Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Δ.Μιχαλόπουλος: Και ο Αντώνης Σαμαράς είναι Ιουδαίος!..









Δείτε το βίντεο...



13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΤΥΧΑΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

αφού η θεία του είναι η ΜΠΕΝ άκη

Ανώνυμος είπε...

Αν δέν ήταν Εβραίος , θά τόν είχαν αρχηγό ενός μεγάλου κόμματος πού διεκδικεί τήν Κυβέρνηση ??
ΟΧΙ βέβαια !!!!!
Απλά ή γραμμή πού κρατάει είναι ό ρόλος πού τού έχει αναθέσει τό ίδιο αφεντικό τους μέ τόν ΓΑΠ!!!
Γιά νά έρθει μετά ώς.........Εξιλεωτής !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

3 είδη ατόμων αλάζουν το όνομα τους ή έχουν πολλαπλά

Οι καλιτέχνες (Γενικά)

Οι Πορνοστάρ

Οι Παράνομοι / Εγκληματίες

Διαλέχτε!!! :)

Ανώνυμος είπε...

Καλή η συνομοσιολογία αλλά στοιχεία υπάρχουν ;

Αν υπάρχουν να παρατεθούν, αν οχι ειναι κοινή συκοφαντία .

Δεν ειμαι φιλικά προσκείμμενος στην Ν.Δ η το ΠΑΣΟΚ η το κοινοβούλιο ολόκληρο.

Αλλά δημοσιεύματα απο ανθρώπους που λοιδορούν, κατηγορούν και συνομοσιολογούν δίχως να παραθέτουν το λιγότερο λογικό συνειρμό και επιχειρηματολογία αν οχι έγγραφα και ντοκουμέντα παραπάει στο διαδίκτυο. Πρέπει να σοβαρευτούμε γιατι με κάτι τέτοια θα μας κλείσει τα blogs η βουλή και να σας πω και κάτι ; Δεν θα χουν και αδικο !

Να είστε καλά

Καλογήρου Νικόλαος

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=al1E7EqGyY4

Ανώνυμος είπε...

αλλά στοιχεία υπάρχουν ;


ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ
οποιος φέρει στοιχεία θα δει τα ραδίκια ΑΝΑΠΟΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Τύφλα να έχει ο Χίτλερ που δεν τους έκανε σαπούνι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει υπερβολές νομίζω... Ο Μιχαλόπουλος που το ξέρει; Τότε θα πρέπει να είναι εβραίοι και οι άνθρωποι απτο δικτυο 21 (Λαζαρίδης Κρανιδιώτης κτλ) που τον στηρίζουν. Και άμα είναι και αυτοί εβραίοι και απάτριδες τότε γιατί στο Δίκτυο 21 είναι πολλοι πατριώτες που δεν έχουν σχέση με ΝΔ όπως Καραμπελιάς Ζουράρις... Δέν ξέρω απλώς σκέψεις κάνω μπορεί να είμαι λάθος.

Ανώνυμος είπε...

re paidia stoixeis me ayta ta pragmata , ti pithanotatata ktlp

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΝΟΜΑ .ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΒΡΩΜΙΣΑΤΕ ΠΟΛΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΙ .ΓΙΑΤΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ;ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ε; ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΑΝ ΧΤΙΖΟΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. ΕΠΙΝΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΕΚΡΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ (ΕΘΕΛ). ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΔ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ; Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ; Η ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ; Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΝΑΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ;ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ε; ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

1 Ιουλίου 2011 6:46 μ.μ.
βρωμαει μασονια...