Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

"ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΠΑΣΟΚ-ΛΑΤΣΗ!



5 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ EUROBANK ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!


Με την τοποθέτηση του Κ. Μητρόπουλου στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, θα φθάσουν σε 5 οι κορυφαίες θέσεις που καταλαμβάνουν στελέχη της Eurobank στον κρατικό μηχανισμό με...
κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Πολλοί κάνουν λόγο για κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΛΑΤΣΗ!
Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν:

1. Tαμβακάκης - Διοικητής της Εθνικής από Eurobank (απεχώρησε από τη Eurobank).
2. Καραμούζης - Μέλος Δ.Σ. ΟΤΕ από Eurobank (παραμένει εν ενεργεία στη Eurobank).
3. Αρχοντίδης - Μέλος Δ.Σ. ΟΠΑΠ από Eurobank (εν ενεργεία στη Eurobank).
4. Ρογκάκος - Οικονομικός Διευθυντής του ΟΠΑΠ (απεχώρησε από τη Eurobank).
Στα Δ.Σ. ΟΤΕ και ΟΠΑΠ παραμένουν εν ενεργεία τα στελέχη της Eurobank, που επί πλέον είναι υπεύθυνα επενδυτικών εργασιών της Eurobank.
Σημειώνεται ότι η Eurobank Χρηματιστηριακή με Πρόεδρο τον Κ. Μητρόπουλο, έλαβε απευθείας ανάθεση από την Κυβέρνηση την μέρα που δημοσιεύετο στο ΦΕΚ η υποχρέωση διαγωνισμού αντί απευθείας αναθέσεων, όπως μέχρι τότε.
Επίσης τυχόν τοποθετήσεις στο ταμείο στελεχών που κατέχουν κορυφαίες μεν θέσεις «αλεξιπτωτιστών» ολίγων μηνών σε χρηματιστηριακές εταιρίες λόγω διασυνδέσεων, αλλά χωρίς τις απαραίτητες επαγγελματικές πιστοποιήσεις που προσδίδουν τεχνικές γνώσεις, δεν θεωρούνται τοποθετήσεις ανθρώπων της αγοράς. Οι φερόμενοι ως άνθρωποι της αγοράς στο ταμείο δεν έχουν καμία επαγγελματική πιστοποίηση:
α) αναλυτή ή
β) διαχειριστή ή
γ) συμβούλου επενδύσεων.
Το επίσημο βιογραφικό του Κ. Μητρόπουλου που εστάλη στη Βουλή από τον Ε. Βενιζέλο αναφέρει ότι έχει ιδιαίτερη εμπειρία στη Διαχείριση Χαρτοφυλακίων. Πέρα όμως του γεγονότος ότι η Eurobank ΑΧΕΠΕΥ έδωσε τη θέση του Προέδρου λόγω σχέσης με συγκεκριμένα πρόσωπα της Διοίκησης (πριν λίγους μήνες), ο ίδιος δεν έχει καμία επαγγελματική πιστοποίηση από την Ε.Κ. ούτε στη διαχείριση χαρτοφυλακίων όπως γράφεται.
Εάν έκανε διαχείριση χωρίς πιστοποίηση ήταν παράνομος. Επομένως είτε το αποσταλέν βιογραφικό είναι ψευδές είτε ήταν παράνομος διότι για διαχείριση χαρτοφυλακίων απαιτείται άδεια και πιστοποίηση. Επιπλέον πως θα λυθεί το θέμα σύγκρουσης συμφερόντων όπως αναφέρει σωστά ο νόμος; Θα αποκλείεται η Eurobank και οι πελάτες της; Επί πλέον μετά την λήξη της θητείας του θα εργασθεί σε άλλες εταιρίες του ίδιου ομίλου της Eurobank αφού στην ίδια εταιρία δεν θα μπορεί για 2 χρόνια να εργασθεί; Μήπως έχουμε παρόμοια περίπτωση με του Α. Πιλάβιου που αφού υπηρέτησε για πολλά χρόνια την Alpha Bank, πήγε για 5 χρόνια διορισθείς από Γ. Αλογοσκούφη ως Πρόεδρος της ΕΚ και μετά την 5ετία ξαναπήγε επίσημα στην Alpha Bank με υπέρογκο μισθό.
πηγη

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

anti nea anevaste xana to post gia ton vardinogiannh

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο αλήτης και κώλο στήνει για το Λάτση.
Μεθοδεύεται το κόλπο δώρο της Εθνικής Τράπεζας, τάχα με τη μέθοδο της συγχώνευσης.
Ο Λάτσης πτέ δεν πληρώνει, τα παίρνει τζάμπα.
Ας είναι καλά οι νενέκοι.

Ανώνυμος είπε...

Eurobank-Εθνικη, μεσίτης Καραμούζης.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΗΣΕΙΣ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ-ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...
ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΚΟΦΕΝΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Μυριζει μεγαλη διαπλοκη, συνεχιζουμενη αρπαχτη αμερικανικου στυλ! φυσικα κανενας ελεγχος κ καμια ενημερωση στον πολυ κοσμο απο τα ΜΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙΚΤΡΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΣΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ "ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΕΡΔΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ'.............

Papakis είπε...

Με την ευκαιρία της αναφοράς στον μακααρίτη Καπτα-Γιάννη,έχω μια μαρτυρία πολύ στενού του συνεργάτη που μου είχε διηγηθεί πως αντιμετώπιζε τον "Κοκό". Σε μιά συνομιλία που είχε μαζί του τον απεκάλεσε "ρε μαλάκα..." Ο Κοκός τότε έβαλε τον αυλάρχη του να εκφράσει τη διαμαρτυρία του, λέγοντας: Κύριε Λάτση ο μεγαλειότατος στεναχωρέθηκε πολύ με αυτό που του είπατε. Η απάντηση του καπτα Γιάννη :Ξύδι να του πείς..Ξύδι...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!!

ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΚΡΙΣΗ ....
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ .....

ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΞΑΠΛΑ ..........

Ανώνυμος είπε...

Απλά διαβάστε στην Βικιπαίδεια για τον πατέρα του Λάτση, τον λεγόμενο "καπετάν Γιάννη". Η ίδια η Βικιπαίδεια (στα ελληνικά) λέει ότι επί κατοχής συνεργάστηκε με τους Ιταλούς. αλλά αθωώθηκε με το Νόμο περί Δωσιλόγων. Άρα καταλαβαίνουμε πως δημιουργήθηκε αυτή η περιουσία. Ααα και έχει ενδιαφέρον αν κλικάρετε στα αριστερά για την Αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου, δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο.

Ανώνυμος είπε...

Δε μου λέτε ρε παιδιά ο Λάτσης ήτανε εβραιομασώνος ;

Ανώνυμος είπε...

η eurobank φετος πηρε επισημη αδεια λειτουργιας απο την ευρωπαϊκη ενωση...μεχρι τωρα δουλευε με την πλατη του Γιωργου και κρατικες εγγυησεις.

Ανώνυμος είπε...

ο Λατσης ηταν οντως δοσiλογος,αλλα των Γερμανων υπαρχει και κατι αλλο που δεν λεει η wiki οτι κατα την αποχωρηση τους(οι Γερμανοι),απο την Ελλαδα καθαριζαν τους συνεργατες τους,ετσι πηγαν να καθαρισουν και τον μετεπειτα "καπετανιο",αλλα εκεινος τους εδωσε τον αδελφο του οταν ρωτηθηκε απο αυτους ποιος ηταν ο Λατσης...Η ιστορια το ξερω ισως δεν ειναι πολυ καλα διατυπωμενη μα υπαρχουν ακομα ανθρωποι που την θυμουνται καλα στα Λεχαινα,Κατακολο,Γαστουνη...

οσο για τα πετρελαια και τους σαουδαραβες φορτωνε νερακι της τοτε ΟΥΛΕΝ και το εστελνε σ.αραβια και στο γυρισμο εφερνε πετρελαιο,κλεφτης και λαθρεμπορος ταυτοχρονα...

Ανώνυμος είπε...

το κορανι καμερα να το κατουρατε ανεβασμα θα διτε τι εχι να γινι μετα πανε τα μουνοπανα ι πολιτικι εμισ θα το κανου με θακαι ολι η ελαδα σε μια ορα

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί παρατήρησαν, ότι παρά το ότι η μέση ημερήσια θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει λόγω της σταδιακής αποχώρησης του καλοκαιριού, ο Ήλιος "καίει" πολύ και προκαλεί έντονη εφίδρωση με την παραμικρή έκθεση σ΄αυτόν. Ακόμη και κατά την διάρκεια χειρονακτικών εργασιών σε στεγασμένο χώρο, επέρχεται ταχύτερα του συνηθισμένου εφίδρωση και κόπωση. Αυτό είναι αποτέλεσμα του αυξημένου βομβαρδισμού μικροκυμάτων από τον Ήλιο.
Το παγκόσμιο σύστημα των ΜΜΕ όμως, ασχολείται με την...χρεοκοπία του πλανήτη, με πρώτη την Ελλάδα πάντοτε που θα είναι λέει και η αιτία της παγκόσμιας οικονομικής κατάρευσης.
Σας λέω λοιπόν.
1. Δεν υφίσταται θέμα πραγματικής πτώχευσης του πλανήτη, αφού πτώχευση θα είχαμε αν δεν υπήρχαν ενεργειακοί πόροι και τροφές για την σίτιση του παγκόσμιου πληθυσμού.
2. Όλο το σώου, είναι τεχνητό για να φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση.
3. Όπως σας είχα πει αμέσως μετά την 10-6-11 και αυτό πιστεύω να το θυμάστε όλοι, το νέο όριο ορισμού της κάστας που θα κατασκευάση τον κλώνο, το λεγόμενο αντίγραφο, την εικόνα του θηρίου της Αποκάλυψης, ορίσθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.
15 Σεπτεμβρίου 2011 1:41 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.....
4. Πράγματι, περί τα τέλη Αυγούστου, προς επιβεβαίωση αυτών που σας είχα πει στις 11-6-11, δημιουργήθηκε δήθεν μέγα πρόβλημα νέας οικονομικής κατάρευσης της Ελλάδος και της Ιταλίας και βέβαια όλου του πλανήτη με όριο τις αρχές Οκτωβρίου οπότε και θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε την 6η δόση.
5. Αν δεν πάρουμε την 6η δόση, καταρρέουν τα πάντα, οπότε θα έχει επιλεγεί και η κάστα που θα βγάλει τον κλώνο.
6. Αν την πάρουμε, δεν θα έχει επιλεγεί ο κλώνος και προχωρούμε σε άγνωστο πεδίο. στο οποίο υποτίθεται οι δύο Αδελφότητες θα πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται, πράγμα δύσκολο, αν λάβουμε υπόψη την θυελλώδη προϊστορία τους.

fnous fnous είπε...

Αυτοί ήθελαν προδότες να κυβερνούν την Ελλάδα, ώστε με την εξουσία τους να δανείζονταν με επαχθείς όρους και εις βάρος του ελληνικού λαού τα χρήματα, για να ξεπληρώνουν τα βρόμικα και κερδοσκοπικά ομόλογα.

Προδότες, οι οποίοι θα "υποθήκευαν" τη χώρα, προκειμένου ν' απολαύσουν τα κέρδη τους οι τοκογλύφοι.

Ήταν όμως μόνοι τους οι τοκογλύφοι;
Όχι βέβαια.
Μαζί τους ήταν και οι τοπικοί διαπλεκόμενοι.

Οι "άγιες" οικογένειες της διαπλοκής.

Οι ψευδομεγιστάνες, οι οποίοι έγιναν τέτοιοι με "παράβολο" του ελληνικού κράτους.

Οι Βαρδινογιάννηδες, οι Μπομπολαίοι, ο Λατσαίοι και το κακό συναπάντημα.

Γιατί;
Γιατί όλοι αυτοί θίγονταν από ένα "κανόνι" του ελληνικού κράτους. Είχαν στα χέρια τους κερδοσκοπικά ελληνικά ομόλογα, εφόσον μέσω αυτών "κάλπαζαν" για παραπάνω από μία δεκαετία τα ασύλληπτα κέρδη τους.
Πάνω στα ομόλογα και τις εξωφρενικές "αποδόσεις" τους ήταν "χτισμένες" οι επιτυχίες τους.

Οι Μπομπολαίοι με κρατικά ομόλογα πληρώνονταν τις εργολαβικές διαπλοκές τους.

Οι Βαρδινογιάννηδες είχαν μια Πειραιώς γεμάτη με κοντέινερ τέτοιων ομολόγων.

Τα ομόλογα έδιναν την τεράστια κερδοφορία στην τράπεζα. Ο Λάτσης με την Eurobank το ίδιο.

Με τις τερατώδες αποδώσεις των ομολόγων γίνονταν "δαιμόνιοι" τραπεζίτες όλοι αυτοί και οι σφουγκοκωλάριοί τους …τύπου Σάλλα ή Νανόπουλου.
Με την καταλήστευση των Ελλήνων άρπαζαν όλοι αυτοί τα τεράστια μπόνους.

Αν αυτά τα ομόλογα για τον οποιονδήποτε λόγο δεν πληρώνονταν, θα τέλειωναν με συνοπτικές διαδικασίες τόσο οι διαπλεκόμενοι όσο και τα παράσιτα γύρω από αυτούς.

----------------------------------------

Η συμμορια ΠΙΣΩ από τον Παπανδρεου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;
ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ Ο,ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ , ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΤΟ ΓΙΟΓΙΟ.
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΟΛΗ ΜΑΖΙ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο JEFFREY ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΑΤΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ!