Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Απόλυτη Σαββατιάτικη Ξενέρα.... Η Γλύτσα ο Αυτιάς Επέστρεψε στον φιλομνημονιακό Σκάι!



Σάββατο πρωί και δεν έχω ακόμα ξυπνήσει τελείως... Από το μέσα δωμάτιο ακούω μια γνώριμη φωνή να μιλάει σε έντονο ύφος λες και είχε γίνει εισβολή στο Αιγαίο από τους Τούρκους. Πέντε λεπτά μετά κατάλαβα ποιος είναι και αμέσως αναρωτήθηκα: "Άνοιξε το άλτερ;". Ανοίγω και την δική μου τηλεόραση να δω από που έρχεται η η φωνή του Γ.Αυτιά και έπεσα πάνω στον Σκάϊ.
Είναι γεγονός λοιπόν, ο δημοσιογράφος γλύτσα, ο υπηρέτης των κυβερνήσεων, αυτός που προσκυνούσε τον Καραμανλή και έπειτα μας έλεγε οτι εαν δεν ψηφιστεί το μνημόνιο πτωχεύουμε, αυτός που έκοβε στον αέρα τηλεθεατές την στιγμή  που έθιγαν θέματα που δεν πρέπει (μπακογιάννη - siemens κτλ), αυτός που δήλωσε οτι μόνο νεκρός δεν θα ξαναβγεί στην tv, αυτός που έχει ποντάρει στα γερόντια του τόπου, στους μικροσυνταξιούχους παίζοντας με τον φόβο τους και τις ανυσυχίες τους, είναι τα Σαββατοκύριακα στο πρωινό του Σκάϊ. Που αλλού θα πήγαινε; Μα φυσικά στον πιο φιλομνημονιακό σταθμό της Ελλάδας, Εδώ ταιριάζει η παροιμία που λέει: Κύλησε ο Τέντζερης και βρήκε το καπάκι του.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"... δεν ήξεραν λέει οι αμερικανοί ότι ήταν τόσο σοβαρή η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα" !!!!
Έτσι είπε ! Γιαυτό λέει έβαλαν τόσο βαριά φορολογία (σιγά μην έρθουν αναπτυξιακές επενδύσεις) και... έκοψαν (και κόβουν) μισθούς και συντάξεις !
ΜΑ ΚΑΙ "Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ" ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΟΔΗΓΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΜΕ ΤΗΝ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ...ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΗΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (χωρίς να πληρώσουν ευρώ δηλαδή)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΚ@Τ@ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτιά, άνοιξε τα αυτιά σου και άκου...απλά ξεφτιλίστηκες...