Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Και μας χρεωκόπησε και την χώρα θα ξεπουλήσει ο Παπανδρέου!


Η ανικανότητα και κατ’ άλλους η μειοδοτική στάση του Παπανδρέου, είναι μοναδική στα χρονικά της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας: Ο άνθρωπος αυτός όχι μόνον χρεωκόπησε τη χώρα αλλά θα την ξεπουλήσει σε χρόνο ρεκόρ. Τα έχει ήδη συμφωνήσει με τους δανειστές μας!
Όλοι οι αυτοσχέδιοι χειρισμοί και οι επί χάρτου επινοήσεις από τους ηγήτορες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όχι μόνο δεν κατέστειλαν το πρόβλημα του ελληνικού χρέους αλλά ως καρκινογόνος μετάστασις αυτό ήδη έχει... επεκταθεί και σε μεγάλες οικονομίες όπως στην Ισπανία και την Ιταλία.
Αντί ο Πρωθυπουργός να εκμεταλλευτεί τα όποια θετικά του γεγονότος και να ζητήσει την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού χρέους, αντί να επιδιώξει το χρέος αυτό να το αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση ως ευρωπαϊκό και όχι ως ελληνικό, μια και ότι το πρόβλημα είναι όλης της Ευρωπαϊκής οικογένειας και όχι καθαρά ελληνικό όπως μας τσαμπούναγαν έως σήμερα, ο Παπανδρέου εξακολουθεί και δηλώνει ότι το χρέος της χώρας είναι βιώσιμο! Ο δε Βενιζέλος, ο νέος φωστήρας της οικονομίας, λέει ότι θα εκπληρώσουμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας και το θα αποπληρώσουμε το χρέος μας!!
Ποιο χρέος θα αποπληρώσουμε ρε; Αυτό που ούτε 10 γενιές Ελλήνων δεν μπορούν να ξεχρεώσουν;
Αυτό το χρέος κληθήκατε να αποπληρώσετε από τον Οκτώβριο του 2009, και από 330 δις ευρώ που το παραλάβατε, μέσα σε 22 μήνες που είστε στην εξουσία, το αυξήσατε κατά 53 δις ευρώ!!!
Ο επικίνδυνος Παπανδρέου που έθεσε βιαίως την Ελλάδα και τον λαό στο άρμα του Μνημόνιο Νο1, επέβαλε και το Μνημόνιο Νο2 με το οποίο η δημόσια περιουσία της χώρας παραδίδεται στους δανειστές και εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας!
Ο Παπανδρέου σε 22 μήνες και την χώρα χρεωκόπησε και θα την ξεπουλήσει, πριν παραδώσει την εξουσία! Και όταν αποτελειώσει τα πάντα, τότε θα έρθουν οι δανειστές να μας πουν… «σας διαγράφουμε το χρέος»! Γιατί θα έχουν ήδη πάρει τα πάντα!
Πηγη 

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Π..Τ.Ν.Σ ΓΙΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ δαβιδ...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΑΝΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ, ΒΛΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ...

1) Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΞΕΛΕΓΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ 2009
2) ΤΟ 2010 Ο ΚΟΣΜΑΚΙΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΤΗΡΙΞΕ (ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ)
3) ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΥΡΩΠΗ Κ ΑΜΕΡΙΚΗ
4) ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟ ΕΥΡΩ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ (ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΕΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ), ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
5) ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Κ ΙΟΝΙΟ
6) ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΜΕ 20 ΜΕΡΕΣ!!!

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ, ΠΟΝΗΡΟΣ, ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ.

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ: ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΙΑΡ ΤΖΕΤ ΤΩΝ (ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΩΝ, ΕΤΣΙ;)

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΗΛΑΤΗΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΞΙΟΥΛΙΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΡΑΙΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗ 4.34
ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΟΥ
ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΔΩ Ε!!!!!!ΖΗΤΗΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ!!!!! ΚΑΙ ΟΙ 300 ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ !!!!!!ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ!!!!,,,,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΛΑΟ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

9 Αυγούστου 2011 4:49 μ.μ.
ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥΣΤΡΑ ΔΕΞΙΕ ΠΟΥ ΜΗΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΕΕ???ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

εδω ο χωρα χανεται και εσεις κοιτατε ποιος εφτεξε ποιο πολυ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΕΙΡΧΕ ΧΡΕΩΣ ,ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ .ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΕΥΡΩ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΣΟΚΟ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΗΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΑ Η ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΗΝΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

9 Αυγούστου 2011 5:44 μ.μ.

xaxaxaxaaxaxxaaa
ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΑΛΑΚΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ???
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Η ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΣ??
ΑΠΟ 160 ΔΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΠΗΓΕ 300+ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ.160 ΔΙΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΕΩΣ ΤΟ 2009 ΠΗΡΕ 140 ΔΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΥΒΛΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΙΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ.
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΙΜΟΥ ΔΕΞΙΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
ΝΔ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΛΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ , ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΩΝΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!!! ΔΕΞΙΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΚΟΥ ΛΑΟΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΒΗΣΑΤΕ 48 ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΕΞΕΘΕΤΑΝ ΑΝΕΠΑΝΩΡΘΟΤΑ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΑΣ ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα γιατι εσβησαν τα σχολια για τον Πούτιν;

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΙΛΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑ ΤΟ ΛΑΟΣ .
ΟΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΛΑΟΣ ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ

Ανώνυμος είπε...

7.01 ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ .ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ .Η ΧΩΡΑ ΧΡΩΣΤΑΓΕ 140ΔΙΣ ΟΠΩΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕ ΟΤΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΟΠΩΣ Ο ΓΑΠ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ 1934 ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΥΗΣΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΑΝ ΣΤΙΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΜΟΛΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΒΕ . ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΡΗΝΗ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ,ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ.