΥΣΤΑ.ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ.ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
LOST-13

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που θα σας γράψω είναι προσωπική μου εμπειρία και με στοιχεία στην διάθεση κάθε ενός έντιμου δημοσιογράφου που θέλει να τα προβάλει και αν θέλει έχω όλα τα έγραφα... Έπαιρνα μια σύνταξη ΑΜΕΑ για τους εξής λόγους :

Έχω διαβητική νευροπάθεια ,τι είναι η διαβητική νευροπάθεια ότι τα κάτω άκρα μου είναι χάλια και έπεται και ακρωτηριασμός, είμαι σε εντατικοποιημενο σχήμα ισνουλινοθεραπειας με Novomix ,30 μονάδες πρωί, μεσημέρι , βράδυ... Η ΓΝΩΜΆΤΕΥΣΗ καταθενει στην προετροπη ,αν δεν πάρω ινσουλίνη σημαίνει ΘΑΝΑΤΟΣ , η ουσία ήταν δωρεάν , ώμος οι ταινίες τα βελονάκια, και οι σύριγγες στο 25% συμμετοχή..

Το 2002 έπαθα έμφραγμα και έκανα επέμβαση ανοιχτής καρδιάς By Pass στο Ιατρικό Αθηνών την επέμβαση την έκανε ο καρδιοχειρουργός Μάκος Γεώργιος.. Μου σύστησαν να διακοψω την εργασία μου , όμως εγώ συνέχισα να εργάζομαι ( βλακεία μου βεβαία ) το 2005 με πήγαν οι δικοί επειγόντως στην Αθήνα στο νοσοκομείο Υγεία σχεδόν μισοπεθαμένο όπως μου είπαν ,μπήκα χειρουργείο στης 8 το πρωί και με έβγαλαν στης 9+30 το βράδυ, την ζωή μου την χρωστώ στο καρδιοχειρουργό Στρατή Παττάκο η επανεγχειρηση By Pass μου πήραν ότι είχα καλό από κυκλοφοριακό σύστημα μου φλέβες-αρτηρίες , αντιμετώπισα και ένα αλεγρεικο σοκ όπως μου είπαν αλλά επανήλθα..
Όμως στα 47 μου χρόνια βγήκα οφ η ζωή μου έγινε εξετάσεις φάρμακα. Πήρα και την μεγάλη σύνταξη των 430 ευρώ ,έχοντας βάλει τα πρώτα μου ένσημα στα 12 μου χρόνια, η δραστηριότητες μου ήταν πάντα ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΤΟΜΈΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΗΜΌΣΙΟ...

Η τελευταία στεφανιογραφια έδειξε πρόβλημα στης 10 Οκτωβρίου του 2011 σοβαρή ανεπάρκεια , τα φάρμακα που παίρνω κάθε ημέρα ΕΙΝΑΙ lpidil 200 mg,kenone 20 mg,lscover 75 mg,ezetrol 10 mg,panexa,nexium 40 mg,και σε σοβαρή στηθανχη που με πιάνει ακόμα και όταν τρώω και 4-5 pensordil... Αυτά για να ζω!!! τώρα μόνο η μεταμόσχευση μάλλον θα υπάρχει. Σε 7 χρόνια λοιπών όλα γύρισαν ανάποδα αυτά μου στοίχισαν μαζί με την συντήρηση στο σπίτι μου, τα τρία παιδιά σπουδές κ.τ.λ , γιατροί κ.τ.λ 50.000.000 εκατομμύρια παλιές δραχμές η 150.000 ευρώ , όλους τους κόπους μιας ζωής. ...
Μου ζήτησαν λοιπών στην εξυγίανση των μαϊμού συντάξεων όλα τα παραπάνω, με έγραφα ,με εξετάσεις {ΟΧΙ παλιές, αλλά των τελευταίων τεσσάρων μηνών} σωστά είπα το κάνουν ,και άρχισα να μαζεύω ΟΛΑ τα παραπάνω έγραφα όπως ορίζει ο νέος νόμος τους ( ΑΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ) τα κατέθεσα λοιπόν στο ΕΟ.Π.Υ.Υ Ηρακλείου Κρήτης με αριθμό πρωτοκόλλου 302-2012-185 στις 20-1- 2012.. Στης 28 -2-2012 μου έκοψαν την σύνταξη που ούτως η άλλος θα έληγε ..

Όμως ακόμα δεν εδέησαν να έλθουν από την Αθήνα να με δουν οι της ΚΕ.Π.Α της δεύτερης επιτροπής ,μετά από ενοχλήσεις μου πότε θα με δούνε οι γιατροί από την Αθηνά, ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΎΝ ΩΣ ΕΞΕΙΣ ,ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ,ΙΣΩΣ ΑΠΡΊΛΙΟ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΜΑΙΟ!!!! και μου έδωσαν δυο τηλέφωνα της επιτροπής ΑΘΗΝΏΝ την ΚΕ.Π.Α 210-524408+210-5235213 αν το σηκώνετε εσείς το σηκώνουνε και αυτοί ..
Αλλά μου έστειλαν το χαράτσι!! , δεν έχω στο όνομα μου τίποτα , μόνο ένα σπίτι 90 τ.μ και μένω εγώ και τα παιδιά μου ...

Σας ερωτώ όλους, ΑΝ μου την δώσει και τους γαμήσω θα φταίω εγώ ; χρωστώ παντού ακόμα και συμμέτοχες στον φαρμακοποιό μου ..

Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ τι θα σας λένε αν την δω ότι είμαι ένας Ιάπωνας καμικάζι; και πάω και τους κάνω ένα ΜΠΑΜΜΜΜΜ και γίνομε Αρκάδι παίρνοντας και μερικούς σωματοφύλακες τους μαζί μου ( παράπλευρες απώλειες) πως θα με λένε ; φασίστα ; ακροδεξιό; ακροαριστερό; καθοδηγούμενο;

ΜΑΛΑΚΕΣ Σας έρχομαι όσο νουπο ,..

Με τιμή

Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης Γεργερης 4 .Τ.Κ 71304..

fnous fnous είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Odi35JBFXQQ&context=C33512b3ADOEgsToPDskIuLUMSzXtzLINoD5dLzhPx
fnous-ΕΑΜ β'-H MEGAλη παράσταση του Τρόμου.

Ανώνυμος είπε...

BRE TOMARIA TH FASISTAKIA KAI MALAKIES. EGO HME PASOK 20 XRONIA TORA KAI HMOYN MAZI TOYS EXTES ME TA TRIA MIKRA PEDIA MOY KALA POY PROLABAN NA FIGOYN ISA ISA GIATH KAI GO DEN XSERO TH THA EKANA AN DEN HTAN TA PEDIA MOY MROSTA.ALLA PLISIAZOYN H KALPES KAI TOTE THA DHTE PIOS EINE FASISTAS AS ERTHOYN STHN PORTA MOY KAI THA DOYN.

Λευτέρης-Ίκαρος Παλιγγίνης είπε...

Aυτοί που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντύπωση οτι οι Έλληνες είναι διαιρεμένοι σε μεν και δε άκρα, ή γενικώς σε κόμματα, είναι προβοκάτορες και θέλουν να συντηρήσουν το κομματικό σύστημα. Κάποιου κόμματος είναι. ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΙΟΛΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ :P

Ανώνυμος είπε...

Σκατοψαλτε διαλεξες στρατοπεδο. Ελικοπτερο εχεις?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ,ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΥΜΑΔΕΜΕΝΟΥΣ. [ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.]

Ανώνυμος είπε...

Μαζέψτε τον γιατί δεν το αντέχει το αντέχει το ΞΥΛΟ.

Doc_Corfu

Ανώνυμος είπε...

είναι αυτός που συντόνιζε την εκπομπή για το 1821???

Ανώνυμος είπε...

σβηστε το κολοκαναλο του απο τις συχνοτητες σας και θα δειτε τουμπες το τσογλανι,αν δεν τον σουταρουνε στο ενδοιαμεσο...

καντε το και στα υπολοιπα αντ1/2,μεγα,σταρ να δουμε που θα εκπεμπουν,αν οχι στο διαστημα

Ανώνυμος είπε...

κύριε Πορδοσάλτε, σάλτα και πηδήξου ρε τζιτζιφιόγκο, λιμοτάγαρο, γκιολέκα ε γκιολέκα............

Ανώνυμος είπε...

φρού..........ου κουκουβάγια