Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Μήνυμα αναγνώστη σχετικά με την παρέλαση της 25ης Μαρτίου


Με αφορμή τις αποδοκιμασίες τα μουντζώματα και τα γιαουρτώματα που γίνονται στις παρελάσεις κατά των επισήμων και μετά από τις δηλώσεις που έχουν κάνει...

οι διάφοροι ''επίσημοι'' οτι η παρέλαση δεν γίνεται για τους ίδους αλλά για να τιμήσουμε τους προγόνους μας κλπ κλπ, έχω να κάνω την εξής πρόταση για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου:
Προτείνω λοιπόν η παρέλαση να γίνει χωρίς την παρουσία επισήμων, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ, στην θέση των επισήμων να καθήσουν αυτοί που αξίζουν τον σεβασμό μας και που στο προσωπό τους θα αποδώσουν οι παρελαύνοντες τις τιμές που τους αρμόζουν.
Ποιοι είναι αυτοι? Είναι οι βετεράνοι πολεμιστές (αυτοι που πραγματικά πολεμήσανε) που θα έπρεπε ανέκαθεν να παρελαύνουμε απο μπροστά τους με ταπεινότητα και όχι να τους βάζουμε να παρελαύνουν και να χαιρετάνε ασήμαντα τιποτένια ανθρωπάκια. Είναι ντροπή σε τελική ανάλυση ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝΕ να περνάνε μπροστά απο το πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι αλλοπαρμένους και αλλαζόνες υπουργούς (που πολλοί δεν έχουν ψηφιστεί καν) μέχρι με κομματικα κριτήρια διορισμένους γραμματείς και διοικητές οργανισμών.
Επίσης προτείνω να είανι στους επίσημους ανθρωποι που αντικειμενικά μας κάνουν υπερήφανους σαν Έλληνες άνθρωποι που πετύχανε κάτι σπουδαίο είτε είναι στα γράμματα είτε είναι στις τέχνες είτε στον αθλητισμό. Να είναι άνθρωποι που σηκώσανε ψηλά την σημαία μας και τιμήσανε το Ελληνικό ιδεώδες και όχι χαμένα και προσκυνημένα κορμιά που μας καταντήσανε στο χάλι που είμαστε σήμερα και που όλοι ξέρουμε ότι έρχονται ακόμα χειρότερες μέρες. Τέλος θα μπορούσαν στους επίσημους να είναι πίσω πίσω όμως η στρατιώτική και θρησκευτική ηγεσία και λέω πίσω πίσω γιατί το καθήκον τους είναι να προσφέρουν οταν η πατρίδα το χρειάζεται χωρίς να ζητούν επιβράβευση.
Για να το πω οσο ποιο παραστατικά μπορώ υπάρχει αλήθεια κάποιος που θέλει να αποδώσει τιμές στον Παπουτσή που είναι υπεύθυνος για τα τόσα επεισόδια που γίνανε που η Αστυνομία χτυπούσε αδίακριτα εναντίον πολιτών που καμία σχέση δεν είχαν με επεισόδια (ένας απο αυτους και εγώ βρισκόμενος στην Μητροπόλεως με χιλιάδες άλλους διαδηλωτες).
Θέλει καποιος να παρελάσει μπροστά από τον Χρυσοχοϊδη (αυτος ίσως και να διαβάζει τώρα το μνημόνιο) η τον διορισμένο πρωθυπουργό μας η εν παση περιπτώσει μπροστά από οποιονδήποτε ψήφισε το μνημόνιο και είναι συνυπεύθυνος για το χάλι μας.
Νομίζω ότι φλυαρώ για αυτό και τελειώνω λέγοντας ξανά την προτασή μου ΚΑΝΕΝΑΣ <<ΕΠΙΣΗΜΟΣ>> ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.
Ένας ακόμα άνεργος υπερήφανος πατέρας δυο υπέροχων παιδιών που φέτος πρέπει να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις σε μια χώρα που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει.
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Αναγνώστης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε παιδιά διερευσε ότι έκανε μια πρόταση ο Βοριδης ο Τσεκουράτος, (ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΆ) ότι την 25 Μαρτίου να μπούνε κάγκελα κοντά στης εξέδρες των επισήμων και να μοιραστούν πρόσκλησής στον φυλασσόμενο χώρο στα ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ώστε να μην φαίνεται το κενό..

Εγώ το θέτω ως ερώτηση ΙΣΧΎΕΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ; Και θα δεχτή η στρατιωτική ηγεσία, αλλά και η θρησκευτική ηγεσία να ανεβεί σε μια ταιτια εξερδα με ταιτια μέτρα; Καλά τόσο Ηλίθιοι είναι τόσο ΠΡΟΔΟΤΕΣ;; Ακόμα και ένα ζώο , αν του κόβεις την τροφή, του κλοτσάς τα νεογέννητα του, το χτυπάς, ΘΑ ξυπνήσει το ΘΗΡΊΟ ΜΈΣΑ ΤΟΥ και δεν χρειάζεται να είναι Λιοντάρι, ακόμα και ένα αρνί θα σου ορμίξει..

Μπούτζουκας Θ.Τ

Ανώνυμος είπε...

αυτο που πρεπει να γινει την 25η μαρτιου σε ολη την ελλαδα το εκαναν χθες οι ροδιτες

Ανώνυμος είπε...

Παρουσιάζεται η καλύτερη ευκαιρία στη στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία να δείξει στους προσκυνημένους πολιτικούς οτι είναι μόνοι τους τωρα πια, αποχωρώντας απο τις εξέδρες των επισήμων κατα τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Ανώνυμος είπε...

Κανένας πολιτικός στις παρελάσεις.
Αν δεν εμφανιστεί κανένας πολιτικός στις παρελάσεις, δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Πρέπει να μας αφήσουν να καμαρώσουμε τα παιδιά μας και τα περήφανα στρατεύματα. Πού ακούστηκε οι πολιτικοί, στημένοι στην εξέδρα να γυρίζουν τον κ.. λο τους στον Άγνωστο Στρατιώτη, και οι στρατιώτες μας και τα περήφανα νιάτα αντί να αποτίνουν φόρο τιμής σε κείνους που έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα, να χαιρετούν τον κάθε πολιτικάντη που δεν τους έδωσε βιβλία να σπουδάσουν , τον κάθε υπουργό που δεν έχει πάει καν φαντάρος αλλά αποκαλεί τους ένστολους αντιπαραγωγικούς, τον κάθε δωσίλογο που λέει ότι είναι δικαίωμα του καθενός να καίει τη σημαία, τον κάθε πουλημένο που υποστηρίζει τη διαστρέβλωση της ιστορίας μας, τον κάθε άχρηστο που δεν μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών. Μόνο οι ανάπηροι πολέμου στην εξέδρα και ο στρατός μας.

Ανώνυμος είπε...

OXI ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΛΑΔΟΜΠΟΓΙΑ ΝΑ ΛΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙΑ ΤΟΥΣ......ΣΑΛΩΜΗ